2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Cnm şimdi aradı beni doktor, şimdi bir tane magnezyum içmemi ve bol suiçip takip etmemi istedi yinedevam ederse gel bakalım dedi.... Ama ben işteyim magnezyumum da evde

selam kızlar :)
okuyup okuyup yazmama modundayım bu aralar niyeyse :)
şu kasılmalardan bahsetmişsiniz ya bunlar durup dururken mi oluyor? mesela ben eğer hızlı hareket edersem ya da biraz sabit durursam oluyor. onun dışında çok farkında değilim...

kasılmalar bende de var...kıpırdayamıyorum 3-4 dakka falan göbemin alt kısmında oluyor..doktora göre doğum sancısı o ağrıların 10 dakkada bir gelmesiymiş...ama cok acıyor

Oyy kıyamam annesı merak etme sen bak o zaman bıle cok ıyıyımıs sımdı masallahı vardır sen uzulme kı gordugunde senı mutlu edecek kıvama gelsın kuzucun

insallah canim ya umarim kilosu boyu yerindedir herseyi burda arkadaslar söylüyor e haliyle bende hic birakalim kilosunu boyunu ultrasonda bile göremedim kuzumu tuaf oluyorum biraz
ama insallah yarin 3d ultrason randevum var sadece görüntüsü de olsa görücem oglusumu

Cnm şimdi aradı beni doktor, şimdi bir tane magnezyum içmemi ve bol suiçip takip etmemi istedi yinedevam ederse gel bakalım dedi.... Ama ben işteyim magnezyumum da evde

canım geçmiş olsun izin alamazmısın işten eğer alabilirsen eve gidip magnezyumunu iç ve biraz dinlen sık sık oluyorsa yorulmuş olabilirsin benimde yorulduğumda sıklaşıyor çünkü kasılmalar hemen yatıyorum geçiyor tekrar çok geçmiş olsun...

kızlar bu arada dr bana artık sut ıcme
onun yerıne peynır ve yoğurt ye dedı
30 nisana da gun verdı yıne hem raporumu yazacakmıs hemde kontrol edecekmıs
ondan sonrada ver elını ev

canım süt neden içmiyosunnnnn???
kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım

bende de oluyo canım, kahvaltıya fazla yüklenme, az az yiyorum ben, sanki tansiyonum düşermiş oluyo

Kızlar kaç gündür bi yorgun gibiydim zaten, bugün gitmedim işe, eşimin de işi dolayısıyla doktora gidemicez yarına erteledik, iki gün işe gidememiş olcam ama umrumda değil.
Elim kolum dökülüyo sanki, havalardandır diyor annem ama yok gerçekten bazen hamile olduğumu unutup çok koşturyorm okulda, sonrasında pert oluyorum işte
Bebişimi de çok özledim bir ay oldu görmedim, kan değerlerime de baktrmadım, bu halsizliğim kandaki bişey eksikliğinden de olabilr sonuçta
Eşime de kızdım, haftabaşından beri ha bugün ha yarın hergün işi çıktı , bitürlü görmeye gidemedk :18:

Kızlar ben dün doktoruma sordum ara ara karnımda toplanıp kasılıyor çok sert oluyor sonra geçiyor dedim doktorum artık yeri daraldı ve esnemelerini sana bunşekilde hissettiriyor dedi zaten kontrollerde rahim ağzı ölçülüyor 4 cm den fazla olanlarda erken doğum riski var dedi ve kasılmalat normal dedi ama kasılmayla birlikte ağrı olursa evet sakıncalı .bu arada benim çatı kontrolüm yapıldı ve şuanda herşey güzel normal doğum yapabilirmişim biraz korktum ama ya😕😕😕😕

Son düzenleme:
kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım

bende de oluyo bi haftadır canım önce sabahları aç karnına oluyodu sonra gün içinde de olmya başladı sonra dr a gittiğimde tahlillerden sonra çok vitaminsiz ve aşırı kansız çıktım :26: yakınlarda gideceksen doktoruna söyle bu durumunu kullanmıyosan vitamin takviyesi yapar sana.

evet bol sıvı ve hatta portakal suyu tüket canım madem ilaç alamıyosun mümkünse bide ayakta fazla kalma en büyük nedenlerden biride o ve tabi ki stres te yapma .ben uzun süredir yaşadığım için tecrübelendim bu konuda.kötü bi tecrübe gerçi ama

olmuş olsa farkında olursun canım karındaki o sertliği,taşlaşmayı hissedip rahatsız olmamak mümkün değil kendi çapımda yaptığım teşhisler sonucu ;
idrara sıkıştığımda
uzun süre ayakta kaldığımda,yorulduğumda
herhangi birşeye üzülüp stres yaptığımda
ve genelde akşamları..olduğunu farkettim.
ne derece doğru bilmiyorum tabi :44:

korku kimde yoktur ki hele de zaman daraldıkça... bişeyi merak ediyorum bu çatı kontrolünde canın çok yanıyor mu:26: bende bundan hem korkuyorum hem de utanıyorum galiba. doğumu nasıl yapcam bilmiyorum

Selam kızlarr

sabahtan beri midem yanıyor nefesim daralıyor böle kendımı bır yere atasım geliyor nasıl bır hantallıktır bu anlamadım gitti c.tesi kontorlümüz var doktor rapor vericek bu c.tesi bakalım günler sayılı artık bu ayınsonunda işi bırakıyorum ayrılıyorum inş doğum iznine

oh maşallah miniğe korkuyoruz büyümüolar sanıyoruz ama büyüyolar biz farketmiyoruz cnm :) keçiboynuzu pekmezini bnde sabahları içemiyorum gece yatmadan 2 tatlı kaşığı yutup uyumaya çalışıyorum bnmde farketmişti bayağı

cnm sertleşme hepimizde var doktor eğer bir kere dahi sertleşirse gel demişse saçmalamış sanki bu hamilelikte olacak bişi çnkü sen rahatsızlığını daha iyi anlarsın tbi gtmeyi düşünüosan git erteleme

canım 9 ayını doldurdu normal günü yani

kızlar bu arada dr bana artık sut ıcme
onun yerıne peynır ve yoğurt ye dedı
30 nisana da gun verdı yıne hem raporumu yazacakmıs hemde kontrol edecekmıs
ondan sonrada ver elını ev

ilginç doktorlar bas bas bağırır süt için diye senin ki içme demiş bi yerde duymuştum yoğurtta sütten çok kalsiyum var diye ama bnce öyle değil snuçta sütten yapılmıomu bu yoğurt valla ben 3. ayımdan snra bulantılarım geçince sütü bir an bırakmadım normal hayatımda da severdm hergn içmesemde tüketirdim yani.Doktorum dedi ki ne sıklıkla süt tütetiyorsun günde yarım lt şuan dedim yoğurt vs de yiyorum tabi ddm mutlaka ama sütü 1 lt ye çıkarmalıyım ddm doktor dedi aferin bak faydasını görüyosun sütün dedi bebeğin kemik gelişimi çok iyi dedi kemikleri ağır yani bnm oğlanın zaten vurduğunda zıplatıyo o derece sütü de bırakma cnm bence yoğurduda tabi mtlaka ye günde 1 kase cacık vs şeklinde de iyi gidio

yanlış bilmiyorsam yoğurtta kalsiyum emilimi daha kolay oluyormuş, öyle bişeyler hatırlıyorum. gerçi bu ara herşeyi unutur oldum ya o da başka

hay çok yaşa dün gece aynısını ben dedim kocişe yürü dedim gidip bebek yapalım heee dedi bunu doğurdunda ikincisi kaldı kızım olaydı birde daha yapmam herhalde doktora gidince aklında 100 tane şeyle gidiyosun ama bebeği görünce unutuyo insan herşeyi ya o bende çok oluyor doktorun sorduklarına cvp veryorum sadece bnm aklımdakiler uçup gidio sıpayı görünce ben bazen hala rahatsızlanıyorum kusmalarım oluyo 2 gn önce annemlerdeydim etrafımdakiler bnden meraklı doğurmama.Babam dioki allah aşkına şu çocuğu bi doğursanda sende kurtulsan bizde bizden sabırsızlarda var etrafta

ya benım rahım gecelerı cok agrıo saga sola donemeıorm o kadar cok acıo kı
bunu soledım
oda sut içme dedi
onun yerıne yoğurt peynır onerdı

korku kimde yoktur ki hele de zaman daraldıkça... bişeyi merak ediyorum bu çatı kontrolünde canın çok yanıyor mu:26: bende bundan hem korkuyorum hem de utanıyorum galiba. doğumu nasıl yapcam bilmiyorum

Yok tatlım acımıyot doktorun tecrübeliyse ve seni uyguz pozisyonda kontrol ederse sıkıntı yok yani çokta uzun sürmüyor benim canım yanmadı çok korkulcak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…