- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kızlar, kalp atışlarını duyduk teyzeleriiiiiAllah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş
dün 19.10.2012 de bebişimizin kalp atışlarınız dinledik, çok heyecanlandık.
işallah herşey yolunda gitmeye devam eder.
buarada bende hala bulantı kusma yok, işallah böyle devam eder.
Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))
dün kocam doktora çin takvimini sordu, o da yok öyle bişey saçmalık o dedi
bu arada ben özellikle son 1 hafta-10 gündür deli gibi rüya görüyorum,
ama aralıksız hergün.
hepsi de hikaye gibi, baya senaryo,film gibi resmen.
bazen aşk filmi gibi oluor, bazende korku filmi gibi,
korkarak uyanıorum son 2 gündür.
dün gece de sayıklamışım hatta.
sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Bugün doktorumuza gittik ama bebişimizin kalp atışını duyamadık..Doktorumuz illa da duymak istiyorsan alttan muayene edelim dedi o zaman kesin duyarsın.Ama ben istemedim 10 gün sonra tekrar gideceğiz.kesemizin yanında da çok hafiften bir kanamamız varmış. O da normalmiş çünkü 3 gündür ev topla, ev taşı, ilişiğini kes derken çok yoruldum ve dün tarfik kazası atlattık bütün bunlardan dolayı olabilir diinlen bol bol dedi.
cnm makarna istedi kalkimde bi makarna yapim grşrz snra kızlar dkkkt edin göbüşlerdeki bebişlere öpüldünüz
slm kızlar.. bgn doktora gttim normal dedi bebeğinin herseyimidem çok bulanıyo dedim çok normal dedi kuru gıdalar yiceksin dedi kraker peksimet haşlanmış patates falan aklınızda bulunsun bulantısı olanlar. ben yatarken iide ayaa kalkınca fena.
bi de tansiyonumu ölçtü ama söylemedi nasıl dedim benim tansiyonum normalde de düşüktür? dedi hamilelikte düşer önemli olan çıkmaması.bebeğimizin pıtpıtlarını da duyduk tekrar çok güzel bi duygu babamız da duydu bugün çok mutlu olduk.şimdilik bukadar
Herkeslere iyi geceler; bisey soruxam kizlar;
Maden suyu icmenin bir sakincasi var midir sizce? Netten baktim biraz, ne iyi ne kotu gibi bir sonuc algiladim. Siz ne dersiniz?
kızlar iyi akşamlar,ancak eve gelebildim.bugün kontrolüm vardı kalp atışları için,çok şükür bir sorun yokkalp atışlarımızı duyduk (20.10.2012)çok güzel bir duyguydu Allah duymayanlarada nasip etsin inşallah.babamızda videoya aldı,izler izler ağlarım artık
buarada aklıma bişey takıldı benim son adet tarihime göre bugün 7+1 haftalığım ama ultrason sonucuna göre daha az 6+4(bi sorun varmıdır sizce?
bide bize ilişkiyide yasakladıiki hafta sonra tekrar çağırdı nedense:26:
yine alttan muayene oldumbi dahakine karından bakıcakmış artık
Allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah
AMİN...
günaydın kızlaryine bir sabaha daha bulantı ile uyandım . Hiç birşey yiyemez hale geldim:26:. Dün de öyleydi, gvn1907 "makarna yiyeyim" dedi, o an makarnayı içimin alacağını keşfettim ve dün akşamı makarna ile kurtardım . Genelde benzer şeyleri içimiz alıyor. Bulantısı olan arkadaşlar o gün neler yiyebildiğimizi yazarsak belki fikir olur başka arkadaşlara hı? ne dersiniz? misal ben bu sabah henüz krakerden ileriye gidemedim ...
Ay kızlar sabah eşimi uğurlayıp geri yatmıştım bi kalktım ayağımı yere bi bastım ki her yer göl olmuş. Su deposu taşmış balkonun da gideri tıkanmış evin heryeri halılar kanepelerin dolapların altları her yer su olmuş. Eşimi arayayım dedim telefonunu evde unutmuş neyse ki çok geçmeden geldi o da gideri açtık suları boşalttık Allah'tan ev yıkanabilecek şekilde tasarlanmış. Bayram temizliğimizi yapmış olduk yani :) Allah bi şekilde yardım ediyo yaa eşim normalde sabah çıkıp geri dönmez ama nasip işte bebişlerimizi yormadı rabbim çok şükür.
slm kızçeler nabersiniz pofss çok saçım dökülüo hiç olmazdı böle aranızda saçı çok dökülen var mı mevsimsel mi acaba ?
tmm anem tamam bişi sormadım herkesin rapunzel gibi saçları varmaşallahhh
yaa kızlar bişi sorcam çalışanlar var aramızda onlar ne zaman tekrar işine dönmeyi düşünüyor?..ben inş. bebeğimi 3 yaşına kadar kimseye bırakmak istemiyorm.. ben daha çalışmaya başlamamıştım. hiç çalışmadan 3 sene ara vermek çok mu? hatta bazen 2. yi de çok ara vermeden düşünsem de daha az mı ara versem? 6 sene çok fazla olur çünkü.. off ne bileyim kafam karışık anladığınız gibi.......
Alemsin :)))
napim bacım bi müslüman cvp vermedi yaf
sağol cnm ya bnmde hamilelikte başladı hiç olmazdı bayağı saçım gelio normalde saçlarım çok güzeldir gürdür hamişlikten sanırım bide vitamşn eksikliğinden olurmuş :s folik asit kullanıom ama bayramdan snra dr neler vericek bakalım
Ben de folik asid alıyorum, testlerimde bayramdan sonra yapılacak bir enayilik varsa çıkar diye düşünüyorum ama zaten bişey yiyemiyorum ki 2 aydır dgoru dürüst beslenemiyorum mutlaka bişilerimiz eksik çıkacaktır. Sadece bol bol meyve yiyorum belki onun biraz faydası olur.
Benim de gür uzun kıvırcık saclarım var sac boyama da yasak diyor doktorlar hem yoluk yoluk hem de dip boyası gelmiş vaziyette saclarla dolaşıcam ortalıkta pehh
slm kızçeler nabersiniz pofss çok saçım dökülüo hiç olmazdı böle aranızda saçı çok dökülen var mı mevsimsel mi acaba ?
sağol cnm ya bnmde hamilelikte başladı hiç olmazdı bayağı saçım gelio normalde saçlarım çok güzeldir gürdür hamişlikten sanırım bide vitamşn eksikliğinden olurmuş :s folik asit kullanıom ama bayramdan snra dr neler vericek bakalım
Benim saçlarım da gür ve kalçalarıma kadar geliyo eğer bir dökülmeye başlarsa başedemem onlarla beeeeen inşallah dökülmezler. Kızlar benim saçın bi tanesi 10 tele bedel olduğu için dökülmesine karşı kendimce önlemler alıyorum yoksa 3 saç birleşince yumak oluyo :))) Ben tek örgü yapamıyorum elime sığmıyo beceremiyorum o yüzden köylü kızları gibi çift örgü yapıyorum hem yıkanırken kolay oluyo hem de dökülmesini engelliyo 2-3 gün örgülü kalıp açınca da çok güzel oluyo kuaförden yeni çıkmış gibi Hürrem'in saçına benziyo sık dalgalı :))) 2 gün de bu şekilde kalıyo hiç karışmıyo öyle kalıp gibi kalıyo sonra tarayınca da öneme serdiğim tülbentin içine dökülüyo evi kurtarmış oluyorum yani böylece :)))
Hatta saçlarınızı önünde taradığınız tülbentin dört kenarından tutup 4-5 kere sallayınca sizi hiç yormadan saçların içinde top olduğunu göreceksiniz...
benim de saçlarım hamilelik öncesinde dökülmezken şimdi inanılmaz bir şekilde elime geliyor..mevsimsel diye düşündüm ama daha önce böyle birşey olmamıştı ...
vücudumuzdaki değişimlere yetişemesekte bence bunlar hiç problem değil...Rabim herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin,gerisi boş...
Arkadaşlar yarın doktor randevum var,benim için dua eder misiniz herşeyin yolunda gitmesi için bu gece
sevgiler:130:
inş çabuk geçer psikolojimi bozdu valla ben saçlarıma hayran biriyim öle olunca cnm sıkılıobenim saçlarım da çok dökülüyor ama hamilelikten mi mevsimsel mi kalıtsal mı hiç bilmiyorum
hangi vitaminleri kullaniyorsunuz aspirin kullanan varmi
hangi vitaminleri kullaniyorsunuz aspirin kullanan varmi
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım bişiler ama ne kadar gerilerde kalmış..
maşallah ne çok kalabalığız haziran anneleri:))nasıl yetişçem bakalım :))
herkes iyidir inşallah bi ben kalmışım sanırım keseyi görmeyen salı gnü gidicem doktora inşallah..
slm kızlar doktordan geldm kesenin boyutu 8.5 mm doktor bu haftalarda 14 15 mm olmalı dedi bi problem var sanırım dedi mahvoldum haftaya büyümezse kese düşer dedi kac haftalık dedim doktorun hesabına göre 4+5 falanmıs sizdede böyle durumlar oldumu kesenin boyutu kacdı arkadaslar ben bu stresle kendimi hasta yapıcam 1 haftam daha stresli geçicek cok istedim bu bebeği allahım ona sağlık versin büyüsün doğsun hayırlı evlat olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?