Kızlar ben dün doktoruma sordum ara ara karnımda toplanıp kasılıyor çok sert oluyor sonra geçiyor dedim doktorum artık yeri daraldı ve esnemelerini sana bunşekilde hissettiriyor dedi zaten kontrollerde rahim ağzı ölçülüyor 4 cm den fazla olanlarda erken doğum riski var dedi ve kasılmalat normal dedi ama kasılmayla birlikte ağrı olursa evet sakıncalı .bu arada benim çatı kontrolüm yapıldı ve şuanda herşey güzel normal doğum yapabilirmişim biraz korktum ama ya
durup dururken mi oluyor?
kızlar sze güzl haberlerle geldim hatırlayanınız olur gcen hafta sancılarla doktora gtmstm erken doğum olablr dye dınlenmem gerektğnı solmıstı ve bebgm kucuktu 1 kg dun aksam gene kasılmalarla gittik sancı cıktı nts de ama cok fazla değil dnlenmeye devam ama bebegıme cok ıyı bakmısm 1 haftada 407 grm alms 1407 olmus masallah bnm gzl oğluma keciboynuzu pekmezi gerçekten ıse yarıyor olmalı ama onun aldığı 407 gram bnde blki 2 kılo fark etmstr tartılara çıkmıyorum artk :)
rahim ağzı uzunluğu 4 cm den az olursa demiştir heralde dimi canım korktum birden :18: benim 4.5 cm miş normal demiştide. birde bu çatı muayenesi için erken değilmi bana 37.haftanda yapıcaz dedi dr çatı açılması oluyomuş o haftaya kadar çünkü :44:
canım geçmiş olsun izin alamazmısın işten eğer alabilirsen eve gidip magnezyumunu iç ve biraz dinlen sık sık oluyorsa yorulmuş olabilirsin benimde yorulduğumda sıklaşıyor çünkü kasılmalar hemen yatıyorum geçiyor tekrar çok geçmiş olsun...
evet bol sıvı ve hatta portakal suyu tüket canım madem ilaç alamıyosun mümkünse bide ayakta fazla kalma en büyük nedenlerden biride o ve tabi ki stres te yapma .ben uzun süredir yaşadığım için tecrübelendim bu konuda.kötü bi tecrübe gerçi ama
olmuş olsa farkında olursun canım karındaki o sertliği,taşlaşmayı hissedip rahatsız olmamak mümkün değilkendi çapımda yaptığım teşhisler sonucu ;
idrara sıkıştığımda
uzun süre ayakta kaldığımda,yorulduğumda
herhangi birşeye üzülüp stres yaptığımda
ve genelde akşamları..olduğunu farkettim.
ne derece doğru bilmiyorum tabi :44:
canım belki okumuşsundur benim de biraz riskim var yatak istirahati verdi doktorum. senden ricam neler yiyosun bi yazabilirmisin üşenmezsen bende kilo alsın diye uğraşçam artık..
çok tatlı 0-3 aymı canım tam yazlık giydirrip resmini koyarsın artık bayıldım ben kızıma hep bebek eşyaları aldım hiç böle bayramlık gezmelik bişey almadım şimdilik amaaa seni görünce alasım geldiiii yaaaa
öncelikle geçmiş olsun canm ınsallah zamanında gelir bebeğin. tabı kı yazayım sabahları 1 bardak sut 2 3 tatlı kasığı kecıboynuzu pekmezi yıyorum arkasından kavalımı yapıyorum yumurta domates salatalık vs. öğlen sebze yemeği veya et tavuk tarzı bseyler canm komposto ıcıyorum aralarda cunku hareketszlık malsf olumsuz etkılıyor sısırıyor kaysı bu arada aksam yemeğnı yedıkten snrada sut ve bıraz dha pekmez yıyorum evet kılo aldm malsf ama bebeğime cok yaradı canm
kızlar selamlar
çok acil bir sorum olacak korkuyorum benim gibi olanlar var mı acaba?:26:
tansiyonum normal sınırlar içinde fakat bazen nabzım 125lere çıkıyor şimdide vücudum sarsılınca baktım 121 çıktı nabzımnormal mi acaba? benim gibi olanlar var mı kızlar? tansiyon aleti kolumda geziyorum :18:
rahim ağzı uzunluğu 4 cm den az olursa demiştir heralde dimi canım korktum birden :18: benim 4.5 cm miş normal demiştide. birde bu çatı muayenesi için erken değilmi bana 37.haftanda yapıcaz dedi dr çatı açılması oluyomuş o haftaya kadar çünkü :44:
kızlaaar ???
Canım evet 4cm den az olursa .ben acil gittim suyum geliyor sandım onu anlamak için yaptı açılma varmı diye baktı sonuç olarakta oğluşum dönmüş o yüzden baskı yapıyormu aslında ben hissettim ama anlam verememiştim genelde bir kaç saatlik miğde bulantısı yapıyor dönerken tabi herkezde aynı olurmu bilemem canım ama bir arkadaşıma da böyle olmuştu
olmuş olsa farkında olursun canım karındaki o sertliği,taşlaşmayı hissedip rahatsız olmamak mümkün değilkendi çapımda yaptığım teşhisler sonucu ;
idrara sıkıştığımda
uzun süre ayakta kaldığımda,yorulduğumda
herhangi birşeye üzülüp stres yaptığımda
ve genelde akşamları..olduğunu farkettim.
ne derece doğru bilmiyorum tabi :44:
evet hiç belli olmuyor ne zaman olacağı günde 2-3 kez oluyor..acayip bi sancı tansiyonum düşüyo fazla uzayınca
böyle erkenden dönüyomuymuş ya minikler:44:benim ki heralde dönse direk doğmaya yeltenir aman kalsın öylegerçi şimdi neremde neresi var bilmiyorum oda ayrı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?