- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Benım de dun baya atak yaptı bu sertlesmeler ama doktorum cok olursa nıdılat yazmıstı ona baslarsın demıstı sımdı gunde bı tane alıyorum canım bu dogumu gecıktırıcı bı ılac ama bende rısk soz konusu.dunden berı hep sordum kızlara baya yasayan var bu durumu ıns normaldır senınkıde.bakalım ne dıcek doktorun haber ver bıze de
kızlar bu arada dr bana artık sut ıcme
onun yerıne peynır ve yoğurt ye dedı
30 nisana da gun verdı yıne hem raporumu yazacakmıs hemde kontrol edecekmıs
ondan sonrada ver elını ev
selam kızlar :)
okuyup okuyup yazmama modundayım bu aralar niyeyse :)
şu kasılmalardan bahsetmişsiniz ya bunlar durup dururken mi oluyor? mesela ben eğer hızlı hareket edersem ya da biraz sabit durursam oluyor. onun dışında çok farkında değilim...
kasılmalar bende de var...kıpırdayamıyorum 3-4 dakka falan göbemin alt kısmında oluyor..doktora göre doğum sancısı o ağrıların 10 dakkada bir gelmesiymiş...ama cok acıyor
Oyy kıyamamannesı merak etme sen bak o zaman bıle cok ıyıyımıs sımdı masallahı vardır sen uzulme kı gordugunde senı mutlu edecek kıvama gelsın kuzucun
tsk ederim canim rabbim cümlemizin evlatlarini bagislasin. bunlarida göbislrden kucagimiza almayi nasip etsin insallah...
allah kolaylik versin canim hic sevmiyorum su mahkeme avukat isleriyle ugrasmayi bende cok ugrasmisitm biara biktim artik.))
allah su ev sahiplerinin eline hic dusumesin umarim en kisa zamnda sonuclanir mahkemeniz ..
gece wc ye kalkmaktan bende cok yoruluyorum uykumu hc alamiyorum artik cok kötu oldum bu aralar. gecen kalmadim inat ettim senmisin inat eden hafif yataga kacirmisim haberim bile olmamis
ben oyüzden az biraz da gelse gidiyorum wc e yoksa sabah uyandigim da bende de birkac damla da olsa gelmis oluyor
aslinda ´mahkemeye veren biziz canim ev sahibini adam her ay kafasina göre kirayi 50-100 euro civari farkla gönderiyor zaten evin büyüklügüne göre ödenen kira fazlaydi bizde kiraci koruma dernegi araciligiyla mahkeme actik kirayi olmasi gerektigi kadar ödemek üzere mahkemeyi kazandik yinede beyefendi defalarca itiraz edip uzatti... simdide gitmis mahkeme masraflarini bize yüklemeye calisiyor
sabret canim sende ögrenirsin daha bende yeni ögrendim senin gibi en son ögrendigimde 300 gr yoktu simdi 2 kilo ya yaklasmis
ayyy canim insallah ya okudum senin nazli kiz yine göstermemis yüzünü ama masallah kilosu cok iyi bu son 1 ay icerisin dede bir okadar daha alir sanirimyarin 3d ultraschall terminim var umarim bizim oglan gösterir de heryerini rahatca görebiliriz daha simdiden cok heyecanliyim
Kızlar daha geçmişi okuyamadım ama size sormam gereken bişey var. beim dünden beri ama geceden beri daha sık karnım sıksık sertleşiyo, doktor bana geçen hafta karnın sertleşirse gel demişti ama neyapmalıyım bilemedim yaa acaba evhammı yapıyorum
Cnm şimdi aradı beni doktor, şimdi bir tane magnezyum içmemi ve bol suiçip takip etmemi istedi yinedevam ederse gel bakalım dedi.... Ama ben işteyim magnezyumum da evde
kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım
kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım
Cnm şimdi aradı beni doktor, şimdi bir tane magnezyum içmemi ve bol suiçip takip etmemi istedi yinedevam ederse gel bakalım dedi.... Ama ben işteyim magnezyumum da evde
selam kızlar :)
okuyup okuyup yazmama modundayım bu aralar niyeyse :)
şu kasılmalardan bahsetmişsiniz ya bunlar durup dururken mi oluyor? mesela ben eğer hızlı hareket edersem ya da biraz sabit durursam oluyor. onun dışında çok farkında değilim...
Kızlar ben dün doktoruma sordum ara ara karnımda toplanıp kasılıyor çok sert oluyor sonra geçiyor dedim doktorum artık yeri daraldı ve esnemelerini sana bunşekilde hissettiriyor dedi zaten kontrollerde rahim ağzı ölçülüyor 4 cm den fazla olanlarda erken doğum riski var dedi ve kasılmalat normal dedi ama kasılmayla birlikte ağrı olursa evet sakıncalı .bu arada benim çatı kontrolüm yapıldı ve şuanda herşey güzel normal doğum yapabilirmişim biraz korktum ama ya
kızlar sze güzl haberlerle geldim hatırlayanınız olur gcen hafta sancılarla doktora gtmstm erken doğum olablr dye dınlenmem gerektğnı solmıstı ve bebgm kucuktu 1 kg dun aksam gene kasılmalarla gittik sancı cıktı nts de ama cok fazla değil dnlenmeye devam ama bebegıme cok ıyı bakmısm 1 haftada 407 grm alms 1407 olmus masallah bnm gzl oğluma keciboynuzu pekmezi gerçekten ıse yarıyor olmalı ama onun aldığı 407 gram bnde blki 2 kılo fark etmstr tartılara çıkmıyorum artk :)
Kızlar daha geçmişi okuyamadım ama size sormam gereken bişey var. beim dünden beri ama geceden beri daha sık karnım sıksık sertleşiyo, doktor bana geçen hafta karnın sertleşirse gel demişti ama neyapmalıyım bilemedim yaa acaba evhammı yapıyorum
Evet canım hergun yasayan bırı olarak tam da tarıf ettıgın gıbı sankı bebek kendını bı tarafta topluyor karın tas gıbı oluyor beraberınde agrı olmuyor..olabılır de ama .
Ay yavrum yaaıns yanılıyordur dr lar da ıyıdır saglıklıdır yavrucak.Allah sabır versın kolaylık versın canım arkadasına.Kac haftalık sımdı vaktı mı geldı yoksa durumundan dolayı mı alıyolar doguma?
Mınıkkus a ve ıyı haber alan annelere selam olsun oglusumla benden
Bu cıcılerde cok tatlı canım yaa bızım ogluslarımıza boyle seker seyler yok kız annelerıne ozenmıyo degılım yanı zaman zaman :) gule oynaya gıydır yavruna ıns canım
Ben de bakıyorum nisan annelerine. Minikler çok tatlı. Hele bir prenses var öldüm bittim. Karnımdakini doğurmadan bir tane daha çocuk sahibi olma imkanım olsa hemen çalışma yapıcam o kadar beğendim
Benim de son bir haftadır adet sancısına benzer karın ağrılarım oluyor. Çok fazla olmadığı ve ağrı da çok olmadığı için umursamadım. Doktora gidince sorucam. Zaten uzun bir sorulacaklar listesi hazırladım.Yamazsam bebeğe bakarken hepiciğini unutuyorum
Ben de iki hafta önce feci tekme yiyordum. Artık bebeği göbeğimin üst kısmında değil ortasında hissediyorum ve hareketleri bariz biçimde daha az. İleriki haftalarda bebek daha da aşağı inecekmiş ve rahatlayacakmışım. Bu hafta daha zindeyim geçen haftaya göre. Öyle ki bazen aerobik yapasım geliyor
Pilatese ben de başlıycaktım güya ama tembelliğim tuttu
Geçmiş olsun. İsmi önceden belirlemek güzel bence. İki isim sünnetmiş. Kolay akılda kalan hoş bir isim bulunabilir. Furkan, Enes, Enis, Burak, Taha, Yusuf benim beğendiğim isimler.
İnşallah güzel haberlerle gelir. Bu haber bile çok iyi
Hully maşallah oğluna. Önce anlayamadım resmi ama sonra yüzünü görebildim
korku kimde yoktur ki hele de zaman daraldıkça... bişeyi merak ediyorum bu çatı kontrolünde canın çok yanıyor mu:26: bende bundan hem korkuyorum hem de utanıyorum galiba. doğumu nasıl yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?