2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar.ben dün öğlen minikkuşla telefonda konuştum kuruldan çıkmıştı. anladığım kadarıyla bebeğinin böbrek büyümesi eskiye nazaran yavaşlamış yani iyiye gidiyor.kendi bugün daha iyi anlatır ama bana göre kötü haberler almamış gibi... kadın doğumdan randevu almış sırasının gelmesini bekliyordu nts ye girecekmiş oradan çıktığında msj at haber ver dedim ama aramadı kötü birşey olduğunu sanmıyorum bu yumurcak sadece annesini korkutuyor o kadar :)

bu arada kızlar daha önce size de bahsetmiştim hatırlayanlar varsa bir arkadaşım da hamileydi ve bebeğinin bir böbreği yoktu diğeri de olması gereken yerde değildi.kuruldan çıkan karara göre bebeğin kordonundan sıvı alınıp teste gönderilecekti ama anne buna izin vermedi riskli olduğu için... doğumdan sonra görmek istiyorum her şeyi bilmeden bebeğimin hayatıyla oynayamam demişti.ve kızlar o arkadaşım bugün doğum yapıyor. saat 13.30 gibi sezeryana alacaklar inanın en az onun kadar heyecanlıyım Allahım yardımcısı olsun yüzüne baksın inşAllah.

mınıkkusun haberlerıne sevındım bu bebiişler annnelerını nıye böyle yorarlar bılmem kıııı :S ((

dun gıdıp kucuk prensesıme bunu aldım teyzelerı
artık dunyaya gelsede gıydırsek bunları dımıııı :):)

Evet canım hergun yasayan bırı olarak tam da tarıf ettıgın gıbı sankı bebek kendını bı tarafta topluyor karın tas gıbı oluyor beraberınde agrı olmuyor..olabılır de ama .

Ay yavrum yaa ıns yanılıyordur dr lar da ıyıdır saglıklıdır yavrucak.Allah sabır versın kolaylık versın canım arkadasına.Kac haftalık sımdı vaktı mı geldı yoksa durumundan dolayı mı alıyolar doguma?

Mınıkkus a ve ıyı haber alan annelere selam olsun oglusumla benden
Bu cıcılerde cok tatlı canım yaa bızım ogluslarımıza boyle seker seyler yok kız annelerıne ozenmıyo degılım yanı zaman zaman :) gule oynaya gıydır yavruna ıns canım

Kız çocuklarının kıyafetleri çok güzel oluyor .Erkeklerde hep aynı tip şeyler

kızlar sze güzl haberlerle geldim hatırlayanınız olur gcen hafta sancılarla doktora gtmstm erken doğum olablr dye dınlenmem gerektğnı solmıstı ve bebgm kucuktu 1 kg dun aksam gene kasılmalarla gittik sancı cıktı nts de ama cok fazla değil dnlenmeye devam ama bebegıme cok ıyı bakmısm 1 haftada 407 grm alms 1407 olmus masallah bnm gzl oğluma keciboynuzu pekmezi gerçekten ıse yarıyor olmalı ama onun aldığı 407 gram bnde blki 2 kılo fark etmstr tartılara çıkmıyorum artk :)

Kızlar daha geçmişi okuyamadım ama size sormam gereken bişey var. beim dünden beri ama geceden beri daha sık karnım sıksık sertleşiyo, doktor bana geçen hafta karnın sertleşirse gel demişti ama neyapmalıyım bilemedim yaa acaba evhammı yapıyorum

benim doktorum da saatte 7-8 kere olursa muhakkak gel demişti.

canım git mutlaka dun aksam bende oylydım karnım tas gıbıydı catlıycak sandm

Ben de bakıyorum nisan annelerine. Minikler çok tatlı. Hele bir prenses var öldüm bittim. Karnımdakini doğurmadan bir tane daha çocuk sahibi olma imkanım olsa hemen çalışma yapıcam o kadar beğendim

Benim de son bir haftadır adet sancısına benzer karın ağrılarım oluyor. Çok fazla olmadığı ve ağrı da çok olmadığı için umursamadım. Doktora gidince sorucam. Zaten uzun bir sorulacaklar listesi hazırladım.Yamazsam bebeğe bakarken hepiciğini unutuyorum

kızçeler kendinize de bebişlere de iyi bakın oturamıorum artık kaburgalarım ağrıdı tekmelerden biraz uzanalım biz görüşmek üzere
Ben de iki hafta önce feci tekme yiyordum. Artık bebeği göbeğimin üst kısmında değil ortasında hissediyorum ve hareketleri bariz biçimde daha az. İleriki haftalarda bebek daha da aşağı inecekmiş ve rahatlayacakmışım. Bu hafta daha zindeyim geçen haftaya göre. Öyle ki bazen aerobik yapasım geliyor

ben yuruyus yapmaya ve pilatese basladim hepsi gecti ozellikle kramp hic olmuyor artik ve kendimi daha zinde hissediyorum.
Pilatese ben de başlıycaktım güya ama tembelliğim tuttu

Geçmiş olsun. İsmi önceden belirlemek güzel bence. İki isim sünnetmiş. Kolay akılda kalan hoş bir isim bulunabilir. Furkan, Enes, Enis, Burak, Taha, Yusuf benim beğendiğim isimler.

İnşallah güzel haberlerle gelir. Bu haber bile çok iyi

Hully maşallah oğluna. Önce anlayamadım resmi ama sonra yüzünü görebildim

hadi gözün aydın, ne mutlu olmuşssundur kimbilir. iyiliğim de kötülüğüm de yaşadığım herşey içimdeki bu küçük yavruya bağlı, o iyiyse ben de iyiyim. eminim sizler de öyle hissediyorsunuzdur :))) çok sevinmişsindir gözün aydın :))) kiloyu da boşver ya tek derdimiz o olsun

evet bi 2 kiloyu gecsek ıcım dhada rahatlıycak =) ınsann nefesı oluyorlar gercekten

inşallah canım beklenenden de iyi sağlıklı bir bebek getirir dünyaya rabbim yardımcısı olsun

sertleşme kasılma oluyor işte canım bebeğin hareket etmesi balık gibi kayma şeklinde oluyor öle anlatayım sana ama şişme ve ani sertlik kasılma oluyor benim günde 6-7 kez olur nst de sancım çıkmadı ama gerçekten 10 a kadar olması gayet normalmiş
günaydın kızlar....
Gününüz çooooooooooooooook güzel, ağrısız ve kasılmasız geçsin:)))
bune güzel bi dua yaa tam bizim için sölenmiş :))))))

çok tatlı 0-3 aymı canım tam yazlık giydirrip resmini koyarsın artık bayıldım ben kızıma hep bebek eşyaları aldım hiç böle bayramlık gezmelik bişey almadım şimdilik amaaa seni görünce alasım geldiiii yaaaa

benim doktorum da saatte 7-8 kere olursa muhakkak gel demişti.

canım git mutlaka dun aksam bende oylydım karnım tas gıbıydı catlıycak sandm

Saolun kızlar ben de çok sık olmasından endişe ettim, doktoru aradım muayenede olduğu için yardımcısı not aldı beni arayacaklarını söyledi daha aramadı , bekliyorum işte....

Benım de dun baya atak yaptı bu sertlesmeler ama doktorum cok olursa nıdılat yazmıstı ona baslarsın demıstı sımdı gunde bı tane alıyorum canım bu dogumu gecıktırıcı bı ılac ama bende rısk soz konusu.dunden berı hep sordum kızlara baya yasayan var bu durumu ıns normaldır senınkıde.bakalım ne dıcek doktorun haber ver bıze de

Kızlar aranızda 32.haftadan sonra çalışabilir raporu alan varmı ?

senle aramızda 1 gün var. ben bugün doktora gidiyorum sorucam tam olarak hangi gün geleyim diye. geçen sefer 17 nisan gibi bişey konuşmuştuk doktorla. bugün net öğreneceğim ne zmn gidip çalışabilir raporu almam gerektiğini...

kızlar bu arada dr bana artık sut ıcme
onun yerıne peynır ve yoğurt ye dedı
30 nisana da gun verdı yıne hem raporumu yazacakmıs hemde kontrol edecekmıs
ondan sonrada ver elını ev

kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…