yoo normal doğum canımm
iyi geceler canim allah rahtlik versin kendine ve bebisine iyi bak byeeiyi geceler kızlarrr uyku geldi artık kaçırmadan yakalaym =)
Ben acıktım gideyim bir şeyler atıştırayım
ayy oğlum kudurdu yattrmıyo
Ayy Talıaam alemsin canım yavalla anladim desem yalan olur :44:sen diyorsun tahmini dogumumun 24 mayis takviminde 3 haziran yaziyor simdi hangisi senin tahmini dogum tarihin oluyor
iyi geceler canim allah rahtlik versin kendine ve bebisine iyi bak byee
ohh ohh afiyet olsun ama az yemeye dikat et canim bu saate. diyene bak bende aciktim demin den beri mutfaga kac kez göz attim agzimi saran birsey bulamadim:26:gittim yogurtla birsey aldim banim banip yiyorum simdi
Ayy Talıaam alemsin canım yabende anlamadım ama hem normal doğum olacak hemde gününden 8-9gün önce
Hesaplarmı karıştı acep:26::26:
iki gündür çok sters yaratacak şeyler yaşadım.
dün daha zordu benim için kendimi çok kastım. karnım çok ağrıdı. bugün de belirsiziliğin verdiği stres ve insanların kaprisini. çaresizliği ve üzüntüyü yaşadım.
yarın sabah erken kalkacağım tüm gün görevliyim. 9 dan 17.30 a kadar bakalım
yarın güzel geçsin bari
bu arada bebişim beni oturduğum sandalyede 4 şiddetinde sallanmama sepep olacak biçimde tekmeliyor mu ne?yada hıçkırık tuttu bunu gene
hayırlı geceler anneler :) nasılsınız benimki varmı gece kuşu :)
hayırlı geceler anneler :) nasılsınız benimki varmı gece kuşu :)
canim kendini niye uzuyorsun degmeyecek seyler icin bebisini kasiyorsun, gerci ne oldugunu bilmiyorum ama ne olursa olsun bebisinden önemli degil bosver deyip gec canim uzme kendini . insallah yarin cok iyi gecer ccanini SIKAN hic birsey olmaz,
ALLAH kolaylik veersin. bebisin hickiyorsa arkarkaya ayni sekidle ritmik hareket eder canim tekme sadece bir iki kez olur ard arda.
dün daha zordu benim için kendimi çok kastım. karnım çok ağrıdı. bugün de belirsiziliğin verdiği stres ve insanların kaprisini. çaresizliği ve üzüntüyü yaşadım.
yarın güzel geçsin bari
bu arada bebişim beni oturduğum sandalyede 4 şiddetinde sallanmama sepep olacak biçimde tekmeliyor mu ne?yada hıçkırık tuttu bunu gene
yarın güzel geçsin bari
canim kendini niye uzuyorsun degmeyecek seyler icin bebisini kasiyorsun, gerci ne oldugunu bilmiyorum ama ne olursa olsun bebisinden önemli degil bosver deyip gec canim uzme kendini . insallah yarin cok iyi gecer ccanini SIKAN hic birsey olmaz,
ALLAH kolaylik veersin. bebisin hickiyorsa arkarkaya ayni sekidle ritmik hareket eder canim tekme sadece bir iki kez olur ard arda.
Sıkma tatlı canını.Değmez hiçbir şey için bebeğini düşün sen
Eee yarın A101'E GİDecekmisin neler alacaksın
o zaman tekmeydi
bu saatlerde çoşuyor. acaba geceleri beni uyutmayacak mı
şimdi ben uyutmuyorum da doğunca o beni uyutmayacak herhalde
anladigim seyse bence yeme hic saglikli birsey degil bebege zarar vermesin canimya sabret biraz daha ben o tur seylerin ne kadar temizlenirse temizlensin yinede hijyenik olduklarini dusunmuyorum ve asla yemem deYa kızlar benim canım bir şey çekti akşamdan beri aklımda ama öyle böyle değil
K İle başlıyor sakatata giriyor.yarın yesem ne olurki bir şey olur mu?
Yani bence olmaz:26:
Bende az once agladım efkarlandım ama sustuktan sonra pısman oldum su dunya dertlerı degmez yavruları uzmeye .. Sonra attım kendımı buraya acık kafa dagıtym dıye :)
Su hıckırıgı bıtek ben cozemedım herhalde :S karnımda mınık adam dort donuyo sankı gece gunduz harekette oturup yarım saat boyunca sırf ona odaklandıgım oluyo ama hala hıckırık nedır ne degıldır ogrenemedım yazık banaaa ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?