2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hangisi daha beter bilmiyorum ama kronik bir şekilde uyuyorum kafamı yaslayacak yer bulayım yeter, mide bulantım vs yok çok şükür.
Hamilelik öncesi ben eşimle kalkar kahvaltısını hazırlar işe gönderir yürüyüşe giderdim (işten ayrıldıktan sonra)
Bütün gün uyumaz evde işlerimi yapar alışverişe gider yerimde durmazdım.
Şimdi baygın şekilde uyuyorum günde 14 saat uyuduğum oluyor, uyanık olduğum çok az zamanda da oturuyorum :)
Bu miskin haller ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum :S

bebişlerinizin sağlıklı, güzel haberlerini bekliyoruzz..

ben de çoookkkk tutmak istiyorum..kalp atışlarını duyduktan sonra yazmaya başlarım inş..

Bebişimin baştan popoya boyuda meydana çıkmış, kocaman olmuş :)
Annesi baştan popoya yesin onu :)
Ay çok sevindim, bi mutlu oldum anlatamam :))

böyle okuyunca bende mutlu oluyorum darısı bizim başımıza canım yaa bende doktora gidiyorum bakalım görebilecekmiyim bebeğimi dua et herkes etsin :):):):):

böyle okuyunca bende mutlu oluyorum darısı bizim başımıza canım yaa bende doktora gidiyorum bakalım görebilecekmiyim bebeğimi dua et herkes etsin :):):):):

Senin de az kalmış yakınca cıkacak, bakma sen burda bir değişiklik felan görünce seviniyoruz ama onlar içerde neler neler yapıyorlar :)
Çok sanslısın bebeğini görmeye gidiyorsun içini iyi tut herşey iyi olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde görüp geleceksin, ekleyebilirsen ultrason çıktısını bize de göster :)
Teyzelerinin öpücüklerini iletirsin

nasılsınız kızlar bugün pıtpıtları duymaya gidicekler varmış inş. bizlere de nasip olur

slm herkese bgn hiç iyi haberler alamadım çok üzüldüm sosyolog bebeğini kaybetmiş off stres oldum iyice allahm sabır ver:18::18:

bursalıyım canım sende bursalısın dimi kime gidiyordun sen
bende bursalıyım canım geçen gün bahar hastanesi güler yıldıza gittim fena değildi birde medicale gitmeyi düşünüyorum sonra kararımı vericem baharda fena değil hastane olarak artık ikisinin arasında tercih yapıcam​

slm herkese bgn hiç iyi haberler alamadım çok üzüldüm sosyolog bebeğini kaybetmiş off stres oldum iyice allahm sabır ver:18::18:

sosyolog_h mi? sorunu yoktu diye hatırlıyorum..urfaya mı gidecekti? nasıl olmuş?? bu arada why_be_ben_neymişim den haber alan var mı bugün mü gidecekti doktora?

aynen canım bende hızlarına yetişemiyorum.maşallah topiğimiz hamiş dolubende günlük tutuyorum,heyecanımı, endişelerimi yazıyorum.özellikle muayeneye gittiğim günkü yaşadıklarımı yazıyorum.inşallah sağasağlim bebişlerimiz doğururuz,onlara büyüdüğünde hatıra olarak veririz...

bende yiyebilirmiyim annesi?

sosyolog_h mi? sorunu yoktu diye hatırlıyorum..urfaya mı gidecekti? nasıl olmuş?? bu arada why_be_ben_neymişim den haber alan var mı bugün mü gidecekti doktora?

ya iki arkadaş vardı karıştı kafam şimdi, sosyoloji12 vardı?ondan da haber alan var mı?sosyolog_h vardı bide dediğin gibi?çok üzüldüm,Allahım sabır versin.en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

sen nerden öğrendin canım?özel msj falan mı attı?

Sağol canım inşaAllah cümleten hayırlı şekilde alırız bebeklerimizi.. Rabbim sağlıklı hayırlı olmasını nasip etsin inşaAllah..

Sağolasın canım benim. inşaAllah cümleten herkesin bebişi tutunur.. Rabbim sağlıklı, ömürlü, hayırlısını versin.. Canım birşey yemek istemiyr.. bir de ben pıhtılaşma iğnesi vuruluyorum. bacaklarıma vurdum haftasonu. şu an bacaklarımın derisi acıyor, ağrıyor.. zor ama rabbim daha zor şeylerle karşılaştırmasın inş..

Geçmiş olsun canım. bende oturuyorum. evin içide dolanıyorum ama öyle iş yapmıyorum. şükür kanamam olmadı. ama doktor istirahat verdi. bir hafta rapor verdi. bakalım 30 ekimde gideceğim belli olacak. o zaman inşaAllah sıkıntı yoktur.. Rabbim hayırlı atlatmayı nasip etsin bu dönemi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…