Talıaa
Canım gecelik konusunda ben marka almadığım için o yüzden yazmadım
Eminönünden aldım gecelikle pijamamı ikisini 100 tlye aldım çok çok kaliteliydi
Ama geceliğimin üstüne sabahlığım yok onunla beraber 150 tlydi bende gerek yok dedim almadım
benm hedefff 18 kilo canm sen kaçla bitircen hedefin neee
Çok unutkan olmaya başladım eleviti içiyorum 2 dk sonra içip içmediğimi hatırlamıyorum..
yahuu kızlar akşam ablamlar vardı
resmen deli etti beni niye böyle negatif anlamıyorum
herkes kv den şikayetçi bana bak ...
bebişimin fotosunu gösterdim ayyy ne kadar çirkin dedi..
aldığım kıyafetlerini gösterdim kii hepsi ayıptır sölemesiii markalı ve çoğunu eşim yurtdışından getirdi
ve herkes bayıldııı nerden buldun diye.. ablam hepsine bi bahane bulup beğenmedi ...
doğum fotografçısı istediğimi duydu abartmayın fotograf makineniz var ya dedi
kafayı yedim resmen içime dert oldu daha neler neler
kendinin de 3 tane oğlu var hatta en küçüğü 1 yaşında
yani kıskanıyo mu acaba dicem diyemiyorum yani abla sonuçta sanmıyorum ama insan da bu kadar kötüler mi her şeyi
:100::100:
buraya yazmıcaktım aslında ama şimdi anneme de söyleyemem kii ben
canım yaa onun markayla falan alakası yok herkes o empatiyi kuramıyo işte abla bile olsa benm annem bile ne kadar hevesli ama o bile bazenm söledikleriyle yaptıklarıyla beni çok şaşırtıyo sinir ediyooo sadece aynı hisleri o anda seninle paylaşmıyolar ve bunu patavatsızca sölemeketen çekinmiyolar hepsi bu takma kafana boşver sen bebişine bakkkBurcu
yahuu kızlar akşam ablamlar vardı
resmen deli etti beni niye böyle negatif anlamıyorum
herkes kv den şikayetçi bana bak ...
bebişimin fotosunu gösterdim ayyy ne kadar çirkin dedi..
aldığım kıyafetlerini gösterdim kii hepsi ayıptır sölemesiii markalı ve çoğunu eşim yurtdışından getirdi
ve herkes bayıldııı nerden buldun diye.. ablam hepsine bi bahane bulup beğenmedi ...
doğum fotografçısı istediğimi duydu abartmayın fotograf makineniz var ya dedi
kafayı yedim resmen içime dert oldu daha neler neler
kendinin de 3 tane oğlu var hatta en küçüğü 1 yaşında
yani kıskanıyo mu acaba dicem diyemiyorum yani abla sonuçta sanmıyorum ama insan da bu kadar kötüler mi her şeyi
:100::100:
buraya yazmıcaktım aslında ama şimdi anneme de söyleyemem kii ben
ayyy ben bile yerim onu totosunu nasıl küçük oluyolar kızlarrr totoları miss gibi kokuyooo ayy kızım bi doğsa...
Aynen ben de haftalardır uyumadığım kadar uzun ve sorunsuz uyudum dün gece.günaydın arkadaşlarrr uzun zamandır uyumadığım kadar iyi uyumuşum bu arada hepinize hayırlı cumalarrr ben bi geçmişi okıyım çok uzak kaldım yine
canım şu dönemde zaten çok hassas oluyolar dokunamıyosun bile ama bebek emmmeye başladıktan sonra uyuşuyo zaten için rahat olsun bebeği doğru emzirirsen yara olmazz bide kesinlikle meme ucu kremlerini şimdiden başlaa...repla
ya kızlar benım gögus uclarım yara olacakmış gıbı cok hassas ve acıyo
doktora söledım gögus pedı kullan dedı normal dedı o kadar
sızde varmı bölee bısıler
nası cözuyosunuzzz
Günaydın kızçeler.
Yine 3 saatlik uykuyla dolanıyorum ortalıkta.
Dün akşam üzeri biraz ağrım oldu. Adet ağrısı gibi doktorumu aradım. Magnormu 2 ye düşürmüştüm 3 e çıkar, u haftalarda artık ağrılar normal. Aralıkları düzenli mi dedi. Hayır dedim. Gelme o zaman gerek yok bugün istirahat et kalkma çok dedi kapattık.
1 saat sonra kendi aradı. Ağrın devam ediyor mu diye. Şu an etmiyor dedim. Bugün hiç kalkma yarında gel nst ye alayım ne olur ne olmaz dedi.
Bugün gidicez bakalım. Gece ağrım olmadı ama ilk defa yaşadığım bir şey oldu. Bebeğim o kadar aşağıdan vurdu ki bacaklarımı sıkıştırma ihtiyacı hissettim giren kramptan. Kramp mı sancı mı ne olduğu belli değildi. 3 defa falan oldu geçti.
Şu an yine belim ağrıyor.Ve bebeğim aşağılarda kıpırdanıyor. Kanala falan mı girdi bu çocuk ne etti erkenden. Dönmüştü zaten.
Yaaa kızlar bana bi akıl verinnn...Normalde 32. haftadayız...Ama bebekim 3 4 hafta önde doktoru öle diyor daha erken dogar diyor...Şimdi annem bilet alayım diyor tarih istiyor ben veremiom...Ama en azından bi 4 5 hafta daha durur dimii??
iyidir canım merak etme dilerim herşey yolunda gider...tugok
kızlar yarın doktora gidicem şimdiden stresi bastı beni... rahatsızlandığım gün üzüntüden şaşkınlıktan bişey soramadım şu plasenta ayrılmasını soracağım adam akıllı.. inşallah oğluşumun sağlığı iyidir, doktorum güzel şeyler söyler dua edin sizlerde bize nolur teyzeleri.. valla stres olmak istemiyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum ama arada korkuyorum da ne bileyim allaha emanet oğluşum...
nasıl güzel göbüş buuu içindekinden olsa gerekte baya yaramaz herhalde parçalayıp çıkar ha dikkat et
canım oğlunun memlekete gitmemesine çok sevindim yanında kaldı demek ayy canım ya neyse sende daha iyi olursun oyanında olduğu zaman...enesibel
benimde 2 hafta önce suyum geldi ardından sancı nts de hep sancı cıkıyor suyumda idrarla gidiyomuş sızma yapıomuş doktorum banada yatacksın yerinden kalmıycan iş yapmıycan dedi.kayınvalidem almanyadan bana bakmaya geldi yemegimi yapıo 4 yaşındaki oglumla ilgileniyor.bende fazla yatmıyorum ama işte yapmıorum.yürüyüşü gezmeyi dışarı çıkmayı flan doktorum yasakladı kızlar şurda 8 haftamız kaldı sabredelim inşallah -
valla canm bende istedim gerçekten çok pahalıya geliyooo kendim halledicem hepsini annem almış şerbet takımını falan kapısüsünüde ben aldım bikaç bişi daha aman idare eder napalım:26::26:birdgirl
ben yaptırıyorum canım bir şeyler, klasik tüller ,hazır kapı süsü vs. istersen paket fiyatları var 250 den 500 e kadar değişiyor..ben kendim bir tema belirlemiştim onun için fiyat aldım her detay var içinde bana 2.000 lira hesap çıkardılar şaka gibibari içimde kalmasın diye sadece kapı süsü ve lavanta kesesi yaptırıyorum onun dışında lohusa şerbeti için sürahi bardak vs. gelenlere çikolata şekerleri ben alıcam..
bumudur yaniii konuştun konuştunnn 2 tane doğurmuşsun bu 3. şaka gibisin hani toto yok bişi maşllhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?