2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Gözün aydın allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün kucağına gelsin inşallah

dün 19.10.2012 de bebişimizin kalp atışlarınız dinledik, çok heyecanlandık.
işallah herşey yolunda gitmeye devam eder.
buarada bende hala bulantı kusma yok, işallah böyle devam eder.

Pıtpıtlar hayırlı olsun, bende de asırı bir bulantı yada kusma yok umarım da olmaz

Kızlar ben de dün gittim doktora , kesemi gördük çok şükür ultrasonun ölçümüne göre 4 hafta+4 günlük, şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra kalbini dinlemek için çağırdı :)))

Kesecik hayırlı olsun ben de 4+4 de görmüştüm kesemi

Bende komplike rüyalar görüyorum hatta arada uyanıp wc ye gidiyorum tekrar daldığımda arkası yarın gibi aynı rüya devam ediyor. Rüyam da bazen konusuyormusum eşim öyle söylüyor.
Çok canlı bol aksiyonlu rüyalar görüyorum

Geçmiş olsun dikkat et kendine, ben de kalp atışı için gittiğimde ancak alttan bakarsak duyulur alttanda bakmayalım bekle demişti doktor o yüzden bayramdan sonra gitmem gerekecek

cnm makarna istedi kalkimde bi makarna yapim grşrz snra kızlar dkkkt edin göbüşlerdeki bebişlere öpüldünüz

Makarna benimde ender yiyebildiğim hatta canımın cektiği şeylerden biri, şimdi okudum yazdığını benimde canım çekti mayonezli makarna :))

Maşallah, bu ultrason cıktılarına bakıp duygusallaşıyorum ya o zaman dibine kadar hamile hissediyorum Eşim bakınca bişey anlamıyor:)

Hayırlı olsun allah sağlık versin

Herkeslere iyi geceler; bisey soruxam kizlar;
Maden suyu icmenin bir sakincasi var midir sizce? Netten baktim biraz, ne iyi ne kotu gibi bir sonuc algiladim. Siz ne dersiniz?

Hamilelikte hergün bir tane içilecekmiş bende araştırıp öğrendim ama sade olanlarından vucudun magnezyum ihtiyacını karsılıyormus benim midem karısmaya başlayınca içiyorum iyi geliyor.

Kalp atışları hayırlı olsun gözün aydın bize de nasip olur insallah

Makarnacılardan biri benim ayrıca severek yiyebildiğim baska bir tarif vereyim içi alanlar deneyebililer.

Patatesleri elma dilim doğrayıp (2 adet orta boy yetiyor) azıcık zeytinyağı biraz karabiber kekik azıcık da tuz ve pul biberle bir kapta karıstırıyorum.
Yağlı kağıt serdiğim fırın ızgarasına diziyorum 200 derecede 15 dk da kızarıyor. Hafif ve baharatlardan kaynaklı iştah açıcı.
Ayrıca ben meyveli yogurt ve aktivyanın kahvaltılık olanlarına bayılıyorum dolaba istifledim zaten bişey yiyemiyorum arada meyveli yogurt atıştırıyorum hafif oldugu için sorun olmuyor.

Geçmiş olsun canım iyi atlatmışsın allah korumuş.

slm kızçeler nabersiniz pofss çok saçım dökülüo hiç olmazdı böle aranızda saçı çok dökülen var mı mevsimsel mi acaba ?

Mevsimsel diyen de var ama hamilelikte sac dökülmesi yaşanabiliyormus, benim saclarım öyle dökülüyor ki dusa girdiğimde kuvet tıkanıyor
Kıvırcık saclarım var normalde taramıyorum ama elimi atınca yolunmus gibi elime geliyor gün içinde evin heryerinde benim saclarım var :S

Bence en iyisini düşünmüşsün canım çocuklarına senden iyi kimse bakamaz. Evde proje çizerek devam edebileceğin bir iş olmadığı sürece ve tabi maddi olarak mecbur da kalmazsan bebeğini kimselere bırakma. Annanesine babannesine bile. İş güç bir şekilde olur ama çocuğunun o yaşlarını geri döndüremeyeceksin. 2. yi de aravermeden yaparsan biraz zorlanırsın başlarda ama çabucak büyürler sende işine gücüne bakarsın. Ben tercüman olduğum için evden çalışıyorum evlenmeden önce de hep bu şekilde işleri kabul ettim çünkü çocuklar olunca ikilemde kalmak istemedim. Meğer nasibimizde gurbet gelini olmak varmış bu tercihim çok işe yaradı gurbette olmama rağmen Türkiye'deki işim devam ediyo elhamdulillah...

napim bacım bi müslüman cvp vermedi yaf

sağol cnm ya bnmde hamilelikte başladı hiç olmazdı bayağı saçım gelio normalde saçlarım çok güzeldir gürdür hamişlikten sanırım bide vitamşn eksikliğinden olurmuş :s folik asit kullanıom ama bayramdan snra dr neler vericek bakalım

Ben de folik asid alıyorum, testlerimde bayramdan sonra yapılacak bir enayilik varsa çıkar diye düşünüyorum ama zaten bişey yiyemiyorum ki 2 aydır dgoru dürüst beslenemiyorum mutlaka bişilerimiz eksik çıkacaktır. Sadece bol bol meyve yiyorum belki onun biraz faydası olur.

Benim de gür uzun kıvırcık saclarım var sac boyama da yasak diyor doktorlar hem yoluk yoluk hem de dip boyası gelmiş vaziyette saclarla dolaşıcam ortalıkta pehh

bnde yemeğimi dzgün yiorum ama meyve hiç yemiorum diyebilirim bu bnde eksiklik bnmde diplerim geldi fena diom doğumdan çıkınca ben hemen saçımı boyayın öle resimlerimi çekin nasıl gülüolar bizimkiler

slm kızçeler nabersiniz pofss çok saçım dökülüo hiç olmazdı böle aranızda saçı çok dökülen var mı mevsimsel mi acaba ?

Benim saçlarım da gür ve kalçalarıma kadar geliyo eğer bir dökülmeye başlarsa başedemem onlarla beeeeen inşallah dökülmezler. Kızlar benim saçın bi tanesi 10 tele bedel olduğu için dökülmesine karşı kendimce önlemler alıyorum yoksa 3 saç birleşince yumak oluyo :))) Ben tek örgü yapamıyorum elime sığmıyo beceremiyorum o yüzden köylü kızları gibi çift örgü yapıyorum hem yıkanırken kolay oluyo hem de dökülmesini engelliyo 2-3 gün örgülü kalıp açınca da çok güzel oluyo kuaförden yeni çıkmış gibi Hürrem'in saçına benziyo sık dalgalı :))) 2 gün de bu şekilde kalıyo hiç karışmıyo öyle kalıp gibi kalıyo sonra tarayınca da öneme serdiğim tülbentin içine dökülüyo evi kurtarmış oluyorum yani böylece :)))

Hatta saçlarınızı önünde taradığınız tülbentin dört kenarından tutup 4-5 kere sallayınca sizi hiç yormadan saçların içinde top olduğunu göreceksiniz...

ayy cnm inş hep öle olur dökülmez araştırdım kimi hamilelerde oluomuş kimisininde çok güzel parlak gür oluomuş vitamn eksikliğinden olurmuş bu kışda geldi ondanda olabilir bu dönemde dökülür genelde heryerde saçlarım yemek yaparken kafamı bağlıom içinden falan çıkar rezil olurum bnmde uzun epeyce saçlarım

benim de saçlarım hamilelik öncesinde dökülmezken şimdi inanılmaz bir şekilde elime geliyor..mevsimsel diye düşündüm ama daha önce böyle birşey olmamıştı ...
vücudumuzdaki değişimlere yetişemesekte bence bunlar hiç problem değil...Rabim herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin,gerisi boş...
Arkadaşlar yarın doktor randevum var,benim için dua eder misiniz herşeyin yolunda gitmesi için bu gece
sevgiler:130:

ayy cnm inş güzel haberlerle gel eminim herşey yolunda minişinde iyi

benim saçlarım da çok dökülüyor ama hamilelikten mi mevsimsel mi kalıtsal mı hiç bilmiyorum
inş çabuk geçer psikolojimi bozdu valla ben saçlarıma hayran biriyim öle olunca cnm sıkılıo

selam kızlar bizde cuma günü doktordaydık bizim bebiş 7+4 12.5 mm olmuş kalp atışları başlamış canlı dedi doktor folbiolu kestirdi onun yerine başka bi ilaç verdi biraz kansızmışım hem kan hem folik hem b12 hepi içinde tansiyonum biraz yüksek çoktı doktorda 16 10 doktor evdede 1 hafta ölç dedi heyecandan doktora gidince hep tansiyonum yükseliyorevde ölçüyorum hep düşük birde saç boyatmayı sordum kesinlikle hayır dedi acaba aranızda boya için doktorunuza soran varmı ne dedi?

merhaba arkadaşlar dün yazmıştım bişiler ama ne kadar gerilerde kalmış..
maşallah ne çok kalabalığız haziran anneleri:))nasıl yetişçem bakalım :))
herkes iyidir inşallah bi ben kalmışım sanırım keseyi görmeyen salı gnü gidicem doktora inşallah..

seninle yakinz canin keseyi bende gormedim daha bayramdan sonra gidecegim ben doktorum 10 gin sonra gel dedi

slm kızlar doktordan geldm kesenin boyutu 8.5 mm doktor bu haftalarda 14 15 mm olmalı dedi bi problem var sanırım dedi mahvoldum haftaya büyümezse kese düşer dedi kac haftalık dedim doktorun hesabına göre 4+5 falanmıs sizdede böyle durumlar oldumu kesenin boyutu kacdı arkadaslar ben bu stresle kendimi hasta yapıcam 1 haftam daha stresli geçicek cok istedim bu bebeği allahım ona sağlık versin büyüsün doğsun hayırlı evlat olsun insallah

senin satına göre kaç canım gebelik haftan, ben 5+0 da gittim biri 6,5 diğeri 8.30 mm di. doktorum gayet normal dedi. 10 gün sonra bebekleri ve kalp atışlarını görürüz inş dedi. benimle kıyaslarsak benim dr uma göre seninkinin de normal olması gerekir. şaşırdım.. bence sıkma canını herkesin aynı olucak diye bişi yok geç döllenme olmuş olabilir. bi de ilk doktor kontrolünmüydü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…