Ya canım aynı şey banada oluyor ama kokusuz bugün 2 kere değiştirdim iç çamaşırımı
dün arkadaşıma sordum açık sarı akıntı bende hep oldu gebeliğimin sonuna kadar dedi
Suyun gelse anlarsın dedi şeffaf renkte bildiğimiz su işte dedi
Bende rahatladım biraz.Afedersin böyle sümüksü gibi bir akıntı sneinki nasıl?:44:
benden de sümüksü su renginde bir akıntı geliyor ne zamandır bende korkmuştum ama annem normal dedi,dr.uma da sormadım bi daha aklıma getirip ama hormonlardan kaynaklanıyor sanıyorum yani normal
Canim ozellikle sordum. Pompada da gecerli. Zaten internet sayfasindan iki pompayi sepete atinca %50 indirim yapiyor hemen oradan da teyit edebilirsin.bana niye öyle dediler yasen pompa diye sordun mu ayrıca.
Ben iki biberon aldim. Pompa alinca icinde aventin biberonu da olacak. Insallah cok kullanmam gerekmezkaç tane biberon lazım. o kadar araştırma yaptım ama havuzluhanda önüme ilk gelen biberonu aldımnuk un aldım. ağzı kauçuk mu slikon mu nedir ne değildir bilmiyorum
Canim ozellikle sordum. Pompada da gecerli. Zaten internet sayfasindan iki pompayi sepete atinca %50 indirim yapiyor hemen oradan da teyit edebilirsin.
Ben iki biberon aldim. Pompa alinca icinde aventin biberonu da olacak. Insallah cok kullanmam gerekmez
Iliski konusunda biz de 10 gunde bir de olsa devam ediyoruz ama sanirim artik sona geldik. Doktora soramadim ama artik yasak koyar. Son bir ay yasakliyorlar galiba
ben bu hafta forum istanbula gideceğim. ortak alan arkadaşa da o şekilde teklif edecektim. birlikte gideriz alırız diye. sana uyuyorsa forum istanbul ordan alabiliriz. birde kampanyayı ben burdan duydum. tel açıp netleştirelim istersen. ben kesin forum istanbula gideceğim ama seni boşuna getirmiş olmayayım.
son aya kadar problem yok diye biliyorum yanlış bilmiyosammm..aman doğumdan bigün önce bile bırakmayanlar var yaa... ama tehlikeye atmamak lazım...
bazen su gibi bazen kremsi ama gün içinde ıslağım bayağı bu bikaç gündür olmadı giderim kontrole ben bi
pofsss midemde berbat bugün bende var bişey ama bekliycem azcık daha sabah 1 posta yarım saat önce bi posta kustum tipim kaydıüşütüomuyum acaba kendimi ben ondan da olabilir akıntı çokluğu ve kusma :18: bu aralar havalar iyi diye petekleri kapadım ondan olabilir üşütüyor olabilirim yakayım en iyisi
Ya canım aynı şey banada oluyor ama kokusuz bugün 2 kere değiştirdim iç çamaşırımı
dün arkadaşıma sordum açık sarı akıntı bende hep oldu gebeliğimin sonuna kadar dedi
Suyun gelse anlarsın dedi şeffaf renkte bildiğimiz su işte dedi
Bende rahatladım biraz.Afedersin böyle sümüksü gibi bir akıntı sneinki nasıl?:44:
Kızlar merabalar ben bu gün kendi ihtiyaçlarımı aldım da 3 adet emzirme atleti 5 tane de yüksek belli külot aldım dagiden bi de gecelik ve pijama aldım normal atlet de aldım büyük beden yeter mi sizce hastane için
Zeynnoo tülden keseyi nereden buldun da aldın. Araştırmacı. Ben de ambalajcıdan poşet alacağım. Kıyafet koyulan poşetlerden onlara yerleştireyim diyordum
canım ben gratisden aldım.. zaten bazı şeyleride mesela bebek yagı şampuan gibi akabilecek olan malzemeleri buzdolabı poşetine koyup agzını zımbaladımpoşet te gayet mantıklııı
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
bende 1 gecelik 1 pijama aldım.iş yerinde arkadaşlar yetmiyor kaç kere belime kadar kan çıktı falan yazmışlar.belki 1 tanede ucuz yollu bişeyler alabilirim.
Cnm ben avukatım
Medeni Kanunumuzun 124. maddesi şöyledir:
Erkek veya kadın onyedi yaşını doldurmadıkça evlenemez.
Ancak, hâkim olağanüstü durumlarda ve pek önemli bir sebeple onaltı yaşını doldurmuş olan erkek veya kadının evlenmesine izin verebilir. Olanak bulundukça karardan önce ana ve baba veya vasi dinlenir.
Maddenin ilk fıkrası hükmü açıkça evlenmek için 17 yaşının doldurulmasını şart koşmuştur.
Maddenin ikinci fıkrası ise olağan üstü evlenme yaşını düzenlemiştir.Bu hükme göre,hakim olağanüstü durumlarda ve pek önemli bir sebeple 16 yaşını doldurmuş erkek ve kadının evlenmesine izin verebilir.İzin verilirken ana baba veya vasi dinlenir(olanak varsa) ancak hakim ana baba veya vasinin söylemleri yönünde karar vermek zorunda değildir.
İkinci fıkrada yer olan olağanüstü sebepler belli değildir hakimin takdirindedir(Mesela kadının hamile kalması durumunda burda bir olağanüstülük söz konusudur.Ve evlenmeye izin verilmesi özellikle kadının yararınadır.)
Erkek veya kadın 16 yaşından küçük olma durumunda hiç bir surette evlenemezler.
17 yaşını doldurmuşlarsa bile yasal temsilcilerinin rızası gerekmektedir.Yasal temsilciler haklı bir neden olmadan izin vermekten kaçınırsa hakim küçüğün evlenmesine yine de izin verebilir
Nikah olmadan evlenmekten kastınız dini nikahsa kanunen geçerliliği yoktur.Ve Ceza Kanunumuza göre suçtur.Nikahı kıyanda kıydıranlarda suçlu duruma düşerler.
Özetlemek gerekirse,
Evlenmek için 17 yaşın doldurulması ve yasal temsilcisinin rızası gerekir.
Olağanüstü bir sebep varsa 16 yaşını doldurmuş kadın erkek hakimin izniyle evlenebilir.
16 yaşını doldurmamış olanlar hiç bir surette evlenemezler.
'Resmi nikah' haricinde kıyılan dini nikah geçerlilik taşımaz.Suçtur.
Sonuç olarak mahkemeye başvurulacak ve anne baba rızası varsa ve hamilelik durumu da olduğu için resmi nikahları kıyılacak sonuçta istediği sağlık kuruluşunda doğum yapabilecek
hmm evet alt pijama için yedek almak lazım ya maşallah baya da tuttu iç çamaşırı alışverişi benim ya
hmm evet alt pijama için yedek almak lazım ya maşallah baya da tuttu iç çamaşırı alışverişi benim ya
cinsellik konuşulmuş ya kızlar artık benide korku kapladı.Ben hamile kaldığı öğrendiğim andan beri adamı boş tutmadım yani 2 günde 1 şaşmaz halada öyle ama 3 gündür vajinada sızlama gibi bişi oluyor.Rahmim zonkluyo sanki bebek hareketliyken daha çok oluyor ağrıyo gibi oluyo bazen.Birde bel ağrılarım çok arttı karnımdaki yırtıklarda canımı sıkmaya başladı sol tarafım mor çizgiliydi bu sabah baktım sağımdada oluşmuş içten çatlamış ve yırtılmış karnım içimde nasıl bişi var bende bilmiorum aslında şuan çatlak yırtıklar fln sorun değilde ilişkiyi kessem mi diye düşünüyorum allah korusun bebeğe bişey olsa bende ölürüm bi anlık zevk içinde onu riske atmak istemiyorum ilişkiyi kesenler varmı aranızda yada devam edecek olanlar ?
birde aynı şekilde 3,4 gündür çok ıslanıyorum ben son kontrolümde doktorum suyun çok iyi demişti ama acaba az az suyummu geliyo çok korkuyorum ben ya bana noldu böyle :s erken doğurmak istemiyorum
Bende de aynı sıkıntı var yaa ellerım kollarım bacaklarım hatta ozellıkle karnım kupkuru ve kepek gıbı dokuluyo babannem gıbıyım dıyıp duruyorum bende :) yok mu bunun bı cozumu?!
Esım artık kremlerı saklamak uzere bebegı kımyasallastırdın dıyıp duruyo :))
QUOTE]
benimde vücuttada var hamilelikten oluyomuş ama çok çirkin duruyo canım aynaya bakmak bile istemiyo
kitabımın birinde maskeler vardı meyvelerden falan bakıyımda yarın yazarım bi deneyelim bakalım
Kızlar sebebi bu olsun uyuyamamamızın ama artık ne yöntem denediysem olmuyor. Şimdi uyurken birisi yanımda olsa, gece kaç kere yön değiştirdiğimi saysa ne iyi olur çok merak ediyorum. Acaba bir kolun üzerinde kaç dakika yatıyor olabilirim. Ve kaç dakika yatıyorum ki bu kol bu kadar uyuşuyor. Dün üç yastık vardı yatakta. Bugün bir tane daha ekleyebilirim. yastık yere düşüyor ben uyanıyorum. Kolum uyuşması yetmez gibi bi de yastık uyandırıyor beni. Bu günümüze şükür yine de.
Mervecim odan çok güzel olmuş. Herşeyi güzelce yerleştirmişsin. Darısı bize.
A 101 deki ürünler için sabah erkenden mi orada olmamız gerekiyor. Kaçta açılıyor ki?
Zeynnoo tülden keseyi nereden buldun da aldın. Araştırmacı. Ben de ambalajcıdan poşet alacağım. Kıyafet koyulan poşetlerden onlara yerleştireyim diyordum
a101 9 dA açılıyo canım sabah ezanında kapıya gideceem
nevresimde alacam hem lisanslı ürün hemde 100de yüz pamuk süpeer
bende 1 gecelik 1 pijama aldım.iş yerinde arkadaşlar yetmiyor kaç kere belime kadar kan çıktı falan yazmışlar.belki 1 tanede ucuz yollu bişeyler alabilirim.
hasta bezi kullanınca çıkmıyormuşki hem kaç gün kalıcaksınız ki hastanede:26:
canım ben gratisden aldım.. zaten bazı şeyleride mesela bebek yagı şampuan gibi akabilecek olan malzemeleri buzdolabı poşetine koyup agzını zımbaladımpoşet te gayet mantıklııı
ben giysileride paket paket yapıp üzerine notlar düştüm hepsine elleri değmesin diye
ben daha iç çamaşırına girmedim bir pijama bir gecelik toplam220 lira:)el mahkum yapacak bişey yok.lohusa kelimesinin geçtiği herşey ateş pahası.aynı ayarda önden düğmeli normal bir gecelik alsaymışım yarısı kadar anca ödermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?