dün durduk yere eşim doğum yaptığında refakatçi olarak yanında annen kalsın dedi.şimdiden bunun derdine mi düştün sen dedim.bide kızdı bana.ben her muayenende yanında geliyorum bundan mı kaçıcam dedi.yuhhhh dedimne lütuf.her muayenede yanımda gelmek.tartıştık tabi ben her zamanki gibi ağladım falan gece uyuyamadım.sabah kalktım kahvaltı yapmadım.hiç umrunda değil.gelde şimdi aç karnına bu moral bozukluğu ile işe git allahım şu izin günleri gelsin artık.
cok yuklenıorz beylere coooookkk
eşim de benim iştahım açıldığından beri diyet yapıyo ben ne kadar kilo aldıysam oda verdigel de küsme şimdi dün oturdum ağladım beraber yemek bile yemiyosun benimle diye haksız mıyım ama bebiş doğsun beraber yaparız diyeti
günaydın kızlar
bana bu hafta gecmek bılmedı hıc
cok sukur kı 30. haftama olsun girmişim
ya benım cok uykum var
nefes alamıorm evde oluo uzanıp uyumak ıstıormmmmm
bu ayın sonu gerlecek mı cok merak edıorm
ay valla siz adamı öldürürsünüzzcanm neden bu kadar takılıyosunuz küçük şeylere sen yeee dibine vur yemenin hem iyi olur o diyet yaparsa yemekler sana kalır bide bu yanından bak olayın
Saol cnmGünaydın güzel annelerr
Denizkızı cnmm çok geçmiş olsunnn yaa o gün de zaten sancın vardı dinlen mutlaka ayağa kalkmak yok sana yasak
İşi falan da düşünme şimdi önceliğin bebeğinn iş kısmı hallolur bir şekilde
cnm ben kaç kutu dondurma bitirdim sayamadım , ye cnm hiç bişey olmaz hem sütlü tatlı ve faydalı, yedikten sonra peşine de su iç hiç bişey olmaz cnmKızlar günaydın yaaa biizm canımız dondurma istiyo ya napsakkii sizce bebiş üşür mü:18:
Ohhh ne güzel benim şimdi askıda minicik minicik asılı duran kıyafetlergünaydın kızlarr
biliyosunuz benim hazırlıklar bittii, şimdi de kendimi boşlukta gibi hissettim
erken bitirmekte hiç güzel bişi dilmişşş
günde 1 tane alıyorum MAGNORM adı cnm, ama arada bir günde 2 tane alsan da bişey olmaz çünkü günde 3 tane kullananlar da var.Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım
Benim de doğum pozisyonunda canım ve o minnak kafayıda dayamış aşağıya iyice o yüzden rahim ağzım hunileşti ve yumuşamaya başlamış şimdi ayağa kalkmak yasakHımm benimde kasılmalarım varmış.Bende hep kızım oraya dayanıyor dinleniyor falan diye düşünüyordum
En son gittiğimde doğum pozisyonundaydı benim kızım
Benimde aşağı doğru baskı olunca eşime diyorum şimdi kafası çıkacak bize bakacak
ay cnm gerçekten ah bu hormonlar bazen herşeyden alınabilecek bi nokta buluyoruz valladün durduk yere eşim doğum yaptığında refakatçi olarak yanında annen kalsın dedi.şimdiden bunun derdine mi düştün sen dedim.bide kızdı bana.ben her muayenende yanında geliyorum bundan mı kaçıcam dedi.yuhhhh dedimne lütuf.her muayenede yanımda gelmek.tartıştık tabi ben her zamanki gibi ağladım falan gece uyuyamadım.sabah kalktım kahvaltı yapmadım.hiç umrunda değil.gelde şimdi aç karnına bu moral bozukluğu ile işe git allahım şu izin günleri gelsin artık.
Hully bende de o sabırsızlık hat safada gerçi kızım da sabırsız çıktı ya hadi neysegünaydın kızlar
bana bu hafta gecmek bılmedı hıc
cok sukur kı 30. haftama olsun girmişim
ya benım cok uykum var
nefes alamıorm evde oluo uzanıp uyumak ıstıormmmmm
bu ayın sonu gerlecek mı cok merak edıorm
eşim de benim iştahım açıldığından beri diyet yapıyo ben ne kadar kilo aldıysam oda verdigel de küsme şimdi dün oturdum ağladım beraber yemek bile yemiyosun benimle diye haksız mıyım ama bebiş doğsun beraber yaparız diyeti
yiyorum zaten istemesem de yiyorum ufacık tefecik midem kocaman olduhatta eşim kendi canının çektiklerini de bana alıyo yediriyo zorla amaaa benim burda kimsem yok ki aylardır eşimden başka kimseyi görmüyorum istiyorum ki yemek te olsun eşlik etsin bana çok mu şey istiyorum ki :26:
kızlar merhaba 32. hafta raporu tam olarak 32+0 da mı alınmalı yoksa sonuna doğru alınsa dahamı iyi çünkü benim 1 güne bile ihtiyacım var 37 ye kadar çalışacağım için.bilginiz varmı acaba.buraya görede baya ilerideyim ama 32 hafta raporu için 6 mayıs da çağırdı doktorum iyi ce karıştım ben yaa
ayy cok tatlısın ya
bıde haksızmıyım dıe soruo
sen hamılesın o degıl bırak adam yapsın dıyetını
valla bende öleyim merak etme canım zamanla alışıyosun yanlız yemelere ama kocanın kötü niyeti yok sende onun az yediğyle yetinnn elbette çok şey istemiyorsunnn bunu kocanla konuş belki bırakır diyeti
dün konuştum yeni acım tazeyken yazdım buraya da83 den 73 e düştü hedefi 70 miş söz 70 i görym eşlik etcem sana dedi ..ağlayınca bu kadar mı kötü yaptığım ya dedi şaşırdı adamcağız haklı versin kilo rahat etsin de az daha dursaydı ya ..ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım şimdi de neyse artık o 3 kilosunu verene kadar bende doğururum zaten o zaman görsün diyet nasıl yapılıyo yapmıycam ona yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?