2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar çok geç olmuş ben uyuyayım artık. Bu arada hep cepten yazdım bunları bir alkışı hakettim ;-) neyse hepinizi öpüyorum iyi geceler.

iyi uykular canim yatt guzelce dinlen sakin yarin da kalkim deme ayaga hic bir yerede gitme kizini dusun tamam. allah rahatlik versin tatli ruyalar iyi bak kizcene ve kendine byeee
bu arada bravo valla cepten yazmak iskence gibi ben artik yazamiyorum hci cepten bakyiorum cikiyorumm ancakkocaman alkiss sana

oyy sendemi cikiyorsun canim sanada iyi geceler allah rahatlik versin tatli ruyalar denizkizini ve seni kizcelerini öpüyoruzz hoscakalinn

kizlar bende cikiyorum uykum geldi benimde iyi geceler kalan arkadaslarin hepsine allah rahatlik versin hoscaklain

Günaydın canlar 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum beden oldu anlamıyorum gece tuvalete kalkmaktan kramplarla uğraşmalardan uyuyamadım şimdi de uykusuzluktan ölüyorum

günaydınnn güzel anne adaylarııı.... bugun 33 haftaya gırdım cok sukur günler gecıyor fınale az kaldı sağselamet fınalıde bı yasasak..... yavrumu kucagıma alıp koklasammm .... ya benım bebegım eskısı kadar hareket etmıyor sankı bu yerı daraldıgı ıcın olabılırmı aceba yada benım pimpirikliliğimmi perşembe gunu kontrolumüz varr heyecanla beklıyorum o günü

Günaydın güzel annelerr

Denizkızı cnmm çok geçmiş olsunnn yaa o gün de zaten sancın vardı dinlen mutlaka ayağa kalkmak yok sana yasak
İşi falan da düşünme şimdi önceliğin bebeğinn iş kısmı hallolur bir şekilde

günaydın kızlarr

biliyosunuz benim hazırlıklar bittii, şimdi de kendimi boşlukta gibi hissettim

erken bitirmekte hiç güzel bişi dilmişşş

Günaydın canlar 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum beden oldu anlamıyorum gece tuvalete kalkmaktan kramplarla uğraşmalardan uyuyamadım şimdi de uykusuzluktan ölüyorum

canım benim doktorum bu haftalarda suda eritilen magnezyum ve kalsiyumdan çok şikayet geliyo herkesin midesi bulanıyomuş hapa geçmeye başladım sende de geçebiliriz dedi bende yok dedim ama genellikle geç içtiğim için yatınca farketmiyomuşum gündüz içince bende de bulantı başladı sen de kullanıyosan sebebi bu olabilir

Gecelerı uyku tutmayınca aglama tutuyo oglum ıcın susturuyorum kendımı yoksa bendekı gozyası okyanus mas ://

Bugun karnımı gozlem gunu ılan edıyorum azmettım hıssedıcem su hıckırıgı

Kızlar günaydın yaaa biizm canımız dondurma istiyo ya napsakkii sizce bebiş üşür mü:18:

Onun yerı oyle emnıyetlı kı senın yedıgının ancak suyu gıder ona
Bız ıkı uc gunde bır kutu bıtırıyoruz oglumla rahat ol keyfıne bak

günaydın kızlarr

biliyosunuz benim hazırlıklar bittii, şimdi de kendimi boşlukta gibi hissettim

erken bitirmekte hiç güzel bişi dilmişşş

Bıtırsen bı dert bıtırmesen bı dert kım sana dedı bu kadar acele et bos bos otur sımdı

Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım

Ise doymadıysan bızımkılere bı el at be tetesı yavrunun anası kalkamıyo kı yerınden bıtırsın su ıslerı :)

günaydın kızlar......

yanlış hesaplamıyorsam bugün 32 haftalık olduk çok şükür. sonuna kadar götürmek nasip olur inşallah hepimiz için.

bi arkadaş magnezyum sormuş ben ostaocare kullanıyorum günde 1 tane.

ayrıca her akşam nerdeyse dondurma yerim, bence hiç bişey olmaz :)

Ise doymadıysan bızımkılere bı el at be tetesı yavrunun anası kalkamıyo kı yerınden bıtırsın su ıslerı :)

hahaha olur valla
sen neyin eksikse yaz ben en uygunlarını en güzellerini bulurum sanaa totonu yormamış olursun

Günaydın kızlar...

Akşam nefes darlığıydı.Kızımın hareketli olması mahfetti beni.Ama bunada şükür.Hareket olmasada korkardım bişeymi var diye...

Ahsen
Ben Magnorm kullanıyorum günde 3 kez.Ama bacak ağrılarım mahfediyor yinede beni.Doktorum muz iyi gelir demişti.Birde düzenli muz yiyeyim bari..

hahaha olur valla
sen neyin eksikse yaz ben en uygunlarını en güzellerini bulurum sanaa totonu yormamış olursun

Oglum bak bı gonullumuz daha oldu zeyyno teten pek heveslı :) de kıyamayız sımdı ona dımı bızım agır toplar kaldı cunku ıvır zıvırlar hazır zaten.pasa gonlun sagolsun tetesııı bızım toto yorulacak gıbı baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…