2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yanlış bilmiyorsam yoğurtta kalsiyum emilimi daha kolay oluyormuş, öyle bişeyler hatırlıyorum. gerçi bu ara herşeyi unutur oldum ya o da başka
ben de çok unutuyorum canım bu aralar ya

Yok tatlım acımıyot doktorun tecrübeliyse ve seni uyguz pozisyonda kontrol ederse sıkıntı yok yani çokta uzun sürmüyor benim canım yanmadı çok korkulcak bişey yok.

tam olarak nasıl yapılıyor çatı muaynesi anlatırmısın canım ya ?
ben de çok hassasım acır diye korkuyorum, daha evvel hiç yaptırmadım, azcık utanıyorum da :18:
ama bu gidişimde yaptrmak da istiyorum.
bide orası çok çirkin gibi geliyor, ben kendim tahammül edemiyorum, doktorun da midesi bulanır mı?
hamile olalı bi rengi koyulaştı sanki, çirkinleşti iyice ya
ay çok açık konuştum ama bu konuları konuşabilceğim kimse yok başka
bide totonuzun orda da tüyler var mı sizin, benm var hiç almadım daha önce ama çatı muaynesinde alınması gerekir artık dimi

biliyorum canım senin durumunu,çok geçmiş olsun bebişin inş. zamanında gelsin erken gelip annesini üzmesin kuzucuk
bende de kansızlık var ama çok aşırı düşük değil,kan haplarımı da alıyorum ama çarpıntılarım çok fazlaaa sarsıyor bile bazen beni cumartesi doktora gideceğim ama öncesinde sizede sorayım dedim.sağol cevapladığın için tatlım

canım tam olarak kaç hafta kaç gün seninkisi, 32 dolunca istesek olmaz mı ki acaba

canım tam olarak kaç hafta kaç gün seninkisi, 32 dolunca istesek olmaz mı ki acaba

canım benim 32+0 bugun..

Resmi olarak geriye dönük işlem yapamıyoruz demişti benim doktorum.. Bence 32+0 da raporu halletmenizde fayda var

çok sağol canım ben yumurtayı haftada 3 gün yiyordum hergün yiyim bari bide süt daha çok içeyim tam gaz oğlana kilo yapmaca artık napalım gününde sağlıkla gelsin de bebişlerimiz inşallah...

canım beraberinde tansiyonun yükselmiyorsa korkma bence ama tansiyonun da çıkıyorsa doktorunu ara söyle yönlendirsin seni...

Teşekkür ederim canım, görmüşsün albümümü :)

Her şey çok güzel görünüyor, bence imkanı olan herkes böyle tadını çıkarmalı... Sana kendini iyi hissetirdiyse çok güzel olmuştur.. Kardeşin çok düşünceliymiş her hamileye öyle kız kardeş lazım :))

Aynı eziyeti ben de kendime yapıyorum hatta kendime zayıf halime göre elbise beğenip hırslanıp hemen kilo verip gelip seni alıp giyicem diyorum..
Hatta çok beğendiğim birini aldım evde denedim kalçamdan bile geçmedi moralim bozuldu.. Sonra yine hırslandım seni giyicem diyip duruyorum her gördüğümde :)

Maşallah oğluna canım Sana da öyle, iradeliymişsin hamileyken bu kadar dikkat edebilmek zor çünkü..

Dinlenmene bak canım umarım sağlıkla vaktinde alacaksın bebeğini kucağına..

Seni anlıyorum canım, ben de ufacık şeyleri bile hesaplarken eşimin bazı gözüme batan harcamaları olduğunda böyle hissetmiştim..
Ama üzülüyoruz, ağlıyoruz kendimize yapıyoruz.. Kadın olmak zaten zorken, şartlar kötüleştikçe iyice zorlaşıyor..Sanırım biraz vurdum duymaz gamsız olmakta fayda var..

Benim tansiyonum sürekli düşüktür, tuzlu pek yemem, çalışmıyorum evdeyim ama fil gibi ayaklarım var, bileklere kadar şiş.. 36 hatta 35,5 numara ayakkabı kullanan ben artık giyemiyorum onları..

Eki Görüntüle 675442

Malum havuzlu hanın alt sokağında çalıştığım için çok kolay oldu:)

Çok güzelmiş, güle güle kullanın.. Gerçekten çok hoş görünüyor.. eminim kullanışlıdır da..

Kızlar doktordan geldik kuzucum 1800 gr ve 43 cm olmuşş mayıs sonunda itibaren beklemeye başlıyacakmışız, 2 haftada bire düştü kontrollerimiz de:)

Maşallah canım kocaman olmuş bebeğin gözün adın..

Gözün aydın canım, senin de bebeğine maşallah inşallah sağlıklı doğumlar nasip olur hepimize..

kizlar dr dan geldik.oglum 1300 gr olmus hersey normal dedi.

Maşallah Valla fotoğrafına bakılınca hiç senin oğlun gibi durmuyor canım sanki daha sakin bir çocuk olacak :)) Ama maşallah nur yüzlü oğlun

İyi günlerde sağlıkla kullanın canım aldıklarınızı..

Bizde bugün kontroldeydik 1620 gr olmuş oğlum bi dahaki 15 günü iple çekiyorum şimdiden

Ayy bu haberleri aldıkça çok seviniyorum hepsi sağlıkla gelecek inşallah senin miniğine de maşallah

Amin canım, umarım sağlıklı olur dün ben de kurula giren böyle bir kadınla tanıştım bebeğinin böbreği doğuştan yok anne karnında gelişmemiş,, Sanırım doğum yapacaktı detaylı inceleme için bekletiyorlardı.. Allah sağlık versin..

Gözün aydın canım.. Bebeğin çok güzel gelişmeye devam ediyor maşallah diyelim annesi

Arkadaşının bebeği inş. sağlıklı doğar, umarım doktorlar yanılmıştır, Allah zorda olan herkesin yardımcısı olsun inş.

bugun minikkusu gören oldumu hic cok merak ettim ne oldu acaba sonuclari birsey demisti ama adi aklima gelmyior suan oraya gitcekti kurulmuydu ?? insallah guzel haberlerle gelir sabah

minikuss hosgeldin bebişim...

Hoşbulduk kuzum, ben sana mesaj atacaktım unuttum dimi? Eve saat akşam sekizde dönebildik ölü gibi attım kendimi koltuğa hiç kıpırdamadan öylece durdum..
Bir de ben de hamilelik hafızası çıktı kolay kolay bir şey hatırlamıyorum :)) Özür..

Kurula girdik arkadaşlar, 1,5 aylık aradan sonra.. 13 mm olmuş büyüme yani diğer aylara göre çok çok azalmış böbrek büyümesinin şiddeti, toplamdaki büyümeyle birlikte orta seviyeye düştük.. Normal doğum yapabilirsin dediler.. Rutin kontrollerim hariç artık kurula girmemize gerek kalmadı çünkü şimdilik acil bir durum yok.. Bu durumdaki her üç çocuktan ikisi süreci kendi kendine düzelerek atlatıyormuş sadece birinde operasyon gerekiyormuş.. Bizim hangisi olacağımız doğumdan sonra belli olacak.. Doğum sonrası hemen kontroller, tetkikler yapılacak.. Profesörle konuştum yeni doğan sünnetini ilk 6 ay- 1 yıldan önce önermediklerini söylediler..

Benim dumur olduğum şey ise bebeğimin kilosu; 2.135 gr olmuş.. doğumda ilk okul kıvanımda bir çocuk olacak diye korktum valla.. Şimdiye kadar ben 14 kilo civarı aldım ama bebeğimde boş durmamış :) 42,7 boyu :)

Yani sorunumuz devam ediyor ancak şimdilik daha sakin seyrediyor.. Artık doğumdan sonra belli olacak sonuçlar..

Bizden haberler böyle, bugün gündüz cevap yazmaya çalıştım ancak çok sancım vardı yazamadım..

Merak eden, etmeyen, duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz..

Bizde bugün kontroldeydik 1620 gr olmuş oğlum bi dahaki 15 günü iple çekiyorum şimdiden

bugün devler hastanesine gittim 1950 dedi , doğum içinde 28 mayıs dedi. nasıl böle ölçtü anlamadım. bi önceki muayenede 1150 dydi

canım beraberinde tansiyonun yükselmiyorsa korkma bence ama tansiyonun da çıkıyorsa doktorunu ara söyle yönlendirsin seni...
tansiyonum normal hatta düşük canım ama işte kalp atışları çok fazla.cumartesi doktorada sorayım nasipse.teşekkür ederim yorumun için

büyümenin durması iyimiş canım geçmiş olsun inşallah kendi kendine tolere edilebilecek bir durumdur sizinki.bebişine de maşallah ne güsel kilosu,boyu

canım çok iyi haberler bunlar ben eminim operasyona da gerek kalmayacak bebişin kilosuna da maaşallah...

Minikkus haberler çok iyi. Oğlun tosun olacak desene Eşinle aran nasıl oldu? Kurula girmek biraz daha yakınlaştırmıştır sizi. Bu günleri de atlatacaksın inşallah

çok güzel bi yazı hazırlamış gerçekten çok duygu yüklü rabbim bizede nasip etsin

bugün devler hastanesine gittim 1950 dedi , doğum içinde 28 mayıs dedi. nasıl böle ölçtü anlamadım. bi önceki muayenede 1150 dydi
allah allah :s çok byük fark var gerçekten en sağlamı doğumda öğrenicez sanırım biz bu sıpaların kilosunu boyunu :)

Kızlar bu arada biraz önce bişey oldu paylaşmak istedim sizinle.Yemek yedik 2 saat snra fln bi bulantı bi bulantı çıkardık.Üstüne aman aç kalmayalım diye brz daha yedik suyumuzu içtik oturuyoduk.Birden bi tekme salladı bnm ki.Normalde bnm bebek up uzun uzatıyor kendini kıvrılmıyor pek kafa aşağıda ayaklar kaburgalarıma yakın.Tekmesiyle orda bi sertlik oluştu ur gibi açtım karnımı hala duruo bi baktım ki bir parmağın yarısı kdr bişey tane tane bezelye gibi şeyler yan yana uçlarda ayağı gibi düşündüm ben ama ayağada çok benziyordu gerçekten küçücüktü.Sonra kaydırdığınıda gördüm ben doğru görmüş olabilir miyim ayak dirsek vs dıştan görünmesi zor bu haftada ama çok belliydi bi yandan şaşırdım bi yandan sevindim bi tuhaf oldum ya

Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin dilerim zaman ilerledikçe aldığın haberler de güzelleşmeye devam eder dualarımız seninle ve bebeğinle sağ salim kavuşacaksın ona hiç merak etme....

Bu arada Ali Sadi bebeğe de kocaman maşallah şimdiden tosuncuk olmuş bu gidişle 0-3 aylıkları giyemeden 3-6 aylıklara geçecek :))

cnm bebişin iyi haberlerine sevindim.İnş eşinlede aran düzelir.Önce bebiş tabi o sağlıkla dünyaya gelsin onlar herşeyden önemli bu hayatta tosuncuğun kilosuda süper bizede rabbim 2000 li kiloları hatta şöyle 4 kilo bebişler nasip etsin

çoook sevindim güzel haberlerine :))

Canım çatala çıkıyorsun bi aletle ölçüyor sanırım bakamadım bende ama canım yanmadı ıkınmamı söyledi su falan geliyormu diye sonra elle muayne ediyor o biraz daha acılı ama dayanırsın merak etme bence yaptır çok için rahat eder.epey açık konuştun ama sorun değil başka türlüde anlatılanazdı😃bendede koyulaşma var evet ama ben genital bölgeme epilasyon yaptırmıştım tek tük olduğundan dün acil gittim ve içim rahattı aynı şekilde epilasyonu popo kısmına da yaptıklarında tertemiz😃çok rahat ettim hamilelikte.yani çatı muaynesi nezaman diye sor istersen ağda yaptır kuaförde seni idare eder diye düşünüyorum

Cnm şimdi aradı beni doktor, şimdi bir tane magnezyum içmemi ve bol suiçip takip etmemi istedi yinedevam ederse gel bakalım dedi.... Ama ben işteyim magnezyumum da evde

ayy şimdi sen yazınca aklıma geldi. benim decavitim bitmişti ya. 2 ünde bir alıordum azaldığı için. devlet hastanesine gitmiştim yazdırcaktım unuttum

ben de yarın gidicem doktora ve izne ayrılcam artık evrak şeklinde isteyeyim bari sadece raporunu mu verdi bebeğe bakmadı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…