ya banyo takımını ben almadım kızlar daha dogrusu cok kalabalıkdı
bebek kuvetlerınıde ust uste yıgmışlardı ındırıpde ınceleyemedım koca göbegımle ... pas gectım o kısmı
begendınız mı ?? ne renk aldınız kuvetı? gıderlımıymışş ??? foruma ındırımı ben duyurdum en az seyı ben almışım eve cok yakın ıyıyse aldıklarınız yıne cıkıp bakııım yaaa uzuldum sımdııı
Teyzeleri oğlum harekete geçti karnımın içinde ordan oraya dolanıyor karnımın her köşesi dalga dalga yükselip iniyor:) Böyle anlarda onu o kadar çok istiyorum ki kucağıma alamıyorum diye canım sıkılıyor. Tuhaf bi duygu sizede öyle oluyor mu?
yahuu kızlar akşam ablamlar vardı
resmen deli etti beni niye böyle negatif anlamıyorum
herkes kv den şikayetçi bana bak ...
bebişimin fotosunu gösterdim ayyy ne kadar çirkin dedi..
aldığım kıyafetlerini gösterdim kii hepsi ayıptır sölemesiii markalı ve çoğunu eşim yurtdışından getirdi
ve herkes bayıldııı nerden buldun diye.. ablam hepsine bi bahane bulup beğenmedi ...
doğum fotografçısı istediğimi duydu abartmayın fotograf makineniz var ya dedi
kafayı yedim resmen içime dert oldu daha neler neler
kendinin de 3 tane oğlu var hatta en küçüğü 1 yaşında
yani kıskanıyo mu acaba dicem diyemiyorum yani abla sonuçta sanmıyorum ama insan da bu kadar kötüler mi her şeyi
:100::100:
buraya yazmıcaktım aslında ama şimdi anneme de söyleyemem kii ben
ay benim kociş de tüp bebek dahil 1 kezle idare ediyor maaşallah kocama....
Kızlar bugün hiç giremedim nete misafir vardı beni ziyarete gelmiş halamlar. Şimdi de yatıyorum cepten girdim kk ya merak ettim sizibuarada akşama dogru sancılar tam gaz arttı iki büklÜm dolaştım evde. Yemegi falan hala m yaptı ama yine de içim rahat etmedi arada kalktım işte çok ağrıyo tam kuşumun üstü ve orası da darbe yemiş gibi :( bende yarın A 101e gitmek istiyorum ama ya yürürken kötü olursam Of gitmezsem aklımda kalacak ne yapayım yürüme mesafe si var biraz.
sizinde bebişleriniz kasıklarınızda oynuyor mu ? artık hareketlerini hep orda hssediyorum bi anlam veremedm pata kute karnıma girişirdi ama sımdı alttarafmda oynuo resmen
piştttttttt pardon canımmmm senın dogum temmuz degılmıı bacımmm da hazıran topıgındesınn hee??bendemı gelseydım ne daha bır ay one gecerdım dımı ama heheheh
yarın gitcem inş bi aksilik olmazsa..izin aldım iş yerinden..bu seferde yarına yazarsa hafta sonuda dahil olmuş olcak.pazartesi gtmek mi daha mantıklı acabaaa..psikopat gibi oldum yaaaaa
Canım ben pazartesi ye aldım geçen bir arkadaşta demişti hafta nın ilk günü alırsanız başlarkende öyle olur diye.
Merhaba kızlar...geçmişi okumadan önce hemen yazayım dedim, bende bugün üç tane a101 gezdim ve almak istediğim herşeyi aldım, nevresim takımı, banyo küveti, kovası, maşrafası, yorgan, battaniye ve çıtçıtlı badi aldım, hemen eve geldim şimdi yıkıyorum onları, ürünleri ben beğendim, gayet iyi...
pazartesi 32+6 olucam..o zaman pazartesi gideyim dimi canım
canım son güne bırakma istersen birde aksilik çıkarsa sorun yaşar stres olursun sen yarın git al haftasonu kafan rahat etsin...
Slm teteelerr ben geldim
a101den paşama nevresimle küvet filesi aldım
geldim hemen yıkadım astım ütüleyecem
bu heves ne güzel bişimiş yaa yerimde duramıyoooomm:44:
bide kan verdik sağlık ocağına 2 tüp kanım gitti yine
ben o kanları üretene kadar canım çıkıyo avuç avuç üzüm yiyerek geziyoom yaa
sonra iğneler için rapor çıkarttırdık hastanede dr. muayne ediyimmi dedi canıma minnet tabii
oluur dediim
2 hafta önce 1kg300gr 35 cmdi şimdi 2kg.50gr 42cm olmuş annesinin prensi
sonra baya inceledi kafa ölçüsü 2hafta önde dedi önce söyleyemedi
-lafı dolandırdı halk arasında derler ya dedi gülerek
-bende koca kafalımı dedim
-ewet biraz koca kafaalı olacak söylemek istemedim dedi
bende kahkaha attım
-olsun dedim vücudunu orantılarız doğunca dedim gülüştükk baya
çok şükür herşey iyi bide dilini çıkarmış bize bakıyooo yaaaa
yeriim ben onun dötüüünnüüüüüüüüü
iki gün sonra kendi dr.ma gidicem biras daha büyütüyüm pipiliyi yemeeeeeeeeeeeeeeekkkkk
kısss maaşallah tosuna 2 haftada 750 gr ı nasıl almış o yerim ben onu...
canım son güne bırakma istersen birde aksilik çıkarsa sorun yaşar stres olursun sen yarın git al haftasonu kafan rahat etsin...
kısss maaşallah tosuna 2 haftada 750 gr ı nasıl almış o yerim ben onu...
çok dikkat ettim belki ondandır yada tam hızlı kilo alma dönemine geldim bende sewindim 250gr öndeymiş
geçen gittiğimde boyu geriden geliyo dedi hırs yaptım kendi kendime
kızzlar ya güleyimmi ağlayımmı şaşırdım oğluşumun nevresimlerini yıkadım astım dedim ya
kurumuştur diye toplamaya çıktım bi baktım çarşafına kuşlar çıççmıııışşşş
sinir oldum sonra gülmeye başladım bula bula senin cicilerini bulmuş yavşruşummdiye konuşmaya başladım
hayddee yeniden yıka üşenmessen
lekesi çok zor çıktı ovala ovala çok piss kokuyoduuuu
sonrada aklıma belki talih kuşudur dedim:26:
oğluşumun isminin anlamıda;mutluluk talih şans demek
ne sonuş çıkarayım bilemedim
sansss canımm sanssslı olucak oğlusun demek kiii :)çok dikkat ettim belki ondandır yada tam hızlı kilo alma dönemine geldim bende sewindim 250gr öndeymiş
evet canim inetrnten siparis vermistim ne yazikkicok tsk ederim cnm saol. gezmez olurmuyum hic turkiyeye gitcegimde gezmyecem hemde kac yil sonra catlarim valla:)iyikide ikeadan almamisin canim ordakiler benim hci hoosuam gitmedi alanlarda uzulmesin tabiki bu zevk meselesi benim zevkime hic uymuyordu. evet cnm kar kalkti coktan ama yinede cok soguk devam ediyor.
bebek kiyafetleri kaliteli yerden alirsan kaliteli canim ucuz yerlerden alim dersen iki gunluk bir ise yaramaz. annem almis gecen birsey ucuz diye patik fln almis evde giydirisin nolcak diyor ama hic guzel degil ustelik cok sert bende attim bir koseye artik brisey diyemedimama turkiyedekiler gercekten cok ilerledi bu konuda hem cok guzel hemde cok kaliteli uretmeye basladi. zaten bende bebisime brisey almadim fazla turkiyeden alirim diye ayyy hic sorma bende cok alip göturmustum genc kizken teyzemin cocuklarina kendi paramla bir bavuldan fazla doldurup göturmustum yeni kizi dogdugunda , sonra benim cocuklarimla turkiyeye gittigimizde onlar benimkilere bir corap bile alip vermediler ya ne kadar zoruma gitmiti ben ne halde alip göturmustum onlara halbuki benim ihtiyacim cok cok fazlaydi teyzem memnun olsun diye almistim, bir corap dahi almayi dusunememisti oysa teyzme benim cocuklarima neyse canlari sagolsun dedik gectik ama icimden hic cikmiyacak buda
kızzlar ya güleyimmi ağlayımmı şaşırdım oğluşumun nevresimlerini yıkadım astım dedim ya
sinir oldum sonra gülmeye başladım bula bula senin cicilerini bulmuş yavşruşummdiye konuşmaya başladım
çok dikkat ettim belki ondandır yada tam hızlı kilo alma dönemine geldim bende sewindim 250gr öndeymiş
oğluşun şanslı olacak demekki annesi bence bir milli piyango al onun şansına nolur ne olmaz kısmet bebek kısmetiyle gelir derler bu bir işaret olabilir
şanslı olacak bence çok güzel... ay benim doktor boyu sölemiyo kilosu iyi günü önde diyo o kadar..
valla yarami destin be kardesim. ben kac yildir kardeslerime aileme bavul bavul hediye goturuyorum burdan. birak bana hediye vermeyi yada gondermeyi bi defasinda dondurmaci gecmis ve ben cocuklarina (12-15 yaslarinda) dondurma almamisim diye saatlerce olay yaptilar. halbuki hic kastim yok aklima bile gelmedi zaten dondurma cok yedigim bisey degil kendime almadigim icin baskasina almayida dusunemedim ama cok kalbim kirilmisti hic bir zaman unutmam artik.
hepsinin hali vakti yerinde ama her gittigimizde sadece 10 gun kaldigimiz halde herseyi biz odeyelim diye bekliyolar. yemek yiyoruz biz oduyoruz herkesi. halbuki onlar buraya geldiklerinde ellerini ceplerine sokturmuyoruz hic ustelik onlar 1 ay kaliyolar evimizde. bizse gidince otelde kaliyoruz cunku gelinler surati asiliyo evlerinde 1 gece kalsak. ustelik 1 bavul hediye goturdugumuz halde bizi misafir etmek istemiyolar. cok aci malesef. esim yabanci oldugu icin soylemiyorum ona turkleri yanlis tanimasin diye. icime atiyorum. otel meselesinide boyle daha rahat ederiz diyorum. napiim??
ah canım ya çok üzülüyorum ben böyle şeylere kardeşler nasıl bu hale geliyor yaa... olmamalı böyle çok üzücü...
heee senın cücük ortadaaBizim oğlan tam ortada kaldı. Hesaplandığında bazı sitelerde doğum tarihi 31 haziran bazılarında da 1 temmuz çıkıyor. Erken doğarsa haziran bebeği geç doğarsa Temmuz bebeği olacak... Temmuza sarkarsa temmuz topiğini de ziyaret ederiz artık
sansss canımm sanssslı olucak oğlusun demek kiii :)
oğluşun şanslı olacak demekki annesi bence bir milli piyango al onun şansına nolur ne olmaz kısmet bebek kısmetiyle gelir derler bu bir işaret olabilir
şanslı olacak bence çok güzel... ay benim doktor boyu sölemiyo kilosu iyi günü önde diyo o kadar..
..
sanslı paşaaa canımm ınsll annesını ılk goz agrısııı o kıııııııııı tetesınınnn yigenii o kıı Alperenım ınnn kankasıı sımcıkdenn hehe
inşalllah teyzesii
sonuç olarak ona inanmak zorunda kaldım
oooo ii fikirmiş bak dur deneyelim bi
ayy inşallahhh boyu nasıl anlayacağımızı ben yazmıştım
verdiği ultrason çıktısında FL diye bi kızım var o sayıyı 7 ile çarpıyosun sonuç çıkıyoo tatlım
benimkisi şuan 60 yazıyo 60 çarpı7= 42cm oluyomuuşşş bakta bizede söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?