2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Doğru Diyosun biliyorum ama çok istiyordum ama Yürüyecek durumda da değilim öf ya öf gitmem imkansız öf nevresim takımı ile Alez alacaktim oysa ki :’( şansı ma küs im ben

Ay demem yaaa Ne olacak şimdi peki:26::26:
AMan yok canım batıldır belki
ama ben bilmiyordum bilmezsen bir şey olmazmış
Ciğerde yedim off

Doğru Diyosun biliyorum ama çok istiyordum ama Yürüyecek durumda da değilim öf ya öf gitmem imkansız öf nevresim takımı ile Alez alacaktim oysa ki :’( şansı ma küs im ben

anladim canim üzülme kismet degilmis dersin gecersin bebeginden daha kiymetli degilya :) yokmu senin icin alacak kimse istediklerini aklinda belirli model vardir zaten tarif etsende alsa senin icin birisi mesala burda giden arkadaslar yardim edebilirler belki sanA .
sen yorma kendini bu halde iyi degilmisin bak daha kötü olabilirsin allah korusun . ben bile artik yuruyemiyorum oyle gezemiyorum biraz uzun yurusem hemen vajinama baski yapiyor cikacak gibi cok fena agriyor

Ben olsam gitmezdim kesinlikle canım eşin gitse olmaz mı ay üzüldüm bak şimdi yaa
Maşallah kızına çok hareketli desene bu gece
Ama minik kelebek anneyi yoruyor galiba biraz

Ay demem yaaa Ne olacak şimdi peki:26::26:
AMan yok canım batıldır belki
ama ben bilmiyordum bilmezsen bir şey olmazmış
Ciğerde yedim off

Ben her ikisinden de yiyorum kızlar boşver in batıl inanç bence bunlar. Hem yemez sen daha çok aklında kalır bence

Canım komşun felan yok mu yada çok samimi bir arkadaşın ona tembih etsende alacalarını
O gitsede alıp gelse sana:26:

ayy canım sancın varsa riske atma kendini ama inşallah kendini iyi hissedersin

Ben olsam gitmezdim kesinlikle canım eşin gitse olmaz mı ay üzüldüm bak şimdi yaa
Maşallah kızına çok hareketli desene bu gece
Ama minik kelebek anneyi yoruyor galiba biraz

Sorma annesi nin canına okuyo Karnım acıyo tekmelerden. Eşim ise gidiyo erkenden ama kardeşime bi söyliyim tarif edim belki becerip alır. Ben gidemem bu halde yatmam lazım :’( öf öf kızlar yatmak da zormuş

Sorma annesi nin canına okuyo Karnım acıyo tekmelerden. Eşim ise gidiyo erkenden ama kardeşime bi söyliyim tarif edim belki becerip alır. Ben gidemem bu halde yatmam lazım :’( öf öf kızlar yatmak da zormuş

canım çoğu gitti azı kaldı dayanacaz artık

Aynen aynen şimdi şekilden şekile giriyorum kaç defa oldu kalktım turladım ama yok gidip yatayım en iyisi çok sıkıştırıyor
Midemi felan kaburgalarım batıyor resmen
Aaaa bak kardeşin vardı senin demi iyi fikir ben unutmuşum kardeşinin sende kaldığını
Ona tarif et alsın işte ablasını bu halde kırmaz elbet
Bak sevindim şimdi

Canım komşun felan yok mu yada çok samimi bir arkadaşın ona tembih etsende alacalarını
O gitsede alıp gelse sana:26:
Malesef komşu larla pek iletişimim yok aburda yakın arkadaşı m da yok ama evde erkek kardeşi m var ona tarif edicem inşallah becerebilir

canım çoğu gitti azı kaldı dayanacaz artık

Evet cnm dayanıcaz. Allah daha büyük sıkıntı vermesin inşallah

kizlar esim haftaya sanirim turkiyeye gitmek durumunda kalcak o gitmisken bende bir kac siparis vercem tabiki
en cok istedigim birseyde lohusa geceligi takim olarak tabiki yalniz hangi marka ve hangi modeli istemeliyim bilemedim bana bu konuda yardimci olacak birilri varmi :26:

Malesef komşu larla pek iletişimim yok aburda yakın arkadaşı m da yok ama evde erkek kardeşi m var ona tarif edicem inşallah becerebilir

Evet cnm dayanıcaz. Allah daha büyük sıkıntı vermesin inşallah

insallah kardesin becerebilirde alir senin icin istediginin resmi fln varsa gösteer ona göre alsin :))

Kızlar çok geç olmuş ben uyuyayım artık. Bu arada hep cepten yazdım bunları bir alkışı hakettim ;-) neyse hepinizi öpüyorum iyi geceler.

Ay kızlar bu bebek beni öldürüyor dayanamıyorum artık yaptığı baskılara
Ben yatmaya gidiyorum hepinize hayırlı geceler Tatlı rüyalar Allah rahatlık versin

Denizkızı aman bak sakın gideyim deme kardeşine netten göster alınacakları o alsın
Hemde öğrensin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…