bende aynen senın gıbıyaptım canm kuvetle kovayı kendım aldım nevresım kalmamamıstı annem aldı onuda saolsunGüle güle yıkansınlar bebişlerimiiz,bende aldıım bendeeeküvet,kova,maşrapasını aldım..nevresim takımı kalmamıştı,onuda anneme söyledim annemlerin ordaki a101 den aldı annecğim ohh bunuda ucuza hallettik
cnm yatarsam hep bişeyim yok gibi ama ayağa kalkıp az dolandımı başlıyo yine ağrılar dün gece iki büklüm gezdim evin içindecanım sen nasıl oldun problem devam ediyomu istirahat işe yaradımı umarım daha iyisindir...
Ay ne güzel cnm ben gezeleyemediğim için eşime söyledim ama acelesi yok acelesi yok dedi geçiştirdieşim a 101 e gitmiş.oğluşuma kuvet,battaniye ve yorgan yastık almış.kuveti yoktu.ötekilerde bulunsun dedi.çok hoş ya:))))eşimi çok seviyorum.....
Ay cnm anne gibi yar olmuyo gerçekten de ne güzel ne mutlu sanaay çok mutluyum annem şimdi istanbulda havuzluhanda bebimişin eksiklerini alıyooo şekerlerini de alıcak ananesiii ayyy çok mutlu oldum ya...
A101den bunları aldım sadece kızlarrr
toplam 25 gıbı bısey ödedım
yastık yorgan setı vardı 14 tl ama almadım kalıtesızse dıye suphe ettım eve kalabalık yapmak ıstemedım kayınvalıdem almıiş tacın antıalerjık seylerınden
Cnm benim de annem memleketteki A101den nevresim takımı ile alez ve yastık yorgan takımı almış güzeldir inşallah, annem doğuma geldiği zaman getirecek yanındaGüle güle yıkansınlar bebişlerimiiz,bende aldıım bendeeeküvet,kova,maşrapasını aldım..nevresim takımı kalmamıştı,onuda anneme söyledim annemlerin ordaki a101 den aldı annecğim ohh bunuda ucuza hallettik
ayy bende aldım bu sabah bıcı bıcı malzemelerini ama nevresim takımının ölçüsü ile çarşafın ölçüsü aynı çarşafın daha büyük olması lazım değilmiydi. eve gelince farkettim :)
bende aynen senın gıbıyaptım canm kuvetle kovayı kendım aldım nevresım kalmamamıstı annem aldı onuda saolsun
Güle güle kullansın bebişin cnm... evet ölçüleri aynı ama ÇARŞAF 100*150,bnm yatağın ölçüsü 70*130 olduğu için tam kapatıyor zaten. seninkinin ölçüsü ne?
ben daha beşik almadım ki inşallah babamız izine ayrılsın da alacağız :))) ilk aylar için sepet aldım onunda içi boş hala :)
merve kızzzz hergece bikase yiyorum bende yoksa benim oğlumda mı kırmızı kırmızı olacak yaaaTalıaa sana bir şey soracağım şimdi ben bi meyveye taktım bu aralar kırmızı meyve
Hani kızçelerede almışısz oyuncağını Ikeadan anladın mı?
Hani annem geldi ya babam sordu kızım neye aşeriyorsun canının çektiği var mı diye bende söyledim
Anam onlarda 10 kilo almışlar ye babam ye içim dışım o meyveden oldu
Dünde bir arkadaş dediki o meyveyi yedikten sonra elini nereye sürersen orada leke kalıyormuş bebeğin
Ya bende bunu bilmiyordum ilk defa duydum.Pek inanmadım.ama ya öyle bir şey olursa o zaman benim kızın her yeri lekeli lekeli olur
Sence böyle bieşy varmıdır:26::26::26::26:
normal mi bilmem ama bence süper bişey
bu arada a101 den kuvet setini aldım ama file yokmuş, kocası küçük gibi geldi biraz onun dışındakiler iyi tavsiye ederim
bende kocama aldırıdımm bugun kuvet ,file ve masrapasını , kova kalmamış amabende aynen senın gıbıyaptım canm kuvetle kovayı kendım aldım nevresım kalmamamıstı annem aldı onuda saolsun
Kızlar park yatak içine visco yatak almayı düşünüyorum kimileri zararlı diyor siz ne yaptınız??
ben daha beşik almadım ki inşallah babamız izine ayrılsın da alacağız :))) ilk aylar için sepet aldım onunda içi boş hala :)
hmm olsun zaten beşiklerin boyu genelde o civarda o yüzden bi sorun olmaz heralde...eğer küçük gelirsede düz renk uyumlu bir çarşafla kullanırsın.
Ben sezeryan olucam. Geçen kontrolümde sezeryan tarihini 24 mayıs olarak belirledi doktorum. Bu en son tarih, sancıların olursa daha erken alabilirim dedi.
merhaba, biz çilekten baby dream olanından karyola+yatak+2 kapılı dolap aldık ayın 20 sinde gelcek. biz beğendik kaliteli geldi. yalnız ayın 15 ine kadar alırsak demişsin ya biz de daha geçen hafta aldık ve hediye falan demediler yatağın parasını da aldılar yani nevresimin lafı bile olmadıbu bilgiyi nereden edindin? bizim aldıklarımız 1200 tl tuttu.
slm canım..benide doktorum 6 nisanda cağırmıştı erken diye gitmedim yarın gitcem...inş bi sıkıntı olmaz..sat tarihim benim 28 ağustos..bende bebeğin yanında 1 gün bile olsa fazla kalmaktan yanayımm
22 eylül benim sat ım tam 32+0 da çağırdı[/QUO
bazı doktorlar sıkıntı yapıyormuş geç gitmeyi..bence sen dediği tarihte gitmelisin yada arayıp sormalısın..ben gitmedimde aramadımda yarın ne tepkiyle karsılacağımı bilmiyorum..çünkü cuma 32+3 olucam..ultrasona görede 33+? cıkacak..
22 eylül benim sat ım tam 32+0 da çağırdı[/QUO
bazı doktorlar sıkıntı yapıyormuş geç gitmeyi..bence sen dediği tarihte gitmelisin yada arayıp sormalısın..ben gitmedimde aramadımda yarın ne tepkiyle karsılacağımı bilmiyorum..çünkü cuma 32+3 olucam..ultrasona görede 33+? cıkacak..
O sorun değiş raporu sat a göre veriyor çünkü buda aslında demek oluyorki 37 bittti diyelim 38 de doğum yaptık kalan 2 haftayı sonraya ekliyorlar yani son 1haftaya kadar çalışmış oluyoruz.sat a göre verdiğinden ve genelde hep erken olduğundan.olmadı ben valizimi işyerine getîrim diyorumm😃😃😃😃😃
ayy bende aldım bu sabah bıcı bıcı malzemelerini ama nevresim takımının ölçüsü ile çarşafın ölçüsü aynı çarşafın daha büyük olması lazım değilmiydi. eve gelince farkettim :)
güle güle kullanın ..bende aldım hepsinden kumaşları kaliteliymiş hakkaten pek umudum yoktu..alez de aldım.. forumun faydaları..hayatta haberim olmazdı burda görmesem kampanyadan..
canım burda mağazasına gittim öyle dedi adam
ayrıca satış fiyatından da bi kuruş inmedi
ama özellikle tekrar tekrar sordum 2 yatak ve nevresim hediye dedi
karyola derken sizinki de mi büyüyebilenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?