bu arada doğum odası süsleyecek olan var mı aranızda biz bu doğum odası süslemelerini görünce ani bi kararla süsleme kararı aldık bunada ayrı bütçe gerekicek bakalım firmadan bii fiyat alalım çok güzel süslemeler yapılmış doğurasım geldi valla
ben yaptırıyorum canım bir şeyler, klasik tüller ,hazır kapı süsü vs. istersen paket fiyatları var 250 den 500 e kadar değişiyor..ben kendim bir tema belirlemiştim onun için fiyat aldım her detay var içinde bana 2.000 lira hesap çıkardılar şaka gibi bari içimde kalmasın diye sadece kapı süsü ve lavanta kesesi yaptırıyorum onun dışında lohusa şerbeti için sürahi bardak vs. gelenlere çikolata şekerleri ben alıcam..
merve kızzzz hergece bikase yiyorum bende yoksa benim oğlumda mı kırmızı kırmızı olacak yaaa
bende kocama aldırıdımm bugun kuvet ,file ve masrapasını , kova kalmamış ama
kızlar geceleri bende uyuyamıyorum yaa ne tarafa yatsam ağrı giriyooo , su 5 haftada bitse evde dinlensem artık
size en tazesinden bi göbüş eklim canlarım bide karnım yırtılmaya başladı durdu durdu oğlum 30. haftada yırttı karnımı onunda fotosunu eklicem sizde de var mı mrk ediyorum
Slm teteelerr ben geldim
a101den paşama nevresimle küvet filesi aldım
geldim hemen yıkadım astım ütüleyecem
bu heves ne güzel bişimiş yaa yerimde duramıyoooomm:44:
bide kan verdik sağlık ocağına 2 tüp kanım gitti yine
ben o kanları üretene kadar canım çıkıyo avuç avuç üzüm yiyerek geziyoom yaa
sonra iğneler için rapor çıkarttırdık hastanede dr. muayne ediyimmi dedi canıma minnet tabii
oluur dediim
2 hafta önce 1kg300gr 35 cmdi şimdi 2kg.50gr 42cm olmuş annesinin prensi
sonra baya inceledi kafa ölçüsü 2hafta önde dedi önce söyleyemedi
-lafı dolandırdı halk arasında derler ya dedi gülerek
-bende koca kafalımı dedim
-ewet biraz koca kafaalı olacak söylemek istemedim dedi
bende kahkaha attım
-olsun dedim vücudunu orantılarız doğunca dedim gülüştükk baya
çok şükür herşey iyi bide dilini çıkarmış bize bakıyooo yaaaa
yeriim ben onun dötüüünnüüüüüüüüü
iki gün sonra kendi dr.ma gidicem biras daha büyütüyüm pipiliyi yemeeeeeeeeeeeeeeekkkkk
Gunduz pek kimse yoktu aksam muhabbeti kaynatmissiniz yine. Resimler de eklenmis
e-bebekte sepete ikinci pompayi atamiyorum, izin vermiyor site.. Sanirim pompayi kampanya kapsamindan cikardilar. Sansima bak
Bebegim karnimi germekten yorulmadi tum gun ama ben bitap dustum. Otobuste kimse bana yer vermedi koca gobegime ragmen. Cok icerledim Sag salim eve gelip attim kendimi koltuga. Artik yuruken bile zorluyor bebisim. Bir de surekli acim ac
sorma canım heryer öküz dolu hele su erkekler acaba karıları hamile olup kendileri gibi millet uyuyo numarası yapsa hoşlarına gider mi merak ediyorum doğrusu
kızlar biz de a101 e gittik geldik şimdi, bitmiş valla herşey son iki yorgan yatsık takım kalmış, çok ucuzdu ya 15 lira, hemen aldık zaten kovası, küvetini filan limangodan almıştık
almayan varsa gitme fırsatınız alın bence beğendilk biz
Bizde eşimle gittik A101'E Aslında hiç halim yoktu her yerim dökülüyor uyuşuyor
Neyse yavruşum için gittik ama Kadınları görseniz sepetlere öyle bir dalmışlar ki
Yağmalıyorlar resmen Tabi elim boş çıktım o teyzelerden fırsat gelmedi bize
Nevresim takımı alacaktım neyse sağlık olsun artık
:26:kızlar birşey soracağım...
ben nasipse yarın İstanbul'a annemlerin yanına gideceğim 1 hafta falan kalacağım ama eşim gelemiyor iş dolayısıyla.bana kredi kartını verecek bebişin eksiklerini tamamlayayım diye.size sorum ise şu,havuzluhana gitmiş olan annişler acaba orda kredi kartı geçiyor mu ya da kredi kartına taksit yapıyorlar mı? he bi de saraçhanede bisikletçiler çarşısı var ya oraya daha önce beşik ya da araba için bakanınız oldu mu fiyatlar nasıl ve orda da kredi kartı geçiyor mu acaba?:26:
Canım eğer kredi kartıyla gideceksen havuzluhan hiç avantajlı değil resmen kazıklıyor adamı ayaküstü
Yani sen bilirsin tabi ama peşin parayla gitmek daha iyi hiç olmazsa pazarlık yapıyorsun
Biz mahsuscuktan sorduk kredi kartı fiyatlarını ürünlerin peşin 10 ise kredi kartına 15
Üstelşk o 10 dediklerinede pazarlık yapma şansımız oldu.Ama tabi bir gideyim hepsini alayım dolaşmak istemiyorum dersen orasını bilemem
Bizde eşimle gittik A101'E Aslında hiç halim yoktu her yerim dökülüyor uyuşuyor
Neyse yavruşum için gittik ama Kadınları görseniz sepetlere öyle bir dalmışlar ki
Yağmalıyorlar resmen Tabi elim boş çıktım o teyzelerden fırsat gelmedi bize
Nevresim takımı alacaktım neyse sağlık olsun artık
Ya kizlar benim kiz cok hareketli bazen birsey olacak diye korkuyorum duanda karnım bir oyanı bı buyanı gidiyor artık iyice hissediyorum hareketlerini gecede uyuyaniyorum hareketlerinden sizlerde de oluyor mü sanki icimde volta atıyor sag sol gidip geliyor ya
Ya kizlar benim kiz cok hareketli bazen birsey olacak diye korkuyorum duanda karnım bir oyanı bı buyanı gidiyor artık iyice hissediyorum hareketlerini gecede uyuyaniyorum hareketlerinden sizlerde de oluyor mü sanki icimde volta atıyor sag sol gidip geliyor ya
size en tazesinden bi göbüş eklim canlarım bide karnım yırtılmaya başladı durdu durdu oğlum 30. haftada yırttı karnımı onunda fotosunu eklicem sizde de var mı mrk ediyorum
masallahh siz kandiriyormusunuz acaba hamileyiz diye bu ne zayiflik ya masallahhh göbislerde harika durmus seda pijaman cok guzel gule gule kullan cnim :)
sen ciddimizinnn gecne bende gördum hafir bir kzariklik catladim diye agliyacaktim benm hic bukadar derin catlagim olusmadi ay moral bozmak gibi olmasin da:26: ee benim ki kilodandir kilodan o yuzden catlammisdir diyecem ama bu defada diger iksinde arkadaslar gibi zayiftuim bende:26: