imkan varsa nakit parayla gitmeni öneririm esnaf çok sinir bozucu sanki karttan paramız gtmiomuş gibi davranıolar nakitle söke söke alırsın indirimide :)
hersey var canım salıncak yürütec besik anakucağı hepsini bulabilirsin ilk girişte üst katta kraft mağazası var ben ordan yaptım alşverişimi bir bakarsın canım
çok sağolun fıstıklar
bu arada göbüşlerinize de bebişlerinize de birer maşallah
pijamanda çok ciciymiş güle güle giy adaşım
çok tesekkür ederiz tatlım :)doğum yapan arkdaslarım hep pijamayı önerdiler bende oyuzden pijama aldm havuzlı handan aldığımıda ekliyim bak fiyatıda çok uygun havuzlu handan 40 tl ye aldım ama sabahlığı yokEki Görüntüle 683373
çok tesekkür ederiz tatlım :)doğum yapan arkdaslarım hep pijamayı önerdiler bende oyuzden pijama aldm havuzlı handan aldığımıda ekliyim bak fiyatıda çok uygun havuzlu handan 40 tl ye aldım ama sabahlığı yokEki Görüntüle 683373
çok iyi ya fiyatı netten baktıklarım çok pahalı geldi bana 2 tkım alıcam bide 200 tl vermem gerek vermekte istemiyrm tonla eksik varken havuzluhanda hallederim bende sabahlık pek önemli değil bnce zaten yaz çocuğu kolumuza aldıkmı pişicek yavruların kafası bnde sabahlık olmadan alıcam
Anladım cnm cok sağol yani hepimizde olan seyler sen nasılsın bu arada gobişinde catlama olmuş insallah daha fazla çatlamazsın tatlim benimde bacaklarda catlama oldu birazcık ve hobisinde cok tatli masallah cok fitsin:))
çatladık aynen tatlım umarım dediğin gibi daha fazla çatlamayız göbüşler topikte genel olarak tatlı zaten maşallah son ayda hepsini koyucaz buraya koca göbüşlü haziran anneleri die :) senin kızçende iyidir inşallah ağrıların başladımı seninde uykusuzluk sorunu fln
bu havuzluhanda büyük beden böle cici pijamalarda var mı acaba? bende daha pijama gecelik falan almadım. zaten kilolu hamile kaldım,hamile kalınca 6 kilo verdim şimdi 2 kilosunu geri aldım ama hala çooook şişmanım ve büyük beden böle cicili bicili pijama gecelik bulamıyorum hiç.yani xl lar büyük mü acaba,büyük değilse 2xl,3xl leri var mı acaba?
zatn şurda 9 hafta gbi bi süre kaldı çokta sıkıntıya girerse 1,2 hafta önceden sezaryene gidersin bebekte büyüyceği kdr büyümüş olur o zamana kadar şu aralar kilo almaya başlıyolar hızla
canım, aynı sorun bende de var, benim 16. haftamdan itibaren hep kanamalarım oldu, iki sefer hastanede yattım, bunun en büyük çaresi istirahat, ben iki aydır çok dikkat ediyorum kendime, ayakta fazla kalmıyorum, iki aydır çok şükür kanamam yok, iyiyim, mümkün olduğunca az hareket dedi doktorum, ani hareketler yapma dedi, iş kesinlikle yapma dedi, bende zaten ağır bir iş yapmıyorum, bi yemek yapıyorum, bi çamaşır atıyorum makineye, mutfağı topluyorum, ağır şeyler kaldırmıyorum, dinlene dinlene ütü yapıyorum, bunun dışında iş yapmıyorum, diğer işleri eşim yapıyor sağolsun... bunun için kendini korkutma sakın, kendin dikkat edersen hiçbir sorun olmuyor...
benimde 2 hafta önce suyum geldi ardından sancı nts de hep sancı cıkıyor suyumda idrarla gidiyomuş sızma yapıomuş doktorum banada yatacksın yerinden kalmıycan iş yapmıycan dedi.kayınvalidem almanyadan bana bakmaya geldi yemegimi yapıo 4 yaşındaki oglumla ilgileniyor.bende fazla yatmıyorum ama işte yapmıorum.yürüyüşü gezmeyi dışarı çıkmayı flan doktorum yasakladı kızlar şurda 8 haftamız kaldı sabredelim inşallah -
Eki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım
bu havuzluhanda büyük beden böle cici pijamalarda var mı acaba? bende daha pijama gecelik falan almadım. zaten kilolu hamile kaldım,hamile kalınca 6 kilo verdim şimdi 2 kilosunu geri aldım ama hala çooook şişmanım ve büyük beden böle cicili bicili pijama gecelik bulamıyorum hiç.yani xl lar büyük mü acaba,büyük değilse 2xl,3xl leri var mı acaba?
çok iyi ya fiyatı netten baktıklarım çok pahalı geldi bana 2 tkım alıcam bide 200 tl vermem gerek vermekte istemiyrm tonla eksik varken havuzluhanda hallederim bende sabahlık pek önemli değil bnce zaten yaz çocuğu kolumuza aldıkmı pişicek yavruların kafası bnde sabahlık olmadan alıcam
evet tatlım nette ki fiyatlar banada çok fazla geldi kesinlikle gidip görüp almak gerek sabahlık konusuna gelince eğer sezeryan fln olursa canm üşüyebiliyormussun yazda olsa oyuzden btanesini sbahlıklı aldım tabıkı sen bilirsin canım
havuzluhanda bulamayacağın şey yok canım her bedene her keseye uygun herşey var büyük gecelik ve pijamada var zaten lycralı oluyorlar doğurunca fazlası gidicektir rahatca giyersin bi gez sende sıfırlarsın ordan eksikleri
ben m aldım bedenını çokta zayıf sayılmam yanı gayet bol sanırım xl olabilir diye düşünüyorum
anladım kızlar,inşallah bende bedenime göre bulabilirim havuzluhandanzaten üstleri oluyor da genelde pijamaların altlarını daha dar yapıyorlar uyuz oluyorum
gvn1907; iyiyim cok şükür insallah cnm ya hepimizin korkusu zaten o evet bende de sancılar kramplar iyice arttı geceleri uykusuzluk sık idrara çıkma hepsi var kızım gece cok hareketli oluyor onun hareketlerinden uyuyaniyorum zaten gündüzde sesi çıkmıyor hanımefendi gece uyumuyor sabah kalkmıyor sorma doguncada böyle olursa yandık:)))
Sedaak: cok guzeller cok da yakışmış cnm güle güle giyin insallah:)
Tugok; cnm sen nasılsın en son yatıyordum erken dogum riskin vardı sanırım
canım muzu sevmem hiç, hamileliğimde de sevemedim hiç
ama tahinli pekmez yiyoruz teyzesi, hemi de pek seviyoruz, yiyince bi hareketlenme, bi cilveler
hıı bide bu akşam neyi farkettik
acı iştahımı açtığı severim ben de, ne zaman acı yesek tortillayı hıckırık tutuyor kızlar
ne güldük ne güldük
bi site buldum sizlerde bakarsınız belki ben şöyle bi gözucuyla baktım bayıldım herşeye zaman öldürürsünüz girin kızlar bakıverin gari
Bebek hediyeleri, Hediye sepetleri, Bebek bezi pasta, Bebek şekeri, Kapı süsü, Bebek odası aydınlatma, Anı defterleri, Altın yastığı, kumbara çeşitleri , hastane odası süsleme, bebek kapı süsleri, bebek sekerleri, bebek hediye sepetleri, bebek şekeri
bilmiyorumki canım, bi yerde mi izlemiştim, bi yerde mi okumuştum hatırlayamıyorum ama tatlı yediğimizde suyumuz tatlı oluyormuş, bebek ondan yemek için ağzını açıp kapatırmış sürekli, çene kemikleri gelişirmiş, acıda tam tersi, su acılaştığı için ağzını açmıyomuş, hıçkırık da nedendir bilemiyorum kihadi be yavruuum ya niye ki acaba:26::26:
canım çok tatlı şeyler var ama pahalı geldi bana
bilmiyorumki canım, bi yerde mi izlemiştim, bi yerde mi okumuştum hatırlayamıyorum ama tatlı yediğimizde suyumuz tatlı oluyormuş, bebek ondan yemek için ağzını açıp kapatırmış sürekli, çene kemikleri gelişirmiş, acıda tam tersi, su acılaştığı için ağzını açmıyomuş, hıçkırık da nedendir bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?