ben daha iç çamaşırına girmedim bir pijama bir gecelik toplam220 lira:)el mahkum yapacak bişey yok.lohusa kelimesinin geçtiği herşey ateş pahası.aynı ayarda önden düğmeli normal bir gecelik alsaymışım yarısı kadar anca ödermişim.
Sorma cnm ya iç çamaşırlarıyla beraber 400 tuttu benim de eşimin ağzı açık kaldı inanamadı:)
kızlar biri bana hatırlatmadan kalkıp öle süt içemiyorum. hadi benden size kıyak :) kaldırın göbişleri 1 bardak süt için. bebişlerinizin kemikleri çoookkk güçlü olsun :)
anaamm ne diyosun ya 400 liramıresmen doğum parası
Daha da yedek pijama da almam lazımmış artık onu alalede bi şey alıcam ya zaten kirlenecekbebek şekerlerim ana kucağım bebeğin banyo bakım malzemelerim de duruyo allah yardım etsin artık işimiz zor
cnm benim ben daha sadece 10 lira verdim bi zıbın aldım o kadar:) o kadar şeyi ne zaman alıcam ben ya hadi aldım o kadar parayı nerden bulucam valla tırstım :)
bide derlerki çocuk yapın çocuk kısmetiyle gelir diye :) daha sayısaldan bişey çıkmadığına göre olan benim kredi kartına oldu :)))
oğluşuma çoraptan bezden oyuncaklar yapıyorum ya :) hem zamanda çabuk geçiyo :)hemmde terapi gibi oluyo sizlerede tavsiye ederim. benim gibi evde bütün gün yanlız başına oturanlara
inşallah sever onları :)
İstanbul Kanatlarımın Altında - Tuluyhan Uğurlu - YouTube
kızlar dinleyin bebeklerimiz huzur bulsun
hkn kayınvaliden alıcaksa al kız aquadan.benimki daha bir çorap almadı torununa.hatta 4 yıllık evliyim bana bile 1 çorap hediye etmedi
nurgu hastanede normal doğum olursa 1 sezaryen olursa 2 gece yatıyorsunh sanırım.hasta bezleri işe ne kadaar yarıyor bilemiyorum.bünyeye görede değişir benim adet zamanında bile ömrümde ya 1 ya 2 kere dışına çıkmıştır.
cnm benim ben daha sadece 10 lira verdim bi zıbın aldım o kadar:) o kadar şeyi ne zaman alıcam ben ya hadi aldım o kadar parayı nerden bulucam valla tırstım :)
bide derlerki çocuk yapın çocuk kısmetiyle gelir diye :) daha sayısaldan bişey çıkmadığına göre olan benim kredi kartına oldu :)))
r.Kızlar geçen şu emzirme sütyenini deniyordum çok seksi bir şeymiş
O çıt çıtlı yeri açılıyor göğüsün ucu denk geliyor oraya epey giydim aynanın karşında kendimi inceliyordum
Eşimde kapıdan beni seyrediyormuş.Sapık sapık sırıtıyor bir baktım valla elinden zor kaçtım
Yazık adama 8 aydır iyi sabrediyor valla
O kısmet işini ben de çözemedim doğduktan sonra gelecek herhalde bizimkisiii anannesi falan gene bi şeyler yaptı da diğer taraftan bi çorap bile yok halalar amcalar napıyosunuz diye bile sormuyolar olan hep benim kredi kartına maaşa oluyo bu aralar heehalde 1 senede ancak öderim o kadar şeyi ama sana tavsiyem az kaldı en azından ilk doğduğunda giyeceği şeylerini hastane ihtiyaçlarını al diğerlerini tamamlarsın bi şekilde artık
sorma canım ya insanlar o kadar düşüncesizki, benimde 2 gün önce tansiyonum düşmüştü komşuya geçtim tansiyonumu ölçsün diye ordada sitedeki bütün bayanlar vardı Kuran öğrenmeye geliyor hepsi, ben zaten kötüyüm yok burnun şişmiş yok dudakların şişmiş morarmış halbuki öyle bişeyim yok olsa zaten hemen doktoruma giderim insanlar gerçekten çok anlayışsız
forum istanbuldaki e bebek i aradım. pompalarda 2. ye yüzde elli kampanyası yokmuş.zaten indirimdeymiş. 179 tl ymiş. havuzluhanda 160 demişlerdi
Kızlar selaaaam... Bugün kontrolum vardı, NST'ye de girdim, sorun yok çok şükür.. NST için ayrı ücret alınmadı, pendik bölge hast.ne gidiyorum.
Bu arada bebişim 1840 gr olmuş maşallah, sanırım biraz şişko.. Sizce bebeğin kilosu normal doğumu etkiler mi ki.. Bebeğimi görünce Dr soracağım herseyi unutuyorum poıfff.. Bir de osteocare diye ilaç kullanan ar m? Kalsiyum hapı??
ya bugun annemle havuzluhana gidecektim ama cenazemiz çıktı gidemedik artık haftaya kaldı. kayın validem sağolsun 1 2 zıbın bi hastane çıkışı almış ben alışverişe gidene kadar geleceği tutarsa 1 2 günlük kıyafeti var :)))
kimseye bişeyde aldırmıyorum parasını verin bana ben alırım diyorum :))) yarında şu a-101 gidiyimde banyo ihtiyaçlarını alım bari
valla bende sabah 8:30 da açılacakmış mağaza.erkenden gidip bende alıcam yorgan setiyle nevresim takımınıda almayı düşünüyorum eğer hoşuma giderse bebek arabasınıda ordan alıcam
bende bebek arabasını beğenirsem oradan almayı düşünüyorum çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum çünkü öyle allı pulluya gerek duymuyorum eğer beğenmezsem oradakini cuma günüde bime geliyo ::)) oraya gidip bakıcam aynı gibi duruyo ama
valla bende sabah 8:30 da açılacakmış mağaza.erkenden gidip bende alıcam yorgan setiyle nevresim takımınıda almayı düşünüyorum eğer hoşuma giderse bebek arabasınıda ordan alıcam
aa cnm bide ne dicem bende nevresim takımı alıyım diyodum ama kendi sattıkları yorgan seti ile nevresim takımının ölçüleri birbirine uymuyo nevresim takımı daha küçük gibi ona dikkat edin derim paranız çöpe gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?