2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oğluşuma çoraptan bezden oyuncaklar yapıyorum ya :) hem zamanda çabuk geçiyo :)hemmde terapi gibi oluyo sizlerede tavsiye ederim. benim gibi evde bütün gün yanlız başına oturanlara
inşallah sever onları :)

kızlar biri bana hatırlatmadan kalkıp öle süt içemiyorum. hadi benden size kıyak :) kaldırın göbişleri 1 bardak süt için. bebişlerinizin kemikleri çoookkk güçlü olsun :)

Sorma cnm ya iç çamaşırlarıyla beraber 400 tuttu benim de eşimin ağzı açık kaldı inanamadı:)

anaamm ne diyosun ya 400 liramı resmen doğum parası

Daha da yedek pijama da almam lazımmış artık onu alalede bi şey alıcam ya zaten kirlenecek bebek şekerlerim ana kucağım bebeğin banyo bakım malzemelerim de duruyo allah yardım etsin artık işimiz zor

İstanbul Kanatlarımın Altında - Tuluyhan Uğurlu - YouTube
kızlar dinleyin bebeklerimiz huzur bulsun
hkn kayınvaliden alıcaksa al kız aquadan.benimki daha bir çorap almadı torununa.hatta 4 yıllık evliyim bana bile 1 çorap hediye etmedi
nurgu hastanede normal doğum olursa 1 sezaryen olursa 2 gece yatıyorsunh sanırım.hasta bezleri işe ne kadaar yarıyor bilemiyorum.bünyeye görede değişir benim adet zamanında bile ömrümde ya 1 ya 2 kere dışına çıkmıştır.

Daha da yedek pijama da almam lazımmış artık onu alalede bi şey alıcam ya zaten kirlenecek bebek şekerlerim ana kucağım bebeğin banyo bakım malzemelerim de duruyo allah yardım etsin artık işimiz zor

cnm benim ben daha sadece 10 lira verdim bi zıbın aldım o kadar:) o kadar şeyi ne zaman alıcam ben ya hadi aldım o kadar parayı nerden bulucam valla tırstım :)
bide derlerki çocuk yapın çocuk kısmetiyle gelir diye :) daha sayısaldan bişey çıkmadığına göre olan benim kredi kartına oldu :)))

O kısmet işini ben de çözemedim doğduktan sonra gelecek herhalde bizimkisiii anannesi falan gene bi şeyler yaptı da diğer taraftan bi çorap bile yok halalar amcalar napıyosunuz diye bile sormuyolar olan hep benim kredi kartına maaşa oluyo bu aralar heehalde 1 senede ancak öderim o kadar şeyi ama sana tavsiyem az kaldı en azından ilk doğduğunda giyeceği şeylerini hastane ihtiyaçlarını al diğerlerini tamamlarsın bi şekilde artık

oğluşuma çoraptan bezden oyuncaklar yapıyorum ya :) hem zamanda çabuk geçiyo :)hemmde terapi gibi oluyo sizlerede tavsiye ederim. benim gibi evde bütün gün yanlız başına oturanlara
inşallah sever onları :)

bende kapı süsünü yapıoruum çok zewklii

hasta bezi zaten sırtına kadar çıkıyoor bünye meselesi dediğin gibi yinede hazırlıklı olmak lazım ama 2 takım pijama yeter bence

zamanla olur canım bende çok stres yapıyodum bi baktım bitmiş çok şükür
darısı sana

r.

Riskli gebelik mi seninki yada kanama falan mi oldu neden 8 aydir sabrediyor
Biz hic ara vermedik sikinti olmadigi icin.

ya bugun annemle havuzluhana gidecektim ama cenazemiz çıktı gidemedik artık haftaya kaldı. kayın validem sağolsun 1 2 zıbın bi hastane çıkışı almış ben alışverişe gidene kadar geleceği tutarsa 1 2 günlük kıyafeti var :)))
kimseye bişeyde aldırmıyorum parasını verin bana ben alırım diyorum :))) yarında şu a-101 gidiyimde banyo ihtiyaçlarını alım bari

sabah da dedim ya bi zayıflıcam ki doğumdan sonra görsün bakalım onlar... :)))))))

forum istanbuldaki e bebek i aradım. pompalarda 2. ye yüzde elli kampanyası yokmuş. zaten indirimdeymiş. 179 tl ymiş. havuzluhanda 160 demişlerdi

yarın ben de bi arayacağım. emin olalım ondan sonra haberleşiriz.

ben kullanıyorum neden sordun gayet memnunum tüm vitaminlerimden...

valla bende sabah 8:30 da açılacakmış mağaza.erkenden gidip bende alıcam yorgan setiyle nevresim takımınıda almayı düşünüyorum eğer hoşuma giderse bebek arabasınıda ordan alıcam

valla bende sabah 8:30 da açılacakmış mağaza.erkenden gidip bende alıcam yorgan setiyle nevresim takımınıda almayı düşünüyorum eğer hoşuma giderse bebek arabasınıda ordan alıcam

bende bebek arabasını beğenirsem oradan almayı düşünüyorum çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum çünkü öyle allı pulluya gerek duymuyorum eğer beğenmezsem oradakini cuma günüde bime geliyo ::)) oraya gidip bakıcam aynı gibi duruyo ama

evet bimin broşüründe gördüm ama sanki a 101 inki daha kaliteli geldi.bende fazzla kullanmıcam ama yinede olsun elimin altında...

aa cnm bide ne dicem bende nevresim takımı alıyım diyodum ama kendi sattıkları yorgan seti ile nevresim takımının ölçüleri birbirine uymuyo nevresim takımı daha küçük gibi ona dikkat edin derim paranız çöpe gitmesin

bugün doğumdan önce son kez sağlık ocağına gidip tansiyon ölçtürdüm hemşire sağolsun çok ilgileniyor..bebek 72 saat içinde emme potansiyeli yüksek mutlaka emzir eğer süt gelmezse mamayı kaşıkla versinler biberonla değil yoksa biberona alışır emmez deddi.aklınızda bulunsun kızlar

hımm sölemen iyi oldu canım :26: dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…