2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım tatlı şeyler ve meyve bulantıyı artırıyor diye biliyorum. Tuzlu ve ekşi şeyler yemeye çalış bir süre. Bulantı öncesi leblebi, kraker, peynir-ekmek-zeytin ye. BEnim bulantım fazlalaşınca yiyorum şak diye kesiyor maşallah

ya kızlar bende 2013 hazıran annesıyım
bebegım su an 5. haftanın ıcınde
sıze bısı sorucam
ben antıdepresan kullanıyordum ve gecen hafta hamıle oldugum kesınlesınce hemen bıraktım
bebegıme bı etkısı zararı olur mu cok dert oldu ıcıme

tatlıyı biliyodum ama meyveyi bilmiyodum.çok sağol.evet bu gün eşime akşam gelirken marketteki bütün kraker çeşitlerinden al dedim.inş rahatlarım.

canım inş bişey olmaz.sen yine doktoruna sor.benim komşum da şeker hapı kullanıyodu ne kadar aynıdır bilemiyorum ama o da korkuyodu.çok şükür bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına aldı.

tatlıyı biliyodum ama meyveyi bilmiyodum.çok sağol.evet bu gün eşime akşam gelirken marketteki bütün kraker çeşitlerinden al dedim.inş rahatlarım.
Ben de arkadaşlardan duydum. Tatlı meyve az yiyip meyve suyunu içebilirsin vitamin için.
Bir sitede de şöyle yazmış:
Gebelikte mide bulantısına hangi yiyecekler, neler iyi gelir?
- Hafif ve yağsız yiyecekler yenmelidir.
- Midede şişkinlik yapmayan yiyecekler ve içecekler tüketilmelidir.
- Sabah uyandıktan sonra çubuk kraler, bisküvi ve leblebi yemek ve ayağa kalkmadan bir on - onbeş dakika beklemek sabah mide bulantılarını keser.
- Haşlama patetes, ekmek, pirinç pilavı, makarna mide bulantısına çözüm getirebilir.
- Peynir, yoğurt yemek iyi gelebilir.
- Zencefil çayı içmek faydalı olabilir.

Bana dr hiçbirşey ama hiçbirşey vermedi:)
Tek bir hap bile almıyorsun dedi:)

ama canim en azindan ilk 3ay folikasit oneriliyor bir arastir istersen

Bebişlerimiz bizimle kızlar Allah'ın izniyle..

Günaydın kızlar, zor bir hafta sonu geçirdim mide bulantısı beni çok zorluyor, hiç iştahım yok, sizler nasılsınız?
daha baslamadi umarim olmaz ilk gebeligimde cok cekmistim cunku
kızlar günaydın :) yazdıklarınızı okuyunca bende bir problem var gibi ya da ben çook rahatım :)
dua et olmasin cok zor
canim ben antidepresandan bir hafta sonra tedaviye basladim hamile kaldim doktirun bilgisi var bisey olmaz dedi

herkese günaydın sonunda bende burdayım, elhamdülillah
Kızlar benide eklermisiniz haziran annelerine.
Son adet tarihim 2 eylül, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 9-10 haziran.
Bugün itibarıylada kalp atışlarını duyduk çok şükür.

Günaydın arkadaşlar
Ya biliyorum çok erken ama benim bel bölgem kalınlaştı hafiften göbeğim çıktı gibi geliyor
Sizde durumlar nasıl?

canım dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

maşallah bebişinepıt pıtlarını duyda gel annesi bebişinin

hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebeğin

bulantıdan değil canım da yani gebeliğin seyriyle ilgili telaşlı değilim doktor ne demiş kaç mm miş falan

çok sağol canım.bunlara dikkat edicem...
Günaydın arkadaşlar
Ya biliyorum çok erken ama benim bel bölgem kalınlaştı hafiften göbeğim çıktı gibi geliyor
Sizde durumlar nasıl?

ooo ben bildiğin göbekli bişi oldum.4 aylık dersin görsen.niye böyle oldu anlamadım

canım hiç üzülme öğrenir öğrenmez bıraktığına göre bir sorun yok.Allah öyle bir mucize yaratıyorki sana hamilelik sinyallerini verene kadar öncesinde yaptıkların bebeğini etkilemiyor.tebrikler

hoşgeldin,hayırlı olsunkalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel

Günaydın arkadaşlar
Sizde durumlar nasıl?

canım ben zaten biraz tontiş olduğum için 5 aya kadar belli olmıcak heralde
ama zayıflarda küçük bir göbek hemen çıkabiliyor

tesekkur ederrım canım
bende yarınkeseyı gormeye gıdıcem umarım hepımız saglıcakla alırız kucagımıza bebıslerımızı

oooo bu sitenin hızına yetişilmiyo artık oku oku bitmiyo :) heryer hamiş bebişine günlük tutan var mı kızlar ben hafta 1-2 kez bebeğime duygularımı yazıyorum ilerde çok güzel bir hediye olcağını düşüyorum hepinize tavsiye ederim

onu bende düşünüyorum çok güzel arkdaşlarım var 3 yaşına gelmiş hala tutuyor çok güzel ultr fotolarını koymuş günü gününe ama hele kalp atışlarınbı duyayım diyorum ondana sonra başlarım duymazsam sonra yazdıklarımada üzülürüm die korkuyorum

Merhaba kızlar;

Bugün Allaha şükür nedense?? iyiyim..Bulantım yok şuan için..Allahım bitmiş olsun lütfen...

Merhaba kızlar;

Bugün Allaha şükür nedense?? iyiyim..Bulantım yok şuan için..Allahım bitmiş olsun lütfen...

İnşallah bitmiştir. Ben bu sabah çok iyi uyandım. Kahvaltımı yaptım. Çok hafifti bulantım. Yemek yapmaya başladım ve nihai sonuç. Soğan ve salçanın kokusuna bayılırdım ben. Ama bugün hiç hoş olmadı benim için.

Canım yaaa..Benim bulantılarım çok erken başladığı için yemeğimi annemde yiyoruz..yemek görmeye bile tahammülüm yok..tiksintim var ona alıştım..Mide bulantım olmasa iyiim ..

geçen hafta bendede oldu öyle bi kriz valla kocişlerin işleri zor

ben gebelik takvimi diye bir kitap aldım. tavsiye ederim . hafta hafta duygularınızı yazacak yerler var ayrıca bel çevresi ve kilo kayıtları bölümü yapmışlar. doktora sormak istedikleriniz ve notlar bölümü ile her ay için hatıra fotoğrafı bölümü ayırmışlar. bütün bunların dışında bu bilgi veren bi kitap. hafta hafta vücudumuzdaki değişiklikleri beslenme tavsiyelerini küçük ipuçları ve anketleri hatta babalara tavsiyeleri içeriyor. çok güzel bi kitap ayrıca günlük tutulabilir tabi. aşağıya ekliyorum kitabı...

kitapyurdu: kitap - Hamilelik Takvimi - Annette Nolden,Rüstem Aziz Mümin, 122365581,

sLm kızLar.. arTık bulantılarım baŞladı.. iki gündür mide buLantısından ölüyorum..sağlık ocagındaki ebe bi ilaç verdi ama içmek istemiyorum..zararLı gibi geLdi..hiç keyfim yok.. bu kadar fazla olacağını tahmin etmemiştim.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…