2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok be kim dövecekmiş şurda sohbet ediyoruz

anladım canım.. insan dışarıdan birileriyle sorun yaşayınca çok fazla takılmıyor ama kendi annesiyle sıkıntısı olunca gerçekten üzülüyor.. bende annemle çok fazla sorun yaşadım.. şu an iiyiz ama ne bilim kırgınlıgım geçmiyor.. ne kadar sorun yokmuş gibi davransamda o açtıgı yaraları kapatamıyorum. onun için seni çok iyi anlıyorum..
önceden o kırılmasın diye sürekli içime atardım ama artık öyle yapmıyorum. birde sürekli gerilmek tedirgin olmak ne kötü bir his dil mi? annemiz sonuçta canımız onlar bizim ama böyle olmaları yaptıgı söyledigi yada düşündügü herşeyin dogru oldugu anlamına gelmiyor malesef.. napalım bizimde şansımız böyle dicez yapacak bişi yokk [/QUOTE]

aynen dediğin gibi, kendi annen olunca daha çok koyuyor. hele burda anneleriyle güzel ilişkiler içinde olanları, sürekli beraber olanları, o gidince özleyenler okudukça gözlerim doluyor valla. napalım inşallah düzelirler ama ben de bu ilk hamileliğimde çok daha güzel ve sorunsuz geçebilecekken annemi bu kadar takmak zorunda kalmamı unutamicam

bende şeker falan düşünmüyorum.. hastaneye gelenlere de eve gelenlerede hazır bi çikolata alıp ikram ederiz.. daha sonrada kurban kesip mevlüt okunur.. burda adet isim verilirken yapılıyo bu merasim.. daha önce anlatmıştım.. ramazanda geliyo ya o yüzden iki arada bi derede daha toparlanmadan büyük bi merasimin içinde bulucam kendimi sanırım ..

zeyyynoo bizde Emir koymaya karar verdik oğlumuzun adını .. yusuf emir .. adaş olcak bizimkiler :13:

Az kaldı az sayılı gün cabuk geçer hully cim az daha dayan sonra bebosinle özgürsn

Bişey değil cnm aynen öyle yapmayı düşünüyorum o siteye bende bi bakim neler varmis

Çok güzelmiş bunlar:)) kendim tasarlamasam arkadaşına sipariş verirdim:)))
benim sevdiğim tarzda şeyler yapmış...

ay ne güzell evet tek düşüncemiz bunlar olsun.. seninle birlikte bende heyecan yaptımm ya benim oğluşun odası dikdörtgen
onun için su an yerleşim de sorun yaşıyorum, mobilyaları nasıl koyacagıma karar veremedim henüz onun için canım sıkılıyor
bu akşam ikeaya gidicem raf çerçeve falan alıcamm bende dekarasyona sarmış durumdayım

canım onlar düzelmezler hiç öyle hayaller kurmaa sen degişeceksin birazcık.. eskisi kadar önemsememyi ve takılmamayı ögreneceksin...başka yolu yokk onlar nasıl bu kadar rahat olabiliyorsa bizim de biraz gevşek davranmamız gayet normall olacaktırr

zeyyynoo bizde Emir koymaya karar verdik oğlumuzun adını .. yusuf emir .. adaş olcak bizimkiler :13:

aaa çok sevindimmm emir isminin öyle çok büyük anlamları yok ama bana çok sıcak geliyor söylemesii

Ben eminönündeki kuru kahveci mehmet efendinin hemen orada melodi çikolatasının fabrika satış yerine sordum 1 kilosu 75 tl üzerinde bebek biblosuda var küçük.1kilodan 40 taneye yakın çıkıyor dedi.

ayyy bayıldım face sayfası daha da güzelmiş:)))) ne güzel o yeşil pembeler-mavi yeşiller...çok güzel şeyler dizayn etmiş yaa..aslında benim çok hoşuma gidiyor böyle şeyler..ancak dediğin gibi bende de tembellik var galiba:))) nasıl olduysa zeyyyynonun gazına gelip minnoşum için bişeyler yapmaya başladım:))))

rafları, duvarlara neler asacağını falan kafanda oturttuktan sonra yerleştirme daha kolay oluyor..ona göre dizayn edersin...
bi de odanın ferahlığı açısından dolabını odanın en ücra yerine koyarsan oda daha geniş görünüyor...zaten beyaz mobilyaların...böyle geniş geniş yerleştirisin:)))))ohh miss gibi büyüsün içinde oğluşunnnnnn

eski geçmişe cevap :)

ucon benim kardeşimin eşi geçenlerde doğum yaptı. hep bi hafta geride çıkıyordu. hatta son kontrollerde 38. haftasında demişlerki, bi kaç zamandır aynı boyutta, beslenmemiş hiç. 31-32 haftalık gibi. küvez gerekebilir demişler. ve son kontrolden sonra sezeryanla almışlar. bebek çok tatlı sağlıklı tombik bişi. 3200 doğmuş. ölçümlere çok takılmamak gerek bence.

pdnk sanada geçmiş olsun yazcaktım yazamadım bi türlü diğer rahatsızlanan arkadaşların adını not etmemiştim. onlara da geçmiş olsun

Ne güzel işte, kendin yapmanın keyfi bi başkadır kesin :) şimdiden ellerine sağlık

ben sabah gene ağladım.

çok yorgun ve uykusuzsum zaten. hazırlıksız olmam sebebiyle de huzursuzum.

evde yemek de yok pişirecek bişi de yok. aç kalıyorum.

bugün pazar var. ben eve 7 de anca giderim. ek işe de gideceğim. zaten pazara gitmem mümkün değil rahatsızım.

kayınvalideme pazara git dedim. gidemem bacağım ağrıyor dedi. eşim 10 dan önce gelmiyor. bana oturup ağlamak düştü tabi

Son düzenleyen: Moderatör:

ben hastanede normal çikolata dağıtmayı düşünüorum. bayramda olan kutulular varya :) hiç uğraşamam diğer türlü. bazısı doktorada özel çikolata yaptırıomuş. ona gerek varmı bilmiorum. uff ya. alması ayrı dert düşünmesi ayrı. basit bi çikolata alıp dağıtcam ben ya. uğraşamam gerçekten.

canım ya kıyamam, ne pişirceksen onu alıver marketten pazarla uğraşma boşver
ah bu kayınvaldeler, gidiverseymiş ya, yada giden birine 20 tl verse zaten sana bisürü şey alırdı.

canım biliyorum sen internetten alışveriş yapmayı sevmiyorsun ama böyle üzülecegine alıştır kendini lütfen,

herşeye tek başına yetişemezsin.. migros sanaldan yapsana alışverişini, kapıya kadar istedigin saat aralıgında teslim ediyorlar ve kesinlikle kötü ürün gelmiyor.. eşim ilk evlendigimizde internetten alışveriş mi olurmuş görmeden etmeden derdi.. şimdi markete gidicem diyorum ne gerek var netten söylesene diyor

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/view/bolge-secimi

bak buraya üye olup bir incele, hoşuna gidecektir eminim..

hem zaman tasarrufu hemde yorulmamış olursunn...

tesekkur ederım canım cevapladıgın ıcın
yanı ortaya bı laf atıp aylar yıllarca surdurmenın anlamı ne acaba demı
ınsallah ızın surenızde cıkar ve bızlerede yetısır

son 3 sayfa kala okuyamadım artık midem berbat bugün kendimi çok kötü hssediyorum iştahımda yok bebişleri 2 kiloyu geçen arkadaşlarım çok sevindim darısı bizlerin başına inş bi daha ki kontrolde bende 2 kiloyu geçmiş olmayı umuyorum ama bu iştahla zor gibi duruyor herkes kendine iyi baksın şmdilik bana wc yolu gözüktü by

bizde de var tüm testleri yaptırdık sıkıntı yok doktor bi iğne verdi vurul önlem olsun dedi 100 küsür lira off ona para buna para allahıma emanet etmişim artık vurulmıycam valla

hareketli cnm zaten bebişler onun için değil bebeği ters olanlar için bebeğin dönmesini kolaylaştıran egzersiz bende işe yaradığını belirttim
kızlar HeeeeLpp.. benim iştahım iyicene açıldı .. gece gündüz sabah akşam kuşluk ikindi.. hep açımm hiç doymuyorum sizde de böylemi yoksa benim içimde başka bişey mi var

bnm iştahım çok kapalı bu aralar saçma sapan şeyler yiyorum meyve ve süt başka b,şi yok sanki arada makarna yoğurtlu yiyorum hepten aç kalmim diye nolucak bnm bu halim ya korkuorum yavrum aç kalıo die ama o halinden memnun gibi sanki sallıyo tekmişleri

canım ya kıyamam, ne pişirceksen onu alıver marketten pazarla uğraşma boşver
ah bu kayınvaldeler, gidiverseymiş ya, yada giden birine 20 tl verse zaten sana bisürü şey alırdı.

ben markete de uğrayamıyorum. geç geliorum zaten. eve zor atıyorum kendimi. tuvalete bile gidemiyorum ilk bi saat. hemen alt katımızda market var aslında. ordan alsa bile olur. ben mi hamileyim onlar mı hamile anlamıyorum. bu halimle 3 ayrı yere gidiyorum çalışmaya naz yapansa onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…