ya banyo takımını ben almadım kızlar daha dogrusu cok kalabalıkdı
bebek kuvetlerınıde ust uste yıgmışlardı ındırıpde ınceleyemedım koca göbegımle ... pas gectım o kısmı
begendınız mı ?? ne renk aldınız kuvetı? gıderlımıymışş ??? foruma ındırımı ben duyurdum en az seyı ben almışım eve cok yakın ıyıyse aldıklarınız yıne cıkıp bakııım yaaa uzuldum sımdııı
Beim beğendim..fiyatına göre gayet güzel geldi..küvetim vardı onu almadım giderine de bakmadım zatende kalmamıştı 1 tane vardı fakat kovası maşrafasını mavi aldım..zaten mavi ne gördem alınacak snaıyorum..alez çok uygun geldi .. nevresim özellikte güzeldi ama dediğin gibi kalabalık ve muhtemelen bitmiştir şimdiye bizim burdakinde..ben birde pijama takımı aldım onlarında renkleri canlı güzeldi.. foruma duyurduğun için saol ben memnun kaldım.. genelde çok para verdiğim zaman hafif bir hazımsızlık geçiriyorum da..:))
O sorun değiş raporu sat a göre veriyor çünkü buda aslında demek oluyorki 37 bittti diyelim 38 de doğum yaptık kalan 2 haftayı sonraya ekliyorlar yani son 1haftaya kadar çalışmış oluyoruz.sat a göre verdiğinden ve genelde hep erken olduğundan.olmadı ben valizimi işyerine getîrim diyorumm
yaa aslında sorun şu..ben 13 eylülde evlendim.sat tarihim 28 ağustos olunca mantığım kabul etmiyor..bebeğim evlilik tarihimden daha büyükkk:))) oyüzden gitmedim gecen hafta doktoraaa:)
bende günlerdir dondurma diye ölüyordum.eşim yedirmiyordu.ama dün dayanamayıp yedim azcık.inşallah bişey olmaz...
Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım
yaa aslında sorun şu..ben 13 eylülde evlendim.sat tarihim 28 ağustos olunca mantığım kabul etmiyor..bebeğim evlilik tarihimden daha büyükkk:))) oyüzden gitmedim gecen hafta doktoraaa:)
Bence sat a göre 32.haftan hangisiyse mutlaka gitmelisin rapor alacaksan haftayı geçirmemek gereliyor diye biliyorum ben.
Bence sat a göre 32.haftan hangisiyse mutlaka gitmelisin rapor alacaksan haftayı geçirmemek gereliyor diye biliyorum ben.
yarın gitcem inş bi aksilik olmazsa..izin aldım iş yerinden..bu seferde yarına yazarsa hafta sonuda dahil olmuş olcak.pazartesi gtmek mi daha mantıklı acabaaa..psikopat gibi oldum yaaaaa
yarın gitcem inş bi aksilik olmazsa..izin aldım iş yerinden..bu seferde yarına yazarsa hafta sonuda dahil olmuş olcak.pazartesi gtmek mi daha mantıklı acabaaa..psikopat gibi oldum yaaaaa
sat a göre 32+0 ile 32+6 arasında gidebilirsin canım...
valla çok tatlısın canımyaa neyse yapmada gelsin aklı başına
hiiiii bende 11 kilo aldım aman Allahımmmmmm
Kızlar öğlen a 101 den küvet kova maşrapa aldım hoşumuza gitti tek başına gtmeyin sakın almaya taşıyamazsınız
yahuu kızlar akşam ablamlar vardı
resmen deli etti beni niye böyle negatif anlamıyorum
herkes kv den şikayetçi bana bak ...
bebişimin fotosunu gösterdim ayyy ne kadar çirkin dedi..
aldığım kıyafetlerini gösterdim kii hepsi ayıptır sölemesiii markalı ve çoğunu eşim yurtdışından getirdi
ve herkes bayıldııı nerden buldun diye.. ablam hepsine bi bahane bulup beğenmedi ...
doğum fotografçısı istediğimi duydu abartmayın fotograf makineniz var ya dedi
kafayı yedim resmen içime dert oldu daha neler neler
kendinin de 3 tane oğlu var hatta en küçüğü 1 yaşında
yani kıskanıyo mu acaba dicem diyemiyorum yani abla sonuçta sanmıyorum ama insan da bu kadar kötüler mi her şeyi
:100::100:
buraya yazmıcaktım aslında ama şimdi anneme de söyleyemem kii ben
benim tiroidim düzensiz olduğundan bağırsaklarım çok çalışıyogünde 2 tane muz yiyorum anca toparlıyo kabızlığı olmayanlara muz tavsiye ederim şimdiye kadar sadece 2 kere kasılma yaşadım magnezyumu 3-4 günde bir kullanıyorum yetiyo aslında hiç kullanmıyodum ama sizlerden okuyunca ne olur ne olmaz diye ara sıra içiyorum o kadar ben magvital kullanıyorum
Teyzeleri oğlum harekete geçti karnımın içinde ordan oraya dolanıyor karnımın her köşesi dalga dalga yükselip iniyor:) Böyle anlarda onu o kadar çok istiyorum ki kucağıma alamıyorum diye canım sıkılıyor. Tuhaf bi duygu sizede öyle oluyor mu?
sat a göre 32+0 ile 32+6 arasında gidebilirsin canım...
pazartesi 32+6 olucam..o zaman pazartesi gideyim dimi canım
Kızlar öğlen a 101 den küvet kova maşrapa aldım hoşumuza gitti tek başına gtmeyin sakın almaya taşıyamazsınız
kızlar bugün a101 e giden oldu mu?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?