- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
anladigim seyse bence yeme hic saglikli birsey degil bebege zarar vermesin canimya sabret biraz daha ben o tur seylerin ne kadar temizlenirse temizlensin yinede hijyenik olduklarini dusunmuyorum ve asla yemem de
Ay canım öyle mi dersin zararı olur mu bebeğe
Ama canım çok çekti öyle böyle değil yemezsem memem şişecek o derece ne yapacağım ben
Azıcık ucundan ısırsam bir şey olur muki
Hamile kalmadan önce çok yerdim çok severdim
vallahi bilemiyorum yinede bir bilene sor istersen. azicik ucundan yemeyle yetinecekmisin peki
Tek gece kusu benim saniyordumiyi geceler bayanlar..
Ben sonunda istedigim gibi bir doktor bulabildim. Ayrica alisveris isini de hallettim sayilir. Sizler nasilsiniz?
Bugunlerde kizimin butun hareketlerini hissetmeye basladim, hickiriklar da dahil. Mukemmel bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Tek gece kusu benim saniyordumiyi geceler bayanlar..
Ben sonunda istedigim gibi bir doktor bulabildim. Ayrica alisveris isini de hallettim sayilir. Sizler nasilsiniz?
Bugunlerde kizimin butun hareketlerini hissetmeye basladim, hickiriklar da dahil. Mukemmel bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Benimkide oldukca aktifbenimki hala şu saat olmuş harekete devam
Kızlar bugün hiç giremedim nete misafir vardı beni ziyarete gelmiş halamlar. Şimdi de yatıyorum cepten girdim kk ya merak ettim sizibuarada akşama dogru sancılar tam gaz arttı iki büklÜm dolaştım evde. Yemegi falan hakan yaptı ama yine de içim rahat etmedi arada kalktım işte çok ağrıyo tam kuşumun üstü ve orası da darbe yemiş gibi :( bende yarın A 101e gitmek istiyorum ama ya yürürken kötü olursam Of gitmezsem aklımda kalacak ne yapayım yürüme mesafe si var biraz.
Kızlar bugün hiç giremedim nete misafir vardı beni ziyarete gelmiş halamlar. Şimdi de yatıyorum cepten girdim kk ya merak ettim sizibuarada akşama dogru sancılar tam gaz arttı iki büklÜm dolaştım evde. Yemegi falan hakan yaptı ama yine de içim rahat etmedi arada kalktım işte çok ağrıyo tam kuşumun üstü ve orası da darbe yemiş gibi :’( bende yarın A 101e gitmek istiyorum ama ya yürürken kötü olursam Of gitmezsem aklımda kalacak ne yapayım yürüme mesafe si var biraz.
Benimkide oldukca aktifboyle devam edersek bebisler dogduktan sonra da ayni kadro uyanik olucaz
Yetinmemde işte bu sefer yetinirim mecburen
Ben hala doymadım bu saatte uff illa ekmek yiyeceğim ki doyayım
Meyve felan hak getire
Talıaa sana bir şey soracağım şimdi ben bi meyveye taktım bu aralar kırmızı meyve
Hani kızçelerede almışısz oyuncağını Ikeadan anladın mı?
Hani annem geldi ya babam sordu kızım neye aşeriyorsun canının çektiği var mı diye bende söyledim
Anam onlarda 10 kilo almışlar ye babam ye içim dışım o meyveden oldu
Dünde bir arkadaş dediki o meyveyi yedikten sonra elini nereye sürersen orada leke kalıyormuş bebeğin
Ya bende bunu bilmiyordum ilk defa duydum.Pek inanmadım.ama ya öyle bir şey olursa o zaman benim kızın her yeri lekeli lekeli olur
Sence böyle bieşy varmıdır:26::26::26::26:
Kızlar bugün hiç giremedim nete misafir vardı beni ziyarete gelmiş halamlar. Şimdi de yatıyorum cepten girdim kk ya merak ettim sizibuarada akşama dogru sancılar tam gaz arttı iki büklÜm dolaştım evde. Yemegi falan hala m yaptı ama yine de içim rahat etmedi arada kalktım işte çok ağrıyo tam kuşumun üstü ve orası da darbe yemiş gibi :( bende yarın A 101e gitmek istiyorum ama ya yürürken kötü olursam Of gitmezsem aklımda kalacak ne yapayım yürüme mesafe si var biraz.
Hosbuldukhosgeldin saol sanada iyi geceler sen bizi daha önce hic görmedin galiba , bize gceciler diyorlar artikee bundan sonra sende katilirsin bize . ne guzel hazirliklarin bitmis. doktor buldum derken dogum iicnmi dha önce yokmuydu doktorun ?
ne guzel cok sansli olanlardansin sende demekki cogu kisi hickirklarini anlayamiyor.
Benimkide oldukca aktifboyle devam edersek bebisler dogduktan sonra da ayni kadro uyanik olucaz
Ya onlar ın suçu yok bana bakmaya geldiler zaten yat kalkma dedi halam ama bende hata işte, kızım da maşallah bi hareketli bir hareketli sormayın resmen Karnım da jimnastik yapıyo hiç durmuyo yaramaz kız ya merve ne yapsam a 101 e gitsem mi ya yarı yolda kalırsam :( busefer eşim, annem herkes çok kızar , onu geçtim korkuyorum da ama çok istiyorum gitmeyi.Canım ya bak ama olmaz böyle sen sürekli yatıp istirahat edeceksin misafir geldiğinde bile kalkmasaydın yatsaydın
Doktor böyle dedi deseydin
cnm zaten gitmeyi çok istiyorum ama raporluyum ayağa kalkınca sancı giriyo :( yarın belki iyi hissedErsem kendimi bir ihtimal gitmeyi çok istiyorum.bende gitcem canım aklında kalmasın
Hosbulduk
Doktor buldum derken soyle oldu , dogum izni icin eskisehire annemin yanina geldim. Bu haftadan sonra bulmakta zorlanirim diyordum ama sans yuzume guldu. Tam da istedigim gibi bi doktor bulabildim.
Tabletten yazdigim icin eksik yada yanlis olabilir kusura bakmayin
:) :) :) yazim dedim artık bak bak nereye kadar :)çok şükür bugün bir şeyler yazdın sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?