2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tahinli pekmez ve muzz acayip etkili deneyin ve görün derim

canım muzu sevmem hiç, hamileliğimde de sevemedim hiç
ama tahinli pekmez yiyoruz teyzesi, hemi de pek seviyoruz, yiyince bi hareketlenme, bi cilveler
hıı bide bu akşam neyi farkettik
acı iştahımı açtığı severim ben de, ne zaman acı yesek tortillayı hıckırık tutuyor kızlar
ne güldük ne güldük

tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani

İkinize de masallAh cnm evet ya artık bende saklayamiyorum ne giyersem çıkıyor artık gizliyecek birsey yok diyorum cunku ne kadar içeri çekersem cekim belli oluyor birde belim ağrıyor :))

sorma tetesi fena etti beni :) sağol canım inş doğuma kdrda kalırız böyle bnm yengeminde karnı çok cıvıktı 4 kilo oğlan doğurdu valla :) fitliğe zayıflığa kiloya bakmıo bu işler tamamen beslenme küçük karından kimi zaman iri bebek çıkarmış büyükten küçük bebek ama biz haziran anneleri gördüğüm kdrıyla iyi besliyoruz yavruları :)
Selam iyi aksamlar kizlar biz geldik gecmise bakamadık cok birikmiş insallah herkes iyidir:))
a.s hg canımcım görünürde çok büyük bi yaramazlık yok gibi ufak tefek problemler ama bebişler sağlıklı allahın izniyle :)

ben destekli emzirme sütyeni arıyorum resmen inş canım ya dediğin gibi bol sütlerimiz olurda yavrular mamaya hiç alışmaz

bence uykunun değerini bil hiç uyuyamayanlar yani ben napalım ne gündüz ne gece uykusu yok gece rahat konum olduğu için az hareket eder b,de hissetmemen yatış pozisyonu olabilir canm

kıyamam ya :s dün bizdede çok oldu ama dün ben pek iyi beslenemedim btn gün kustum üşütmüştüm herhalde yavrum ritmik bi şekilde hıçkırdı durdu çok oldu hmde dün çokmu su yuttu çocuğum ne öyle oluncada korkuorum bi sıkıntısımı var acaba die

Canım benim bebişte gece uyuyor sanırım, ilk yatağa yattığımda biraz hareketleniyor, dönüyor falan, sonra rahatını buldumu uyuyor hiç uyandırmıyor beni, sabah uyandığımda yine biraz hareketleri oluyor, sonra yine uyuyor, en çok hareketli olduğu zamanlar akşam 8'den sonra, şu anda bile hareketli bebişim, ben yatana kadar ara ara hareketleri oluyor, ben yattıktan sonra dediğim gibi bir süre sonra o da uyuyor...

bu arada doğum odası süsleyecek olan var mı aranızda biz bu doğum odası süslemelerini görünce ani bi kararla süsleme kararı aldık bunada ayrı bütçe gerekicek bakalım firmadan bii fiyat alalım çok güzel süslemeler yapılmış doğurasım geldi valla

:26:kızlar birşey soracağım...
ben nasipse yarın İstanbul'a annemlerin yanına gideceğim 1 hafta falan kalacağım ama eşim gelemiyor iş dolayısıyla.bana kredi kartını verecek bebişin eksiklerini tamamlayayım diye.size sorum ise şu,havuzluhana gitmiş olan annişler acaba orda kredi kartı geçiyor mu ya da kredi kartına taksit yapıyorlar mı? he bi de saraçhanede bisikletçiler çarşısı var ya oraya daha önce beşik ya da araba için bakanınız oldu mu fiyatlar nasıl ve orda da kredi kartı geçiyor mu acaba?:26:

canım neyle gideceksin, uzak mı? yol tehlikeli değil mi ya
korkuyorum ben de izne ayrılınca annem gel diyor da

cnm havuzluhanda kart geçiyor taksitte oluyor ama indirim yapmıyorlar karttan çek para o şekilde yap alışverişini bnce nakit paraya indirim iyi oluyor saraçhaneye ben gtmedim ama bebeğinin beşiğini alan bi yakınım oldu uygunmuş orası alınabilir yani yarı fiyatına geliomuş nerdeyse beşikler fln ama kart geçermi bilemiyorum tahminimce geçer artık kart sistemi pazarlarda bile var çnkü

canım çok fitsin =) sadece göbüş var masallah oda bebiş zaten nazar değmesin size :)

buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım

canım normal doğum mu düşünüyosun?
ya ben de çok kararsıızm, istiyorum ama sezeryanda onu görcek halin olmuyor diyolar
normal istiyorum ama bebiş şuan hala ters pozisyonda, ne olur bilmiyorum...

canım neyle gideceksin, uzak mı? yol tehlikeli değil mi ya
korkuyorum ben de izne ayrılınca annem gel diyor da
otobüsle gideceğim canım,nasipse 2.5 saat sürüyor yolumuz.bende düşünüyorum tehlikeli mi diye ama Allahım korusun,Allaha emanet gideceğiz yavruşumla...
çok sağol canım bilgilendirmen için
nakit çekince karttan çok faiz işliyor ama eşime de sorayım madem o daha iyi fikir verir bankacı adam hehehe

evet canım kredi kartı geciyor ama nakitte dha çok indirim yapıyorlar ben bebek arabamı sarachaneden aldım çok çeşit bulabiliyorsun pazarlık sansında var kredi kartı tabkı gecıyor ama taksitte komsyon koyabilirler

sağol canım peki beşik,ana kucağı falanda var mı saraçhanede?

canım çok fitsin =) sadece göbüş var masallah oda bebiş zaten nazar değmesin size :)

tşkrler tetesi :) boncukla gezios zaten
Eki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım
bayıldım bebişede pijamanızada :) çok yakışmız bnde ay sonu havuzluhandan alıcam ama kararsızım mavi alıcam birini birinide krem alıcam mavi loğusa tacı ve kırmızı tacla kombinlicem ama gecelik şeklinde mi alsam pijama mı kararsızım ya seni görüncede pijama alasım geldi çok beğendim güle güle giyin tatlım çok yakışmış gerçekten

imkan varsa nakit parayla gitmeni öneririm esnaf çok sinir bozucu sanki karttan paramız gtmiomuş gibi davranıolar nakitle söke söke alırsın indirimide :)

sağol canım peki beşik,ana kucağı falanda var mı saraçhanede?

hersey var canım salıncak yürütec besik anakucağı hepsini bulabilirsin ilk girişte üst katta kraft mağazası var ben ordan yaptım alşverişimi bir bakarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…