2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım zaten kadıncağız doktorun verdiği antibiotiği içmediği için iyice hastalanmış.yanlış hatırlamıyorsam zatüreye çevirmiş.neyse allahtan havalar ısınıyor artık kolay kolay hastalanılmaz.

canım, aynı sorun bende de var, benim 16. haftamdan itibaren hep kanamalarım oldu, iki sefer hastanede yattım, bunun en büyük çaresi istirahat, ben iki aydır çok dikkat ediyorum kendime, ayakta fazla kalmıyorum, iki aydır çok şükür kanamam yok, iyiyim, mümkün olduğunca az hareket dedi doktorum, ani hareketler yapma dedi, iş kesinlikle yapma dedi, bende zaten ağır bir iş yapmıyorum, bi yemek yapıyorum, bi çamaşır atıyorum makineye, mutfağı topluyorum, ağır şeyler kaldırmıyorum, dinlene dinlene ütü yapıyorum, bunun dışında iş yapmıyorum, diğer işleri eşim yapıyor sağolsun... bunun için kendini korkutma sakın, kendin dikkat edersen hiçbir sorun olmuyor...

benim 2.hamileligim ve ne catlak ne bir yırtılmam var .ben hep ozon yagı kullandım tavsiye edrim yırtıklarda bile kapanma gösteriyor biraz pahalı ama vedusa markalı bi ozon yagı.ben evkur magazasından aldım ayda 8 tl ödüyorum toplam fiyatı 140 tl.
ozon serumu diye geciyor üzernde

Eklentiler

• $vedusa_20ozon_20serumu1-283x326.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 36

benimde 2 hafta önce suyum geldi ardından sancı nts de hep sancı cıkıyor suyumda idrarla gidiyomuş sızma yapıomuş doktorum banada yatacksın yerinden kalmıycan iş yapmıycan dedi.kayınvalidem almanyadan bana bakmaya geldi yemegimi yapıo 4 yaşındaki oglumla ilgileniyor.bende fazla yatmıyorum ama işte yapmıorum.yürüyüşü gezmeyi dışarı çıkmayı flan doktorum yasakladı kızlar şurda 8 haftamız kaldı sabredelim inşallah -

Sizler için üzüldüm bayanlar... Benimde yurt dışında ablam var, geldiğinde o da bize bir çok hediyeler getirir, ancak bizde ablama, enişteme ve yeğenime giderlerken birçok şey alırız, kuruyemiş, peynir, kuru pasta türü yiyecekler hazırlarız, giderlerken götürürler... aslında ne onlar bizden birşeyler bekliyor, ne biz onlardan birşey bekliyoruz, ama bunu yaptıran aslında sevgi, insan sevdiği insanlara birşeyler almak istiyor, onları mutlu etmek istiyor... Ben sevdiklerim için dünyaları alsam benim gözüme gözükmez... olay bu..

tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani

Eklentiler

• $29+2...webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $29+2.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Zeynnoo alemsin ne güzel işte rahat rahat doğumu beklersin. Olmadı onu al oraya koy. Çıkar tekrar bak katla geri yerine koy. Ay ne bileyim. Bebeğin yatağına yat. Oyuncağı varsa onunla oyna. Prova felan yap.

Denizkızı ben bugün gittim nevresim takımlarını pek beğenmedim. Çok geç de gitmedim ki çeşitler tükensin. Belki şubeden şubeye fark ediyordur.

A 101 Bir battaniye, bir alez bir de mama takımı aldım. Alezin üst kısmı polyester sanım. Şimdi terletir mi diye düşünüyorum.
Battaniye ince ama fena sayılmaz.onda da desenler çok iyi diyemem
Mama takımı almak için acele etmişim. Porselen takımı kaç yaşında kullanır ki çocuk. Daha sonra da alsam olurmuş.
Küvet ve diğer takımlarına almayı aklımdan bile geçiremezdim. Nereye koyacaktım ki bütün gün

sağol tatlım.Aynen öyle pek sorun etmiyorum ama çok şaşırdım ben çatlak beklerken böyle mor mor oldular yırtılmış içten meğerse.Yapıcak bişi yok bol su çözüm değilmiş yani bnm kdr su içende yoktur :)
caanım su içiyomusun yeterince?
bide günde bir avuç çerez yesen, özllikle fındık, cildi yağlı tutarmış diye duymuştum...
bebeyağı vs. kullanıyomusun?
onları bol bol tüketen biriyim canım 2,5 3 lt su içerim günde yatana kadar bırakmam suyu.Fındık fıstık ceviz çok yerim 1 kaseyi oturur tv karşısında yerim bebeyağını hamileliğimin başından beri kullandım bu 2 aydırda çatlak kremi kullanıyordum mune adı eczaneden aldı eşim ama faydası olmadı anama çekmişim demekki harita gibi olurum doğuma kdr herhalde

tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani

seninde bebek var sadece maşallah biz bebeleri besleyen haziran anneleriyiz :) kendimiz çok fit hatunlarız
nisan annelerine baktımda küçük doğan bebiş çok olmuş ya 2800 2900 fln ölçümlerde çok hata çıkıyormuş demekki inş normal bi kiloda dünyaya getiririz yavruşları

inşallah canım ya, beslemeye çalışıyorum , ona faydalı şeyler yemeye çalışıyorum , hurma , incir, ceviz,fındık...

inşallah canım ya, beslemeye çalışıyorum , ona faydalı şeyler yemeye çalışıyorum , hurma , incir, ceviz,fındık...

al benden de o kdr sevdiğim bazı şeyler var ama sağlıksız bebeğe gr aldırmayacak şeyler onları yemeyi unuttum kase kase yoğurt yarım lt süt içerdim günde onu 1 lt ye çıkardım içiyoruz valla lıkır lıkır sıcak soğuk farketmiyor kivi ye kivi çok faydalı bebeğe portakalda plasentaya iyi gelirmiş sağlıklı bir plasenta için portakal çok iyiymiş

kivi yiyoruz canım duymuştum, portakalı ilk kez duyuyorum tamam hemen yiyelim bu akşam bi tane
sen ne diyosun canım ya, ben yoğurt , sütü ağzıma sürmezdim, şimdi kefir bile içiyorum

kivi yiyoruz canım duymuştum, portakalı ilk kez duyuyorum tamam hemen yiyelim bu akşam bi tane
sen ne diyosun canım ya, ben yoğurt , sütü ağzıma sürmezdim, şimdi kefir bile içiyorum

portakalı ben hamileliğimde sevdim günde 2 tane portakal yiyorum resmen seve seve hemde :) kefiri duydum bende çok iyi olduğunu yoğurttan sütten daha iyiymiş ama biz tüketmiyoruz süt yoğurtla yetiniyoruz son ayımda boza içicem bolca süt yapsın :) bgn baktım göğüs damarlarım iyice belirginleşmiş şişmeye başlıyorlar tek korkum çocuğumu emzirememek göğüslerim küçüktür normalde ama öğrendim ki küçük göğüsle büyük göğüsle alakalı değilmiş süt olayı.Hatta ufak göğüslerin süt bezeleri daha çok süt verirmiş hayırlısı

slm kızlar,
yaa insanın bu saatte uykusu gelir mi???çok uyumak istiyorum ama bebişim maşallah hareketlendi.ama ben geceleri bebeğin hareketini hissetmiyorum.dktr gece hareketiyle uyandırır seni demişti ama yok nerde.benle bir mışıl mışıl uyuyo mu yoksa????

ayy canımm eminim benimkinden küçük değildir, ki değil göründüğü kadarıyla.
ben hala 75 beden eski sütyenlenlerimi takıyorumm sadece silikonlular, dolgulular olmuyor bedenden sıkıyor.
kesinlikle endişen olmasın, küçük göğüsle hiç alakası yok sütün, bol sütümüz olcak inşallah, beslenmemize o yönde dikkat ederiz canım bol bol kompostu, su ,helva, buğday , boza

benimki de benmle mışıl mışıl uyuyor canım maşallah
ben bu durumu uslu olcak diye yorumluyorum,umarım beklentim gerçekleşir gözlerimi açar açmaz o da başlıyor ama kıpırdanmaya

oyyy maşallah yaa sadece karın çıkmış inceciksinn ama çabuk yırtılmışsın yavvv
fena tırmalamışş senin oğlançeen
benim karnım daha çook cıvık dolacak yer baya var yanii

valla özendim şimdi incecik hatunlar yaaa
benim arkam ayrı önüm ayrı sağım solum ayrı büyüyoo

tahinli pekmez ve muzz acayip etkili deneyin ve görün derim

Geçmiş olsun canım sanada, inş. bebişlerimiz zamanında sağlıkla doğarlar...

Selam iyi aksamlar kizlar biz geldik gecmise bakamadık cok birikmiş insallah herkes iyidir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…