2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar geçmişi şöle bi okudum ve geldim...gecemiz yine uykusuzdu sabah 4 te kalktım tv izledim 6 buçukta yattım sabah 7buçukta kalktım yine kocamla oğluşumu kreşe bıraktık beraber kahvaltı ettik eve yeni geldim yoruldumm şimdi evi temizlemem gerek öğleden sonra bebek görmeye gidicem ayyy ne çok işim varmışşş

bu arada dondurma yemekten çekinen arkadşlar ben kıştan beri hergün yiyorumm çok seviyorummm ve bi rivayete göre sütlü tatlılar gibi dondurma bebeğe kilo yaparmışş bide muzz haberiniz olsun:44:

günaydın kızlar
bana bu hafta gecmek bılmedı hıc
cok sukur kı 30. haftama olsun girmişim
ya benım cok uykum var
nefes alamıorm evde oluo uzanıp uyumak ıstıormmmmm
bu ayın sonu gerlecek mı cok merak edıorm

canım olaya bide şu açıdan bak en azından annen gelsin demiş ya annem kalsın deseydi

esıne haksızlık etme
ya onlarda cok ıyı sayılmazlar en az bızım kadar meraklı ve endıselıler
dogru demıs annen kalsın dıe ne mutlu kı bunu demıs
benımkıde teyzen kalsın yanında dıo
onlarda guvendıklerı ınsanın kalmasını ıstıolar ıste
bunda aglıcak hele kı kavga etcek hıcbısı goremedım ben
anlkayıslı bı esın var bence

cok yuklenıorz beylere coooookkk

eşim de benim iştahım açıldığından beri diyet yapıyo ben ne kadar kilo aldıysam oda verdi gel de küsme şimdi dün oturdum ağladım beraber yemek bile yemiyosun benimle diye haksız mıyım ama bebiş doğsun beraber yaparız diyeti

ay valla siz adamı öldürürsünüzz canm neden bu kadar takılıyosunuz küçük şeylere sen yeee dibine vur yemenin hem iyi olur o diyet yaparsa yemekler sana kalır bide bu yanından bak olayın

bırak bu ayın sonunu bebişini kucağına alıcağın günler bile gelicek canmm biraz sabır nefes problemi bende de oluyo normalll...
az kaldı azzz

ay valla siz adamı öldürürsünüzz canm neden bu kadar takılıyosunuz küçük şeylere sen yeee dibine vur yemenin hem iyi olur o diyet yaparsa yemekler sana kalır bide bu yanından bak olayın

yiyorum zaten istemesem de yiyorum ufacık tefecik midem kocaman oldu hatta eşim kendi canının çektiklerini de bana alıyo yediriyo zorla amaaa benim burda kimsem yok ki aylardır eşimden başka kimseyi görmüyorum istiyorum ki yemek te olsun eşlik etsin bana çok mu şey istiyorum ki :26:

Saol cnm zaten denesem de yapamıyorum sadece yatıyorum, ayağa kalkmak yaramıyo kızım aşağıdan fırlayacak gibi oluyo:18:
Kızlar günaydın yaaa biizm canımız dondurma istiyo ya napsakkii sizce bebiş üşür mü:18:
cnm ben kaç kutu dondurma bitirdim sayamadım , ye cnm hiç bişey olmaz hem sütlü tatlı ve faydalı, yedikten sonra peşine de su iç hiç bişey olmaz cnm
günaydın kızlarr

biliyosunuz benim hazırlıklar bittii, şimdi de kendimi boşlukta gibi hissettim

erken bitirmekte hiç güzel bişi dilmişşş
Ohhh ne güzel benim şimdi askıda minicik minicik asılı duran kıyafetler var önümde (çok sevimliler) , ütü yapıcam ilkdefa ütü yapmak için hevesleniyorumda ama çok fazla vaaaar :26:

Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım
günde 1 tane alıyorum MAGNORM adı cnm, ama arada bir günde 2 tane alsan da bişey olmaz çünkü günde 3 tane kullananlar da var.

Benim de doğum pozisyonunda canım ve o minnak kafayıda dayamış aşağıya iyice o yüzden rahim ağzım hunileşti ve yumuşamaya başlamış şimdi ayağa kalkmak yasak kızım erkenci biraz sabırsız sanırım...

ay cnm gerçekten ah bu hormonlar bazen herşeyden alınabilecek bi nokta buluyoruz valla

Hully bende de o sabırsızlık hat safada gerçi kızım da sabırsız çıktı ya hadi neyse bide işe gidince benimde gözler kapanıyo neden bilmiyorum ama evde uyumuyorum, işe gidince uyumak istiyorum. ben suan raporluyum, raporum bitince nasıl gitcem işe onun derdindeyim gerçi düzelmezsem zaten tekrar rapor almam gerek Aslında işe gitmemek çok güzel de rapor hakkım azaldı minicik kaldı ve 32. haftada izne ayrılma durumum var. Kızlar dua edin de daha da kötüleşmesin kızım biraz yukarı çıksında hemen ayrılmayayım izne 1-2 hafta bile geç ayrılsam kar sayıyorum.

ayy cok tatlısın ya
bıde haksızmıyım dıe soruo
sen hamılesın o degıl bırak adam yapsın dıyetını

valla bende öleyim merak etme canım zamanla alışıyosun yanlız yemelere ama kocanın kötü niyeti yok sende onun az yediğyle yetinnn elbette çok şey istemiyorsunnn bunu kocanla konuş belki bırakır diyeti

kızlar merhaba 32. hafta raporu tam olarak 32+0 da mı alınmalı yoksa sonuna doğru alınsa dahamı iyi çünkü benim 1 güne bile ihtiyacım var 37 ye kadar çalışacağım için.bilginiz varmı acaba.buraya görede baya ilerideyim ama 32 hafta raporu için 6 mayıs da çağırdı doktorum iyi ce karıştım ben yaa

ay çok mutluyum annem şimdi istanbulda havuzluhanda bebimişin eksiklerini alıyooo şekerlerini de alıcak ananesiii ayyy çok mutlu oldum ya...

slm canım..benide doktorum 6 nisanda cağırmıştı erken diye gitmedim yarın gitcem...inş bi sıkıntı olmaz..sat tarihim benim 28 ağustos..bende bebeğin yanında 1 gün bile olsa fazla kalmaktan yanayımm

eşim a 101 e gitmiş.oğluşuma kuvet,battaniye ve yorgan yastık almış.kuveti yoktu.ötekilerde bulunsun dedi.çok hoş ya:))))eşimi çok seviyorum.....

A101den bunları aldım sadece kızlarrr
toplam 25 gıbı bısey ödedım
yastık yorgan setı vardı 14 tl ama almadım kalıtesızse dıye suphe ettım eve kalabalık yapmak ıstemedım kayınvalıdem almıiş tacın antıalerjık seylerınden

Eklentiler

• $11042013965.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $11042013966.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
ayy cok tatlısın ya
bıde haksızmıyım dıe soruo
sen hamılesın o degıl bırak adam yapsın dıyetını

valla bende öleyim merak etme canım zamanla alışıyosun yanlız yemelere ama kocanın kötü niyeti yok sende onun az yediğyle yetinnn elbette çok şey istemiyorsunnn bunu kocanla konuş belki bırakır diyeti

dün konuştum yeni acım tazeyken yazdım buraya da 83 den 73 e düştü hedefi 70 miş söz 70 i görym eşlik etcem sana dedi ..ağlayınca bu kadar mı kötü yaptığım ya dedi şaşırdı adamcağız haklı versin kilo rahat etsin de az daha dursaydı ya ..ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım şimdi de neyse artık o 3 kilosunu verene kadar bende doğururum zaten o zaman görsün diyet nasıl yapılıyo yapmıycam ona yemek

valla çok tatlısın canımyaa neyse yapmada gelsin aklı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…