2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım duyurduğun için öncelikle teş.ederim, ben aldıklarımı beğendim, ama kalmışmıdır bu saate kadar bilemiyorum, biz 12 gibi çıktık ilk gittiğimiz a101'de nevresim takımı falan kalmamıştı, sadece çıtçıtlı badi vardı bende badi aldım, ikinci 101'de yorgan kalmıştı yorgan aldım, oradaki kasiyer bize başka bir a101 söyledi orası sakindir orada bulursunuz dedi ve bizde üçüncü a101'e gittik ve gerçekten orada aradığımız herşey vardı, banyo setini (yeşil renk aldım), nevresim takımı (2 takım aldım), yine ayrıca çift kişilik ve tek kişilik çarşaf takımı, alez, battaniye ve yine çıtçıtlı badi aldım.. ben beğendim umarım sende bulur alırsın..

piştttttttt pardon canımmmm senın dogum temmuz degılmıı bacımmm da hazıran topıgındesınn hee??bendemı gelseydım ne daha bır ay one gecerdım dımı ama heheheh

ablandır kıskanmaz ama belki bi sıkıntısı vardır ters tarafına gelmişsindir ya da kendi çocuklarında hevesini alamadıysa bişeyler engel olduysa özeniyor olabilir en fazla... sen takma kafana canım...

ay benim kociş de tüp bebek dahil 1 kezle idare ediyor maaşallah kocama....

BİZDEDE DURUM AYNI :)) 9 YIL SONRA HELEDE NE ÇABALARLA GELİNCE BEBEĞİMİZ İKİMİZDE KORKUYORUZ.EŞİM DAHA ÇOKKKKK. SEN KAÇINCI HAFTANDASIN? VE NEREDE YAPTIRDIN TRANSFERİNİ?[/QUOTE]

3 yıl uğraştık biz şükür ilk denememizde de oldu.. ama endişeli oluyor işte insan.. izmirdeyim ben kentte yaptırdım israel aruh yaptı. zaten olmadı yani korkular var işte istesek de beceremedik gerildik çok ikimizde, bizde vazgeçtik... :) şimdi 29+1 deyim ama erken doğum riskim var yatıyorum allah büyük bebeğim rabbime emanet hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alsak bi...

sen yatak istirahatli değil misin ne a101 i :)) bende bebek odamın perdesini halısını falan almamıştım benim bakmam lazım ama olmadı artık doğumdan sonra nasipse.. bebek şekerlerimi de annem aldı istanbuldan görmedim hemde.. napalım hamdolsun... sen bunlarla sıkma kendini...

sizinde bebişleriniz kasıklarınızda oynuyor mu ? artık hareketlerini hep orda hssediyorum bi anlam veremedm pata kute karnıma girişirdi ama sımdı alttarafmda oynuo resmen

benim dün öyleydi çokta sancım vardı korktum hatta.. bugünde sola çalışıyo oğlum ama aşırı hareketli değil bugün... olsun sağlıklı olsun da...

piştttttttt pardon canımmmm senın dogum temmuz degılmıı bacımmm da hazıran topıgındesınn hee??bendemı gelseydım ne daha bır ay one gecerdım dımı ama heheheh

Bizim oğlan tam ortada kaldı. Hesaplandığında bazı sitelerde doğum tarihi 31 haziran bazılarında da 1 temmuz çıkıyor. Erken doğarsa haziran bebeği geç doğarsa Temmuz bebeği olacak... Temmuza sarkarsa temmuz topiğini de ziyaret ederiz artık

hadi ya iyi mi. ben almadım iyi değildir diye. çıtçıtlı badiler baskılı falan diye almadım. iyi mi gerçekten. hemen aşağı inip alayım öleyse :) battaniye alan oldu mu

merhaba annişler nasılsınız biz çok ıyız ama yorulduk :) bugün bi akrabamız doğum yaptı hastaneye ziyarete gittim masallah bebişi bi tatlı görünce basldım ağlamaya sanırım duygularım tavan yaptı allah bizede nasip etsin o günleri inşallah :)

kızzlar ya güleyimmi ağlayımmı şaşırdım oğluşumun nevresimlerini yıkadım astım dedim ya
kurumuştur diye toplamaya çıktım bi baktım çarşafına kuşlar çıççmıııışşşş
sinir oldum sonra gülmeye başladım bula bula senin cicilerini bulmuş yavşruşumm diye konuşmaya başladım
hayddee yeniden yıka üşenmessen
lekesi çok zor çıktı ovala ovala çok piss kokuyoduuuu
sonrada aklıma belki talih kuşudur dedim:26:
oğluşumun isminin anlamıda;mutluluk talih şans demek
ne sonuş çıkarayım bilemedim

valla yarami destin be kardesim. ben kac yildir kardeslerime aileme bavul bavul hediye goturuyorum burdan. birak bana hediye vermeyi yada gondermeyi bi defasinda dondurmaci gecmis ve ben cocuklarina (12-15 yaslarinda) dondurma almamisim diye saatlerce olay yaptilar. halbuki hic kastim yok aklima bile gelmedi zaten dondurma cok yedigim bisey degil kendime almadigim icin baskasina almayida dusunemedim ama cok kalbim kirilmisti hic bir zaman unutmam artik.
hepsinin hali vakti yerinde ama her gittigimizde sadece 10 gun kaldigimiz halde herseyi biz odeyelim diye bekliyolar. yemek yiyoruz biz oduyoruz herkesi. halbuki onlar buraya geldiklerinde ellerini ceplerine sokturmuyoruz hic ustelik onlar 1 ay kaliyolar evimizde. bizse gidince otelde kaliyoruz cunku gelinler surati asiliyo evlerinde 1 gece kalsak. ustelik 1 bavul hediye goturdugumuz halde bizi misafir etmek istemiyolar. cok aci malesef. esim yabanci oldugu icin soylemiyorum ona turkleri yanlis tanimasin diye. icime atiyorum. otel meselesinide boyle daha rahat ederiz diyorum. napiim??

heee senın cücük ortadaa hayırlısı ınslll daa sıze bır sorum varr

benden hafta hafta onde bacılarım benım 1 hafta 10 gundur belım agrıyrokı sormayn gıtsın regl olucakmısım gıbıı ve bugn daha da sıddetlendıı normalde ev ıslerımı dınlenerek yapıyorum ama gun ıcınde hıc uzanıp da dınlenmıyorum da oturuyorum ölesınee nedenı nedır ya bana bılgı verın pless korkuyorumm haftaya dr muayene gunumdee hakımıda hayırlısı daa bu agrıı sıddetlendıkce korkum artıkyor cunku daha cok erkenızzzzzz kucuguzz biz:18::18:

kızlar yarın doktora gidicem şimdiden stresi bastı beni... rahatsızlandığım gün üzüntüden şaşkınlıktan bişey soramadım şu plasenta ayrılmasını soracağım adam akıllı.. inşallah oğluşumun sağlığı iyidir, doktorum güzel şeyler söyler dua edin sizlerde bize nolur teyzeleri.. valla stres olmak istemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum ama arada korkuyorum da ne bileyim allaha emanet oğluşum...

sansss canımm sanssslı olucak oğlusun demek kiii :)

inşalllah teyzesii
sonuç olarak ona inanmak zorunda kaldım

oğluşun şanslı olacak demekki annesi bence bir milli piyango al onun şansına nolur ne olmaz kısmet bebek kısmetiyle gelir derler bu bir işaret olabilir

oooo ii fikirmiş bak dur deneyelim bi

şanslı olacak bence çok güzel... ay benim doktor boyu sölemiyo kilosu iyi günü önde diyo o kadar..

..

ayy inşallahhh boyu nasıl anlayacağımızı ben yazmıştım
verdiği ultrason çıktısında FL diye bi kızım var o sayıyı 7 ile çarpıyosun sonuç çıkıyoo tatlım
benimkisi şuan 60 yazıyo 60 çarpı7= 42cm oluyomuuşşş bakta bizede söyle

fl yazmıyor canım ya bende sorayım bakiim yarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…