2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben 2 aydır uyuyamıyorum topu topu 4 saattir ortalama.ama süreklide uyanırım.rüyamdada hep kuzumu görürüm kucağımda

ay canm demek sende bende tek kendimi sanıyodum uykuya dalmak ayrı bı sorun gece zaten okdr ck uyanıyorum ki :) inşallah yakın zamanda kucağında görürsün kuzunu canm

ay canm demek sende bende tek kendimi sanıyodum uykuya dalmak ayrı bı sorun gece zaten okdr ck uyanıyorum ki :) inşallah yakın zamanda kucağında görürsün kuzunu canm

inşallah canım hepimiz hayırlısıyla acısız sancısız kucağımıza alırız.heralde rabbim şimdiden bizi uykusuzluğa alıştırıyor ki kuzularımız gelince gece uykusuzluğuna talimli olalım diye. ben ona yoruyorum

kesnlikle bebişlerimizde dile gelse annecim alıştırma yapıyoruz zorlanmayın dıye derler =)

sayılır canm kıyafetler beşik bebek arabası anakucağı bebeğimin ilk kıyafetleri bakım malzemeleri vs seylerı asırıya kacmadan tamamladm kendi eksiklerim kaldı
sen bitirdin mi

benim ana kucağıyla battaniyesi kaldı aynen bende aşırıya kaçmadım.zamanla fazla fazla alınır

bişey kalmamş canm onlarda hallolur senın safak baya azalmış zaten

evet.gittikçede stresim artıyor nasıl olacak diye ya bide şu hastane öncesi ağda mevzusu var.kendim eğilemediğim için yapamıyorum e daha öncede hiç güzellik merkezinde felan yaptırmadım.birazda onun çekimserliği var offff ama başka yolda yok görünürde

Daha bide don olayına girmen lazım.Ben onların hepsini eminönünden almıştım
10-15 Tane benimki sezeryan olacağı için dikişsiz almıştım
Pazarlık yapayım dedim Kadın demesin mi kendine doldurdun donları kocanada atlet al bari diye
Bide pazarlık yapıyorsun dedi.
Beni zaten akıllısı bulmazki.Onları bırakıp çıkacaktımda işte halim kalmamıştı artık
Son dakikalarımı oynuyordum.Bir şey diyemedim:):)

kadın çatlakmış

cekinme canım rahat ol yapıcak bsey yok kendinin suan yapması zaten çok zor ağdaya git sonra çok cıkmadan eldivenle vs bi cağresine bakarsın bda gitmene gerek kalmaz

r.

Riskli gebelik mi seninki yada kanama falan mi oldu neden 8 aydir sabrediyor
Biz hic ara vermedik sikinti olmadigi icin.

Evet canım hem riskli gebelik kanamamda oldu ilk aylarda hemde tüp bebek olduğu için işte malum:S

cekinme canım rahat ol yapıcak bsey yok kendinin suan yapması zaten çok zor ağdaya git sonra çok cıkmadan eldivenle vs bi cağresine bakarsın bda gitmene gerek kalmaz

valla cekinsemde cekinmesemde gidicem artık bu ayın 25 inde kontrolüm var belki çatı muayenesi yaparlar.işte ayın 2o si gibide ağdaya giderim diyorum

valla cekinsemde cekinmesemde gidicem artık bu ayın 25 inde kontrolüm var belki çatı muayenesi yaparlar.işte ayın 2o si gibide ağdaya giderim diyorum

ewet bencde artık heran doğuma gidebilir gibi hazırlıklı olmak gerek ilk bebiş dmi ? ben lazere gitmiştim hamile kalmadan önce tamamen bitmesede çok çok azaldı ağdaya fln gelmez tek tek cıkıyor onlarıda biseklde halledyorm ansızın doktor muayne etmek istediğinde hazırlıklı olmak gerek

10 15 tane donu hastane ıcın mı aldınnn :)

evet ilk çocuğum.ya aslında bende lazer düşündüm ama doktor bi çocuk yap sora git çünkü lazer yumurtalıklara zarar veriyor demişti.doğumdan sonra ilk fırsatta gidicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…