Ya en iyisi bı yedek battaniye daha koymak ne olur ne olmaz penye battaniye az gelir diye düşünüyorum vukuata bir tanede kalın battaniye koyayım ben sagol cnm cevap verdigin icin
Kizlar ya cok gerekli mı bu sekerler çikolatalar ben hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum bı tane koyün kesip onun yerine Mevlüt okuturum yemekli zaten akile kurbanı var dinimizde bir şutu para veriliyor sekeydi cukulataydi
Az kaldı azahhhhhh ahhhhhhhhhhh
vahhhhhhh vahhhhhhhhhhh
32 kım ben kım ya
ya kızlar sızlerı takıp edıorm ama ınanın yazmaya hıc halım kalmıo artık
kusuruma bakmayın
ben sımdı 30+0 oldum yanı bugun
30 nisan işe gelişimin son gunu olcak
gun sayıormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bişey değil cnm aynen öyle yapmayı düşünüyorum o siteye bende bi bakim neler varmiscaktırma da ben e - seker . com dan şimdiçok uyguna buldum, böyle kutusu falan da cok sık
kargo ucretı de yok
bak oradan alırsak hem uyguna gelır hem de bebek cıkolatası olur
bu arada sen bu durumda benım gıbı dusunuyorsun
cıkolata hastaneye,
bebek sekerı eve
+mevlutte daha once gelmeyenlere de bebek sekeri verıceksın+mevlut sekerı
en mantıklısı da bu zatennn.. :)
sağolun kızlar
I love KK....
Şeker çikolata veya baby shower konseptlerini görmek isteyenler için size bir adres vereyim kendisi benim üniversiteden çok sevdiğim bi arkadaşımın eşidir. çok da tatlıdır bi göz atın isterseniz
http://dreamsbyseda.com/
Çok güzelmiş bunlar:)) kendim tasarlamasam arkadaşına sipariş verirdim:)))
benim sevdiğim tarzda şeyler yapmış...
rica ederim canımmmmmm
kuzenimden illustrasyon bekliyorum..yurt dışında yaşıyor kendisi ve biraz yoğun..
resimleri gelince hemen sticker yaptırıp kutuların üstüne yapıştırıcam...sonra da hemen buraya fotosunu eklerim şekerlerin:)))
Hatta bu arada bebeğimin odasını da bitirmiş olurum sanırsam...lambası, duvardaki resimleri ve dekorasyonu için plan yapıyorum şimdi:))) onları da paylaşırım bittiğinde...ayyy çok heyecanlı gerçekten....umarım hepimiz sonuna kadar rahat hamilelik geçiririz de tek düşündüğümüz şeyler bunlar olur....gerçi evde koca bir yığın ütü beni bekliyor ama olsun...şu sırt ağrım biraz hafiflesin ütülerini de yaparım minnoşumun....
aynen dediğin gibi, kendi annen olunca daha çok koyuyor. hele burda anneleriyle güzel ilişkiler içinde olanları, sürekli beraber olanları, o gidince özleyenler okudukça gözlerim doluyor valla. napalım inşallah düzelirler ama ben de bu ilk hamileliğimde çok daha güzel ve sorunsuz geçebilecekken annemi bu kadar takmak zorunda kalmamı unutamicam
zeyyynoo bizde Emir koymaya karar verdik oğlumuzun adını .. yusuf emir .. adaş olcak bizimkiler :13:
Ben eminönündeki kuru kahveci mehmet efendinin hemen orada melodi çikolatasının fabrika satış yerine sordum 1 kilosu 75 tl üzerinde bebek biblosuda var küçük.1kilodan 40 taneye yakın çıkıyor dedi.caktırma da ben e - seker . com dan şimdiçok uyguna buldum, böyle kutusu falan da cok sık
kargo ucretı de yok
bak oradan alırsak hem uyguna gelır hem de bebek cıkolatası olur
bu arada sen bu durumda benım gıbı dusunuyorsun
cıkolata hastaneye,
bebek sekerı eve
+mevlutte daha once gelmeyenlere de bebek sekeri verıceksın+mevlut sekerı
en mantıklısı da bu zatennn.. :)
sağolun kızlar
I love KK....
ne güzel, keşke ben de uğraşacak takati bulsam ben tembelim galiba :) kendi düğününde de neler neler yapmıştı onlar da facebook sayfasında var..gerçekten çok yetenekli, facebook sayfası da şu:
https://www.facebook.com/pages/Dreams-by-Seda/317561931635211?fref=ts
ay ne güzell evet tek düşüncemiz bunlar olsun.. seninle birlikte bende heyecan yaptımmya benim oğluşun odası dikdörtgen
onun için su an yerleşim de sorun yaşıyorum, mobilyaları nasıl koyacagıma karar veremedim henüz onun için canım sıkılıyor
bu akşam ikeaya gidicem raf çerçeve falan alıcamm bende dekarasyona sarmış durumdayım
ayyy bayıldım face sayfası daha da güzelmiş:)))) ne güzel o yeşil pembeler-mavi yeşiller...çok güzel şeyler dizayn etmiş yaa..aslında benim çok hoşuma gidiyor böyle şeyler..ancak dediğin gibi bende de tembellik var galiba:))) nasıl olduysa zeyyyynonun gazına gelip minnoşum için bişeyler yapmaya başladım:))))
Ne güzel işte, kendin yapmanın keyfi bi başkadır kesin :) şimdiden ellerine sağlık
aynen aynen, benım de yandı da ondan soruyorum
ben bebek gormeye gıttıgımde bazıları sadece bebek cıkolatası sunmustu
bazıları hem cıkolata hem bebek sekerı
ama bence cıkolata yeterlı gıbı gelıyor
bebek sekerı ıcın de bır zahmet eve gelsınler, di mi?
canım en kotu erken bıle gelseler
pastaneden şık kutulu bır cıkolata alınıp ıkram edılır
sart mı yanı ılle de bebek cıkolatası olması dı mı
ben begendım 30-35 tane var ıcınde,
95 TL dıyorlar
mavı yaldızlı kagıda sarılı, uzerınde bebek fıguru ve kurdela var
ben sanırım hastane ıcın bunu yaptırıcam, zaten az gelen olur;
eve gelenlere de bebek sekerı yaptırsam,
kalanı da daha önce eve gelmeyip de mevlutte gelenlere versem,
+ mevlut sekerı ıkram etsem
anammm
en az 300 TL tutar; off
battık biz.. :))
ben sabah gene ağladım.
çok yorgun ve uykusuzsum zaten. hazırlıksız olmam sebebiyle de huzursuzum.
evde yemek de yok pişirecek bişi de yok. aç kalıyorum.
bugün pazar var. ben eve 7 de anca giderim. ek işe de gideceğim. zaten pazara gitmem mümkün değil rahatsızım.
kayınvalideme pazara git dedim. gidemem bacağım ağrıyor dedi. eşim 10 dan önce gelmiyor. bana oturup ağlamak düştü tabi
ben sabah gene ağladım.
çok yorgun ve uykusuzsum zaten. hazırlıksız olmam sebebiyle de huzursuzum.
evde yemek de yok pişirecek bişi de yok. aç kalıyorum.
bugün pazar var. ben eve 7 de anca giderim. ek işe de gideceğim. zaten pazara gitmem mümkün değil rahatsızım.
kayınvalideme pazara git dedim. gidemem bacağım ağrıyor dedi. eşim 10 dan önce gelmiyor. bana oturup ağlamak düştü tabi
Ben 3 sayfa önce yazmıştım. Senin için kopyalıyorum tekrar.
32. haftamı bitirmeden birgün önce yani 31+5 de gittim doktora. 37. haftaya kadar çalışabilir durumda olduğuna dair bir rapor veriyor. 37. haftadan sonra zaten işverenin çalıştırması yasak yani istesende çalışamıyorsun. Bu raporu alman demek 37. haftaya kadar çalışmak zorunda olduğun anlamına gelmiyor. Mesela ben işlerimi toparlayamadığımdan mecburen 35 yada 36 ya kadar çalışırım diye düşünüyorum. Çalışamayacağın hissettiğin anda tekrar doktoruna gidip iznini başlatıyorsun. Kalan kısım doğumdan sonraya ekleniyor. Yani 35. haftamı bitirip ayrılırsam 32-35 haftalar arası çalıştığım 3 hafta doğumdan sonraya eklenecek. Başka bir deyişle 16 haftalık iznimin 35. haftadan sonraki 5 haftasını doğum öncesi 11 haftasını doğum sonrası kullanmış olacağım.
kızlar size bişi daha sorucam ben ilk gebeliğimde böle bişi duymadığımdan ve nasılda gözümden kaçtı bilmiyorum ab0 kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı ben baya araştırdım ama doktoruma sormayı unuttum benm grubum 0 kocam AB oğlum Anegatiff yani ben bu uyuşmazlığın ne olduğunu bir türlü anlayamadım cidden.....:26::26::26:
Bu hareket ne işe yarıyor anlamadım ben :26: Bebeğin döndüğünü hissetmek ne için :44: Ayaklar o şekilde kalkınca bebek sıkıştığı için tepiklemeye ve hareket etmeye başlıyordur bunu anladım ama amaç ne onu anlamadım
kızlar HeeeeLpp.. benim iştahım iyicene açıldı .. gece gündüz sabah akşam kuşluk ikindi.. hep açımm hiç doymuyorum sizde de böylemi yoksa benim içimde başka bişey mi var
canım ya kıyamam, ne pişirceksen onu alıver marketten pazarla uğraşma boşver
ah bu kayınvaldeler, gidiverseymiş ya, yada giden birine 20 tl verse zaten sana bisürü şey alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?