2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sağol canım inşallah, ya sorma kocaman olmuş valla ben bu çocuğu doğurayım derken çatlayabilirim söyliyim şimdiden :))

minikuss'um devlete gittiğimde halen 1 hafta geride;
özelde tam gününde çıkıyor
o sebeple ben de anlamadım ama
özeldeki doktor çok profesyonel oldugundan ona guvenıyorum
evde (yurtdısında halen yapıldıgı gıbı) rahım olcumu de alıyorum
sureklı ılerlıyor
bu da bebısın kılo aldıgını gosterıyor
o sebeple azıcık suphe de olsa ıcımde hersey yolunda dıyebılırım
ben artık cok saglıklı-cok akıllı-cok tatlı bır bebegım olucak, dıyorum
baska da bır sey dusunmek ıstemıyorum
doktordan doktora olcumler farklılastıgı ıcın gvn1907 nın de yazdıgı gıbı gercek olcumlerı
bence dogumda gorecegız
senın bebısının durumu da dogumda bellı olacak
ve bence
gayet saglıklı bır yavru kuş olacak
hıc merak etme
tekrar soyluyorum
esıne de sahıp cık
yuva kurmak kolay olmuyor
hayat boyu bu yuku tasımak yerıne sorunu cozmeye odaklan
cok mantıklı bırısın, konuyu her yonuyle gorup kararlarını verıyorsun
bence bu konuda da dogru adımları atacaksın

ozetle ben gayet ıyıyım,
genellıkle forumu takıp de edıyorum ama yazmak her zaman kısmet olmuyor
:)

Canım benim teşekkür ederiz teyzesi :))
İnşallah canım ya, umarım bir şeye gerek kalmaz hep yanımda kalır doğum sonrası..
Ben de gebelik şekeri de çıkmadı nasıl bu kadar büyüdü anlamadım ama bir süredir söyleniyordum ben bu çocuğu taşıyamıyorum çok ağır diye :)))
Aslında bu kilo gözümü korkutmadı değil ben sağlıklı olsun diyordum ama normal doğum yapmayı düşünüyordum çünkü ikisenden de korkuyorum ama sezeryandan daha çok korktuğuma karar verdim:)) kilosu böyle giderse normal doğum yapamam diye korkuyorum bu sefer de:))
Çok korkak olmuşum anlaşılan :)

Hepimizin bebeklerine Allah sağlık versin..

Sağol canım inşallah, ya sorma kocaman olmuş valla ben bu çocuğu doğurayım derken çatlayabilirim söyliyim şimdiden :))

onun zamanı gelsin çatlamadan doğurursun merak etme...tabi biraz tombul olursaa biraz farkedebilir ama korkmaaa herşey o doğana kadar onu eline aldığında herşeyi unutursun inşallah...

bebsler artik bu aylardan sonra fazla kilo almazlar canim o yuzden icini ferah tut 4 kilo dogacagini sanmiyorum herkesin bebisin
bende okadar dogmasini istemem gerci bir yandanda iyi olur tombis tombis ele avuca gelir D
suan bebisleirn ölcusu tamane tahmini bir ölcumdur bebegin boyutlarna göre kilo tahmini yapiliyor bebis kendisi cok topladiginida dusunursen bu ölcum gayet hatali cikabilir ama büyük bir fark olmaz arada bir kac gr oynayabilir..

minikuss geldim canım.işyerin de işler biraz yoğun bu yüzden sadece hızlı hızlı okuyup tekrar kapatıyorum.
bu arada o bahsettiğim arkadaşımın bebeği bugün saat 14:00 de doğdu. çok sağlıklıymış ve tek böbrekli olmasına rağmen ve böbreğin de doğru yerde olmamasına rağmen sorun olmamış.doktor idrarını yapmasını beklemiş bebeğin o zaman kesin sonuç alabiliriz demiş. ve bebek öyle bir idrar yapmış ki resmen bir kova doktor gülerek bakmış evet böbrek görevini yapıyor yapmasaydı idrarını yapamazdı demiş.tabiki bir takım tahliller yapılacakmış ama operasyonluk bir durum yokmuş. bak minikuss güzel haberler ardı ardına nasıl da geliyor. seninde bebişin doğduğunda böyle güzel sürprizler yapıcak sana annesi.ama bence sen bu minnoşu bir güzel döv derim ben.daha çıkmadan şımarmış baksana anneyi kandırıyo

çok çok geçmiş olsun, inşallah doğduktan sonra da sapasağlam evinize gidersiniz hiçbir operasyona gerek kalmaz. Bütün çekeceğini çekip bitimişsindir de sefasını sürmek kalmıştır umarım.. Ayrıca kilosuna da maaşallah, olsun zayıf olsa ayrı bi dert, bir şekilde doğuracağız sonuçta normal,sezeryan; önemli olan sağlıklı olsunlar hiç korkma onun da üstesinden gelirsin inşallah :)

aminnn canim insallah herkesin bebisine saglik versin rabbim.. kesin ameliyata fln gerek kalmiyacka cnm sana yazdiktan sonra diger arkadaslarin yorumunada baktim hemen herkes ayni fikirde benimle onlarda yazmis aynisi, sende icini ferak tut artik
insallah normal dogum yaparsin kilosuda gözunu korkutmasin bu aylardan sonra bebisler cok fazla kilo almiyacak senin normal dogurmana engel olcagini sanmiyorum. hem sizin tahminiz gibi olsa bebisler 6 kilo fln dogardi dimi

off ya nisan annelerine bi baktım aralarında doğum yapanlar var doğumuna azıcık kalanlar var ne güzel yaa bize daha çok var artık bende doğurmak istiyorum çok yoruldum yaa...

Minikuş iyi haberlerine sevindim bende, inş. herşey gönlünce olur, yenidoğan sünnetine şaşırdım çünkü internette araştırdığımda bebeğin 40'ı çıkmadan yapılması çok çok iyiymiş, avantajları çok fazlaydı, ben doğduğunda şartlar uygunsa sünnetini yaptırmayı düşünüyordum, şimdi aklım karıştı bak...

valla bende 40 günlüktü yaptırdım çok rahat geçti anlamadık bile...

maşallah bebeğine canım ne güzel beslemiş annesi onu böbreğindeki sorunda neredeyse duraklamış zaten allahın izniyle doğumla beraber bütün dertleriniz tasalarınız kaybolur inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş miniklerimizi sünnet konusunda benim doğum yapacağım hastanede ki dr lar 2.gün yapıyorlarmış genelde ya da 1 ay içinde bebek çok hareketlenmeden olsun fln diyolarmış o da ayrı bi dert nezaman yaptırmak doğru olur acaba :44:

Çok sevindim canım, bence anne adayının hissiyatı da çok önemli sen eğer gelişiminin iyi olduğunu hissediyor ve düşünüyorsan, iyidir..
Çok kilo ya da az kilo çok belirleyici değil şu aşamada.. Fazla kilonun da zararı var örneğin ben doğumum etkiler diye düşünmeye başladım..
umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
Ben zaten yapı olarak kolay vazgeçen biri değilim, elimden geleni yapmadan bırakmak istemiyorum ama destek almamız gerek bu da çok açık..
Paylaşımlar ve tecrübelerde bana çok faydalı oluyor zaten..

cok güzel bir dogum hikayesi canim. bizimle paylastigin icin tsk ederim cok duygulandim ne kadar guzel anlatmis arkadas okurken tekrar yasadim o anlari arkadasta benim kafadanmis bende dogurduktan sonra doguma hayran kalanlardanim
gercekten cok güzel bir mucize bur insallah herkes yasar bu duyguyu :)) benim bebisimde bana okadar guzel bakmistiki hic aklimdna cikmiyor o bakislaribenim dogumumla hemen hemen ayni seyler yasamis ve tabiki benimki daha zor ve daha uzun süreli olmustu rabbim evladini bagislasin uzun saglikli ömur versin.. cümlemizede

onun zamanı gelsin çatlamadan doğurursun merak etme...tabi biraz tombul olursaa biraz farkedebilir ama korkmaaa herşey o doğana kadar onu eline aldığında herşeyi unutursun inşallah...

İnşallah canım çok merak ediyorum zaten kendisini :)

anladım canım, geçmiş olsun arkadaşına da çok sevindim iyi haber almasına...
ben de öyle tahmin ediyorum ki benim oğlum çok hınzır bir şey olacak ama kıyıp da dövemem ben teyzesi :) Sen artık parmağını gösterirsin :))
şımarıklığı kesinlikle bana çekmemiş:)

Umarım öyle olur canım, bu iyi dilekler, dualar, destek ve paylaşımlar öyle iyi geliyor ki bana anlatamam..

Ayy sorma benim ki sakallı bile doğsa şaşırmam artık :)))

Evet canım ben de şaşırdım çünkü ben de hemen yapılacak diye biliyordum, dün kontrolden sonra sonuçlarımızı ikinci bir sefer değerlendiren prof.dr. var Çapa'da ona gitmişken sordum..
Kesinlikle hayır dedi dumur oldum.. İlk altı ay ve bir sene arası kesinlikle önermiyoruz dedi..
gittiğim diğer doktorlara da sorayım çünkü ben de hemen yaptırmak istiyorum..

Sağol canım benim, ben de araştırmıştım yeni doğan sünnetini hemen yapılırsa göbek bağı düşene kadar iyileşiyormuş sünnet yeri bebekler daha rahat ediyor diye biliyordum ama Çapa'da hocalık yapan birinden bunu duymak beni de tedirgin etti..
Mutlaka ki doktorlar arasında bu konuda da fikir ayrılıkları vardır.. Benim gittiğim doktor neden önermedi anlayamadım onunda vakti yoktu detaylı soramadım, tekrar gittiğimde detayları öğrenmeye çalışırım..

Denizkızı;

Özellikle sen sormuştun canım ama park yatağı kendim kurup fotosunu çekemedim bunu ekledim..
Jokerden almıştım 99.00 TL ara katı da bu fiyata dahil kampanyadaydı.. Normalde ara kat ayrı satılıyor 29 TL civarı..
Sanırım şu anda stokta yok.. Çok kolay kurulup toplanıyor sade bir park yatak malzemesi de iyi..
Dönencesi, sallanma özelliği, titreşimi falan yok :)
Zaten ilk zamanlar yanımda yatırırsam diye ben de yoksa annem kendine aldı bunu sadece tatillerde bize verecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…