2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
imkan varsa nakit parayla gitmeni öneririm esnaf çok sinir bozucu sanki karttan paramız gtmiomuş gibi davranıolar nakitle söke söke alırsın indirimide :)

hersey var canım salıncak yürütec besik anakucağı hepsini bulabilirsin ilk girişte üst katta kraft mağazası var ben ordan yaptım alşverişimi bir bakarsın canım

çok sağolun fıstıklar

bu arada göbüşlerinize de bebişlerinize de birer maşallah
pijamanda çok ciciymiş güle güle giy adaşım

Anladım cnm cok sağol yani hepimizde olan seyler sen nasılsın bu arada gobişinde catlama olmuş insallah daha fazla çatlamazsın tatlim benimde bacaklarda catlama oldu birazcık ve hobisinde cok tatli masallah cok fitsin:))

bu havuzluhanda büyük beden böle cici pijamalarda var mı acaba? bende daha pijama gecelik falan almadım. zaten kilolu hamile kaldım,hamile kalınca 6 kilo verdim şimdi 2 kilosunu geri aldım ama hala çooook şişmanım ve büyük beden böle cicili bicili pijama gecelik bulamıyorum hiç. yani xl lar büyük mü acaba,büyük değilse 2xl,3xl leri var mı acaba?

havuzluhanda bulamayacağın şey yok canım her bedene her keseye uygun herşey var büyük gecelik ve pijamada var zaten lycralı oluyorlar doğurunca fazlası gidicektir rahatca giyersin bi gez sende sıfırlarsın ordan eksikleri

zatn şurda 9 hafta gbi bi süre kaldı çokta sıkıntıya girerse 1,2 hafta önceden sezaryene gidersin bebekte büyüyceği kdr büyümüş olur o zamana kadar şu aralar kilo almaya başlıyolar hızla

zaten 34.haftayı görsem çok rahatlayacağım sürekli istirahat ediyorum inşallah 36 ları 38 leride görürüz hep beraber....

sağol canım zaten çok dikkat ediyorum.annem istanbulda kayınvalidem bakıyor bana da .sofra dahi toplamıyorum.ben elimden geleni yapıyorum umarım faydasını görürüz.aslında içim rahat ama zaman zaman korkmuyor değilim sizlerle konuştukça rahatlıyorum.

canım benim sana da geçmiş olsun. bizim bebişler aceleci çıktı.bol bol dinlenelimde onlarda içeride dursun :)

Eki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım

güle güle kullan göbişinde pijamanda çok güzel

ben m aldım bedenını çokta zayıf sayılmam yanı gayet bol sanırım xl olabilir diye düşünüyorum

heyyoo kocişim gelio erken çıkmış bgn ben kaçar bebişlerede kendinizede iyi bakın öpüldünüz bacılar

ben m aldım bedenını çokta zayıf sayılmam yanı gayet bol sanırım xl olabilir diye düşünüyorum

anladım kızlar,inşallah bende bedenime göre bulabilirim havuzluhandan zaten üstleri oluyor da genelde pijamaların altlarını daha dar yapıyorlar uyuz oluyorum

gvn1907; iyiyim cok şükür insallah cnm ya hepimizin korkusu zaten o evet bende de sancılar kramplar iyice arttı geceleri uykusuzluk sık idrara çıkma hepsi var kızım gece cok hareketli oluyor onun hareketlerinden uyuyaniyorum zaten gündüzde sesi çıkmıyor hanımefendi gece uyumuyor sabah kalkmıyor sorma doguncada böyle olursa yandık:)))

Sedaak: cok guzeller cok da yakışmış cnm güle güle giyin insallah:)

Tugok; cnm sen nasılsın en son yatıyordum erken dogum riskin vardı sanırım

bugün çatlaklarımı farkettim, karnımın altında bikaç tane olmuş, çok moralim bozuldu çok, sıpa neler yapıyor annesine

tesekkür edrim canım :)

hadi be yavruuum ya niye ki acaba:26::26:

kenar korumalardan sormuştun beşik için uyku seti almayacağım demiştin. limangoda var şuan 9.90 bak istersen. ben ondan almıştım 2 tane

canım çok tatlı şeyler var ama pahalı geldi bana

hadi be yavruuum ya niye ki acaba:26::26:
bilmiyorumki canım, bi yerde mi izlemiştim, bi yerde mi okumuştum hatırlayamıyorum ama tatlı yediğimizde suyumuz tatlı oluyormuş, bebek ondan yemek için ağzını açıp kapatırmış sürekli, çene kemikleri gelişirmiş, acıda tam tersi, su acılaştığı için ağzını açmıyomuş, hıçkırık da nedendir bilemiyorum ki

ayyy annesi ya yazık yapma bi dahaaa

Gunduz pek kimse yoktu aksam muhabbeti kaynatmissiniz yine. Resimler de eklenmis

e-bebekte sepete ikinci pompayi atamiyorum, izin vermiyor site.. Sanirim pompayi kampanya kapsamindan cikardilar. Sansima bak

Bebegim karnimi germekten yorulmadi tum gun ama ben bitap dustum. Otobuste kimse bana yer vermedi koca gobegime ragmen. Cok icerledim Sag salim eve gelip attim kendimi koltuga. Artik yuruken bile zorluyor bebisim. Bir de surekli acim ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…