2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benden de sümüksü su renginde bir akıntı geliyor ne zamandır bende korkmuştum ama annem normal dedi,dr.uma da sormadım bi daha aklıma getirip ama hormonlardan kaynaklanıyor sanıyorum yani normal

benden de sümüksü su renginde bir akıntı geliyor ne zamandır bende korkmuştum ama annem normal dedi,dr.uma da sormadım bi daha aklıma getirip ama hormonlardan kaynaklanıyor sanıyorum yani normal

Oh rahatladım bak şimdi acaba keseden sızıntı şeklinde su felan mı geliyor diyorum kuruyorumda kuruyorum kafamda

bana niye öyle dediler ya sen pompa diye sordun mu ayrıca.
Canim ozellikle sordum. Pompada da gecerli. Zaten internet sayfasindan iki pompayi sepete atinca %50 indirim yapiyor hemen oradan da teyit edebilirsin.

kaç tane biberon lazım. o kadar araştırma yaptım ama havuzluhanda önüme ilk gelen biberonu aldım nuk un aldım. ağzı kauçuk mu slikon mu nedir ne değildir bilmiyorum
Ben iki biberon aldim. Pompa alinca icinde aventin biberonu da olacak. Insallah cok kullanmam gerekmez

Iliski konusunda biz de 10 gunde bir de olsa devam ediyoruz ama sanirim artik sona geldik. Doktora soramadim ama artik yasak koyar. Son bir ay yasakliyorlar galiba

yarın ben birdaha arayayım o zaman. başka yerde geçerli falan diyip bi bastırayım.

Kızlar merabalar ben bu gün kendi ihtiyaçlarımı aldım da 3 adet emzirme atleti 5 tane de yüksek belli külot aldım dagiden bi de gecelik ve pijama aldım normal atlet de aldım büyük beden yeter mi sizce hastane için

ben yarın ararım öğrenirim haber de veririm. pazar olur mu? çünkü beni eşim getirecek arabayla. cumartesi çalışıyor.

son aya kadar problem yok diye biliyorum yanlış bilmiyosammm..aman doğumdan bigün önce bile bırakmayanlar var yaa...ama tehlikeye atmamak lazım...

Valla kızlar bir risk olmadıktan sonra son güne kadar bi şey olmaz diyo çevremdekiler, kimisinin dr u son ay bırakın demiş kimisinin ki bırakmanıza gerek yok demiş biz haftada bir ya da 2 devam ediyoruz bakalım allaha emanet bebiş artık

bencede canım sen hiçç yabana atma git doktora...üşütmemeyede dikkat et yazık hem sana hem bebişine yazık neyse bunununla geçmiş olsun

bnm sarımsı değil işte ben ondan korkuorum cnm bnm ki su gibi bazen kremsi bazen senin dediğin gibi yumurta çatladığı zaman ki akıntı gibi sümüksü bişi beni bi erken doğurma korkusu bastı bgn valla beslenemiorumda bgn hiç ne yesem kustum yavrum aç kaldı

bende 1 gecelik 1 pijama aldım.iş yerinde arkadaşlar yetmiyor kaç kere belime kadar kan çıktı falan yazmışlar.belki 1 tanede ucuz yollu bişeyler alabilirim.

Zeynnoo tülden keseyi nereden buldun da aldın. Araştırmacı. Ben de ambalajcıdan poşet alacağım. Kıyafet koyulan poşetlerden onlara yerleştireyim diyordum

canım ben gratisden aldım.. zaten bazı şeyleride mesela bebek yagı şampuan gibi akabilecek olan malzemeleri buzdolabı poşetine koyup agzını zımbaladım poşet te gayet mantıklııı

canım ben gratisden aldım.. zaten bazı şeyleride mesela bebek yagı şampuan gibi akabilecek olan malzemeleri buzdolabı poşetine koyup agzını zımbaladım poşet te gayet mantıklııı

iyi akşamlar kızlar.. bebek şampuanını da mı götürceksin ki hastaneye. ben düşünmüyordum ama :44:

Cnm ben avukatım

Medeni Kanunumuzun 124. maddesi şöyledir:
Erkek veya kadın onyedi yaşını doldurmadıkça evlenemez.
Ancak, hâkim olağanüstü durumlarda ve pek önemli bir sebeple onaltı yaşını doldurmuş olan erkek veya kadının evlenmesine izin verebilir. Olanak bulundukça karardan önce ana ve baba veya vasi dinlenir.

Maddenin ilk fıkrası hükmü açıkça evlenmek için 17 yaşının doldurulmasını şart koşmuştur.
Maddenin ikinci fıkrası ise olağan üstü evlenme yaşını düzenlemiştir.Bu hükme göre,hakim olağanüstü durumlarda ve pek önemli bir sebeple 16 yaşını doldurmuş erkek ve kadının evlenmesine izin verebilir.İzin verilirken ana baba veya vasi dinlenir(olanak varsa) ancak hakim ana baba veya vasinin söylemleri yönünde karar vermek zorunda değildir.
İkinci fıkrada yer olan olağanüstü sebepler belli değildir hakimin takdirindedir(Mesela kadının hamile kalması durumunda burda bir olağanüstülük söz konusudur.Ve evlenmeye izin verilmesi özellikle kadının yararınadır.)

Erkek veya kadın 16 yaşından küçük olma durumunda hiç bir surette evlenemezler.
17 yaşını doldurmuşlarsa bile yasal temsilcilerinin rızası gerekmektedir.Yasal temsilciler haklı bir neden olmadan izin vermekten kaçınırsa hakim küçüğün evlenmesine yine de izin verebilir
Nikah olmadan evlenmekten kastınız dini nikahsa kanunen geçerliliği yoktur.Ve Ceza Kanunumuza göre suçtur.Nikahı kıyanda kıydıranlarda suçlu duruma düşerler.

Özetlemek gerekirse,
Evlenmek için 17 yaşın doldurulması ve yasal temsilcisinin rızası gerekir.
Olağanüstü bir sebep varsa 16 yaşını doldurmuş kadın erkek hakimin izniyle evlenebilir.
16 yaşını doldurmamış olanlar hiç bir surette evlenemezler.
'Resmi nikah' haricinde kıyılan dini nikah geçerlilik taşımaz.Suçtur.

Sonuç olarak mahkemeye başvurulacak ve anne baba rızası varsa ve hamilelik durumu da olduğu için resmi nikahları kıyılacak sonuçta istediği sağlık kuruluşunda doğum yapabilecek

bende 1 gecelik 1 pijama aldım.iş yerinde arkadaşlar yetmiyor kaç kere belime kadar kan çıktı falan yazmışlar.belki 1 tanede ucuz yollu bişeyler alabilirim.

hmm evet alt pijama için yedek almak lazım ya maşallah baya da tuttu iç çamaşırı alışverişi benim ya

Yalnız ben geçmişi tam okumamışım 15 yaşındaysa hiç şansı yok maalesef cinsel istismardan şikayetçi dahi olmaksızın baba tutuklanır hastaneye gittiğinde evde o yaşta doğuramaz ki allah muhafaza ya biz bu yaşta hastanede nasıl doğum yapcaz diye korkuyoruz çok büyük problem Bebek alınmaz hemen öyle ananne falan velayetini alabilir bebeğin ama dediğim gibi baba tutuklanacak

hmm evet alt pijama için yedek almak lazım ya maşallah baya da tuttu iç çamaşırı alışverişi benim ya

canım normal doğumda bir gün kalındığı için iki takım yeter bence ama sezeryanlıysan 3 takım uygundur bencede..valla çamaşır olayını bende daha tamamlamadım bilmiyorum ne kadar tutucak:44::44:

ben daha iç çamaşırına girmedim bir pijama bir gecelik toplam220 lira:)el mahkum yapacak bişey yok.lohusa kelimesinin geçtiği herşey ateş pahası.aynı ayarda önden düğmeli normal bir gecelik alsaymışım yarısı kadar anca ödermişim.

dr. yasaklamadığı sürece dewaaaaaaaaaaam çünkü doğumda açılmaya baya faydası varmış
bi arkadaş sonuna kadar dewam etmiş 12cm açılması olmuşama tehlikesi yoksa tabii dr.cunaa sor istersen
bugün benimde adet oluyomuşum gibi akıntı geldi korktum koştum baktım :18:
beyaz kremsi kokulu akıntı gelmiş çok şükür

ben salı günü çıkıcam almaya aquadan beğendim 180 milyon onu alıcam 2 takım pijamada alıcam bilmiyorum artık kaç para veririrm ama onları kayınvalidem hediye alıcakmışş canımmm..

dayanamadım bende bebişimin cicişlerini yıkadım :) miss gibi koktu heryerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…