2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende aynen senın gıbıyaptım canm kuvetle kovayı kendım aldım nevresım kalmamamıstı annem aldı onuda saolsun

canım sen nasıl oldun problem devam ediyomu istirahat işe yaradımı umarım daha iyisindir...
cnm yatarsam hep bişeyim yok gibi ama ayağa kalkıp az dolandımı başlıyo yine ağrılar dün gece iki büklüm gezdim evin içinde

eşim a 101 e gitmiş.oğluşuma kuvet,battaniye ve yorgan yastık almış.kuveti yoktu.ötekilerde bulunsun dedi.çok hoş ya:))))eşimi çok seviyorum.....
Ay ne güzel cnm ben gezeleyemediğim için eşime söyledim ama acelesi yok acelesi yok dedi geçiştirdi ama kampanya var bugün dedim sallamadı ama sonra anneme söyledim memleketteki A101 DEN aldı , nevresim takımı, alez ve yastık yorgan takımı cnm annem
ay çok mutluyum annem şimdi istanbulda havuzluhanda bebimişin eksiklerini alıyooo şekerlerini de alıcak ananesiii ayyy çok mutlu oldum ya...
Ay cnm anne gibi yar olmuyo gerçekten de ne güzel ne mutlu sana

Cnm benim de annem memleketteki A101den nevresim takımı ile alez ve yastık yorgan takımı almış güzeldir inşallah, annem doğuma geldiği zaman getirecek yanında Bide ben kova küvet, maşrapa ve file takımını internetten 39.90a almıştık keşke almasaymışız A101dekiler de çok ciciymiş ve toplam 25 liraya falan geliyomuş neyse artık ....

Güle güle kullansın bebişin cnm... evet ölçüleri aynı ama ÇARŞAF 100*150,bnm yatağın ölçüsü 70*130 olduğu için tam kapatıyor zaten. seninkinin ölçüsü ne?

bende aynen senın gıbıyaptım canm kuvetle kovayı kendım aldım nevresım kalmamamıstı annem aldı onuda saolsun

Bizimdee anneannemiz aldııı nevresimlerimizi,benmki erkek olcağı için ben beyaz snoppylisinden istedim hihuhiii güzel günlerde kullansın bebişlerimiiz..

merve kızzzz hergece bikase yiyorum bende yoksa benim oğlumda mı kırmızı kırmızı olacak yaaa
normal mi bilmem ama bence süper bişey

bu arada a101 den kuvet setini aldım ama file yokmuş, kocası küçük gibi geldi biraz onun dışındakiler iyi tavsiye ederim

bende kocama aldırıdımm bugun kuvet ,file ve masrapasını , kova kalmamış ama

kızlar geceleri bende uyuyamıyorum yaa ne tarafa yatsam ağrı giriyooo , su 5 haftada bitse evde dinlensem artık

A101 in kataloğuna baktım şimdi kızlar ne kadar ciciymiş ya kuveti felan hemen annemi aradım dedim kii anneee koşşş a101 neler gelmiş neler :) kadın çıldırıd telefonda umarım bulur oda alır

ben daha beşik almadım ki inşallah babamız izine ayrılsın da alacağız :))) ilk aylar için sepet aldım onunda içi boş hala :)

hmm olsun zaten beşiklerin boyu genelde o civarda o yüzden bi sorun olmaz heralde...eğer küçük gelirsede düz renk uyumlu bir çarşafla kullanırsın.

Ben sezeryan olucam. Geçen kontrolümde sezeryan tarihini 24 mayıs olarak belirledi doktorum. Bu en son tarih, sancıların olursa daha erken alabilirim dedi.

ben hala 32 haftalık bile olduğuma inanmıyorumm canım yaa..24 mayıss cok erkenn gibi geldi bana..17 mayısta ben işten ayrılcam 37 haftalık oldum diyee..ki hala 32 haftalık raporumu bile almadım:)))

canım burda mağazasına gittim öyle dedi adam
ayrıca satış fiyatından da bi kuruş inmedi
ama özellikle tekrar tekrar sordum 2 yatak ve nevresim hediye dedi
karyola derken sizinki de mi büyüyebilenlerden

yahuu kızlar akşam ablamlar vardı
resmen deli etti beni niye böyle negatif anlamıyorum
herkes kv den şikayetçi bana bak ...

bebişimin fotosunu gösterdim ayyy ne kadar çirkin dedi..
aldığım kıyafetlerini gösterdim kii hepsi ayıptır sölemesiii markalı ve çoğunu eşim yurtdışından getirdi
ve herkes bayıldııı nerden buldun diye.. ablam hepsine bi bahane bulup beğenmedi ...
doğum fotografçısı istediğimi duydu abartmayın fotograf makineniz var ya dedi
kafayı yedim resmen içime dert oldu daha neler neler

kendinin de 3 tane oğlu var hatta en küçüğü 1 yaşında
yani kıskanıyo mu acaba dicem diyemiyorum yani abla sonuçta sanmıyorum ama insan da bu kadar kötüler mi her şeyi
:100::100:
buraya yazmıcaktım aslında ama şimdi anneme de söyleyemem kii ben

güle güle kullanın ..bende aldım hepsinden kumaşları kaliteliymiş hakkaten pek umudum yoktu..alez de aldım.. forumun faydaları..hayatta haberim olmazdı burda görmesem kampanyadan..

güle güle kullanın ..bende aldım hepsinden kumaşları kaliteliymiş hakkaten pek umudum yoktu..alez de aldım.. forumun faydaları..hayatta haberim olmazdı burda görmesem kampanyadan..

ya banyo takımını ben almadım kızlar daha dogrusu cok kalabalıkdı
bebek kuvetlerınıde ust uste yıgmışlardı ındırıpde ınceleyemedım koca göbegımle ... pas gectım o kısmı
begendınız mı ?? ne renk aldınız kuvetı? gıderlımıymışş ??? foruma ındırımı ben duyurdum en az seyı ben almışım eve cok yakın ıyıyse aldıklarınız yıne cıkıp bakııım yaaa uzuldum sımdııı

canım burda mağazasına gittim öyle dedi adam
ayrıca satış fiyatından da bi kuruş inmedi
ama özellikle tekrar tekrar sordum 2 yatak ve nevresim hediye dedi
karyola derken sizinki de mi büyüyebilenlerden

ben caploonbadan buyuyen besık + dolap + sıfonyer + yatak (80-180 ölcusu) toplam 2200 aldık. sızınkıler ne kadar uygunmuş ben cılege bakmıştım ama cok az model vardı baktıgım magazada dıkkatsız gezmısım orayı demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…