2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Aynen ya benim göğüslerde az az çatlaklar var taa ergenlikten düşün yani
EKLEEE EKLEEE

oooo seninkiler bya erken baslamis canim benimki 2 cocuktan sonra aldigim kilolardan catlamaya basladi daha öce hic yoktuu hehehe biliyordum zaten hemen ekle diyecegini valla gecen fötu cektirdim bizimkilere yani esim cekti kizinm cekti oglum cekti hepside en az 10 kez cekti ama hic biri guzel bir poz yakalayamamis hic göbis belli durmuyor duzugun degil yani birde bol giymistim tmm kilo durmus bebis degilde bir daha bakim simdi göbisli bitane bulabilrsem ekleyim

Canım eşinin zevkine güveniyor musun
Aslında illada gerek yok marka adı vermene
İstanbul'a uğrayacaksa eğer her yerde bulabilir zaten

yok guvenmem hic onun zevkine ya daha dogrusu hic oyle kiyafet gibi birseyler almadi bana tek basina oyuzdne bilemiyecem yani hic ona birakmamisim oda begenmez diye almazdi ben biraz zor begenirim:26: simdi zevkine guvenecegim kimsede yok ancak bir interneten bir model secim boyle birsey al diyecem yok cnm istanbula gitmiyor.

anladim canim senin geceliginde cok guzel duruyor bende oyle birseymi istesem acaba diye dusunmedim degil hanI . artik bakalim bir kac model secim saol cnm
Talliaa Merve nasilsiniz kizlar

saol cnm iyiz sen nasilsin görusemedik kac gundur kizcen nasil. bizde merve gibi simdi tikinmaya basliyacaz

Galiba ciltle alakalı canım o çatlama felan.
Aynadan kendini çeksene ben hep öyle yapıyorum eşime desem hayattaçekmez
Hah iyi fikir internetten göster bir iki model beğendiğin en azından onlara yakın bir model alır
aynısını bulamazda zaten
ne renk düşünüyorsun pembe dimi

nerde yasıyorsun canım sen

Biraz once o işi bizde yaptik afiyet olsun kızına yaradın insallah cok şükür bende iyiyim sagol bekledim diz sormayinca ben sorim dedim:)

Afiyet şeker olsun canım kusura bakma bugün dikkatim çok dağınık
Banyo yaptım mayıştım iyice ondan olsa gerek
Hakkını helal et
bianda talıaa ile gecelik muhabbetine dalmışsız

Kızlar benim uykum geldi iyice mayıştım gözlerim kapanıyor
Hepinizi öpüyorum kuzucuklarınızıda tabi
Allah'a emanet olun hoşçakalın

nasılsınız canlar?

ben bugün kızıma yumuşatıcı almak için çarşıya gittim

tam a101 in yanından geçerken siz aklıma geldiniz bir gireyim dedim ne var ne yok

yorgan, yastık, su geçirmez alez, battaniye, küvet, kova, 2 adet zıbın aldım

hatta küvet son bir tanecik pembe kalmıştı onu da ben aldım

nevresim takımları da vardı bir sürü ama hoşuma gitmedi almadım

öğleden sonra gitmeme rağmen bitmemişti bir çok şey vardı

hatta bebek arabası da vardı

yarın kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülicez inşallah

ay yavaş yavaş tamamlanıyor eksikler ve doğum yaklaşıyor kızlar çok heyecanlı

İyi geceler hanimlar,
Nasilsiniz? Biz iyiyiz kizimla. Su an 30+6dayz. 30+3 de 1600 gr olctu doktorumuz. Nasil sizce? Birde benim kasiklarimda ve malum bolgede sanki darbe yemisim gibi feci bir aci var bir haftadir. Doktor kilodan dedi ama bilemedim.
Sanirim hamilelik boyunca en cok kiloyu ben aldim aranizda ve odem sorunum var. Hergun tansiyon olcuyoruz. :'(

Kızlar benim uykum geldi iyice mayıştım gözlerim kapanıyor
Hepinizi öpüyorum kuzucuklarınızıda tabi
Allah'a emanet olun hoşçakalın

aaaa ask olsun canm ya nereye gittin hemen hem foto ekle diyorsun hemde cikiyorsun neyse tatlim yarin bakarsin sende artik acaba kaldirtsammi hee iyi geceelr allah rahatlkik versin kib aeoltatli ruyalar byee

aslm cnm hosgeldin iyiz sen nasilsinn masallah canim kizinin kilosu gayet iyi bence :) malum agrilar bir cogumuzda var artik dikkat et zorlama kendini cok fazla yorma. kac kilo aldinki sen kac kiloydun daha önce

aslm cnm hosgeldin iyiz sen nasilsinn masallah canim kizinin kilosu gayet iyi bence :) malum agrilar bir cogumuzda var artik dikkat et zorlama kendini cok fazla yorma. kac kilo aldinki sen kac kiloydun daha önce

Himmm simdi soyle ki 63 ile basladim 86 oldum :'( rekor bende yani.. tehlikeli durumdayiz. Odem var cok feci.

Bende anlamadm ki Şeker çıkmadı çok şükür. İlginç ama :)
Sanırım beslenme düzeninden kaynaklandı. Ben hamile kalmadan önce resmen aç yaıyormuşum. Hiç bişey yemezdim, acıkmazdım. E yemeye başlayınca direk kilo aldım

himmm seker cikmamis ne guzel sanslisin bu yönden yana :) istahini baya acmis desene senin bebis, cnm biraz dikkat et bundan sonra diyet yapmaya calis ama oyle ac gezme sakin haa beyaz ekmegi fln kaldir sekerli serbetli tatlilardan uzak dur hamur isini azalt en azindan doguma kadar dhaa fazla kilo almamis olursun . bukadarda kafaya takma kiloyu dogumdan sonra hepsini verirsin, bende ilk kizimda 25 kilo kadar almistim buuyk bir bolumu zaten dogumda gitti geri kalanda en fazla 2 ay icinde gitti :))

almanyada yasiyorum cnm ben

PDNK canim hosgeldin nasilsin. aldiklarini guzel gule kullan insalah

hoşbulduk canım teşekkür ederim
geçmişi okumaktan ancak bugüne dönebildim valla kusura bakma

bu arada bir bende var sanıyordum malum bölgedeki acıdan :26:

özellikle sabahları kalktığımda sanki orasını bir yere vurmuşum da morarmış gibi acıyor yaa :26:

ay gece kocam benden habersiz bir şeyler mi yapıyor bana dicem ama adamcağız yurt dışlarında dünyadan haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…