2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım gelişmeler çok güzel çok sevindim senin adına içini fetah tut inşallah bebeğine operasyon gerekmiyecek diye düşün dualarımız seninle

Teşekkür ederiz, umarım öyle olur çoğunlukla geçiyor deniyor ama bizimki biraz fazla büyüdüğü için endişem var umarım atlatırız..

canım çok iyi haberler bunlar ben eminim operasyona da gerek kalmayacak bebişin kilosuna da maaşallah...

İnşallah canım, daha fazla sıkıntı çekmeden atlatalım ket düşüncem bu, teşekkür ederiz..

Minikkus haberler çok iyi. Oğlun tosun olacak desene Eşinle aran nasıl oldu? Kurula girmek biraz daha yakınlaştırmıştır sizi. Bu günleri de atlatacaksın inşallah

Sağol Pericim, valla ben doğumdan sonra ilkokula bir kaç sene sonra da askere gider diye düşünüyorum artık :)) Eşimle dumur olduk kiloyu öğrenince.. Ama karnım aldığım kiloya ve benim fiziğime göre çok büyük nedeni belli oldu :) Eşimle şimdilik iyiyiz durumumuz stabil, sanırım hamile olduğumu biraz daha algıladı.. Bizim krizleri atlatamamak gibi bir problemimiz var onun içinde evlilik danışmanından destek almayı düşünüyorum, eşimle henüz konuşmadım önce ben gidip denemek istiyorum..
İnşallah canım, yeni evimizde, bebeğimizle beraber ağız tadıyla oturalım istiyorum, her gün dua ediyorum..

Canım çok sağol iyi dileklerin için.. Kocaman olmuş gerçekten ben de çok şaşırdım:) Zaten bebek biraz iri demişlerdi ben de yenidoğan kıyafeti pek almamıştım ama dediğin gibi 0-3 aylıklarda olmayacak sanki zaten önce 3-6 aylık almıştım, diğerlerinden birkaç tane alıp bırakırım da benim gibi minyon anneye böyle bebek nasıl olacak düşünmekteyim :))

Canım çok sağol inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir, gerçekten tosuncuk canım ama o kadar masum değil öyle hareketli ki anlatamam içim dışıma çıkıyor bir de ağırlığını düşün..
Vurmaya başladığında canım yanıyor sanki karnımın içi çürümüş gibi acıyor eşim bile hayret ediyor hareketleri o kadar belirgin ve sert ki karnını nasıl yırtmıyor senin diyip duruyor:)

doğru haklısın canım ama zaten bu kasılmaların adı yalancık kasılmalar gerçeği gelse beraberinde çok şeyler de geleceği için işte o zaman belirleyici olur sanırım :44:

Hiç beklemiyordum bende dönmüş ve artık kafayı kaldırıp tekrar yukarı çıkamaz dedi doktorumuzsadece poposu sağa sola cevrilip elleri oynayacak dedi ve gittikçe alanı daralıyor çünkü

oyy bizim yavrunun bide suyuda fazla anası da ufacık bide dönmezmiş hiç korktum şimdi :18:

inş teyzesiii üzmeyecek biz anlaştık oğlumla doktorum son muayenede özellikle çarpıntın var mı diye sordu durdu aklıma gelmemiş ki niye soruyosunuz demek şimdi sana verecek bi cvbım olurdu ama tansiyonun da bi değişme yoksa kansızlıktandır sanıyorum tabi gidince doktoruna sorar sebebini öğrenirsin için de daha rahat eder canım.

Minikuss canım haberler çok güzel çok sevindim inş bu kadar üzüldüğüne değmez de minikin sana kandırık yapmıştır

minikuss çok sevindim güzel haberlerine..
inşallah sen, operasyon için gerek olmayacak yüzdede yer alacaksın..
eşinle olan sorunlarını da okumuştum
bir türlü fırsat olmadı yazmak
doğru iletişimle, aşılmayacak sorun yok, inan..
önce sağlıklı bir şekilde birbirinizi suçlamadan konuşmayı denemenizi ve bunu bebiş doğmadan yapmanızı öneririm
gerekirse profesyonel destek alın
ne sen, ne eşin, ne de bebişiniz için iyi değil ayrılıklar
çünkü ayrılıkların da sonunda başka başka sorunlar yaşanıyor, çocuğun ruh hali genellikle çok olumsuz yönde etkileniyor
gerçekten kurtarılamayacak bir evlilikse, aşılamayacak problemler varsa elbette boşanmak daha mantıklı
ama bana öyle geliyor ki sizde daha çok iletişim problemi var,
sorunlar da bundan kaynaklanıyor
eğer eşinin ailesi ise bunlara sebep açıkça konuşmanı ve
gerekirse onlarla ilişkiyi kesmeni öneririm, boşanmanı değil
onunla neden evlendıgını hatırlamaya çalış..
bu ara hayat seni çok yoruyor
ama bu sınavları geçersen
inan senden güçlüsü zor bulunacak

kendine dikkat et

sevgiler..

geçmişi okuyordum da belki çok geç oldu cevap için ama ben 20. haftalardan beri, hergün hatta her saat en az 5er kere kasılıyorum..stresliyken daha sık, rahatken daha az.. ''ne zamandır kasılmadım'' veya ''eyvah şimdi kasılacak'' diye düşündüğümde bile kasılıyorum. doktoruma da söyledim, daha öncesinde (ilk kasılmalar zamanı) 1 saatte 20den fazla olunca acie de gittim nst ye de bağlandım, sorun yok dediler. ben de napim o günden beri rahat olmaya çalışıyorum.. diyeceğim şu ki, herkeste farklı belirtiler oluyor mesela bu kadar çok bacak krampı yaşayan varken bende de o yok, bel-sırt ağrısı yok, uykusuzluk yok ama bütün gün bu kramplar var. hepimizin bebişi farklı triplerde anlayacağın :))

Minikuss canım haberler çok güzel çok sevindim inş bu kadar üzüldüğüne değmez de minikin sana kandırık yapmıştır

Hele bir doğsun göstericem ben ona kandırık yapmayı :)) Ömrümden ömür gitti daha hala doğuramadım ona yanıyorum :)
Neyse zamanında sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah..
Sen de iyisin dimi?

gvn1907 şaka yapıyorsun değil mi
ne yapıcaz 4 kilo bebişlerle, doğumu zor olur yahu
ben anlamadım zaten 1800-2000 aralıgında hep ölçümler
e daha ortalama 2 ayımız var
o zaman ya gercekten sen haklısın, herkes 4 kıloya yakın doguracak
ya da bu doktorlar hatalı olcuyorlar
zaten bu donemde hatalı olculme ıhtımalı yuksekmıs
ben 2 hafta önce doktora gıtmıstım
ıkı gun arka arkaya gıttım
bırı devlet, dıgerı ozel
devlet 1.090 olctu, ozel 1.350
hangısı dogruydu, bence hıcbırı
ıkısının arasında olması daha mantıklı gelıyor

ben de yarın gidicem doktora ve izne ayrılcam artık evrak şeklinde isteyeyim bari sadece raporunu mu verdi bebeğe bakmadı mı canım

canım az önce bişi ögrendik, idari işler zeynep bunlar senin iznini başlatmışlar şu anda izinli görünüyorsun dedii ssk yı aradık gercekten başlamış iznim.
iş yeride önemli degil geldikten sonraki günlerini dogum sonrasına aktarırız dediler. bende ya 6 ay çıkarsa yararlanamazsam dedim onuda sordu, ssk daki adam o yasanın çıkması şimdilik zor dedi

sistem gercekten degişmiş canım evrak falan gerekmiyormuş.. boşuna o kadar istedi evrak da evrak diye bizim kezban almana gerek yokk.. yok cnm doktora çıkmadım zaten direk yazı işleri ilgileniyor

minikuş canım haberlere çok sevindimm

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkür ederim paylaşımın için..
Dediklerinde çok haklısın ve ben de bir süredir bunları düşünüyorum elimden geldiğince..

Ama ben seni de merak ediyorum, bir süredir seni soruyoruz kendi aramızda ama yoksun..
Bebeğin nasıl, gelişimi düzeldi mi? Sen nasılsın?

Beni bırak biraz sen anlat..

bu gidişle bebişler o kilolarla doğacak görünüyor.Çoğu kişinin 1 hafta 2 hafta önde.4 kilonun doğumu zor olur dediğin gibi babaannem bazen konuşur amcanı ben 5 buçuk kilo doğurdum die ama inandırıcı değil ölçümler hatalı olabiliyor bebek hareket ediyor sonuçta ultrasonda doğru ölçemeyebiliyorlar doğumda görcez en neti kaç kg olurlar sağlıklı olsunlarda kolay doğsunlar yeter

Canım gelişmeler çok güzel çok sevindim senin adına içini fetah tut inşallah bebeğine operasyon gerekmiyecek diye düşün dualarımız seninle

Sağol canım benim, inşallah dediğin gibi olur..

Benim oğlum çok nazlı, ben topikteki kız bebeklerde bile bu kadar naz görmedim düşünüyorum nasıl başa çıkarım :) baba nazlı oğlu nazlı :)

Sağol canım, inşallah bekleyen herkese güzel haberler nasip olur..

İyi de sen şimdi çalışabilecek durumdayken hatta bunu isterken izinli mi oldun, bari haber verselermiş..

Minikkuş biraz büyüyünce seni nasıl nazlandırırıcak annesi benim 2 yaşında yeğenim var annesine durup dururken gider annecim çeni çot ceviyorum tamammiii der😄bizim oğluşlarmızda böyle olucak inşallah.ben sana özelden yazdım ama gelmedi sanırım güldane kavgacı diye netten bak istersen arayıp herşeyi sorabilirsin.

olabilir canim dün bende tuvalete sorunu yasiyordum birde morelim cok bozulmustu üstune esimlede tartistik biraz tartismanin hemen ardindan bir kasilama yasadim zaten. belki dün o yuzden cok fazla kasilmam oldu :)) bugun biraz dinleyim bakim kendimi ne olcak...

arkadasin icin bizlerde dua ederiz canim insallahhh bebegini sagsaglim kucagina alir anneside bebegide cok iyi olurlar insallah doktorlar yanilmisitr...

iyi olmana sevindim canim masallah bebisinde cok iyi durumda iyi beslenmis gercekten.. pekmez olayina dun bende baslayim dedim tahinle karistirip sabahlari 2 gundur sabahlari yiyordum eee tabi senmiyin baslayan sekerim tavan yaptii bugun off cokta canim cekmisti ya iyi gidiyordu sabahlari ben ne bal ne pekmez ne cikolata nede baska bir tatli yiyemiyecem anlasilan bebeis dogana kadar

canim zaten aramissin doktorunu o sana ne yapcagini soylemiss... cok gecmis olsun insallah kasilmalar azalir. ve tabi hepimizinde :)))

kızlar bu arada dr bana artık sut ıcme
onun yerıne peynır ve yoğurt ye dedı
30 nisana da gun verdı yıne hem raporumu yazacakmıs hemde kontrol edecekmıs
ondan sonrada ver elını ev
neden süt icme dedigini anlamadim canim benim bildigim kadariyla yogurta ve özelikle peynirde daha cok kalsiyum var.

hizli hareket attiginde giren agri kaislmadna farkli olyuor oluyor canim aniden fln ayaga kalkarken, yada ani hizli hareket ettigimizde kasiklarimiza bir agri saplaniyor. kasilma karnin durup dururken birdne bire toplanip sertlesmesi oluyor bende en cok sirt ustu uzandigimda oluyor . o an nefesim kesiliyor hemen kalkmazsam ayaga:))

Canım konuştuktan sonra banada haber verir misin? ben doktorumu aradım ama ulaşamadım.

Sağol canım, inşallah bekleyen herkese güzel haberler nasip olur..

İyi de sen şimdi çalışabilecek durumdayken hatta bunu isterken izinli mi oldun, bari haber verselermiş..

evet hastanenin hatası.. çalışabilir diye verdigi rapor meger iş göremez raporuymuşş. zorla izinli yaptılar benii akşam uğricam zaten
ben çalışmaya devam edicem, ne kadar gelirsem izin sonrası kullanıcam artıkk:26:

canım senin adına çok sevindim dilerim bundan sonra herşey çok daha güzel olur bebişinede maşallah tombiş olmuşşş allah hayırlısıyla doğumu nasip etsin inşallah daha iyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım...

gözun aydin canim bebisinin daha iyi olmasina sevindim azalma olduysa tamane bu olayin ortadan kalma imkanida vardir demeki sen umdunu kesme bakarsin dogumdna sonr ahic bir mudahale gerekmeden birden iylsi verir bebisin :)))
KOCAMAN BIR MASALLAHHHHHHH DENIZ SADIYE,hepimizin bebisine buyuk fark atmis tam bir tosuncuk olmus canim benim yesin onu totsunu teyzoslari cok iyi beslemisin canim oglusunu

İnşallah canım ya böyle tatlı olsunlar keşke..
Aldım mesajı hatta cevapta yazdım gelmedi mi? Yoksa başkasına mı gönderdim? Kontrol edeyim hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…