2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet çok iyi ve çok dikkatli bir takipçi oldugumu söyleyebilirimm

yazılanlardan herkesin hayatını, bakış açısını hayat standartlarını az çok tahmin edebiliyorum. karakterini yapısını.. buna göre burada kendime yakın yada uzak hissettiklerimde var mesela

seni çok yakın bir arkadasıma yapı olarak çok benzetiyorum

yaşadıkların yada hissettiklerin çok normal fakat şöyle bir durum var.. bazı şeyler için kendini üzeceksen eger önce bir çevrene bak. yada sadece bu topige... bu topikte ki isimler sahte belki ama yaşananlar kişiler gerçek..
eşinin çok iyi bir işi var muhtemelen geçim sıkıntısıda pek çekmiyorsunuz. eşinin yogun temposu seni üzmesin tam tersi her zaman allah daha çok iş versin daha çok çalışsın diye dua et. çünkü onun işi sizin hayatınız demek

aileden uzak olma durumuna gelince inan bana uzaklık çokda önemli degil, bulundukları yerlerde mutlu sağlıklılarsa eger buna şükretmelisin. 5 dakika mesafende olupta mutsuz yada sağlıksız olsalardı inan bu seni çok daha fazla üzerdi.. bu dert edilecek bişi degil. çünkü senin gerçek ailen artık eşin oğlun ve gelecek olan kızın.. onların mutlulugu da senin mutlu olmana baglı bunu hiç bbir zaman unutma.

enerji düşüklüğüne gelince evet hergün aynı şeyleri yapmak yada yapmamak sıkıcı bir durum olabilir ama kişi kendi enerjisini kendi yükseltir.. kimsede sihirli degnek yok malesef.. mevcut hayatını düzenlemelisin. akşam yattıgın saate, sabah uyandıgın saate dikkaet etmelisin. inan bana yedigimiz içtiklerimiz bile enerjimizi direk etkliyor.. ben pazar günleri bile saatimi 08.00 kurar kalkarım.. mutlaka ugraşabilecegin bişiler olmalı...

bebek için ise aslında sen ne yapman gerektigini benden iyi biliyorsun

2. bebegin bu senin.. yapman gereken hiç bir şeyi erteleme.. çantamı alınacak çık al, ütümü yapman lazım, otur yap..
bak ben sabah 9 akşam 18.30 cumartesi de dahil çalışıyorum.. şu zamansızlıkta ve şu koca göbişli halimle evi boyattım, herşeyi aldım yıkadım, ütüledim, işden çıktım 3 gün boıyunca gece 12 lere kadar temizlik ütü ile uğraştım.. bebek şekerleriyle sepetlerle uğraştım.. gezmekten de geri kalmadım inan hiç kolay degil bunları çalışırken yapmak.. onun için bu konuda da ne kadar şanslı oldugunu bil gerçekten.

hiç bieşey için üzülmeye degmez, sen bakış açını düzenle, kötü bir his yaşadıgında amannnnn olsun yaa boşver deyip geçmeyi bill..
üşengeçligini at üzerinden.. ne güzel bir oğluşun var birde kızın olacak..

inan bana herşey korktugun gibi degil, çok ama çok güzel olacakkk

Benin tansiyonum hep 8/12 dir ama son iki haftadır küçük tansiyonum 4'e büyük 9'a kadar düşüyor. Baş dönmesi ve halsizlik çok zorladı beni.Doktoruma sordum.Tansiyonun düşük olması bebek için çok faydalı dedi. Düşük tansiyonda kan akışı daha hızlı olduğundan bebeğe daha fazla besin gidermiş ve bebekler bu durumdan çok memnun olurmuş.Sıkıntı anne için tabi dedi. Sen kendine dikkat et bayılmamaya çalış dedi. Bayılacak gibi olursanda mutlaka karnını koru üstüne düşmemeye çalış dedi.Neyseki bu birkaç gündür daha iyiyim. Yüksek tansiyon ise hem anne hem bebek için tehlikeli.Biraz önce paylaştığım hastaneye gelinmesi gereken acil durumlarda tansiyonunuz 9/13 ün üzerine çıkarsa mutlaka hastaneye gelin yazıyor.

Bayadır giremiyordum hanımlar sizleri okuma zevkinden mahrum kalmıştım çok şükür herşey yolunda gibi firari bi bebişimiz yok
Bütün bebeleri sıkıştırıp mıncırıyorum

Anladım. 35'e kadar çalışırsan 3 hafta aktarılıyor. Ben 5 hafta aktarılsın istiyorum. O yüzden dayanabildiğim kadar duracağım

6 mayıs benim:)tühhh.ama son haftalarda sıklaşacağı için muayenelerde karşılaşma ihtimalimiz artabilir.hakan bey iyidir.için rahat olsun.hastasıyla çok ilgilenir.ama tek kötü yönü bazen muayene saatin 1-2 saat sarkabilir yoğunluğunsdan

Zeyyyno ve hkn2013 alemsiniz kızlar yaaa:)))

napalım yaa şurda takılıyoruz hastamlaa

ay evet hatırladım şimdiii, ne diyim o zaman yararım olmuşsa ne mutlu banaaa

zeyno listeni beğendim, frozens listeni okuyamadım çok küçük okunmuyo ve büyütülmüyo

sağol cnm umarım işe yarar

Bu arada Hully 32 oldumu?? Aklıma kazımış

Bizim durumlara gelince benim kızın maşallah keyfi yerinde çok aşırı hareketliyiz heran başka bir yol bulup karnımdan çıkabilir bekliyorum
En son kontrolümüzde 32+0 da raporumuzu aldık herşey yolundaydı kilomuz 2600 gr olmuştu minnoş bir dahaki kontorolümz 35+0 da bakalım ozaman nst ye giricez sanırım hemde artık doğum şekline karar verilmesi için sabırsızlanıyorum
Artık baya ağırlaştık göbek önden yer açıyor bana taşıyamıyorum son hazırlıkları yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum
Hiç bitmiyor ama eksiklikler

Doğsada şu minikler artık kurtulsak totolarını ısırsak

Son düzenleme:

zeyyyno valla ben haftasonu terapiye gittim anlattım anlattım bu kadar yapıcı bir sonuç almadım tabii ki devam edeceğim zaten benim sorunum annemle bağlantılı olduğu için ve onu çok fazla düşünmekten sinirimi bozduğum için gitmeye karar verdim çünkü annem depresyonda olmasına rağmen gitmiyor.. üf neyse can sıkıcı şeyleri bırakayım da, sana maşallah diyorum gerçekten helal olsun. ne boyayı yaptırabildik, ne oda hazır, ne çantam hazır ne de çamaşırları yıkadım.. yumuşatıcı almadan çamaşır yıkamıyorum, oda boşaltılmadan boya yaptıramıyorum, boya olmadan büyük temizliği yaptıramıyorum, güzel bi pijama takımı almadan çantamı yapamıyorum- ki bu iznimi alalı 9. gün oluyor hala bir adım yok.. sağolsun annemlerde de pek bir hareket yok. eşimin de işi yoğun 2 hafta sonra hafifleyecek, düşündükçe geriliyorum ya oğlum vaktinden önce gelirse diye, ama sonra düşünmekle daha çok kasılma yaşadığımı farkedip rahatlamaya çalışıyorum.. kısır döngü oldu anlayacağın.. ama tekrar tekrar tebrik ediyorum maşallah sana bayılıyorum böyle hemen harekete geçip herşeyini yapan kadınlara

kızlar hemşire ve asistanın söylediklerini aynen yazıyorum..

anne için,
mutlaka olması gerekir dedikleriniz varsa lütfen yazın.. o anda akıllarına gelmemiş olabilir

zeyyyno liste çok güzel, benim gibi gereksiz birşeyler götürmeme yanlısı biri için ideal.
çantaları çok doldurmak ayrı mesele, dogumdan sonra eve gelıp gerı yerleştırmek ayrı mesele
bır de ne kadar cok ıvır zıvır goturulurse o kadar zor bulunuyor aranan sey
ben eksık olarak fotograf makınesi ya da kayıt cıhazı dıyebılırım;
bu da mutlaka olmalı ve unutulmamalı
ha bır de hastane ıcın suslerınız varsa dusundugunuz onları da goturun,
benım hastanem kendısı susluyormus o sebeple kapı susu falan almadım ve cook mutluyum bu yuzden

kızlar HeeeeLpp.. benim iştahım iyicene açıldı .. gece gündüz sabah akşam kuşluk ikindi.. hep açımm hiç doymuyorum sizde de böylemi yoksa benim içimde başka bişey mi var

aynen sana katılıyorum
yemegı bıtırıyorum ama gozum meyvelerde kalıyor
yemek bıraz ınsın, sındırılsın de sonra yıyeyım dıye beklemesem sureklı yıyıcem :)

evet aynen dogurduktan sonra daha cok ıhtıyac olucak bırbırımıze
ben her ay o ay dgum yapanların topıklerını okuyorum
ılk dogum sonrası pek ugrayamıyorlar ama sonrasında eskısınden daha cok yazısıyorlar
gazını nasıl cıkarttın, uykusu nasıl;
dıkıs yerlerın ıyılestı mı; aşısını yaptırdınız mı
aman kv benı delırttı
neden uyumuyor bu bebek
vs vs vs
asıl muhabbetler o zaman yakınlaşıyor

yahu okumaktan yazamıyoruz ki :))
ama bereketlı olsun topiğimiz
geçmişimiz dolsun taşsın istiyorum..
biz okumaya razıyız, siz yeter ki paylaşın bol bol...

Son düzenleme:
Kızlar, benim hala anlayamadıgım bır konu var;
bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...

Şimdi,
bebek çikolatası, şekeri, sepeti, mevlüt şekeri bunlar hep ayrı ayrı mı?

benım bıldıgım, hastaneye gelenlere bebek çikolatası ıkram edılıyor;
ama herkes bebek şekeri de yaptırıyor sımdıden.
Bu bebek sekerlerını de hastanede mı verecegız gelenlere;
yoksa eve gelenlere mı verılecek.
Bir de daha doguma bu kadar varken bayatlamaz mı o sekerler,
neden bu kadar erken yaptırılıyor?

Bir de mevlut ıcın boyle hani üçgen şeker kutuları var, bebekler için ayrı,
ben ondna yaptıracagım;
bir de aynı anda nıkah sekerı gıbı bebek sekerı de mı verecegız gelenlere?

Kafam karısıyor; ben hastane ıcın cıkolata+bebek sekerı mı yaptıracagım sımdı?
Biri beni aydınlatabılır mııı??? :18:

selam kızlar,
her geçen gün sabırsızlıkla birlikte şikayetlerde artıyor sanki olcak ama o kadarda. ben dün markette dolaşırken komili şampuan buldum. bayağıdır arıyodum ama hiçbir yerde yoktu. burdaki topiklerden birinde çok iyi olduğunu okumuşturm. ama fiyatı görünce şok oldum resmen: 1000 ml si 10-Tl. içime kurt düştü niye bu kadar ucuz diye :44: aynı topikte evybaby bezide önermişlerdi kardeşim kullandı memnun kalmadı. sizler neler düşünüyosunuz aralardayım

bence gerek yok ayrı ayır yapmaya. hastahanede çikolata ikram edilip mevlütte bebek şekeri verilebilir. ama mevlütte üçgen şeker vereceksen hastahane de bebek şekeri daha iyi gider sanki. gerçi bide şu var herkes hastaneye gelecek mi bakalım, yandı benim devreler

ben şahsen şöyle yapmayı düşünüyorum, 100- en fazla 150 tane şekilli bebek kurabiyesi (hani üzeri şeker hamuruyla süslenenlerden) yaptırıp hastaneye götürüp, artanları eve gelenlere ikram edip, daha sonra mevlüt için de dediğin gibi mevlüt şekeri olabilir veya farklı bişi bilmiyorum, kişi sayısı kadar yaptırıp dağıtırım.. arada 1.5 ay var şimdiden mevlüt şekerleri bayatlar. ki ben hastane odası için olanları da mayıs ortasından sonraya hazırlattırmayı düşünüyorum..umarım planlarımızı suya düşüren minik bebekler olmaz

hism

canım tavsiye ederim lohusasepeti . com dan al pijama takımını
ben çok gezdım ama ıstedıgım gıbı bulamamıstım, buradan buldum
24 saat gecmeden elımdeydı, kargo ucretı odemedım
begenmezsen ıade ya da degısım hakkın da var
modellerı de kalıtesı de cok guzel
ben cok yere baktım ama en cok burayı hem kalıte, hem fıyat hem de hızmet kalıtesı acısından begendım
emzırme sutyenı ve tacımı da burdan aldım
ben de senın gıbı pıjama takımım olmadan cantamı hazırlamak ıstemedım
sımdı rahatladım :))

canım komılıyı ben kendı sacım ıcın kullanıyorum, guzel ama
bebek ıcın bence cok uygun degıl
daha yumusak, daha soft bır sampuan secmenı tavsıye ederım
ben jhonson's baby aldım

Son düzenleme:

sölediklerinde çok haklısın bunların çoğunun farkındayımmm aslında bende ki birikimm bazı şeyleri çok açık konuşamıyosun tabi ben normalde hayattan zevk almayı bilen sürekli gülen biriyimdir uzun zaman öncesine kadarda öyleydim ama bazı şeyler insanı fazlasıyla yoruyooo....hayatta insanın maddi sıkıntı çekmemesi güzel bişey rahatlık gibi ama maddiyat biyerde hiç bişey değilll keşke bazı şeyler için savaşmak adına kocamla ortak bişeyler paylaşabilseydik dediğim okadar çok zaman oluyokiii....
evet haklısın hayatta herşey için bi çözüm var mutlu olmak için bi nedende ben bugüne okadar o nedenleri bulabildiğim için hala bu kadar küçük şeyleere ağlayabiliyorum sanırım...dilerim biraz anlatabilmişimdir...
saol oh be senin sayende bende biraz konuşabildimmm....

aynen aynen, benım de yandı da ondan soruyorum
ben bebek gormeye gıttıgımde bazıları sadece bebek cıkolatası sunmustu
bazıları hem cıkolata hem bebek sekerı
ama bence cıkolata yeterlı gıbı gelıyor
bebek sekerı ıcın de bır zahmet eve gelsınler, di mi?

canım en kotu erken bıle gelseler
pastaneden şık kutulu bır cıkolata alınıp ıkram edılır
sart mı yanı ılle de bebek cıkolatası olması dı mı
ben begendım 30-35 tane var ıcınde,
95 TL dıyorlar
mavı yaldızlı kagıda sarılı, uzerınde bebek fıguru ve kurdela var
ben sanırım hastane ıcın bunu yaptırıcam, zaten az gelen olur;
eve gelenlere de bebek sekerı yaptırsam,
kalanı da daha önce eve gelmeyip de mevlutte gelenlere versem,
+ mevlut sekerı ıkram etsem
anammm
en az 300 TL tutar; off
battık biz.. :))

Son düzenleme:
MErhaba Arkadaslar calısıp dogum ızını raporu alanlar varmı aranızda yenı alanlara sorum kac hafta verılıyor ızın hala 16 hafta mı?

Tesekkurler

ahhhhhh ahhhhhhhhhhh
vahhhhhhh vahhhhhhhhhhh
32 kım ben kım ya
ya kızlar sızlerı takıp edıorm ama ınanın yazmaya hıc halım kalmıo artık
kusuruma bakmayın
ben sımdı 30+0 oldum yanı bugun
30 nisan işe gelişimin son gunu olcak
gun sayıormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bu tamamen tercih meselesi ben hastaneye bebek çikolatsı olarak küçük kutuda renli çikolatalı badem şekerleri yaptırıcam kutusunu aldımm onları son hafta yaptırıcamm bebek şekerini mevlütte sepetle dağıtmayı düşünüyorum ama benm bebek şekerlerimde şeker yokkk o yüzden bayatlama riski yokkk...
sen mevlütte ne dağıtacağına karar vermişsin özel olarak osüslü şekerlerden yaptırmana gerek yok bencee hastaneye de istersen götürr şart değil sonuç olarakkk:97:

az kalmışşş canım sevindim adına mutlu oldum ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…