- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kızlar yarın doktora gidicem şimdiden stresi bastı beni... rahatsızlandığım gün üzüntüden şaşkınlıktan bişey soramadım şu plasenta ayrılmasını soracağım adam akıllı.. inşallah oğluşumun sağlığı iyidir, doktorum güzel şeyler söyler dua edin sizlerde bize nolur teyzeleri.. valla stres olmak istemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum ama arada korkuyorum da ne bileyim allaha emanet oğluşum...
çok geçmiş olsun cnm da plasenta ayrılması nedir ya :s bebek allah korusun plasentadan ayrılsa nasıl beslenir :s cahilliğime ver bnm bildiğim plasenta ayrılması mı acaba farklı bişiymi bu
canım valla bende çok bilmiyorum o gün kanamam olunca az çok korktum tam sormadım.. ama bebek ayrılmıyor da plasenta rahimden ayrılıyor sanırım.. çünkü doktor plasentada ve bebekte bir sıkıntı yok ama ayrılma var biraz dedi.. sormaya da korkuyorum gerçi.nettende bakmadım bilerek kötü şeyleri de okumak istemiyorum.. doktorum özellikle tembihledi her bünye birbirinden farklı sakın ordan burdan duyduğunla korkma dedi. senin durumun çok riskli değil ama tedbirli olmamız lazım ve yatman lazım dedi... yatıyorum işte napalım erken de doğarsa allahtan artık sağlıklı olalım yeter ki tek duam bu..
bebekte de plasenta da da sorun yoksa dert etme bir doktora daha git derim ben nettende okuma bencede bnde böbrek büyümesi vardı günlerce ağladım sızladım zayıfladım bile o yzden snra sorun olmadığını öğrendim hayırlısıyla tutmaya bak sen bebeği içinde ye iç yat şurda 2 ay kaldı zaten
size en tazesinden bi göbüş eklim canlarım bide karnım yırtılmaya başladıdurdu durdu oğlum 30. haftada yırttı karnımı onunda fotosunu eklicem sizde de var mı mrk ediyorum
Eki Görüntüle 683303 Eki Görüntüle 683304 30+3 günlüğüz miniğimle
burdada miniğimin beni yırttığı anlarEki Görüntüle 683305
sağol canım doktoruma güveniyorum zaten bir doktor daha gördü o gün beni o da çok tecrübeli fazla da kafamı karıştırmak ve kendimi muayenelerle yormak istemiyorum.. aynen yiyip içip yatıyoruz oğlumla dua ediyoruz bol bol gerisi rabbime emanet..
ay maaşallah size ya ne kadar zayıfsın kaç kilosun hayatım sen...
size en tazesinden bi göbüş eklim canlarım bide karnım yırtılmaya başladıdurdu durdu oğlum 30. haftada yırttı karnımı onunda fotosunu eklicem sizde de var mı mrk ediyorum
Eki Görüntüle 683303 Eki Görüntüle 683304 30+3 günlüğüz miniğimle
burdada miniğimin beni yırttığı anlarEki Görüntüle 683305
canım çok fit görünüyosun hala maşallah, sadece bebiş var
yırtık da olcak annesi ya napalım katlanıcaz, naparsak oluyormuş herkes öyle sölüyor
sağol tatlım kocamda dio doğurduğunda inanıcam diye :) bnm hiç yoktu birden bu hafta morardı kasık bölgem içten yırtılmış öyle dedi doktor kiminde içte çatlamalar olur ve dışarıya son aylarda atar dedi sağlı sollu yırtıldı valla napalım olsun artık kremde kullanıyorum ama olunca oluyor demekki önüne geçemiyoruz kafa atmaktan helak etti benim oğlan sağolsun
annemin çatlağı çok var karnı harita gibidir abimde değilde bende çok yırtılmış annem.Ben krem kullanmıycam dediğimde kızmıştı bana kızım bzm zamanımızda yoktu bak ne çirkin görüntü imkanınız varken kullanın dedi hep eşim gtti eczaneden krem aldı 2 aydır kullanıyorum ama bu 3 günde birden oldu hatta eşim farketti beni kremlerken ertesi gün doktora sorduk o aydınlattı biziailende var mı acaba canım annen de falan merak ettim bu yırtılmalara genetik diyolar da genelde.bizde şimdiye kadar olmadı hiçbişey de kullanmadım olsa olurdu diye düşünürken seni gördüm acaba olur mu yaa bundan sonra :26::26:
Bende baslarda oyle sanıyodum ama dınlenmeyı gec bızım yaramazlar doguma hazırlıyomus bızı :)
Dogum pozısyonunu aldıysa o baskılar ondan oluyodur canım.aman cıkmasın kafası gozu beklesnler azcık daha sabır bebısler sabır bızı cok sevıyosunuz bılıyoruz ama herseyın vaktı var :)
Ayy canım yaa korkmayın bu kadar ha dondurma yemıssın ha baska bısy yanı dıger tatlılardan bı farkı yokkı bunun.mıdeye gıdene kadar zaten su oluyo erıyo gıdıyo bebıse de belkı sadece kokusu gıdıyodur :) :)
Doktorlar gebelıkte ozellıkle dondurma gıbı sutlu tatlıları onerıyolar dıger karbonhıdratlı tatlılara nazaran hem sekerı yukseltmıyo hem hazmı kolay hem kılo yapmıyo say say bıtmez avantajlı da avantajlı :)
2 gün önce haberlerde 6 aylık hamile bir kadının grip yüzünden öldüğünü izledim.çok üzüldüm.inşallah kazasız belasız atlaatırız şu hamileliği.korktum boğazlarım falan şişecek diye:)
sağol tatlım kocamda dio doğurduğunda inanıcam diye :) bnm hiç yoktu birden bu hafta morardı kasık bölgem içten yırtılmış öyle dedi doktor kiminde içte çatlamalar olur ve dışarıya son aylarda atar dedi sağlı sollu yırtıldı valla napalım olsun artık kremde kullanıyorum ama olunca oluyor demekki önüne geçemiyoruz kafa atmaktan helak etti benim oğlan sağolsun
biz bilinçli anneleriz canım belki o bayan dkkt etmedi kendine önemsemedi kendini yada yanlış ilaç kullanmış olabilir kötü şeyler düşünme biz gerek nane limon gerek adaçayı en ufak rhatsızlanınca önemsiyoruz kendini koşullarda önemli hastalığı engelleyemezsin grip olucaksan olursun önemli olan en az hasarla atlatmak allah yardımcımız olsun çocğumuz önce allaha snra bize emanet
hayatım senin hormonlar seni iyice etkisi altına almışş ya niye takıyosun adam ne güzel annen kalsın demiş ya annem kalsın deseydiiihem annenle daha rahat edersin emin olll hem bebeğe yardımcı olur hemde sana doğumun nasıl gelişeceği ve geçeceğide önemlii en iyi yardımcı annedir yaşayan biri olarak sölüyorum ben kocamdan hiç yardım istemdedim sadece elimi tutup yürüttü akşamları öle sancılar çektim uyuyamadım tuvalet sorunu bunlarda iyiki annem yanımdaymış diyorum kocamın beni öle görmesini istemezdimmm
aynı şeyi düşünmüşsünüz:)yok canlarım kayınvalidem baya yaşlı.doğumuma bile geleceğini sanmıyorum:)canım olaya bide şu açıdan bak en azından annen gelsin demiş ya annem kalsın deseydi
hully şu pozitifliğine hayranım.hiç mi ağır basmıyor hormonların:44:esıne haksızlık etme
ya onlarda cok ıyı sayılmazlar en az bızım kadar meraklı ve endıselıler
dogru demıs annen kalsın dıe ne mutlu kı bunu demıs
benımkıde teyzen kalsın yanında dıo
onlarda guvendıklerı ınsanın kalmasını ıstıolar ıste
bunda aglıcak hele kı kavga etcek hıcbısı goremedım ben
anlkayıslı bı esın var bence
Saol cnmzaten denesem de yapamıyorum sadece yatıyorum, ayağa kalkmak yaramıyo kızım aşağıdan fırlayacak gibi oluyo:18:
cnm ben kaç kutu dondurma bitirdim sayamadım , ye cnm hiç bişey olmaz hem sütlü tatlı ve faydalı, yedikten sonra peşine de su iç hiç bişey olmaz cnm
Ohhh ne güzel benim şimdi askıda minicik minicik asılı duran kıyafetlervar önümde (çok sevimliler) , ütü yapıcam ilkdefa ütü yapmak için hevesleniyorumda ama çok fazla vaaaar :26:
günde 1 tane alıyorum MAGNORM adı cnm, ama arada bir günde 2 tane alsan da bişey olmaz çünkü günde 3 tane kullananlar da var.
Benim de doğum pozisyonunda canım ve o minnak kafayıda dayamış aşağıya iyice o yüzden rahim ağzım hunileşti ve yumuşamaya başlamış şimdi ayağa kalkmak yasakkızım erkenci biraz sabırsız sanırım...
ay cnm gerçekten ah bu hormonlar bazen herşeyden alınabilecek bi nokta buluyoruz valla
Hully bende de o sabırsızlık hat safada gerçi kızım da sabırsız çıktı ya hadi neysebide işe gidince benimde gözler kapanıyo neden bilmiyorum ama evde uyumuyorum, işe gidince uyumak istiyorum. ben suan raporluyum, raporum bitince nasıl gitcem işe onun derdindeyim gerçi düzelmezsem zaten tekrar rapor almam gerek Aslında işe gitmemek çok güzel de rapor hakkım azaldı minicik kaldı ve 32. haftada izne ayrılma durumum var. Kızlar dua edin de daha da kötüleşmesin kızım biraz yukarı çıksında hemen ayrılmayayım izne 1-2 hafta bile geç ayrılsam kar sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?