hadi fotolarımızı ekleyelim bebişlerin son halleriiii
benim bi kat oluştu gerçekten, sehpa gibi, kahveni çikolatını koy ye
geliyoruz birazdan
Kızlar sebebi bu olsun uyuyamamamızın ama artık ne yöntem denediysem olmuyor. Şimdi uyurken birisi yanımda olsa, gece kaç kere yön değiştirdiğimi saysa ne iyi olur çok merak ediyorum. Acaba bir kolun üzerinde kaç dakika yatıyor olabilirim. Ve kaç dakika yatıyorum ki bu kol bu kadar uyuşuyor. Dün üç yastık vardı yatakta. Bugün bir tane daha ekleyebilirim. yastık yere düşüyor ben uyanıyorum. Kolum uyuşması yetmez gibi bi de yastık uyandırıyor beni. Bu günümüze şükür yine de.
Mervecim odan çok güzel olmuş. Herşeyi güzelce yerleştirmişsin. Darısı bize.
A 101 deki ürünler için sabah erkenden mi orada olmamız gerekiyor. Kaçta açılıyor ki?
Zeynnoo tülden keseyi nereden buldun da aldın. Araştırmacı. Ben de ambalajcıdan poşet alacağım. Kıyafet koyulan poşetlerden onlara yerleştireyim diyordum
Kızlar sebebi bu olsun uyuyamamamızın ama artık ne yöntem denediysem olmuyor. Şimdi uyurken birisi yanımda olsa, gece kaç kere yön değiştirdiğimi saysa ne iyi olur çok merak ediyorum. Acaba bir kolun üzerinde kaç dakika yatıyor olabilirim. Ve kaç dakika yatıyorum ki bu kol bu kadar uyuşuyor. Dün üç yastık vardı yatakta. Bugün bir tane daha ekleyebilirim. yastık yere düşüyor ben uyanıyorum. Kolum uyuşması yetmez gibi bi de yastık uyandırıyor beni. Bu günümüze şükür yine de.
A 101 deki ürünler için sabah erkenden mi orada olmamız gerekiyor. Kaçta açılıyor ki?
Zeynnoo tülden keseyi nereden buldun da aldın. Araştırmacı. Ben de ambalajcıdan poşet alacağım. Kıyafet koyulan poşetlerden onlara yerleştireyim diyordum
Eki Görüntüle 681921 işte kızımın arabası çok hafif çift yönlü katlanması çok pratik ve katlandığında fazla yer kaplamıyor:))
Bu arabayı biz de begendik ne kadar aldınız canım güle güle kullan
merve02 canım resimleri beğendim bebişinin herşeyi çok güsel ama yorum yazmamıştım güle güle kullansın inşallah herşeyini kuzucuk.çok tatlı hepiciğimobilyalardakiler sticiker mı sen mi yapıştırdın yoksa mobilyanın kendisinde mi vardı çok şirin
Kızlar selaaaam... Bugün kontrolum vardı, NST'ye de girdim, sorun yok çok şükür.. NST için ayrı ücret alınmadı, pendik bölge hast.ne gidiyorum.
Bu arada bebişim 1840 gr olmuş maşallah, sanırım biraz şişko.. Sizce bebeğin kilosu normal doğumu etkiler mi ki.. Bebeğimi görünce Dr soracağım herseyi unutuyorum poıfff.. Bir de osteocare diye ilaç kullanan ar m? Kalsiyum hapı??
Kızlar selaaaam... Bugün kontrolum vardı, NST'ye de girdim, sorun yok çok şükür.. NST için ayrı ücret alınmadı, pendik bölge hast.ne gidiyorum.
Bu arada bebişim 1840 gr olmuş maşallah, sanırım biraz şişko.. Sizce bebeğin kilosu normal doğumu etkiler mi ki.. Bebeğimi görünce Dr soracağım herseyi unutuyorum poıfff.. Bir de osteocare diye ilaç kullanan ar m? Kalsiyum hapı??
Sabun tozu makinayı tıkıyormuş öyle dediler.bende kıyamadım makinaya valla
Bende kirli sepeti almıştım bebek için annem antik kuntik işler çıkarmışsın dedi
Aynen senin annenin dediğini söyledi bana sonrada
benim bir arkadaşımın 5 yaşında kızı var.son günlerde küçücük kızın çamaşırında hep akıntı olduğunu görmüş annesi.doktora götürdü.doktorun sorduğu ilk şey çamaşırlarınızı birlikte mi yıkıyorsunuz olmuş.bizzat arkadaşımın ağzından dinledim bunu.benimde kızım olacak inşallah.aynı şeyi yaşamak istemem.sen ayrı yıkamaya ayrı yerde biriktirmeye devam et...
Allah Allah deme canım ya çok şaşırdım acaba aileden birinin mantarı felan mı vardı annesinin felan olabilir belki bulaşmıştır yavrucağa
Anacığım 5 yaşına kadarda mı hepayrı yıkayacağız aman ona bir şey olmasında tabi
canım biz 6.ayda keseriz kocacimlenn kocam pek korkak bana kalsa kesmemdeyaa kendini yii tanırsın bi sorun olduğunu hissediyosan kes şunun şurasında 2 aycık kalmış zaten ama sorun olmadığını hissediyosan 32 33 e kadar yolu varr
canım benm bildiğim su olup olmadığını anlamak için pedler varmış onlardan alabilirsin yada onu beklemesen doktorunu ara.. ayrıca su gibimi akıntın renkli mi hafif nasıl:44:
Ooo maşallah büyümüş kuzucuk.hayır bence haftasıyla uyumlu bebeğin doktorun ne yorum yaptıki kilosu hakkında
Ben kullanıyorum osteocareyi:26:
Masallah tosununaa :) bu nst nasıl bısey henuz tanısamadık kendılerıyle :)
Kılo normal dogumu eskıden etkılemezmıs annem 5 kılo dogurmus kardesımı ama sımdı etkılıyor canım gecen hafta arkadasım dogum yaptı bebısı 4 kılocukmus doktoru yok kolu cıkar yok omzu cıkar dıyerek hersey yolundayken sezeryana aldı kızı..doktor oyle deyınce ınsan cesaret te edemez yaa ben normal ıstıyorum allahııım bebısım en fazla 3bucuk olsun :S
annede vardır babada vardır.geçmiştir birinden yavrucak.ben ergenliğimden beri sık sık idrar yolu enfeksiyonu olan bir tiptim.belkide annemin çamaşırlarımızı ortak yıkamsından olmuşturşaka bir yana demkki dikkat edebildiğin kadar edeceksin artık.
merhaba çıtır anneler :))
ben internette baktım ve çileğin baby flower bebek odası takımını çok beğendim
burdaki mağazaya canlı görmek için gittim ellerinde yokmuş onu siparişle getiriyorlarmış
oysaki çok beğenmiştim ayrıca ayın 15 ne kadar alırsak beşiğin yatağı ve büyüyen karyolanın
yatağı ayrıca nevresim takımı hediyeymiş
yaklaşık 1.500 liraya geliyor büyüyen karyola ve 2 kapılı dolap
aranızda bu takımı görme şansı olan oldu mu acaba
bi akıl verin bana alsam mı acaba
Doktorum kilosu ve boyu ile ilgili yorum yapmıyor.. Boyunu söylemiyor bile, bebişim biraz şişko mu diyom gülüyor :) normal doğum istiyorum ama 3,5 kiloyu geçerse cesaret edemem.. Maalesef arkadasım ultrasonda 3,4 kilo çıkan cocuğu normal doğurmaya kalktı, doğuramadı acil sezaryene geçildi, meger bebişim 4 kiloymuş.. Sorun olmadı tabi ama o kdr sancı çektikten sonra.. Örf doğum korkusu sardı çok fena çok.
Arkadasım Dr bana da osteocare verdi, nasıl alcam dedim tok dedi..:) daha fazla soramadım, kahvaltıdan sonra mı ne zmn alıyodun? Elevit, balık yağı da alıyorum da ben kahvaltıda, bir de osteocare fazla mı olur ki..
bazen su gibi bazen kremsi ama gün içinde ıslağım bayağı bu bikaç gündür olmadı giderim kontrole ben bi
pofsss midemde berbat bugün bende var bişey ama bekliycem azcık daha sabah 1 posta yarım saat önce bi posta kustum tipim kaydıüşütüomuyum acaba kendimi ben ondan da olabilir akıntı çokluğu ve kusma :18: bu aralar havalar iyi diye petekleri kapadım ondan olabilir üşütüyor olabilirim yakayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?