2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Talıaa bide bebe yağı kullandım ama çatlayacağı varmış ciddi ciddi kırmızı çizgiler halinde 6-7 tane çatlağım var
Ne yapayım hiç takmadım inanki görünce birde kahkaha patlattım
deliyim işte ona bile seviniyorm

Yaaa kızlar bana bi akıl verinnn...Normalde 32. haftadayız...Ama bebekim 3 4 hafta önde doktoru öle diyor daha erken dogar diyor...Şimdi annem bilet alayım diyor tarih istiyor ben veremiom...Ama en azından bi 4 5 hafta daha durur dimii??

3-4 hafta nasıl önde canım ya:26::26:
Normal doğummu olacak seninki Rabbşm kısmet ederse?

ayyyyh canım sımardm çok tesekkür ederim çok moral verdin valla ama tosuncuk gibiym kabul ediyorm

olmaz mı simdi kendi kendime soruyorum suyumu azldı acaba.artık canımıda acıtıyor hareketlenmesi

Aynen ya birde tepikleride güçlendi artık bazen beni ziplatiyor valla birde aşağı dogru vurursa anında tuvaletim geliyor bıktım lavobaya gitmekten insallah normaldir bu kadar hareketli olmasi

sana tavsiyem agua canım çok kaliteli ve güzel oluyoo yalnız biraz tuzluuuama kocanda okadar yanlız bırakıcak seni alsın hediyenii

cok tsk edeirm canim senden baska kimse cevap vermemis bunun icinde ayrica tsk ederim internetten bakim bir markaya nasilmis .:))

canim ya yurt diisinda yasayan cok kisi ayni seyden sikayetci. bende artik nabza göre serbet vermeyi ögrendim bundan sonra kimseye birsey göturmeyecem karsimdakiler nasil davraniyorsa oyle davranacam bende. yani yemegemi davet ettiler alirim ordna birsey misal tatlimi giderim evine onlar benim cocuklarima hediye aldilarmi bende alirim.önceden kimseden karsilik beklemden yapardim ama cocuklarim olunca is degisti ben onlarin ihtiyaclarini zar zor gideriken herkese bavul bavul esya göturemem artik :) bence sende bundan sonra öyle yapmaya calis tek kendi aileni annei babani fln dusun gerisini bosver. esinede yazik sanada :) nekadar anlamasada dilimzii eminim oda bazi seylerin farkindadir

canim sen iyisinki karsindakide iyi sen anlayisiz olsan yada karsindaki oyle olsa inan bir yere kadar sabredersin bir yerden sonra olmuyor tahammul edemiyorsun. sanslin ve senin ablanda cok sansliymis senin gibi kardesi varmis. benim teyzemde benim ablam gibiydi hic farkimiz yoktu ama o öyle görmuyormus demekki beni gec olsada anladim :)) ne onda nede digerlerinden ben o saydigin hediyelerin bir tekini görseydim basimda tac yapardim onlari.yanlis anlasilmasin lutfen önemli olan hediye fln degil oyle malda mulkte gözu olan birisi hic degilim sadece karsimdaki insanlarin beni enayi yerine koymalari kullanmalari zoruma gidiyor artik :))

Bacak boyu kafası kilosu hepsi önde canım bi hafta önce 2.200dü kilosu mesela...Normal istiyorum ben ama böle giderse sezeryanla alınacak galiba ayy sasırdım ben de

Maşallah diyelim canım o zaman bebeğine
Bebek kilolu olursa eğer yani 4 kgyi felan bulursa normal doğum nasıl yapacaksınki:18:
Zor olmaz mı senin için.Keşke en son gittiğinde doktorunla bu meseleyi konuşsaydın
Bari sezeryan olacaksa tarihin belli olur ona göre biletini alırsın

3-4 hafta nasıl önde canım ya:26::26:
Normal doğummu olacak seninki Rabbşm kısmet ederse?

İşte canım doktor gidişata bakıcaz dedi 2 hafta sonra gitcez tekrar o zaman söleyecek galiba

Talıaa
Canım gecelik konusunda ben marka almadığım için o yüzden yazmadım
Eminönünden aldım gecelikle pijamamı ikisini 100 tlye aldım çok çok kaliteliydi
Ama geceliğimin üstüne sabahlığım yok onunla beraber 150 tlydi bende gerek yok dedim almadım

heheh iyi yapmisin canim ne takcan kafaya catlak matlak iste bebisler iyi olsunda yeter. bende saka yaptim canim laf olsun diye dedim ne takcam kafama agliyacam benim kiler hamilelikte catlamadi ama sonradan cok catlaklarim olustu yani hamileyken catlama bile kilo al ver yine catliyor

ayyyyh canım sımardm çok tesekkür ederim çok moral verdin valla ama tosuncuk gibiym kabul ediyorm

rica ederim cnm gercekten oyle cok zayif gözukuyorsunuz hicte kilolu degilsiniz ya ya en sonunda bana resim ekleteceksiniz haaa

Aynen ya benim göğüslerde az az çatlaklar var taa ergenlikten düşün yani
EKLEEE EKLEEE

anladim canim ya zaten marka sart degil sanirim ben yanlis yazdim istedigim soyle kaliteli adam akilli bir gecelik hem SIK durcak hemde zarif olcak yani ordan buraya getirmesine degcek birsey olsun istiyorum ama esime soyle birsey al demedikce bilemezki kendi kafasian göre bende o yuzdne marka fln varsa diye sordum :))

eklee canım görelimm göbişleride bebişleridee aaaa :) bu arada gecelik bende marka almadm canm oyuzden yazmadm eminönünden ve girdiğim bi çamaşır mağazasndan aldm markayada gerek duymadım acıkcası cunku hastanede maf olucaklar

Canım eşinin zevkine güveniyor musun
Aslında illada gerek yok marka adı vermene
İstanbul'a uğrayacaksa eğer her yerde bulabilir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…