2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

iyi bir doktora gittiğinden emin misin
yani ne bileyim
benim dr ilk testte benim de moralimi böyle bozmuştu ama ben yumurta gününü bildiğim için şimdi geri adım attı
yoksa ben de çok kötü olmuştum
bazı doktorlar her ihtimali göz önüne almadan konuşabiliyorlar ve insanın morali bozuluyor
sen şimdi yumurta gününü biliyor musun?

evet ii bi doktor olduğu için gidiyorum ama hep en basta kötüyü söylüyor kızmaya basladım yumurtlama günümü biliyorum çünkü klomen kullandım ayrıca oda biliyor 20sinde yumurtam catlamaya basladı insallah bişşey yoktu senin kac mm

canım doktora cok kızdım ona cok güveniyordum ben soruyorum gec döllenme olmus olabilirmi diye ne biliyim kafamı karıstırdı daha yemek bile yiyemedm üzüntümden

Allah yardımcınız olsun,sakın kendini sıkıp,strese sokup bebişini de üzme...
psikolojimzin hep iyi olması lazım,Haziran anneleri olarak birbirimize her zaman dua edelim..hepimizin buna ihtiyacı var

Herkeslere iyi geceler; bisey soruxam kizlar;
Maden suyu icmenin bir sakincasi var midir sizce? Netten baktim biraz, ne iyi ne kotu gibi bir sonuc algiladim. Siz ne dersiniz?
sakıncası olmadığını biliyorum hatta içindeki mineraller açısından 1 şişe öneriyor bile benim doktorum ama meyvesiz olandan
Günaydın kızlar..

Bu gece biraz daha ağrısız uyudum çok şükür..

Gerçi bu sefer eşim rahat bırakmadı..Birliktelik istiyor ama ben korkuyorum.Doktorada sormadım..Sizlerde durum nasıl
bizim doktor 3 ay yasak dedi..3 ay hiç bitmesin istiyorum..nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama ilişkiden tiksinmeye başladım

benim bu ikinci çocuğum olacak inşallah.şuan çalışıyorum oğluma ananesi bakıyor ama ikinci olduktan sonra bırakmayı düşünüyorum..bir çocuğu bırakmak bile zorken ikisini birden bırakamam..doğumdan sonra evimin kadını çocuklarımın anası olacağım inşallah

bu arada salçalı yemek yiyemiyorum et balık tavuk da aynı şekilde,,yediğim bol meyve tost makarna pilav haşlanmış patates.umarım 3 aydan sonra normal beslenmeme geçebilirim:2:

abartmış ebrusen yaa ben 5+4 te gittimn 11 mm di o nasıl oluyor geç döllendi belki mm göre nasıl söylediki onu büyümemesi durumunda söyleyebilir

çok geçmiş olsunnn..
sağol canım benim

Geçmiş olsun dikkat et kendine, ben de kalp atışı için gittiğimde ancak alttan bakarsak duyulur alttanda bakmayalım bekle demişti doktor o yüzden bayramdan sonra gitmem gerekecek
dikkat etmeye çalışıyorum canım.. bende bayramdan sonra gideceğim inşallah duyarım yavrumun pıtpıtlarını...

canım birde 5 haftanın içindesin yaa nasıl söylüyorki onu anlamadım son adet tarihin ne zaman senin

20 sinde yumurta büyümeya başlamış olmasın son adet tarihin ne?
doktor bana söylemedi kaç mm
ama sadece 5. haftanın ortası dedi sanırım 5+.... demek istedi. ayrıntısını sormadım
satı 14 ü gibi sayacağız dedi

Allah yardımcınız olsun,sakın kendini sıkıp,strese sokup bebişini de üzme...
psikolojimzin hep iyi olması lazım,Haziran anneleri olarak birbirimize her zaman dua edelim..hepimizin buna ihtiyacı var

aynen öyle destek olalım

Son düzenleme:
abartmış ebrusen yaa ben 5+4 te gittimn 11 mm di o nasıl oluyor geç döllendi belki mm göre nasıl söylediki onu büyümemesi durumunda söyleyebilir

adet günüm 8 eylül ama ozmandan saymadı işde yumurtlama günümden sayıyor canım cok üzgünüm suan kanamam falan da yok düşer dedi allah korusun ama biraz arastırdım 5haftalık gebelikde 8 ile 10 mm normalmiş bıktım bu doktordan hep en önce kötüyü söylüyor rahim duvarı kalınlasması vardı bende biopsi yapıcaz kanser olma ihtimalin var dedi hep üzüyor 23 yasındayım da bu adam benim ömrümden 10 yıl çaldı

canım 17 sinde gittim 14 mm di büyümüştü 20sinde tekrar çağırdı 18.6 mm catlamıs dedi bugünler ilişki dedi 27 eylüle kadar deneyin dedi
ondan sonra denesenizde hamile kalma sansı olmuyor dedi gün asırı olmak üzere 27sine kadar ilişkide bulunduk bidaha yapmadık olduysa o arada oldu
doktorda ozman dan hesaplıyor sanırım ama niye beni bukadar korkutuyor

ya kızlar ben çok kötüyüm.miğde bulantısından ve halsizlikten mahvoldum.buraya bile giremiyorum.kafamı ordan kaldırıp oraya koyuyorum.sizde de böyle etkiler var mı?bunun bi çaresi var mıdır?:2:

ya kızlar ben çok kötüyüm.miğde bulantısından ve halsizlikten mahvoldum.buraya bile giremiyorum.kafamı ordan kaldırıp oraya koyuyorum.sizde de böyle etkiler var mı?bunun bi çaresi var mıdır?:2:

canım değiştir ozamn doktorunu hiç beğenmedim doktorunun tutumunu..Boşu boşuna üzme bebeğini hemn doktor arayışına geç tek iyi doktor o değil ya gayet sağlıklı bebişin takma kafana sakınn bursalımıydın sen yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26:

bursalıyım canım sende bursalısın dimi kime gidiyordun sen

canım evrim aydını cok tavsiye ettiler bana doruk tıpta bayramdan sonra gidicem acele etmek istemedim ama kiime sorsam onu tavsiye ettiler int araştır istersen bi

ben daha önce giittm ona ondanda memnun kalmadım cok az ilgi gösteriyor doruk hastanesini sevmiyorum ayrıca devlet hastanesinden farksız insallah sen memenun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…