masallahh siz kandiriyormusunuz acaba hamileyiz diyebu ne zayiflik ya masallahhh göbislerde harika durmus seda pijaman cok guzel gule gule kullan cnim :)
sen ciddimizinnngecne bende gördum hafir bir kzariklik catladim diye agliyacaktim benm hic bukadar derin catlagim olusmadi ay moral bozmak gibi olmasin da:26: ee benim ki kilodandir kilodan o yuzden catlammisdir diyecem ama bu defada diger iksinde arkadaslar gibi zayiftuim bende :26:
Bacım ben o saatte fosur fosur uyuyordum
Öğlen 2de gidersem tabi nah kalır banada
Hiç sorma millet bu kampanyayı bekliyormuş vay bee
Bende en sonunda giden birini buldum diyordum ki yine tutmadı
tortillam ve ben :) artık kesin hamileyiz , saklancak,gizlencek bi durum yok yani
Yaaa kızlar bana bi akıl verinnn...Normalde 32. haftadayız...Ama bebekim 3 4 hafta önde doktoru öle diyor daha erken dogar diyor...Şimdi annem bilet alayım diyor tarih istiyor ben veremiom...Ama en azından bi 4 5 hafta daha durur dimii??
olmaz mı simdi kendi kendime soruyorum suyumu azldı acaba.artık canımıda acıtıyor hareketlenmesi
3-4 hafta nasıl önde canım ya:26::26:
Normal doğummu olacak seninki Rabbşm kısmet ederse?
normalde bende uyurum o saatte ama oğlum söz konusuysa uykuyu gözüm görmez walla... ölede oldu.
sana tavsiyem agua canım çok kaliteli ve güzel oluyoo yalnız biraz tuzluuuama kocanda okadar yanlız bırakıcak seni alsın hediyenii
canim ya yurt diisinda yasayan cok kisi ayni seyden sikayetci. bende artik nabza göre serbet vermeyi ögrendim bundan sonra kimseye birsey göturmeyecem karsimdakiler nasil davraniyorsa oyle davranacam bende. yani yemegemi davet ettiler alirim ordna birsey misal tatlimi giderim evine onlar benim cocuklarima hediye aldilarmi bende alirim.önceden kimseden karsilik beklemden yapardim ama cocuklarim olunca is degisti ben onlarin ihtiyaclarini zar zor gideriken herkese bavul bavul esya göturemem artik :) bence sende bundan sonra öyle yapmaya calis tek kendi aileni annei babani fln dusun gerisini bosver. esinede yazik sanada :) nekadar anlamasada dilimzii eminim oda bazi seylerin farkindadirvalla yarami destin be kardesim. ben kac yildir kardeslerime aileme bavul bavul hediye goturuyorum burdan. birak bana hediye vermeyi yada gondermeyi bi defasinda dondurmaci gecmis ve ben cocuklarina (12-15 yaslarinda) dondurma almamisim diye saatlerce olay yaptilar. halbuki hic kastim yok aklima bile gelmedi zaten dondurma cok yedigim bisey degil kendime almadigim icin baskasina almayida dusunemedim ama cok kalbim kirilmisti hic bir zaman unutmam artik.
hepsinin hali vakti yerinde ama her gittigimizde sadece 10 gun kaldigimiz halde herseyi biz odeyelim diye bekliyolar. yemek yiyoruz biz oduyoruz herkesi. halbuki onlar buraya geldiklerinde ellerini ceplerine sokturmuyoruz hic ustelik onlar 1 ay kaliyolar evimizde. bizse gidince otelde kaliyoruz cunku gelinler surati asiliyo evlerinde 1 gece kalsak. ustelik 1 bavul hediye goturdugumuz halde bizi misafir etmek istemiyolar. cok aci malesef. esim yabanci oldugu icin soylemiyorum ona turkleri yanlis tanimasin diye. icime atiyorum. otel meselesinide boyle daha rahat ederiz diyorum. napiim??
Sizler için üzüldüm bayanlar... Benimde yurt dışında ablam var, geldiğinde o da bize bir çok hediyeler getirir, ancak bizde ablama, enişteme ve yeğenime giderlerken birçok şey alırız, kuruyemiş, peynir, kuru pasta türü yiyecekler hazırlarız, giderlerken götürürler... aslında ne onlar bizden birşeyler bekliyor, ne biz onlardan birşey bekliyoruz, ama bunu yaptıran aslında sevgi, insan sevdiği insanlara birşeyler almak istiyor, onları mutlu etmek istiyor... Ben sevdiklerim için dünyaları alsam benim gözüme gözükmez... olay bu..
Bacak boyu kafası kilosu hepsi önde canım bi hafta önce 2.200dü kilosu mesela...Normal istiyorum ben ama böle giderse sezeryanla alınacak galiba ayy sasırdım ben de
3-4 hafta nasıl önde canım ya:26::26:
Normal doğummu olacak seninki Rabbşm kısmet ederse?
Maşallah diyelim canım o zaman bebeğine
Bebek kilolu olursa eğer yani 4 kgyi felan bulursa normal doğum nasıl yapacaksınki:18:
Zor olmaz mı senin için.Keşke en son gittiğinde doktorunla bu meseleyi konuşsaydın
Bari sezeryan olacaksa tarihin belli olur ona göre biletini alırsın
Talıaa bide bebe yağı kullandım ama çatlayacağı varmış ciddi ciddi kırmızı çizgiler halinde 6-7 tane çatlağım var
Ne yapayım hiç takmadım inanki görünce birde kahkaha patlattım
deliyim işte ona bile seviniyorm
ayyyyh canım sımardmçok tesekkür ederim çok moral verdin valla ama tosuncuk gibiym kabul ediyorm
heheh iyi yapmisin canim ne takcan kafaya catlak matlak iste bebisler iyi olsunda yeter. bende saka yaptim canim laf olsun diye dedim ne takcam kafama agliyacambenim kiler hamilelikte catlamadi ama sonradan cok catlaklarim olustu yani hamileyken catlama bile kilo al ver yine catliyor
rica ederim cnm gercekten oyle cok zayif gözukuyorsunuz hicte kilolu degilsiniz ya ya en sonunda bana resim ekleteceksiniz haaa
Talıaa
Canım gecelik konusunda ben marka almadığım için o yüzden yazmadım
Eminönünden aldım gecelikle pijamamı ikisini 100 tlye aldım çok çok kaliteliydi
Ama geceliğimin üstüne sabahlığım yok onunla beraber 150 tlydi bende gerek yok dedim almadım
heheh iyi yapmisin canim ne takcan kafaya catlak matlak iste bebisler iyi olsunda yeter. bende saka yaptim canim laf olsun diye dedim ne takcam kafama agliyacambenim kiler hamilelikte catlamadi ama sonradan cok catlaklarim olustu yani hamileyken catlama bile kilo al ver yine catliyor
rica ederim cnm gercekten oyle cok zayif gözukuyorsunuz hicte kilolu degilsiniz ya ya en sonunda bana resim ekleteceksiniz haaa
anladim canim ya zaten marka sart degil sanirim ben yanlis yazdim istedigim soyle kaliteli adam akilli bir gecelik hem SIK durcak hemde zarif olcak yani ordan buraya getirmesine degcek birsey olsun istiyorum ama esime soyle birsey al demedikce bilemezki kendi kafasian göre bende o yuzdne marka fln varsa diye sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?