2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya aynen bende sabahlık almadım canım. ama insanlar cok gerektiğini falan söyledikçe alsam mı diye kafam da karışmıyor değil hani. ne yapsak acaba ?

Çok unutkan olmaya başladım eleviti içiyorum 2 dk sonra içip içmediğimi hatırlamıyorum..

ayyy ben salı günü kontrole giderken ocakta çorba unuttum yaa normalde doktor 5 dk muayene eder gönderir bizi o gün acelemiz varya doktor konuştuda konuştu ultrasonda 15 dk falan izletti bize oğlumu, içimden diyorumki doktor bey ocakta çorbam var sen napıyosunn, ama gel gel gelelim dışımdan diyemiyorum oğlumu izlemek paha biçilemez neyseki eve döndüğümüzde bişey olmamış çorba biraz fazlaca koyu olmu o kadar

ayy canım kendi ablan birde yaaa niye böyle yaptıki, görümcen falan olsa tamam kıskanır diyeceğimde... senin kızın mı olacaktı? normaldede bu yapıdamı eleştirirmi hep

Günaydın kızlar biri deterjanı sormuş ben dün yıkadım bebişin eşyalarını evin altındaki markette dalinin sabun tozu ve yımuşatıcısı vardı ben ondan aldım ama kokusunu hiç beğenmedim hastahane çıkışlarını yıkamadım o yüzden bugün gidip sıvı deterjan alacağım

herkese günaydın , güzel bircuma günü , hafta sonu bombagibi bir havaaa yupppiiiiiiii yaşasın yarın tatilllll artık hergün tatil olsun yaaaaaaaaaaaa

uykusuz geceler yaşamama rağmen alalhım bana güç kuvvet veriyor , erkenden kalkıp işe geliyorum artık gelsin 37 . haftaaaaaaaaaaa

taliaaacm gecelik konusunda internetten bu markayı incele istersen çok güzellerrr , istanbula gelince bulabilrse alır kocan

AQUA Lohusa Gecelik Sabahlık

günaydın kızlar,

herkese mutlu cumalar... kızım bugün öyle hareketli ki korkutuyor beni kasıklarımda kazı yapıyor sanki... ya hareket etse bi dert etmese bi dert bana :)))

Günaydın kızçeler.

Yine 3 saatlik uykuyla dolanıyorum ortalıkta.
Dün akşam üzeri biraz ağrım oldu. Adet ağrısı gibi doktorumu aradım. Magnormu 2 ye düşürmüştüm 3 e çıkar, u haftalarda artık ağrılar normal. Aralıkları düzenli mi dedi. Hayır dedim. Gelme o zaman gerek yok bugün istirahat et kalkma çok dedi kapattık.

1 saat sonra kendi aradı. Ağrın devam ediyor mu diye. Şu an etmiyor dedim. Bugün hiç kalkma yarında gel nst ye alayım ne olur ne olmaz dedi.

Bugün gidicez bakalım. Gece ağrım olmadı ama ilk defa yaşadığım bir şey oldu. Bebeğim o kadar aşağıdan vurdu ki bacaklarımı sıkıştırma ihtiyacı hissettim giren kramptan. Kramp mı sancı mı ne olduğu belli değildi. 3 defa falan oldu geçti.

Şu an yine belim ağrıyor. Ve bebeğim aşağılarda kıpırdanıyor. Kanala falan mı girdi bu çocuk ne etti erkenden. Dönmüştü zaten.

günaydın arkadaşlarrr uzun zamandır uyumadığım kadar iyi uyumuşum bu arada hepinize hayırlı cumalarrr ben bi geçmişi okıyım çok uzak kaldım yine

canım yaa onun markayla falan alakası yok herkes o empatiyi kuramıyo işte abla bile olsa benm annem bile ne kadar hevesli ama o bile bazenm söledikleriyle yaptıklarıyla beni çok şaşırtıyo sinir ediyooo sadece aynı hisleri o anda seninle paylaşmıyolar ve bunu patavatsızca sölemeketen çekinmiyolar hepsi bu takma kafana boşver sen bebişine bakkk
Ahsennn
oğlum bi doğsun da babasına yemek diye oğlunun totosunu yedircem görür o
ayyy ben bile yerim onu totosunu nasıl küçük oluyolar kızlarrr totoları miss gibi kokuyooo ayy kızım bi doğsa...

günaydın arkadaşlarrr uzun zamandır uyumadığım kadar iyi uyumuşum bu arada hepinize hayırlı cumalarrr ben bi geçmişi okıyım çok uzak kaldım yine
Aynen ben de haftalardır uyumadığım kadar uzun ve sorunsuz uyudum dün gece.

Bugün hava güzel. Haftayı bitirdiğim için mutlutum. 4 hafta daha çalışıp evde oturmaya başlayacağım. Şafak sayım hızla azalıyor. 50'nin altına düştüm Bugün kocama hediye alacağım. Sevinsin garip.

Herkese hayırlı cumalar

repla
ya kızlar benım gögus uclarım yara olacakmış gıbı cok hassas ve acıyo
doktora söledım gögus pedı kullan dedı normal dedı o kadar
sızde varmı bölee bısıler
nası cözuyosunuzzz
canım şu dönemde zaten çok hassas oluyolar dokunamıyosun bile ama bebek emmmeye başladıktan sonra uyuşuyo zaten için rahat olsun bebeği doğru emzirirsen yara olmazz bide kesinlikle meme ucu kremlerini şimdiden başlaa...

geçmiş olsun tatlım. git bakalım bugün ne diyecek doktor. nst falanla da sonuç netleşir. ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası ama tedbir almakta fayda var her zmn. bişey varsa istirahat ve ilaç verir zaten maşallah gayet güzel gelmişsin 33. haftaya. rahatlıkla 37yi de görürsün inşallah. benim de türlü yerlerime türlü sancılar giriyor ara ara, bel demişsin zaten o hiç geçmiyor. bol bol dinleniyorum artık nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum sanırım bu saatten sonra hepimize en faydalı şey dinlenmek.

arkadaşlar, dün eşimle ilişkiye girdikten sonra akıntım biraz daha fazla geldi gibi oldu, ve daha sulu gibi geldi bana.

bir arkadaş suyunun geldiğini yazmıştı şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum,
suyun geldiği nasıl anlaşılır acaba, sancı falan da olurmu?
korktum aslında biraz.
bilgisi olan varsa lütfen yardım.. :18:

Bende geceleri uyuyamıyorum. Geceleri baş ağrısı çekiyordum zaten ama şimdi bir de diş ağrısı eklendi 2 aydır gece uykusu bana eziyet oldu. Bugün dişimi çektiriyorum. İnşallah bebeğime bi zararı olmaz. Doğum uzmanı da dişçimde zararı olmaz diyor ama ben yine de huzursuzum. Ama dayanamıyorum artık ağrı kulağıma vuruyor...

ya bi bebek zaten 3 4 hafta önde gidiyosa zaten geç döllenme olmuştur 3 4 hafta nedemek yaa 1 ay demek valla canım 34 haftayı çıkartırsın merak etme bence ama bilmiyorum sen doktorunla bi konuş derim yine :26::26:

iyidir canım merak etme dilerim herşey yolunda gider...
nasıl güzel göbüş buuu içindekinden olsa gerekte baya yaramaz herhalde parçalayıp çıkar ha dikkat etaman canım ya çokta yırtılmamış takma kafana ama artık bol bol yağlan ne kullanıyosun bilmiyorum ama badem yağını tavsiye ederim ben lieracla onu kullnmaya çalışıyorum..bende daha hiç olmadı:26::26:
canım oğlunun memlekete gitmemesine çok sevindim yanında kaldı demek ayy canım ya neyse sende daha iyi olursun oyanında olduğu zaman...
valla canm bende istedim gerçekten çok pahalıya geliyooo kendim halledicem hepsini annem almış şerbet takımını falan kapısüsünüde ben aldım bikaç bişi daha aman idare eder napalım:26::26:
talıaa
[h=2]
[/h]

kizlar biz geldikkkkkkk :26::26::26::26:
bumudur yaniii konuştun konuştunnn 2 tane doğurmuşsun bu 3. şaka gibisin hani toto yok bişi maşllhhhhsüpersiniz kızınla ikiniz fit anneee...

kızlar ben buaralar kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen bebek hep içimde kalsın bile diyorum. bi bunalma, sıkıntı hali sürekli .herkesde var mı böyle şeyler yani normal mi yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…