ben daha önce giittm ona ondanda memnun kalmadım cok az ilgi gösteriyor doruk hastanesini sevmiyorum ayrıca devlet hastanesinden farksız insallah sen memenun kalırsın
adet günüm 8 eylül ama ozmandan saymadı işde yumurtlama günümden sayıyor canım cok üzgünüm suan kanamam falan da yok düşer dedi allah korusun ama biraz arastırdım 5haftalık gebelikde 8 ile 10 mm normalmiş bıktım bu doktordan hep en önce kötüyü söylüyor rahim duvarı kalınlasması vardı bende biopsi yapıcaz kanser olma ihtimalin var dedi hep üzüyor 23 yasındayım da bu adam benim ömrümden 10 yıl çaldı
ne güzel ayarlamışsın canım işini..keşke ben de evde ayarlayabilsem..Bence en iyisini düşünmüşsün canım çocuklarına senden iyi kimse bakamaz. Evde proje çizerek devam edebileceğin bir iş olmadığı sürece ve tabi maddi olarak mecbur da kalmazsan bebeğini kimselere bırakma. Annanesine babannesine bile. İş güç bir şekilde olur ama çocuğunun o yaşlarını geri döndüremeyeceksin. 2. yi de aravermeden yaparsan biraz zorlanırsın başlarda ama çabucak büyürler sende işine gücüne bakarsın. Ben tercüman olduğum için evden çalışıyorum evlenmeden önce de hep bu şekilde işleri kabul ettim çünkü çocuklar olunca ikilemde kalmak istemedim. Meğer nasibimizde gurbet gelini olmak varmış bu tercihim çok işe yaradı gurbette olmama rağmen Türkiye'deki işim devam ediyo elhamdulillah...
kızlar bu arada yolk kesesi yolk sacı sizde nezman görüldü kese kac mm deyken görüldü
slm kızlar doktordan geldm kesenin boyutu 8.5 mm doktor bu haftalarda 14 15 mm olmalı dedi bi problem var sanırım dedi mahvoldum haftaya büyümezse kese düşer dedi kac haftalık dedim doktorun hesabına göre 4+5 falanmıs sizdede böyle durumlar oldumu kesenin boyutu kacdı arkadaslar ben bu stresle kendimi hasta yapıcam 1 haftam daha stresli geçicek cok istedim bu bebeği allahım ona sağlık versin büyüsün doğsun hayırlı evlat olsun insallah
Evet canim yakinmisiz ben daha hic gitmedim de ondan sali gunu bi gideyim diyorum ilk ondan sonra ne zaman cagirirsa o zaman giderimseninle yakinz canin keseyi bende gormedim daha bayramdan sonra gidecegim ben doktorum 10 gin sonra gel dedi
aaa ne güzel canım darısı benım basıma insaalalh benım tedavıyle oldugu için bıra zbeklemem gerekıyor malesef ama cok heyecanlıyım gıtsem göremezsem bayram zehir olur
tesekkürler canım
anladım canım görürsün canım merak etme olumlu düşün
ne güzel canım ya inşallah sağlıkla büyür bebişlerinben 5 haftalıkkken gördüm canım karından değerin kaç çıktı ki ne güzel ikiz bebişler
benım tüp bebek transferden sonra 12.gün400 e yakın cıktı.ve ıkı mebryo transfer edıldı
kız senin şaçlar süpermiş ya anlatırken bile çok hoşuma gitti dalgalı falan olunca nasıl güzel olurBenim saçlarım da gür ve kalçalarıma kadar geliyo eğer bir dökülmeye başlarsa başedemem onlarla beeeeen inşallah dökülmezler. Kızlar benim saçın bi tanesi 10 tele bedel olduğu için dökülmesine karşı kendimce önlemler alıyorum yoksa 3 saç birleşince yumak oluyo :))) Ben tek örgü yapamıyorum elime sığmıyo beceremiyorum o yüzden köylü kızları gibi çift örgü yapıyorum hem yıkanırken kolay oluyo hem de dökülmesini engelliyo 2-3 gün örgülü kalıp açınca da çok güzel oluyo kuaförden yeni çıkmış gibi Hürrem'in saçına benziyo sık dalgalı :))) 2 gün de bu şekilde kalıyo hiç karışmıyo öyle kalıp gibi kalıyo sonra tarayınca da öneme serdiğim tülbentin içine dökülüyo evi kurtarmış oluyorum yani böylece :)))
Hatta saçlarınızı önünde taradığınız tülbentin dört kenarından tutup 4-5 kere sallayınca sizi hiç yormadan saçların içinde top olduğunu göreceksiniz...
sen takma kafana canım bence gayet normal bende ayın 26 sı gibi yumurtladım çarşmba günü 7.7 mm di kese gayet iyi dedi doktorslm kızlar doktordan geldm kesenin boyutu 8.5 mm doktor bu haftalarda 14 15 mm olmalı dedi bi problem var sanırım dedi mahvoldum haftaya büyümezse kese düşer dedi kac haftalık dedim doktorun hesabına göre 4+5 falanmıs sizdede böyle durumlar oldumu kesenin boyutu kacdı arkadaslar ben bu stresle kendimi hasta yapıcam 1 haftam daha stresli geçicek cok istedim bu bebeği allahım ona sağlık versin büyüsün doğsun hayırlı evlat olsun insallah
Evet canim yakinmisiz ben daha hic gitmedim de ondan sali gunu bi gideyim diyorum ilk ondan sonra ne zaman cagirirsa o zaman giderim
ben de cumartesi doktora gittim, doktorum bişi demedi ama kese çok büyümüş ve içindeki bebek iğne ucu kadar..slm kızlar doktordan geldm kesenin boyutu 8.5 mm doktor bu haftalarda 14 15 mm olmalı dedi bi problem var sanırım dedi mahvoldum haftaya büyümezse kese düşer dedi kac haftalık dedim doktorun hesabına göre 4+5 falanmıs sizdede böyle durumlar oldumu kesenin boyutu kacdı arkadaslar ben bu stresle kendimi hasta yapıcam 1 haftam daha stresli geçicek cok istedim bu bebeği allahım ona sağlık versin büyüsün doğsun hayırlı evlat olsun insallah
Hamile canlar nasılsınız :) yarın doktora gidicem ve çok heycalnılıyım içim içime sığmıyor yarın bebeğimi görücem inşallah
canım aynı makine mi ki ,değişebiliyor makineden makineye bir de bakma şekline göre de değişiyor. Ne önerdi sana doktor peki? öyle durumlarda takip sıklaşıyor ya da hcg takibine başlanıyor diye biliyorum, benim de iki hafta önce öyle olmuştu, dr. gelecek hafta kalp atışı duymazsak bunları yaparız diye söylemişti ama bebiş hızla büyüdü çok şükürgünaydın kızlar benimde ayın 19 unda randevum vardı gittim benim doktorum gecici olarak farklı ilçeye gitmiş başka bi doktor vardı ona gittim bende..kalp atışları için gittim.54 günlük olan bebek doktor bakınca en fazla 6 haftalık görünüyor dedi daha küçük net bi gün söleyemem dedi..ee diğer doktorumda günü gününe sölemişti anlamadım şimdi hangisi doğru sölüyor.
ah nasıl özledim Ankara'yı, öğrenciliğim orada geçmişti benim, hep güzel anılarım var oradagünaydın kızlarr! Ankara'ya kış geldiiii:) kaloriferleri yaktık oturduk bebişimledikkat edelim üşütmeyelim
hangi vitaminleri kullaniyorsunuz aspirin kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?