- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
günaydın herkese :80:
maşallah kızlar bebişlerinize allah nazardan saklasın10 gün oldu ama ben çok özledim oğlumu
ya bu kasılmayı nasıl ayırt etcez .ben bi türlü anlayamadım.dün akşam böyle bebeğim hareket ederken sağ tarafımda sanki gerdiriyomuş gibi bişi oldu orası sertleşti ağrı felan yok ama kasıldı mı anlamadım. birde gece tuvalete kalktığımda karnım kesiliyomuş gibi bi ağrı oldu nefesim kesildi. neler oluyor içimde bi anlayamadım
bu arada kızlar daha önce size de bahsetmiştim hatırlayanlar varsa bir arkadaşım da hamileydi ve bebeğinin bir böbreği yoktu diğeri de olması gereken yerde değildi.kuruldan çıkan karara göre bebeğin kordonundan sıvı alınıp teste gönderilecekti ama anne buna izin vermedi riskli olduğu için... doğumdan sonra görmek istiyorum her şeyi bilmeden bebeğimin hayatıyla oynayamam demişti.ve kızlar o arkadaşım bugün doğum yapıyor. saat 13.30 gibi sezeryana alacaklar inanın en az onun kadar heyecanlıyım Allahım yardımcısı olsun yüzüne baksın inşAllah.
mınıkkusun haberlerıne sevındım bu bebiişler annnelerını nıye böyle yorarlar bılmem kıııı :S((
dun gıdıp kucuk prensesıme bunu aldım teyzelerı
artık dunyaya gelsede gıydırsek bunları dımıııı :):)Eki Görüntüle 676175
mınıkkusun haberlerıne sevındım bu bebiişler annnelerını nıye böyle yorarlar bılmem kıııı :S((
Kızlar daha geçmişi okuyamadım ama size sormam gereken bişey var. beim dünden beri ama geceden beri daha sık karnım sıksık sertleşiyo, doktor bana geçen hafta karnın sertleşirse gel demişti ama neyapmalıyım bilemedim yaa acaba evhammı yapıyorum
Kızlar daha geçmişi okuyamadım ama size sormam gereken bişey var. beim dünden beri ama geceden beri daha sık karnım sıksık sertleşiyo, doktor bana geçen hafta karnın sertleşirse gel demişti ama neyapmalıyım bilemedim yaa acaba evhammı yapıyorum
Ben de bakıyorum nisan annelerine. Minikler çok tatlı. Hele bir prenses var öldüm bittim. Karnımdakini doğurmadan bir tane daha çocuk sahibi olma imkanım olsa hemen çalışma yapıcam o kadar beğendimayyy kızlar nisan annelerine bugün bakayım ddm ciddi ciddi bayağı doğuran var bide tatlılar ki minikler görseniz :) çok heyecanlandım ya valla zaman akıp geçse alsak kollarımıza yavrularımızı sağlıkla duygulandım yine pufsss
Benim de son bir haftadır adet sancısına benzer karın ağrılarım oluyor. Çok fazla olmadığı ve ağrı da çok olmadığı için umursamadım. Doktora gidince sorucam. Zaten uzun bir sorulacaklar listesi hazırladım.Yamazsam bebeğe bakarken hepiciğini unutuyorumben doktordaydım 2 gün önce sordu bana ağrın fln var mı ddm ağrıdan kastınız kasılmaysa bnde doğru anlıyor isem oluyor ama çok değil dedim.Benim ki şu şekilde bir anda sabit biryerde adet sancısı gibi oluyor snra taş gibi oluyor karnım o sırada çocuk hareket etse kolu bacağı oynasa canım çıkıo resmen normal doğurmak isteyen biri olarak bu böyleyse eyvah nasıl çıkarcam ben bu çocuğu diyorum kasılmalar da normal sayılıyormuş bu haftalardan sonra ayrıca sırt bel ağrısı bacak ağrılarıda normalmiş kafaya takmamak gerekirmiş cnm
Ben de iki hafta önce feci tekme yiyordum. Artık bebeği göbeğimin üst kısmında değil ortasında hissediyorum ve hareketleri bariz biçimde daha az. İleriki haftalarda bebek daha da aşağı inecekmiş ve rahatlayacakmışım. Bu hafta daha zindeyim geçen haftaya göre. Öyle ki bazen aerobik yapasım geliyorkızçeler kendinize de bebişlere de iyi bakın oturamıorum artık kaburgalarım ağrıdı tekmelerden biraz uzanalım biz görüşmek üzere
Pilatese ben de başlıycaktım güya ama tembelliğim tuttuben yuruyus yapmaya ve pilatese basladim hepsi gectiozellikle kramp hic olmuyor artik ve kendimi daha zinde hissediyorum.
Geçmiş olsun. İsmi önceden belirlemek güzel bence. İki isim sünnetmiş. Kolay akılda kalan hoş bir isim bulunabilir. Furkan, Enes, Enis, Burak, Taha, Yusuf benim beğendiğim isimler.günaydın kızlarrr ben çok giremiyorummm 3 gündür çok rahatsızım ben ne yesem rahatsız oluyom nefes almakta bile zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorumm sabaha kadar bi sağ bi sol dönüp duruyorummm...erkek bebek bekleyen anneler isim düşündünüzmüü ben hala oğluşuma bi isim bulamadııı..eşime kalsa babasının adını koycak ama ben hala kararsızımmm bi aklım koy bi aklımda koyma diyooo...ama babasının adı olursa ikinci bi ismi olcakk kesinnn..eğer olmazsa tek isim düşünüyorum ben
İnşallah güzel haberlerle gelir. Bu haber bile çok iyigünaydın kızlar.ben dün öğlen minikkuşla telefonda konuştum kuruldan çıkmıştı. anladığım kadarıyla bebeğinin böbrek büyümesi eskiye nazaran yavaşlamış yani iyiye gidiyor.kendi bugün daha iyi anlatır ama bana göre kötü haberler almamış gibi... kadın doğumdan randevu almış sırasının gelmesini bekliyordu nts ye girecekmiş oradan çıktığında msj at haber ver dedim ama aramadı kötü birşey olduğunu sanmıyorum bu yumurcak sadece annesini korkutuyor o kadar :)
kızlar sze güzl haberlerle geldim hatırlayanınız olur gcen hafta sancılarla doktora gtmstm erken doğum olablr dye dınlenmem gerektğnı solmıstı ve bebgm kucuktu 1 kg dun aksam gene kasılmalarla gittik sancı cıktı nts de ama cok fazla değil dnlenmeye devam ama bebegıme cok ıyı bakmısm 1 haftada 407 grm alms 1407 olmus masallah bnm gzl oğluma keciboynuzu pekmezi gerçekten ıse yarıyor olmalı ama onun aldığı 407 gram bnde blki 2 kılo fark etmstr tartılara çıkmıyorum artk :)
hadi gözün aydın, ne mutlu olmuşssundur kimbilir. iyiliğim de kötülüğüm de yaşadığım herşey içimdeki bu küçük yavruya bağlı, o iyiyse ben de iyiyim. eminim sizler de öyle hissediyorsunuzdur :))) çok sevinmişsindir gözün aydın :))) kiloyu da boşver ya tek derdimiz o olsun
bu arada kızlar daha önce size de bahsetmiştim hatırlayanlar varsa bir arkadaşım da hamileydi ve bebeğinin bir böbreği yoktu diğeri de olması gereken yerde değildi.kuruldan çıkan karara göre bebeğin kordonundan sıvı alınıp teste gönderilecekti ama anne buna izin vermedi riskli olduğu için... Doğumdan sonra görmek istiyorum her şeyi bilmeden bebeğimin hayatıyla oynayamam demişti.ve kızlar o arkadaşım bugün doğum yapıyor. Saat 13.30 gibi sezeryana alacaklar inanın en az onun kadar heyecanlıyım allahım yardımcısı olsun yüzüne baksın inşallah.
sertleşme kasılma oluyor işte canım bebeğin hareket etmesi balık gibi kayma şeklinde oluyor öle anlatayım sana ama şişme ve ani sertlik kasılma oluyor benim günde 6-7 kez olur nst de sancım çıkmadı ama gerçekten 10 a kadar olması gayet normalmişgünaydın herkese :80:
Maşallah kızlar bebişlerinize allah nazardan saklasın10 gün oldu ama ben çok özledim oğlumu
Ya bu kasılmayı nasıl ayırt etcez .ben bi türlü anlayamadım.dün akşam böyle bebeğim hareket ederken sağ tarafımda sanki gerdiriyomuş gibi bişi oldu orası sertleşti ağrı felan yok ama kasıldı mı anlamadım. Birde gece tuvalete kalktığımda karnım kesiliyomuş gibi bi ağrı oldu nefesim kesildi. Neler oluyor içimde bi anlayamadım
bune güzel bi dua yaa tam bizim için sölenmiş :))))))günaydın kızlar....
Gününüz çooooooooooooooook güzel, ağrısız ve kasılmasız geçsin:)))
mınıkkusun haberlerıne sevındım bu bebiişler annnelerını nıye böyle yorarlar bılmem kıııı :s((
benim doktorum da saatte 7-8 kere olursa muhakkak gel demişti.
canım git mutlaka dun aksam bende oylydım karnım tas gıbıydı catlıycak sandm
Kızlar aranızda 32.haftadan sonra çalışabilir raporu alan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?