2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun cnm da plasenta ayrılması nedir ya :s bebek allah korusun plasentadan ayrılsa nasıl beslenir :s cahilliğime ver bnm bildiğim plasenta ayrılması mı acaba farklı bişiymi bu

çok geçmiş olsun cnm da plasenta ayrılması nedir ya :s bebek allah korusun plasentadan ayrılsa nasıl beslenir :s cahilliğime ver bnm bildiğim plasenta ayrılması mı acaba farklı bişiymi bu

canım valla bende çok bilmiyorum o gün kanamam olunca az çok korktum tam sormadım.. ama bebek ayrılmıyor da plasenta rahimden ayrılıyor sanırım.. çünkü doktor plasentada ve bebekte bir sıkıntı yok ama ayrılma var biraz dedi.. sormaya da korkuyorum gerçi.nettende bakmadım bilerek kötü şeyleri de okumak istemiyorum.. doktorum özellikle tembihledi her bünye birbirinden farklı sakın ordan burdan duyduğunla korkma dedi. senin durumun çok riskli değil ama tedbirli olmamız lazım ve yatman lazım dedi... yatıyorum işte napalım erken de doğarsa allahtan artık sağlıklı olalım yeter ki tek duam bu..

bebekte de plasenta da da sorun yoksa dert etme bir doktora daha git derim ben nettende okuma bencede bnde böbrek büyümesi vardı günlerce ağladım sızladım zayıfladım bile o yzden snra sorun olmadığını öğrendim hayırlısıyla tutmaya bak sen bebeği içinde ye iç yat şurda 2 ay kaldı zaten

size en tazesinden bi göbüş eklim canlarım bide karnım yırtılmaya başladı durdu durdu oğlum 30. haftada yırttı karnımı onunda fotosunu eklicem sizde de var mı mrk ediyorum

30+3 günlüğüz miniğimle
burdada miniğimin beni yırttığı anlar

kızlar biz de a101 e gittik geldik şimdi, bitmiş valla herşey son iki yorgan yatsık takım kalmış, çok ucuzdu ya 15 lira, hemen aldık zaten kovası, küvetini filan limangodan almıştık
almayan varsa gitme fırsatınız alın bence beğendilk biz

sağol canım doktoruma güveniyorum zaten bir doktor daha gördü o gün beni o da çok tecrübeli fazla da kafamı karıştırmak ve kendimi muayenelerle yormak istemiyorum.. aynen yiyip içip yatıyoruz oğlumla dua ediyoruz bol bol gerisi rabbime emanet..

zatn şurda 9 hafta gbi bi süre kaldı çokta sıkıntıya girerse 1,2 hafta önceden sezaryene gidersin bebekte büyüyceği kdr büyümüş olur o zamana kadar şu aralar kilo almaya başlıyolar hızla

ay maaşallah size ya ne kadar zayıfsın kaç kilosun hayatım sen...

şuanda 63 olduk ama kendimize pek gtmio bebişe gtmiş hep ben pek almadım desem yeridir yüzden kilo aldığım belli oluyor sadece zaten minyon biriydik 55 ile hamile kalmıştım :) 2.de dötü başı dağıtırım herhalde

canım çok fit görünüyosun hala maşallah, sadece bebiş var
yırtık da olcak annesi ya napalım katlanıcaz, naparsak oluyormuş herkes öyle sölüyor

canım çok fit görünüyosun hala maşallah, sadece bebiş var
yırtık da olcak annesi ya napalım katlanıcaz, naparsak oluyormuş herkes öyle sölüyor

sağol tatlım kocamda dio doğurduğunda inanıcam diye :) bnm hiç yoktu birden bu hafta morardı kasık bölgem içten yırtılmış öyle dedi doktor kiminde içte çatlamalar olur ve dışarıya son aylarda atar dedi sağlı sollu yırtıldı valla napalım olsun artık kremde kullanıyorum ama olunca oluyor demekki önüne geçemiyoruz kafa atmaktan helak etti benim oğlan sağolsun

ailende var mı acaba canım annen de falan merak ettim bu yırtılmalara genetik diyolar da genelde.bizde şimdiye kadar olmadı hiçbişey de kullanmadım olsa olurdu diye düşünürken seni gördüm acaba olur mu yaa bundan sonra :26::26:

annemin çatlağı çok var karnı harita gibidir abimde değilde bende çok yırtılmış annem.Ben krem kullanmıycam dediğimde kızmıştı bana kızım bzm zamanımızda yoktu bak ne çirkin görüntü imkanınız varken kullanın dedi hep eşim gtti eczaneden krem aldı 2 aydır kullanıyorum ama bu 3 günde birden oldu hatta eşim farketti beni kremlerken ertesi gün doktora sorduk o aydınlattı bizi

Son düzenleme:
bizim daha çoookk eksiğimiz kalmış şuanda daha alınacak olanlar

bebeğe;
bornoz takımı
çoraplar
bebek arabası
ana kucağı bu ikisini yengemiz alıcak
133*190 halı
perde
dönence
kapı süsü
kanguru
çerçeve
albüm
abajur

bebek bakımı;
prima yenidoğan premium care
şampuan
sabun
pişik kremi
ıslak mendil
göbek bağı bandı
biberonlar
tırnak makası
ateş ölçer

kendime alacaklarım;
loğusa geceliği
pijama takımı
birkaç takım iç çamaşır
emzirme sütyeni
göğüs pedi
hijyenik ped

al al bitmiyor bu ay sonu bana havuzluhan yolu görünüyor allahtn hepsini ben almıycam halı perde bnm geceliklerim annem alıcak bu ay sonu sıfırlamayı düşünüyorum ihtiyaçları sizler sıfırladınız mı yoksa varmı hala eksikler

Son düzenleme:

2 gün önce haberlerde 6 aylık hamile bir kadının grip yüzünden öldüğünü izledim.çok üzüldüm.inşallah kazasız belasız atlaatırız şu hamileliği.korktum boğazlarım falan şişecek diye:)

biz bilinçli anneleriz canım belki o bayan dkkt etmedi kendine önemsemedi kendini yada yanlış ilaç kullanmış olabilir kötü şeyler düşünme biz gerek nane limon gerek adaçayı en ufak rhatsızlanınca önemsiyoruz kendini koşullarda önemli hastalığı engelleyemezsin grip olucaksan olursun önemli olan en az hasarla atlatmak allah yardımcımız olsun çocğumuz önce allaha snra bize emanet

caanım su içiyomusun yeterince?
bide günde bir avuç çerez yesen, özllikle fındık, cildi yağlı tutarmış diye duymuştum...
bebeyağı vs. kullanıyomusun?

Maşallah canım göbişine ve bebeğine, aman nazar değmesin, gayet iyi görünüyorsun, çatlaklar olucak artık napalım, ne sürersek sürelim olacaksa oluyormuş, takma kafana, annelik fedakarlık demektir, bebişler için çatlaklara katlanacağız artık... benim henüz çatlak oluşmadı, yani yeni çatlak diyeyim, çünkü ben zaten önceden hızlı kilo alıp verdiğim için çatlaklarım biraz vardı zaten...

o haberi bende izledim, ama doktorlar diyorlarki hamilelerde yanlış bir inanış varmış, o da ilaç kullanamaz diye, bu yanlışmış, hamileler içinde verebilecekleri ilaçlar varmış, ilaç kullanmayıp vücutta enfeksiyon arttığı zaman daha tehlikeli oluyormuş, o hamile bayanın ölmesi de bu yüzdenmiş, onun için hastalanırsak nezle grip dahi olsak doktorumuza gitmemiz gerekiyor, onlar ne vereceklerini iyi biliyorlar.. böylelikle hem hastalığı atlatmış oluruz hem bebeğe zarar vermemiş oluruz...

canım olaya bide şu açıdan bak en azından annen gelsin demiş ya annem kalsın deseydi
aynı şeyi düşünmüşsünüz:)yok canlarım kayınvalidem baya yaşlı.doğumuma bile geleceğini sanmıyorum:)
hully şu pozitifliğine hayranım.hiç mi ağır basmıyor hormonların:44:

bu aralar herşeye çokkk alınır kırılır oldum.bazen kendimi tanıyamıyorum.ama sağolsun benim kocamda bu kadın hamiledir dur bu sefer haksızda olsam alttan alıyım demiyor.inat inat.inşallah kızımın bu huyu ona çekmez.hiç sevmezdim inat insanları.allah başıma verdi:)birde ikincisini çekemiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…