2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben yaptırıyorum canım bir şeyler, klasik tüller ,hazır kapı süsü vs. istersen paket fiyatları var 250 den 500 e kadar değişiyor..ben kendim bir tema belirlemiştim onun için fiyat aldım her detay var içinde bana 2.000 lira hesap çıkardılar şaka gibi bari içimde kalmasın diye sadece kapı süsü ve lavanta kesesi yaptırıyorum onun dışında lohusa şerbeti için sürahi bardak vs. gelenlere çikolata şekerleri ben alıcam..

Allah korusun kızz tövbe dee

Maşallah yavrunaa kızz Nurgu anacım nasıl becerin 2 haftada böyle kilo aldırmayı sırrı ne banada söyleeee

Öyle bir üşengeç olmuşum ki resmen geçmişi bile okumaya üşendim

sorma canım heryer öküz dolu hele su erkekler acaba karıları hamile olup kendileri gibi millet uyuyo numarası yapsa hoşlarına gider mi merak ediyorum doğrusu

bende sabah erkenden gittim yorgan seti battaniye küveti kovası filesi bide bebek arabasınıda ordan aldım ama
daha yıkamadım.pazartesi yıkıcam inşallah..sen neyle yıkadın giysileri?

Bizde eşimle gittik A101'E Aslında hiç halim yoktu her yerim dökülüyor uyuşuyor
Neyse yavruşum için gittik ama Kadınları görseniz sepetlere öyle bir dalmışlar ki
Yağmalıyorlar resmen Tabi elim boş çıktım o teyzelerden fırsat gelmedi bize
Nevresim takımı alacaktım neyse sağlık olsun artık

Canım eğer kredi kartıyla gideceksen havuzluhan hiç avantajlı değil resmen kazıklıyor adamı ayaküstü
Yani sen bilirsin tabi ama peşin parayla gitmek daha iyi hiç olmazsa pazarlık yapıyorsun
Biz mahsuscuktan sorduk kredi kartı fiyatlarını ürünlerin peşin 10 ise kredi kartına 15
Üstelşk o 10 dediklerinede pazarlık yapma şansımız oldu.Ama tabi bir gideyim hepsini alayım dolaşmak istemiyorum dersen orasını bilemem

canım erken gitseydin alırdın valla ben 9 du gittim ben girdim arkamdan 10 kişilik bi grup girdi resmen yağmaladılar herkes bugünü bekliyomuş demek

Ya kizlar benim kiz cok hareketli bazen birsey olacak diye korkuyorum duanda karnım bir oyanı bı buyanı gidiyor artık iyice hissediyorum hareketlerini gecede uyuyaniyorum hareketlerinden sizlerde de oluyor mü sanki icimde volta atıyor sag sol gidip geliyor ya

olmaz mı simdi kendi kendime soruyorum suyumu azldı acaba.artık canımıda acıtıyor hareketlenmesi

canım erken gitseydin alırdın valla ben 9 du gittim ben girdim arkamdan 10 kişilik bi grup girdi resmen yağmaladılar herkes bugünü bekliyomuş demek

Bacım ben o saatte fosur fosur uyuyordum
Öğlen 2de gidersem tabi nah kalır banada
Hiç sorma millet bu kampanyayı bekliyormuş vay bee

tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani

Eki Görüntüle 683356 Eki Görüntüle 683357 buda bızız kızlar pijamamızı bugün aldık sabahlığıda var btane de sabahlıksız aldım yeter sanırım

masallahh siz kandiriyormusunuz acaba hamileyiz diye bu ne zayiflik ya masallahhh göbislerde harika durmus seda pijaman cok guzel gule gule kullan cnim :)
Canım sende buna yırtık diyorsan artık benim yırtıkları görsenn Aman amaaannn
Maşallah hiç kilo almamışsın

sen ciddimizinnn gecne bende gördum hafir bir kzariklik catladim diye agliyacaktim benm hic bukadar derin catlagim olusmadi ay moral bozmak gibi olmasin da:26: ee benim ki kilodandir kilodan o yuzden catlammisdir diyecem ama bu defada diger iksinde arkadaslar gibi zayiftuim bende:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…