Canım tatlı şeyler ve meyve bulantıyı artırıyor diye biliyorum. Tuzlu ve ekşi şeyler yemeye çalış bir süre. Bulantı öncesi leblebi, kraker, peynir-ekmek-zeytinaynen benimde öyle oldu.ağrılar gitti bulantı geldi.meyve yiyerek rahatlamaya çalışıyorum.dün gece çok fena oldum dayanamayıp parmak atıp çıkardım.süper rahatladım.kafayı yedim galiba...
maşallah ne güzel işte.ben ilk çocuğumda çok rahattım hiç bişey anlamadım.bu da böyle olur zannediyodum.ama her hamilelik bir olmuyomuş...ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bunları unuturuz...
Canım tatlı şeyler ve meyve bulantıyı artırıyor diye biliyorum. Tuzlu ve ekşi şeyler yemeye çalış bir süre. Bulantı öncesi leblebi, kraker, peynir-ekmek-zeytinye. BEnim bulantım fazlalaşınca yiyorum şak diye kesiyor maşallah
ya kızlar bende 2013 hazıran annesıyım
bebegım su an 5. haftanın ıcınde
sıze bısı sorucam
ben antıdepresan kullanıyordum ve gecen hafta hamıle oldugum kesınlesınce hemen bıraktım
bebegıme bı etkısı zararı olur mu cok dert oldu ıcıme
Ben de arkadaşlardan duydum. Tatlı meyve az yiyip meyve suyunu içebilirsin vitamin için.tatlıyı biliyodum ama meyveyi bilmiyodum.çok sağol.evet bu gün eşime akşam gelirken marketteki bütün kraker çeşitlerinden al dedim.inş rahatlarım.
Bana dr hiçbirşey ama hiçbirşey vermedi:)
Tek bir hap bile almıyorsun dedi:)
ama canim en azindan ilk 3ay folikasit oneriliyor bir arastir istersen
Bebişlerimiz bizimle kızlar Allah'ın izniyle..
daha baslamadi umarim olmaz ilk gebeligimde cok cekmistim cunkuGünaydın kızlar, zor bir hafta sonu geçirdim mide bulantısı beni çok zorluyor, hiç iştahım yok, sizler nasılsınız?
dua et olmasin cok zorkızlar günaydın :) yazdıklarınızı okuyunca bende bir problem var gibi ya da ben çook rahatım :)
canim ben antidepresandan bir hafta sonra tedaviye basladim hamile kaldim doktirun bilgisi var bisey olmaz dediya kızlar bende 2013 hazıran annesıyım
sıze bısı sorucam
ben antıdepresan kullanıyordum ve gecen hafta hamıle oldugum kesınlesınce hemen bıraktım
herkese günaydın, bugün bebişlerimi görmeye gidicem teyzeleri dualarınıza ihtiyacım var, inş sağlıkla bebişlerimi de görürüm kalbini de duyarım, çok endişeliyim gece bi sürü saçma rüya gördüm ama denizde yüzüyodum birinde bu heralde güzel yorumlanıyo:)) allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcamız günü göstersin inşallah..
Günaydın hanımlar
Ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Haftasonu beni hiç üzmedi, hiç ağrı-sancı, bulantı yapmadı bebeğim. İnşallah sağlığı yerindedir.
Merhaba herkese. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Yaşım 32 ilk çocuğum. Benim gibi mide bulantısı çeken çok diye görüyorum. Geçen hafta 3 gün boyunca yataktan çıkamadım işe gidemedim. Doktorun verdiği hap da işe yaramadı. Sonra doktorum bulantı için bileklik önerdi. Bir arkadaşım da kullanmıştı. Bebek mağazalarında satılıyor, belki internette de vardır.Çok işe yaradı. Kendime geldim. Bi şeyler yiyebiliyorum artık. Benim kullandığımın markası sea-band. Bende işe yaradı belki sizde de yarar diye yazmak istedim.
Daha çok erken canım. Çoğumuzun 7. hafta itibariyle başladı bulantıları sanırım. Bende hep böyle güzel gidecek sanmıştım ama olmadı.
Ama geçici bir şey bu da, geçecek bitecek.
Umarım sen hep böyle rahat geçirirsin.
çok sağol canım.bunlara dikkat edicem...Ben de arkadaşlardan duydum. Tatlı meyve az yiyip meyve suyunu içebilirsin vitamin için.
Bir sitede de şöyle yazmış:
Gebelikte mide bulantısına hangi yiyecekler, neler iyi gelir?
- Hafif ve yağsız yiyecekler yenmelidir.
- Midede şişkinlik yapmayan yiyecekler ve içecekler tüketilmelidir.
- Sabah uyandıktan sonra çubuk kraler, bisküvi ve leblebi yemek ve ayağa kalkmadan bir on - onbeş dakika beklemek sabah mide bulantılarını keser.
- Haşlama patetes, ekmek, pirinç pilavı, makarna mide bulantısına çözüm getirebilir.
- Peynir, yoğurt yemek iyi gelebilir.
- Zencefil çayı içmek faydalı olabilir.
Günaydın arkadaşlar
Ya biliyorum çok erken ama benim bel bölgem kalınlaştı hafiften göbeğim çıktı gibi geliyor
Sizde durumlar nasıl?
ya kızlar bende 2013 hazıran annesıyım
sıze bısı sorucam
herkese günaydın sonunda bende burdayım, elhamdülillah
Kızlar benide eklermisiniz haziran annelerine.
Son adet tarihim 2 eylül, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 9-10 haziran.
Bugün itibarıylada kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Günaydın arkadaşlar
Ya biliyorum çok erken ama benim bel bölgem kalınlaştı hafiften göbeğim çıktı gibi geliyor
Sizde durumlar nasıl?
tesekkur ederrım canımcanım hiç üzülme öğrenir öğrenmez bıraktığına göre bir sorun yok.Allah öyle bir mucize yaratıyorki sana hamilelik sinyallerini verene kadar öncesinde yaptıkların bebeğini etkilemiyor.tebrikler
hoşgeldin,hayırlı olsunkalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel
canım ben zaten biraz tontiş olduğum için 5 aya kadar belli olmıcak heralde
ama zayıflarda küçük bir göbek hemen çıkabiliyor
oooo bu sitenin hızına yetişilmiyo artık oku oku bitmiyo :) heryer hamişbebişine günlük tutan var mı kızlar ben hafta 1-2 kez bebeğime duygularımı yazıyorum ilerde çok güzel bir hediye olcağını düşüyorum hepinize tavsiye ederim
Merhaba kızlar;
Bugün Allaha şükür nedense?? iyiyim..Bulantım yok şuan için..Allahım bitmiş olsun lütfen...
İnşallah bitmiştir. Ben bu sabah çok iyi uyandım. Kahvaltımı yaptım. Çok hafifti bulantım. Yemek yapmaya başladım ve nihai sonuç.Soğan ve salçanın kokusuna bayılırdım ben. Ama bugün hiç hoş olmadı benim için.
dün kocam beni gezmeye götürdü,
alışveriş merkezine gidip deli gibi alışveriş yaptık,
yemek yedik gezdik tozduk vs...
akşam eve dönüoruz arabada beni bi ağlama tuttu
adam soruo, noluo şimdi neden ağlıosun falan.
benimle hiç ilgilenmiorsunn, anlamıorsun beni hep böyle yapıorsun zaten ühüüüüüüü
demeye başladım, hehe şimdi düşünüorum da kendi kendime gülüorum, acıdım kocama, işi zor
oooo bu sitenin hızına yetişilmiyo artık oku oku bitmiyo :) heryer hamişbebişine günlük tutan var mı kızlar ben hafta 1-2 kez bebeğime duygularımı yazıyorum ilerde çok güzel bir hediye olcağını düşüyorum hepinize tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?