amann banada sürekli senin burnun büyümüş kızınmı olucak diyolarrr ama burnum hiç büyümediki ayrıca şişcez tabii biz hamileyizzz ve 13 kilo almışım ben şişmiyimde kimler şişsin....
benimde tam tersi oluyo erkek dedğimde olsun ya erkek çocukları da sevimli oluyo erkelere de artık cicili bicili bişiler var artık fln die tepkiler alıyorum. hele kayınvalidem kız olmadı die baya bozuldu ilk diyoluğumuzda şöyle oldu : (bu arada ilk torun)
ben - cinsiyeti erkek
kv- kız değil yani
ben - hayır
kv - bari ikiz olaydı
ben -
benim kv de erkek olsun, erkek bu erkek diye diye erkek yaptı valla sırf onun bu ısrarcılığı yüzünden kızım olsun istedim valla ya sanki onlar hiç çocuk doğurmamış gibi psiklojimizden hiiç anlamıyolar
buda bi değişikmiiş :26::26:valla benm kayınvalidem ilkinde ne kız ne erkek
ben-ben hamileyim
kv-aman daha erken değilmiii valla siz bilirsiniz ben bakmıcam ya
ben- tabi canımmmm
ikinciside nötr davrandıı kız dedğimdede ayyy bu bebeğe kanım ayrı bi ısındı dediii neden bilmiyommm adını koyarım diye sanırım...
Aynen canım bebeğe bir şey olur diye korkuyoruz ikimizde
Bende zaten hiç istek felan kalmadı anlamadım neden böyle oldu
Hormonlar tersine çalışıyor galiba :S
Maşallah eşime
Tatlım eğer doktorun yasaklamadıysa ne zararı olacakki.Hatta ben bir kitapta okumuştum orda anne ile babanın birleşmesi çocuğu sakinleştirip iyi geliyomuş diye okumuştum.Olsa bebim kuzuma olurdu çok sağlıklı çok şükür :) Eziyet etmeyin kocalarınıza sonra acısı çok fena çıkabilir :)
benim arkadaşın verdiği cevaba bakın
"ay moralini bozmak gibi olmasın ama derlerki ilk çocuğu kız olan anne bereketli derler. ilk çocuğun kız olması daha hayırlı derler "
pehhhh 2. doğan kız işe yaramıyo tabi yada ben şimdi bereketli biri değilmiyim ne yani :)) nar hesabı kocam beni aldı bi tane eve geldik 2 tane olduk :))
Ben sezeryan olucam. Geçen kontrolümde sezeryan tarihini 24 mayıs olarak belirledi doktorum. Bu en son tarih, sancıların olursa daha erken alabilirim dedi.
Maşallah sana valla ben 15 kilo aldım hatta 17 falan kafayı yicem belli etmiyorum diye dikkat çekmiyor ama ben bunu nasıl vericem daha 2 ayım var sen yine benden daha ileri haftadasın :18: offf boğazımıda tutamıyorum nerdeyse aç yaşayabilen, hiç iştahı olmayan ben canım birşey istiyorsa kendimi tutamıyorum aslında çok yemiyorum ama o kadar hareketsizimki en çok bu yüzden şişiyorum..
maşallah sana valla ben 15 kilo aldım hatta 17 falan kafayı yicem belli etmiyorum diye dikkat çekmiyor ama ben bunu nasıl vericem daha 2 ayım var sen yine benden daha ileri haftadasın :18: Offf boğazımıda tutamıyorum nerdeyse aç yaşayabilen, hiç iştahı olmayan ben canım birşey istiyorsa kendimi tutamıyorum aslında çok yemiyorum ama o kadar hareketsizimki en çok bu yüzden şişiyorum..
yalnız değilsin bnimde 2 ayım var ve tam 15 kilo aldım.gerçi ben tüp bebek tedavisi gördüm.aylarca hormon ilaçları kullandım.gebeliğin ilk 3 ayındada sabah akşam hormon almak zorundaydım.. Ama olsunnn bebeişim için değer.. Değil 15 kilo 25 kiloya bile razıyımm. Yazın sıcaklarda zaten terleye terleye atarız kilolarıı . Allah sağlık versin gerisi boşş
ayy bende aldım bu sabah bıcı bıcı malzemelerini ama nevresim takımının ölçüsü ile çarşafın ölçüsü aynı çarşafın daha büyük olması lazım değilmiydi. eve gelince farkettim :)
Maşallah sana valla ben 15 kilo aldım hatta 17 falan kafayı yicem belli etmiyorum diye dikkat çekmiyor ama ben bunu nasıl vericem daha 2 ayım var sen yine benden daha ileri haftadasın :18: offf boğazımıda tutamıyorum nerdeyse aç yaşayabilen, hiç iştahı olmayan ben canım birşey istiyorsa kendimi tutamıyorum aslında çok yemiyorum ama o kadar hareketsizimki en çok bu yüzden şişiyorum..
Benim bir arkadaşım 27 biri 30 kilo aldı. 6 ay sonra eski hallerinden daha zayıflardı. İsteyince veriliyor canım, verirsin hiç takma. Uzun boylusun kurtarıyorsun. Ben 1.59 luk boyumla 20 küsür aldığımı hayal etmek istemiyorum.
Ben 6. ayımda 3 kiloyu birden almasaydım şu an 9 kiloda falan olacaktım. O 3 kilodan sonra birde gebelik şekeri çıkınca dikkat etmek zorunda kaldım yediklerime. Yoksa sonum ne olurdu bilmiyorum. Çok yiyordum çünkü. Şimdi şubattan beri her ay başına 1 kiloyla devam ediyorum. 14-15 kilo arasıyla noktalarmışım gibi geliyor bakalım. :44: