Rabbim e sonsuz şükürler olsun 30 haftalık olduk. Darısı hayırlısı ile inşallah 38 e:)))
cnm oncelikle hosgeldin. Soruna gelince ben bebek sekerlerimi lavantali aldım hastaneye aslında onlari getir semmi tam karar veremedim ama hastanede çikolata ikram edicem ve eve gelenlere lavantali bebek şeker leri ni dagiticam.mevluttede Mevlüt şekeri yaptircam ve yine ilk defa gelenlere bebek sekerlerimi veririm diye düşünüyorum. Yani ayrı ayrı çok şey yaptirmiycam çikolata yi kutuaunda madlen dağıtılarya bayramlarda ondan alicam çünkü paatanelerdw yapilan süslü bebek çikolataları çok pahalı geldi bana gere k yok okadar pahalisina. Ben 50 lavantali bebek şekeri yaptırdım simdilik. Mevlüte az kalır diye 30tane daha sipariş veecem net ten ama sonra. ..
24 hafta mı vermiş?? çıktı da biz bilmiyor olamayız herhalde ona belki başka sebeplerden raporu keyfi uzatmışlardır. resmi rapor maalesef hala aynı süre
cnm oncelikle hosgeldin. Soruna gelince ben bebek sekerlerimi lavantali aldım hastaneye aslında onlari getir semmi tam karar veremedim ama hastanede çikolata ikram edicem ve eve gelenlere lavantali bebek şeker leri ni dagiticam.mevluttede Mevlüt şekeri yaptircam ve yine ilk defa gelenlere bebek sekerlerimi veririm diye düşünüyorum. Yani ayrı ayrı çok şey yaptirmiycam çikolata yi kutuaunda madlen dağıtılarya bayramlarda ondan alicam çünkü paatanelerdw yapilan süslü bebek çikolataları çok pahalı geldi bana gere k yok okadar pahalisina. Ben 50 lavantali bebek şekeri yaptırdım simdilik. Mevlüte az kalır diye 30tane daha sipariş veecem net ten ama sonra. ..
Arkadaslar o kadar kısı onlınesınız kımse bılmıyor mu kımse dogum ızını almadımı ya
çok sağol canım ben çünkü görmüştüm ama internette aradığım görüntüde bulut bulamamıştım.. bir de aydınlatmayı öğrensem çok mu olurum[/QUO
canım onu inanki hatayda büyük bir avize mağazasından aldık.internetten falan olsa hemen veriridim adresini .ama çok üzgünüm
ama ben okuyamıyorum... zeyynoo nun listesinide görmedim.. geçmişe fazla bakamadım .. ayy bide ben neyi merak ediyorum.. biz doğurunca yine bu topictenmi devam etcez yazışmaya .. ozaman da ihtiyacımız olcak birbirimize .. imkan olsa hepinizle tek tek tanışmak isterdim.. ne güzel olurdu hepimizi arada bi biraraya gelsek.. göbüşlerimizi ölçüştürsek
Hala 16 hafta malesef. Bu 24 hafta muhabbetinden ses seda çıkmadı.MErhaba Arkadaslar calısıp dogum ızını raporu alanlar varmı aranızda yenı alanlara sorum kac hafta verılıyor ızın hala 16 hafta mı?
Tesekkurler
Gelen çocuklara hediye vermek çok ince bir davranışmış cidden. Ben mevlüt yaparsam hiç görmediğim komşularım gelecek. Kaç çocuk gelir kaçı erkek kaçı kız bilemem ki... Aslında ben mevlüte çocuk gelsin istemiyorum, anneleri fazla rahat olan çocuklar etrafı mahvediyor, kırıp döküyor çünkü. Lohusa halimle onun stresini çekmek istemiyorum ama diyemem ki şimdi çocuk getirmeyin diyemerhaba.hastane için bebek çikolatası ya da süslü kurabiyelerden yaptırman yeterli olacaktır.bebek mevlütünde şeker yaptırman hem daha mantıklı hemde ekonomik olacaktır.ben hastane için hem şeker hem çikolata yaptırmıştım şuan gereksiz olduğunu anladım.bu arada mevlüt yaparsan gelen küçük çocuklara da ufak hediyeler verirsen çok mutlu oluyorlar.ben erkeklere top kızlara taç dağitmıştım.
zeyyyno valla ben haftasonu terapiye gittim anlattım anlattım bu kadar yapıcı bir sonuç almadımtabii ki devam edeceğim zaten benim sorunum annemle bağlantılı olduğu için ve onu çok fazla düşünmekten sinirimi bozduğum için gitmeye karar verdim çünkü annem depresyonda olmasına rağmen gitmiyor.. üf neyse can sıkıcı şeyleri bırakayım da, sana maşallah diyorum gerçekten helal olsun. ne boyayı yaptırabildik, ne oda hazır, ne çantam hazır ne de çamaşırları yıkadım.. yumuşatıcı almadan çamaşır yıkamıyorum, oda boşaltılmadan boya yaptıramıyorum, boya olmadan büyük temizliği yaptıramıyorum, güzel bi pijama takımı almadan çantamı yapamıyorum- ki bu iznimi alalı 9. gün oluyor hala bir adım yok.. sağolsun annemlerde de pek bir hareket yok. eşimin de işi yoğun 2 hafta sonra hafifleyecek, düşündükçe geriliyorum ya oğlum vaktinden önce gelirse diye, ama sonra düşünmekle daha çok kasılma yaşadığımı farkedip rahatlamaya çalışıyorum.. kısır döngü oldu anlayacağın.. ama tekrar tekrar tebrik ediyorum maşallah sana bayılıyorum böyle hemen harekete geçip herşeyini yapan kadınlara
zeyyyno liste çok güzel, benim gibi gereksiz birşeyler götürmeme yanlısı biri için ideal.
sölediklerinde çok haklısın bunların çoğunun farkındayımmm aslında bende ki birikimm bazı şeyleri çok açık konuşamıyosun tabi ben normalde hayattan zevk almayı bilen sürekli gülen biriyimdir uzun zaman öncesine kadarda öyleydim ama bazı şeyler insanı fazlasıyla yoruyooo....hayatta insanın maddi sıkıntı çekmemesi güzel bişey rahatlık gibi ama maddiyat biyerde hiç bişey değilll keşke bazı şeyler için savaşmak adına kocamla ortak bişeyler paylaşabilseydik dediğim okadar çok zaman oluyokiii....
evet haklısın hayatta herşey için bi çözüm var mutlu olmak için bi nedende ben bugüne okadar o nedenleri bulabildiğim için hala bu kadar küçük şeyleere ağlayabiliyorum sanırım...dilerim biraz anlatabilmişimdir...
saol oh be senin sayende bende biraz konuşabildimmm....
ZeYynocum cnm cok tesekkur ederim az ve öz bi liste yazmissin hemen yazdıklarınız hastane çantamızı hazırladık Allah razı olsun
Sadece bı takıntım oldu bir tane battaniye yeterli mı ben hastane cikisindaki battaniyeyi koydum yedek battaniye de koymalı miyim
valla canım bebek kusuyo işiyooo ben herzaman bi yedekten yanayımm penye battaniye olarak ama ben sadece çıkışta battaniye kullnıcam diyosan bilmem ben bide çıkış için biraz daha kalın bir battniye bulundurucamm
evet çok iyi ve çok dikkatli bir takipçi oldugumu söyleyebilirimm
yazılanlardan herkesin hayatını, bakış açısını hayat standartlarını az çok tahmin edebiliyorum. karakterini yapısını.. buna göre burada kendime yakın yada uzak hissettiklerimde var mesela
seni çok yakın bir arkadasıma yapı olarak çok benzetiyorum
yaşadıkların yada hissettiklerin çok normal fakat şöyle bir durum var.. bazı şeyler için kendini üzeceksen eger önce bir çevrene bak. yada sadece bu topige... bu topikte ki isimler sahte belki ama yaşananlar kişiler gerçek..
eşinin çok iyi bir işi var muhtemelen geçim sıkıntısıda pek çekmiyorsunuz. eşinin yogun temposu seni üzmesin tam tersi her zaman allah daha çok iş versin daha çok çalışsın diye dua et. çünkü onun işi sizin hayatınız demek
aileden uzak olma durumuna gelince inan bana uzaklık çokda önemli degil, bulundukları yerlerde mutlu sağlıklılarsa eger buna şükretmelisin. 5 dakika mesafende olupta mutsuz yada sağlıksız olsalardı inan bu seni çok daha fazla üzerdi.. bu dert edilecek bişi degil. çünkü senin gerçek ailen artık eşin oğlun ve gelecek olan kızın.. onların mutlulugu da senin mutlu olmana baglı bunu hiç bbir zaman unutma.
enerji düşüklüğüne gelince evet hergün aynı şeyleri yapmak yada yapmamak sıkıcı bir durum olabilir ama kişi kendi enerjisini kendi yükseltir.. kimsede sihirli degnek yok malesef.. mevcut hayatını düzenlemelisin. akşam yattıgın saate, sabah uyandıgın saate dikkaet etmelisin. inan bana yedigimiz içtiklerimiz bile enerjimizi direk etkliyor.. ben pazar günleri bile saatimi 08.00 kurar kalkarım.. mutlaka ugraşabilecegin bişiler olmalı...
bebek için ise aslında sen ne yapman gerektigini benden iyi biliyorsun
2. bebegin bu senin.. yapman gereken hiç bir şeyi erteleme.. çantamı alınacak çık al, ütümü yapman lazım, otur yap..
bak ben sabah 9 akşam 18.30 cumartesi de dahil çalışıyorum.. şu zamansızlıkta ve şu koca göbişli halimle evi boyattım, herşeyi aldım yıkadım, ütüledim, işden çıktım 3 gün boıyunca gece 12 lere kadar temizlik ütü ile uğraştım.. bebek şekerleriyle sepetlerle uğraştım.. gezmekten de geri kalmadıminan hiç kolay degil bunları çalışırken yapmak.. onun için bu konuda da ne kadar şanslı oldugunu bil gerçekten.
hiç bieşey için üzülmeye degmez, sen bakış açını düzenle, kötü bir his yaşadıgında amannnnn olsun yaa boşver deyip geçmeyi bill..
üşengeçligini at üzerinden.. ne güzel bir oğluşun var birde kızın olacak..
inan bana herşey korktugun gibi degil, çok ama çok güzel olacakkk
6 mayıs benim:)tühhh.ama son haftalarda sıklaşacağı için muayenelerde karşılaşma ihtimalimiz artabilir.hakan bey iyidir.için rahat olsun.hastasıyla çok ilgilenir.ama tek kötü yönü bazen muayene saatin 1-2 saat sarkabilir yoğunluğunsdan
Bu arada Hully 32 oldumu?? Aklıma kazımış
Bizim durumlara gelince benim kızın maşallah keyfi yerinde çok aşırı hareketliyiz heran başka bir yol bulup karnımdan çıkabilir bekliyorum
En son kontrolümüzde 32+0 da raporumuzu aldık herşey yolundaydı kilomuz 2600 gr olmuştu minnoş bir dahaki kontorolümz 35+0 da bakalım ozaman nst ye giricez sanırım hemde artık doğum şekline karar verilmesi için sabırsızlanıyorum
Artık baya ağırlaştık göbek önden yer açıyor bana taşıyamıyorum son hazırlıkları yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum
Hiç bitmiyor ama eksiklikler
Doğsada şu minikler artık kurtulsak totolarını ısırsak
Kızlar, benim hala anlayamadıgım bır konu var;
bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...
Şimdi,
bebek çikolatası, şekeri, sepeti, mevlüt şekeri bunlar hep ayrı ayrı mı?
benım bıldıgım, hastaneye gelenlere bebek çikolatası ıkram edılıyor;
ama herkes bebek şekeri de yaptırıyor sımdıden.
Bu bebek sekerlerını de hastanede mı verecegız gelenlere;
yoksa eve gelenlere mı verılecek.
Bir de daha doguma bu kadar varken bayatlamaz mı o sekerler,
neden bu kadar erken yaptırılıyor?
Bir de mevlut ıcın boyle hani üçgen şeker kutuları var, bebekler için ayrı,
ben ondna yaptıracagım;
bir de aynı anda nıkah sekerı gıbı bebek sekerı de mı verecegız gelenlere?
Kafam karısıyor; ben hastane ıcın cıkolata+bebek sekerı mı yaptıracagım sımdı?
Biri beni aydınlatabılır mııı??? :18:
canım çok tşk ederimminş sende herseyi bir çırpıda halledip rahatlarsın.. annenle sorun ne canım merak ettim, benimde annemle sorunlarım bitmiyor daaa
caktırma da ben e - seker . com dan şimdiçok uyguna buldum, böyle kutusu falan da cok sık
kargo ucretı de yok
bak oradan alırsak hem uyguna gelır hem de bebek cıkolatası olur
bu arada sen bu durumda benım gıbı dusunuyorsun
cıkolata hastaneye,
bebek sekerı eve
+mevlutte daha once gelmeyenlere de bebek sekeri verıceksın+mevlut sekerı
en mantıklısı da bu zatennn.. :)
sağolun kızlar
I love KK....
valla bı bıtse su oglumun esyalarını bır tamamlasam ıcım rahat edıcek
daha besık bıle yok evde ya
sınır oluorm kendıme
neyse bakalım 1 mayıs ıtıbarı ıle baslarım hemen almalara
ama burda herkesın ıyı oldugunu okuorm
herkesden haberım var
canım sen ne il yapıyodun, ücretsiz izin hakkın yok mu?Anladım. 35'e kadar çalışırsan 3 hafta aktarılıyor. Ben 5 hafta aktarılsın istiyorum. O yüzden dayanabildiğim kadar duracağım
Kızlar bildiğiniz gibi raporla izne ayrıldım dün ara karne için okula gittim 10 dakika duramadım sınıfta kabus gibiydi ohhhh dedim iyi ki de rapor almışım :))))
canım sen ne il yapıyodun, ücretsiz izin hakkın yok mu?
Zeyyynocum psikolog olmalıymıisın sen:))) hatta bir yandan da senden çok iyi organizatör ve yönetici olur. İnsanları çok güzel motive edebiliyorsun...Senin bebek şekerleri hazırlaman sayesinde ben de üşenmeyip kızımın şekerlerini hazırlamak için eminönüne gidip kutular ve kurdelalar aldım..cumartesi kalabalık bigünde gitmeme ve çok dolaşıp yorulmama rağmen içime çok sindi aldıklarım:))) şimdi ise kuzenimin çizdiği stickerları da yapıştırıp yapmayı planlıyorum şekerleri...ama dediğim gibi senin burda paylaşman sayesinde ben de böyle birşeye karar verdim:)))) Her topiğe lazım senin gibisi
aaaaaah ah :) benim annem ben liseye başladığımdan beri evin bütün işini bana yıkmış, hala da evde aynı tembellikle devam eden bir kadındır. 2 kızkardeşim var hep bize güvendi. babam ve teyzemlerle olan problemlerinden dolayı hep özgüvensiz. zaten şeker hastası ve depresyona meyilli, hep onu toparlamaya çalıştık. günlük hayatında ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde sorun yok. ama ben en azından hamile kalınca annelik şefkati bekledim, ben çağırmasam gelip gittiği yok. kimseyi de zorla yanımda istemiyorum. dr bana açıkça söylememi söyledi ona ihtiyacım olduğunu onu suçlamadan ve incitmeden söylersem daha iyi olabileceğini söyledi. gerçekten öyle oldu. dün daha iyiydi işte bana gelip yapacaklarımızı sıraladı filan kendiliğinden.. artı benim bir teyzem var, evlere şenlik, tam bir vasfiye teyze. tatlı tatlı konuşur lafını sokar sonra da ben ne dedim, iyiliğiniz için konuşuyorum der. annem de hazırcevap değildir cevap veremez biriktirir biriktirir bi cevap verir, tamamen kendini haksız duruma sokar. şimdi de istanbul dışında yaşayan bu teyzem oğlu nişanlanacak diye istanbula geldi, beni de yüzyüze gelecekleri anın telaşı sardı. çünkü onlar tartıştı mı ben geriliyorum. anne takma diyorum annem yapamıyor. e şekeri var tansiyonu var, tek derdim anneme birşey olması, çünkü 2 sene önce teyzemi, 1 sene önce de dayımı şekere bağlı kalp krizinden kaybettik.. bunlardan korkuyorum işte ondan gittim doktora da.. üf çok uzun yazdım dövecekler beni
bebesıımın olsun maaslalah 3 lerıne cnm benım nurgul de bende tekdene gıdıyoruz senn?ben aytul hnma nurgul zehra hnm dı sanımrsamm ona gıdıyor tam gecmısı okumadıgım ıcın yazdııgnı gormedım amaee hala gelınlerıyızya herseyımzı bılıyoruz sukurler olsunkınee tetem
canım benim güzel sözlerin için çok çok tşk ediyorumşımarttın benii
bebek şekeri yaptıgını biliyorum hatta resim istemiştim senden bitince paylaşırsın diyeehadi bitir de koy bakalım
puanlayalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?