tahinli pekmez ve muzz acayip etkili deneyin ve görün derim
tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani
oyyy maşallah yaa sadece karın çıkmış inceciksinn ama çabuk yırtılmışsın yavvv
fena tırmalamışş senin oğlançeen
benim karnım daha çook cıvık dolacak yer baya var yanii
valla özendim şimdi incecik hatunlar yaaa
benim arkam ayrı önüm ayrı sağım solum ayrı büyüyoo
tahinli pekmez ve muzz acayip etkili deneyin ve görün derim
a.s hg canımcım görünürde çok büyük bi yaramazlık yok gibi ufak tefek problemler ama bebişler sağlıklı allahın izniyle :)Selam iyi aksamlar kizlar biz geldik gecmise bakamadık cok birikmiş insallah herkes iyidir:))
ayy canımm eminim benimkinden küçük değildir, ki değil göründüğü kadarıyla.
ben hala 75 beden eski sütyenlenlerimi takıyorummsadece silikonlular, dolgulular olmuyor bedenden sıkıyor.
kesinlikle endişen olmasın, küçük göğüsle hiç alakası yok sütün, bol sütümüz olcak inşallah, beslenmemize o yönde dikkat ederiz canımbol bol kompostu, su ,helva, buğday , boza
slm kızlar,
yaa insanın bu saatte uykusu gelir mi???çok uyumak istiyorum ama bebişim maşallah hareketlendi.ama ben geceleri bebeğin hareketini hissetmiyorum.dktr gece hareketiyle uyandırır seni demişti ama yok nerde.benle bir mışıl mışıl uyuyo mu yoksa????
canım muzu sevmem hiç, hamileliğimde de sevemedim hiç
ama tahinli pekmez yiyoruz teyzesi, hemi de pek seviyoruz, yiyince bi hareketlenme, bi cilveler
hıı bide bu akşam neyi farkettik
acı iştahımı açtığı severim ben de, ne zaman acı yesek tortillayı hıckırık tutuyor kızlar
ne güldük ne güldük
slm kızlar,
yaa insanın bu saatte uykusu gelir mi???çok uyumak istiyorum ama bebişim maşallah hareketlendi.ama ben geceleri bebeğin hareketini hissetmiyorum.dktr gece hareketiyle uyandırır seni demişti ama yok nerde.benle bir mışıl mışıl uyuyo mu yoksa????
:26:kızlar birşey soracağım...
ben nasipse yarın İstanbul'a annemlerin yanına gideceğim 1 hafta falan kalacağım ama eşim gelemiyor iş dolayısıyla.bana kredi kartını verecek bebişin eksiklerini tamamlayayım diye.size sorum ise şu,havuzluhana gitmiş olan annişler acaba orda kredi kartı geçiyor mu ya da kredi kartına taksit yapıyorlar mı? he bi de saraçhanede bisikletçiler çarşısı var ya oraya daha önce beşik ya da araba için bakanınız oldu mu fiyatlar nasıl ve orda da kredi kartı geçiyor mu acaba?:26:
ben nasipse yarın İstanbul'a annemlerin yanına gideceğim 1 hafta falan kalacağım ama eşim gelemiyor iş dolayısıyla.bana kredi kartını verecek bebişin eksiklerini tamamlayayım diye.size sorum ise şu,havuzluhana gitmiş olan annişler acaba orda kredi kartı geçiyor mu ya da kredi kartına taksit yapıyorlar mı? he bi de saraçhanede bisikletçiler çarşısı var ya oraya daha önce beşik ya da araba için bakanınız oldu mu fiyatlar nasıl ve orda da kredi kartı geçiyor mu acaba?:26:
bu arada doğum odası süsleyecek olan var mı aranızda biz bu doğum odası süslemelerini görünce ani bi kararla süsleme kararı aldık bunada ayrı bütçe gerekicek bakalım firmadan bii fiyat alalım çok güzel süslemeler yapılmış doğurasım geldi valla
bu arada doğum odası süsleyecek olan var mı aranızda biz bu doğum odası süslemelerini görünce ani bi kararla süsleme kararı aldık bunada ayrı bütçe gerekicek bakalım firmadan bii fiyat alalım çok güzel süslemeler yapılmış doğurasım geldi valla
otobüsle gideceğim canım,nasipse 2.5 saat sürüyor yolumuz.bende düşünüyorum tehlikeli mi diye ama Allahım korusun,Allaha emanet gideceğiz yavruşumla...canım neyle gideceksin, uzak mı? yol tehlikeli değil mi ya
korkuyorum ben de izne ayrılınca annem gel diyor da
çok sağol canım bilgilendirmen içincnm havuzluhanda kart geçiyor taksitte oluyor ama indirim yapmıyorlar karttan çek para o şekilde yap alışverişini bnce nakit paraya indirim iyi oluyor saraçhaneye ben gtmedim ama bebeğinin beşiğini alan bi yakınım oldu uygunmuş orası alınabilir yani yarı fiyatına geliomuş nerdeyse beşikler fln ama kart geçermi bilemiyorum tahminimce geçer artık kart sistemi pazarlarda bile var çnkü
evet canım kredi kartı geciyor ama nakitte dha çok indirim yapıyorlar ben bebek arabamı sarachaneden aldım çok çeşit bulabiliyorsun pazarlık sansında var kredi kartı tabkı gecıyor ama taksitte komsyon koyabilirler
canım çok fitsin =) sadece göbüş var masallah oda bebiş zaten nazar değmesin size :)
bayıldım bebişede pijamanızada :) çok yakışmız bnde ay sonu havuzluhandan alıcam ama kararsızım mavi alıcam birini birinide krem alıcam mavi loğusa tacı ve kırmızı tacla kombinlicem ama gecelik şeklinde mi alsam pijama mı kararsızım ya seni görüncede pijama alasım geldi çok beğendim güle güle giyin tatlım çok yakışmış gerçektenEki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım
imkan varsa nakit parayla gitmeni öneririm esnaf çok sinir bozucu sanki karttan paramız gtmiomuş gibi davranıolar nakitle söke söke alırsın indirimide :)otobüsle gideceğim canım,nasipse 2.5 saat sürüyor yolumuz.bende düşünüyorum tehlikeli mi diye ama Allahım korusun,Allaha emanet gideceğiz yavruşumla...
çok sağol canım bilgilendirmen için
nakit çekince karttan çok faiz işliyor ama eşime de sorayım madem o daha iyi fikir verir bankacı adam hehehe
sağol canımpeki beşik,ana kucağı falanda var mı saraçhanede?
tşkrler tetesi :) boncukla gezios zaten
bayıldım bebişede pijamanızada :) çok yakışmız bnde ay sonu havuzluhandan alıcam ama kararsızım mavi alıcam birini birinide krem alıcam mavi loğusa tacı ve kırmızı tacla kombinlicem ama gecelik şeklinde mi alsam pijama mı kararsızım ya seni görüncede pijama alasım geldi çok beğendim güle güle giyin tatlım çok yakışmış gerçekten
çok tesekkür ederiz tatlım :)doğum yapan arkdaslarım hep pijamayı önerdiler bende oyuzden pijama aldm havuzlı handan aldığımıda ekliyim bak fiyatıda çok uygun havuzlu handan 40 tl ye aldım ama sabahlığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?