2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben daha önce giittm ona ondanda memnun kalmadım cok az ilgi gösteriyor doruk hastanesini sevmiyorum ayrıca devlet hastanesinden farksız insallah sen memenun kalırsın

ben memnun kalmazasam kendi doktoruma gidicem Gülin okana hastane doktoru değil diye istemiyordum ama beğenmzssem mecbur açıcaz kesenin ağzını gülin okanı tavsiye ederim ben maddi durumun el verirse..

bazı doktorlar vardır öyle sen hiç sıkma canını kesenin büyümesi önemli birdaki gidşinde büyüme normal olmazsa kaokutabilir doktor abartmış biraz hiçç boşuna takma kafanı benim arkdaşıma da aynı seninki gibi doktor denk geldi kızın canını sıkıp duruyordu bebeği göremedik hamileyim sayma kendini işte vs sürekli kandan hamileliğe bakmalara felan hiçç hiç sıkma canını kötüye hazır olsunlar istiyorlar nedeni ni bilmiyorum ama öyle şimdi 6 cı ayı bitti :)):)::)

ne güzel ayarlamışsın canım işini..keşke ben de evde ayarlayabilsem..

İnşallah bir sorun yoktur bence sakin olmaya çalış elinden geldiğince çünkü stres bebişleri etkiliyor.
Ben doktora gittiğimde kaç mm felan hiçbirşey bile söylemedi ilk olduğu için neye dikkat etmem gerektiğini de bilmiyordum şimdi hazırlıklı gidiyorum.
Sakınan göze çöp batar, aşırı bir kanaman olmadığı sürece bebeğin seninle demektir. O seninleyse sen de hasta olmamaya kendine dikkat etmeye çalış neyi düşünürsek onu yaşıyoruz sen olumlu düşünmeye kendini bırakmamaya çalış.

ben kaç sefer sağlık ocağına gittim hala bebişimi adam yerine koymuyorlar sanki heran düşük yaparım başıma birşey gelir diye ordaki doktor bile öyle söyledi.
Ben ordan her çıktığımda bebişimi seviyordum benimle olduğunu benimle kalacağına inandığımı söylüyordum.
Daha çok yeni dur bakalım diyenlere inat bebeğim benimle, senin bebeğinde seninle öyle hemen umutsuzluğa kapılmak yok, iyi bak kendine

Hamile canlar nasılsınız :) yarın doktora gidicem ve çok heycalnılıyım içim içime sığmıyor yarın bebeğimi görücem inşallah

Evet canim yakinmisiz ben daha hic gitmedim de ondan sali gunu bi gideyim diyorum ilk ondan sonra ne zaman cagirirsa o zaman giderim

canim bende hic gitmedim telefonda sordu mmm
sen guzel haberlerle gel insaallah ben korkuyorum
kotu birsey olursa diye bayramdan hemen sonra gidecegin

ben de cumartesi doktora gittim, doktorum bişi demedi ama kese çok büyümüş ve içindeki bebek iğne ucu kadar..
bana da bu orantılı gelmedi, normal gelmedi.. moralim bozuldu, ağlamaklı çıktım eve geldim..
sonra eşimle konuştuk da çok takmamaya karar verdim, herşey olacağına varır, gereksiz stres yapıp herşeyi daha da kötüye sürüklemiyim dedim.. hakkımızda hayırlısı canım, inş bebeğin iyidir..

Günaydın herkese
geçmişe bakamadım çook yazmışsınız.. herkes iyidir umarım :)

Hamile canlar nasılsınız :) yarın doktora gidicem ve çok heycalnılıyım içim içime sığmıyor yarın bebeğimi görücem inşallah

Derya git gel bakalım ne olucak? Sonuçlara göre bende bayramdan sonraya kalmam giderim, bayrama mutlu girerim.

günaydın kızlar benimde ayın 19 unda randevum vardı gittim benim doktorum gecici olarak farklı ilçeye gitmiş başka bi doktor vardı ona gittim bende..kalp atışları için gittim.54 günlük olan bebek doktor bakınca en fazla 6 haftalık görünüyor dedi daha küçük net bi gün söleyemem dedi..ee diğer doktorumda günü gününe sölemişti anlamadım şimdi hangisi doğru sölüyor.

günaydın kızlarnasılsınız? benim bulantım her geçen gün şiddetleniyor, artık öğürürken ağlıyorum canım yanıyor..bütün okuduklarımı uyguladım hiç biri kar etmedi, galiba bana doktor yolları görünecek yakında..bir de hadi şimdi tatil ama işe nasıl başlayacağım ben bu halde onu düşünüyorum. Neyse şükür, bebişim benimle ya, varsın olsun bulantım, katlanırım

günaydın kızlarr! Ankara'ya kış geldiiii:) kaloriferleri yaktık oturduk bebişimle dikkat edelim üşütmeyelim

canım aynı makine mi ki ,değişebiliyor makineden makineye bir de bakma şekline göre de değişiyor. Ne önerdi sana doktor peki? öyle durumlarda takip sıklaşıyor ya da hcg takibine başlanıyor diye biliyorum, benim de iki hafta önce öyle olmuştu, dr. gelecek hafta kalp atışı duymazsak bunları yaparız diye söylemişti ama bebiş hızla büyüdü çok şükür senin de büyür, arayı kapatır merak etme.Şanssızlığın bayrama gelmesi olmuş bayramdan sonra bir daha gidersin bebeğinin büyüdüğünü görürsün canım

günaydın kızlarr! Ankara'ya kış geldiiii:) kaloriferleri yaktık oturduk bebişimle dikkat edelim üşütmeyelim
ah nasıl özledim Ankara'yı, öğrenciliğim orada geçmişti benim, hep güzel anılarım var oradaaman üşütme bebişi annesi, kat kat giyin dışarı çıkarken de

hangi vitaminleri kullaniyorsunuz aspirin kullanan varmi

Bana dr hiçbirşey ama hiçbirşey vermedi:)
Tek bir hap bile almıyorsun dedi:)
Bazen hani hamile olduğumu bile unutuyorum çünkü ona özel hiçbişi yapmıyorum:)
Yalnız bana dr dediki: 2 sefer gittim 2 sindede "sen hamilesin, hamile gibi davranmalısın,
topuklu,dar aşırı yemek yemek, saman yemek(hamur işi)yasak çünkü artık herşey onaylı tasdikli sen hamilesin"
dedi..
Bir anlamda gaza getirdi. Bazı arkadaşların dr ları çok feci şeyler konuşmuş, hiç hoşuma gitmedi.
Öyle birşey olsa dahi,(kötü bir durum) o kötü durum vukuu bulana kadar kesinlikle sezdirmemeliki moral bozukluğu olmasın.
Bu devirde kanser bile yüksek moralle geçiyor.

Bebişlerimiz bizimle kızlar Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…