herkese günaydın, bugün bebişlerimi görmeye gidicem teyzeleri dualarınıza ihtiyacım var, inş sağlıkla bebişlerimi de görürüm kalbini de duyarım, çok endişeliyim gece bi sürü saçma rüya gördüm ama denizde yüzüyodum birinde bu heralde güzel yorumlanıyo:)) allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcamız günü göstersin inşallah..
Günaydın hanımlar
Ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Haftasonu beni hiç üzmedi, hiç ağrı-sancı, bulantı yapmadı bebeğim. İnşallah sağlığı yerindedir.
Garip rüyalar görmek dışında sıkıntım yok çok şükür. Bulantım çok sıkıntı vermiyor. Ağrılar oluyor bazen o da yatıracak ya da işimi engelleyecek kadar değil.Aferin senin bebişine. Benim ki tam aksi oldu ne yazık ki bu hafta sonu.
Seni de güzel haberlerle bekliyoruz bakalım. Pıt pıtları duy gel annesi.
Günaydın hanımlar
Ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Haftasonu beni hiç üzmedi, hiç ağrı-sancı, bulantı yapmadı bebeğim. İnşallah sağlığı yerindedir.
Garip rüyalar görmek dışında sıkıntım yok çok şükür. Bulantım çok sıkıntı vermiyor. Ağrılar oluyor bazen o da yatıracak ya da işimi engelleyecek kadar değil.
Pıt pıtları duyalım bakalım büyümüş mü
Merhaba herkese. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Yaşım 32 ilk çocuğum. Benim gibi mide bulantısı çeken çok diye görüyorum. Geçen hafta 3 gün boyunca yataktan çıkamadım işe gidemedim. Doktorun verdiği hap da işe yaramadı. Sonra doktorum bulantı için bileklik önerdi. Bir arkadaşım da kullanmıştı. Bebek mağazalarında satılıyor, belki internette de vardır.Çok işe yaradı. Kendime geldim. Bi şeyler yiyebiliyorum artık. Benim kullandığımın markası sea-band. Bende işe yaradı belki sizde de yarar diye yazmak istedim.
ah nasıl özledim Ankara'yı, öğrenciliğim orada geçmişti benim, hep güzel anılarım var oradaaman üşütme bebişi annesi, kat kat giyin dışarı çıkarken de
kızlar günaydın :) yazdıklarınızı okuyunca bende bir problem var gibi ya da ben çook rahatım :)
kızlar günaydın :) yazdıklarınızı okuyunca bende bir problem var gibi ya da ben çook rahatım :)
Merhaba hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, bu bantı hiç duymamıştım nerden hangi mağazadan aldın, benimde çok ihtiyacım var buna, yemek diyince bile midem ağzıma geliyor
Evet koca kafalı görünüyor bebekİnşallah güzel haberlerini alırsın , maşallah ona tontiş olmuş baksana :))
Mide bulantın mı var senin de. Çok uzun sürmez inşallah. Ağrılarının olmaması güzel.Ağrılarım 7. haftamla birlikte uçtu gitti çok şükür benim. Ama onu yolcu ettim mide bulantısı hoşgeldi.Ama bugün dün sabahtan çok daha güzel uyandım. Geçecek o da inşallah.
Garip rüyalar hormonlarımızın bize oyunu sanırım :)
Bulantı bilekliğini ilk kez duyuyorum. İşe yaraması çok güzel senin için.Merhaba herkese. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Yaşım 32 ilk çocuğum. Benim gibi mide bulantısı çeken çok diye görüyorum. Geçen hafta 3 gün boyunca yataktan çıkamadım işe gidemedim. Doktorun verdiği hap da işe yaramadı. Sonra doktorum bulantı için bileklik önerdi. Bir arkadaşım da kullanmıştı. Bebek mağazalarında satılıyor, belki internette de vardır.Çok işe yaradı. Kendime geldim. Bi şeyler yiyebiliyorum artık. Benim kullandığımın markası sea-band. Bende işe yaradı belki sizde de yarar diye yazmak istedim.
Evet koca kafalı görünüyor bebekArtık büyümüştür. İlk kez 8 ekimde gördüm minnacıktı aradan 15 gün geçti.
Mide bulantın mı var senin de. Çok uzun sürmez inşallah. Ağrılarının olmaması güzel.
Bulantı bilekliğini ilk kez duyuyorum. İşe yaraması çok güzel senin için.
herkese günaydın, bugün bebişlerimi görmeye gidicem teyzeleri dualarınıza ihtiyacım var, inş sağlıkla bebişlerimi de görürüm kalbini de duyarım, çok endişeliyim gece bi sürü saçma rüya gördüm ama denizde yüzüyodum birinde bu heralde güzel yorumlanıyo:)) allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcamız günü göstersin inşallah..
bebişleri inşallah büyümüş ve sağlıklı görürsünüz kızlar, dönünce bize de haber vermeyi unutmayın olur muGünaydın hanımlar
ah çok sağolMerhaba herkese. Ben de Haziran annesi olucam inşallah. Yaşım 32 ilk çocuğum. Benim gibi mide bulantısı çeken çok diye görüyorum. Geçen hafta 3 gün boyunca yataktan çıkamadım işe gidemedim. Doktorun verdiği hap da işe yaramadı. Sonra doktorum bulantı için bileklik önerdi. Bir arkadaşım da kullanmıştı. Bebek mağazalarında satılıyor, belki internette de vardır.Çok işe yaradı. Kendime geldim. Bi şeyler yiyebiliyorum artık. Benim kullandığımın markası sea-band. Bende işe yaradı belki sizde de yarar diye yazmak istedim.
aynen benimde öyle oldu.ağrılar gitti bulantı geldi.meyve yiyerek rahatlamaya çalışıyorum.dün gece çok fena oldum dayanamayıp parmak atıp çıkardım.süper rahatladım.Ağrılarım 7. haftamla birlikte uçtu gitti çok şükür benim. Ama onu yolcu ettim mide bulantısı hoşgeldi.Ama bugün dün sabahtan çok daha güzel uyandım. Geçecek o da inşallah.
Garip rüyalar hormonlarımızın bize oyunu sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?