2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Beim beğendim..fiyatına göre gayet güzel geldi..küvetim vardı onu almadım giderine de bakmadım zatende kalmamıştı 1 tane vardı fakat kovası maşrafasını mavi aldım..zaten mavi ne gördem alınacak snaıyorum..alez çok uygun geldi .. nevresim özellikte güzeldi ama dediğin gibi kalabalık ve muhtemelen bitmiştir şimdiye bizim burdakinde..ben birde pijama takımı aldım onlarında renkleri canlı güzeldi.. foruma duyurduğun için saol ben memnun kaldım.. genelde çok para verdiğim zaman hafif bir hazımsızlık geçiriyorum da..:))

bende cok verınce ıcım acıyor ya.. nevresımın desenını bende cok begendım..alezıde aldım .. acep yorgan yastıkda alsamıydım da dıyorum sımdı.. kampanya guzeldı cıdden.. bime gıdıncede ara sıra göz atmak lazım bebek kampanyası varmı dıye

Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım

benim tiroidim düzensiz olduğundan bağırsaklarım çok çalışıyo günde 2 tane muz yiyorum anca toparlıyo kabızlığı olmayanlara muz tavsiye ederim şimdiye kadar sadece 2 kere kasılma yaşadım magnezyumu 3-4 günde bir kullanıyorum yetiyo aslında hiç kullanmıyodum ama sizlerden okuyunca ne olur ne olmaz diye ara sıra içiyorum o kadar ben magvital kullanıyorum

bacaklarına kramp girenleeeerrrr kramp sırasında ayak parmaklarınızı dışa doğru gerdirin kendiliğinden yapamıyosanız sert bir yere dayayıp ittirin anında kramp kesiliyo doktorum programında söylediler 2 gündür deniyorum hemen kesiliyo damarlar açılıyomuş parmakları ters yöne gerince tavsiye ederim

Teyzeleri oğlum harekete geçti karnımın içinde ordan oraya dolanıyor karnımın her köşesi dalga dalga yükselip iniyor:) Böyle anlarda onu o kadar çok istiyorum ki kucağıma alamıyorum diye canım sıkılıyor. Tuhaf bi duygu sizede öyle oluyor mu?

valla çok tatlısın canımyaa neyse yapmada gelsin aklı başına

oğlum bi doğsun da babasına yemek diye oğlunun totosunu yedircem görür o

hiiiii bende 11 kilo aldım aman Allahımmmmmm

Bendee tam tamına 10 kilo almış bulunmaktayım göbişimle ve bebişimle gurur duyuyorum

Kızlar öğlen a 101 den küvet kova maşrapa aldım hoşumuza gitti tek başına gtmeyin sakın almaya taşıyamazsınız

bu mahrumiyet bölgesinde A101 yok malesef bende anneme söyledim anne koş koş bak neler geliyomuş dedim atladı gitti anacım neler alcak bakalım artık kalırsa tabii

canım aynı mevzuyu bi arkadaşım bana anlatmıştı sana yaptığı gibi ablası da ona yapıyormuş ve hata kayınvalidesine falan kötülemiş kardeşini bariz kıskançlıktı yani...bu öyle bi huy ki abla kardeşe bakmıyo valla canım o arkadaşım da ablasının istediği hayatı yaşıyodu maddiyat olarak ta iyilerdi tamamen ona bağlamıştık..sende eğer ablandan daha rahat bi hayat yaşıyosan rahatsız edici bi durum ama kıskanıyo olabilir malesef

herkes farklı işte benim de gebelikten önce süperdi bağırsak durumları ama başından beri gitgide zorlayarak artıyo korkuyorum basur masur olcam:26: hmm kasılman yoksa bide bacak karamplarına falan veriyo zaten doktorlar,bu konularda rahatsan kullanmada zaten canım boşver kasılman olursa alırsın bi tane.ne kadar ilaç o kadar zarar valla

olmazmı o istek tatlım ben poposuna vuruyorum artık kendimi tutamıyorum.eminim oda hissediyodur

Slm teteelerr ben geldim
a101den paşama nevresimle küvet filesi aldım
geldim hemen yıkadım astım ütüleyecem
bu heves ne güzel bişimiş yaa yerimde duramıyoooomm:44:
bide kan verdik
sağlık ocağına 2 tüp kanım gitti yine
ben o kanları üretene kadar canım çıkıyo avuç avuç üzüm yiyerek geziyoom yaa

sonra iğneler için rapor çıkarttırdık hastanede dr. muayne ediyimmi dedi canıma minnet tabii
oluur dediim
2 hafta önce 1kg300gr 35 cmdi şimdi 2kg.50gr 42cm olmuş annesinin prensi
sonra baya inceledi kafa ölçüsü 2hafta önde dedi önce söyleyemedi
-lafı dolandırdı halk arasında derler ya dedi gülerek
-bende koca kafalımı dedim
-ewet biraz koca kafaalı olacak söylemek istemedim dedi
bende kahkaha attım
-olsun dedim vücudunu orantılarız doğunca dedim gülüştü
kk baya
çok şükür herşey iyi bide dilini çıkarmış bize bakıyooo yaaaa
yeriim ben onun dötüüünnüüüüüüüüü
iki gün sonra kendi dr.ma gidicem biras daha büyütüyüm pipiliyi yemeeeeeeeeeeeeeeekkkkk

Kızlar öğlen a 101 den küvet kova maşrapa aldım hoşumuza gitti tek başına gtmeyin sakın almaya taşıyamazsınız

benim hemen alt katımda var a101. ama işten önce gitmek sıkıntı oldu yinede.

küvetim vardı. mavi maşrapa, beyaz kova aldım. biraz çizikti aldıklarım ama olsun. nevresimin desenini beğenmedim almadım. alezde hem benim ölçüme büyüktü hemde bana kaliteli gelmedi almadım. çok şey alırım diye gittim ama pek bişi almadım

ya kızlar benım gögus uclarım yara olacakmış gıbı cok hassas ve acıyo
doktora söledım gögus pedı kullan dedı normal dedı o kadar
sızde varmı bölee bısıler
nası cözuyosunuzzz

Merhaba kızlar...geçmişi okumadan önce hemen yazayım dedim, bende bugün üç tane a101 gezdim ve almak istediğim herşeyi aldım, nevresim takımı, banyo küveti, kovası, maşrafası, yorgan, battaniye ve çıtçıtlı badi aldım, hemen eve geldim şimdi yıkıyorum onları, ürünleri ben beğendim, gayet iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…