2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sebze alınabiliyor mu. sebze meyve eksik kalıyor bizde hep. diğer şeyler bi şekilde alınıyor yada çabuk tükenmiyor. ama sebze meyve kullansan da kullanmasan da bi süre sonra mecbur bitiyor

Canım bende oturamıyorum normalde dışardayken tam oturmadan yapardım tabi hamilelikte bu mümkün olmuyor ama iş yerimde bu tuvaletler için kağıtlar var oturma yerine seriliyor bir tanesini buruşturupiçine atıyorum bir tanesinide oturma yerine seriyorum.Sende o kağıtlardan kendin satın alabilirsin

cumartesi forum istanbula gitmiştim. bişi alamadım. aşırı yoruldum. geç gitmiştim. bundan sonra karar verdim avcılardan öteye gitmeyeceğim alışveriş için. daha ucuz oluyor, çeşitli oluyor diye oralara gidiorum perişan oluyorum. astarı yüzünü geçior. havuzluhan benim için çok kötü ve masraflı oldu mesela. evi yakın olanlar için iyidir de benim için kötü bi deneyim oldu.

sırası gelmişken ben ordan yastık yorgan aldım, elyaf 100 tl. english home da 50 tl ye pamuk yorgan vardı. almayanlar ve tek yorgan alcaklar oraya baksın bence.

neyse, bi kere daha gitcem eminönü tarafına, anakucağı almak için.

bir kez de ikea ya. ordan alacaklarım var.

onun dışında yakınlardan alacağım.

rezene sana sorum var bu sebeple. bu sevi bebe de neler var. kıyafet almıyacağım. bi hastane çıkışı daha birde mevlüt takımı gibi birşey haricinde. onun dışında sevi bebe de herşey var mı. e bebek gibi bi yer mi burası. cuma gitmeyi düşünüyorum. kaçta kapanıyor biliyor musun. 7. 30 da anca orda olurum.

bu arada kızlar kalça kemiklerim ağrıyor ya. 2 haftadır da decavitim yok içemiorum

bi daha yapmam canım ç0k yoruldum zaten, napalım bizimkilerde böyle demekki, ama akşam misafirler gittikten sonra kayınvalidemler bizdeydi onların çay servislerini falan yaptı mutlu oldum valla cumrtesi günüde misafirim var ama kendimi parçalamayacağim olduğu kadar artık...

Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur

hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam

sorma canım yaa benimde dün vardı misafirim ama benimde aklım hep burdaydı, arada telden girsemmi diye düşünmedim değil bağımlılık yaptınız kızlar banaaaaa

sebze alınabiliyor mu. sebze meyve eksik kalıyor bizde hep. diğer şeyler bi şekilde alınıyor yada çabuk tükenmiyor. ama sebze meyve kullansan da kullanmasan da bi süre sonra mecbur bitiyor

canım herşey alınabiliyor, üstelik sebze meyveleri kilo olarak istemezsen adet olarak da seçebiliyorsunn.. sen bir bak,,

bak alışacak ve bana çok tşk edeceksinnn

çok güzel olmuş hırkayla patikkkk:))))
ne kadar da hamaratsın:))))

Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur

hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam

tek kelimeyle bayıldımmmmmmm maşallah bu ne hamaratlıkkk yanlız hırkayı merve ve talia görmesinn benden söylemesiii

Canim cok güzeller hepsi masallah magrifetli anneler var :) cok seker hepsi güle güle giydir insallah

hani hep sol göğsümün altında sabit bir noktada ağrı var bıçak gibi batıyor diyordum ya,işte o ağrı baya hafifledi.acaba bebek aşağı indi diyemi:44:

canım aynı ağrı bendede başladı acaba kalbimmi ağrıyor kaburgalarımmı batıyor anlayamıyorum, göğüslerimde kkkooocccaamannn o yüzdende anlayamıyorum galiba, neden acaba o ağrı, kontrolümde haftaya perşembe :26:

canım hırkayı astıgın dolap naz'ın dolabı galibaa..

o porselen kulpların altındaki metali çıkarıp arka taraftan yani dolabın iç kısmından takarsan daha güzel görünür.. bide öyle dene

bak daha çok begeneceksinn

melinnaz maşallah. bende hatıra olsun diye örcektim bişiler. pembe beyaz ip almıştım. hem öremedim hemde sonradan renk tutmadı :) gene bir patik olsun öreyim istiyorum. canvers patik tarifi var nette . baya açık anlatıyor. bi tane yapmak istiyorum bakalım fırsat bulursam

çok güzel olmuş hırkayla patikkkk:))))
ne kadar da hamaratsın:))))

tek kelimeyle bayıldımmmmmmm maşallah bu ne hamaratlıkkk yanlız hırkayı merve ve talia görmesinn benden söylemesiii

teşekkür ederim kızlar çok sevindim beğenmenize oyalanıyorum işte bende bunlarla...
zeynom hırka 2 aydır elimde sürünüyor ancak bitirebildim bende acemiyim ilk kez hırka ördüm merve ve talia isterse örmek yardımcı olurum onlara....

Oglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibi cok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:

aman canım boşver ya bitmez o geçmiş oku okuu

hayırdır canım geçmiş olsun ne oldu
37 haftaya kadar çalışıcaksın herhalde...

Cnm temizliği sen yapacak degilsin heralde nasil cam sileceksin bu halinle ki valla bende nisanin çıkmasını bekliyorum esım izin vermiyor kadın tutarız dedi bakalım ne yapcaz

Desty cnm hayırdır ne oldu

kızlar dün yazamadım kusura bakmayın. bugün de hastaneye gittim 32. haftamdayım ya çalışabilir raporumu almaya. benim gittiğim hastanede ssk geçmiyor bu sebeple kendi hastanemden bir rapor alıp ordan da onların yönlendirdiği başka bir hastaneye gttim. neyse hallettik :))

sorunuzun cevabına gelince... sabah işe geldim, güzel kahvaltımı ettim falan herşey yolunda. kızım çok hareketli ben alıştım artık. sandalyede oturuyorum birden böyle 3 saniye falan çırpınır gibi tüm vücudunun eli koluyla falan içimde gidip geldiğini hissettim ve dışardan da çılgınca gözüküyor zaten. şimdi böyle anlatınca garip geliyor kulağa tam ifade edemiyorum ama çok korktum anında ağlamaya başladım bişey oluyor kızıma diye... doktorun telde bişey yok demesiyle içim rahat etmicekti biz de kalkıp gittik. bi de ben sara hastasıyım nöbet geçirince insan öyle çırpınır ya acayip takık durumdayım bu konuya. neyse doktorum muayane etti uzun uzun kalbini dinledi ve herşey mükemmel dedi çok şükür. sonra da bana şu bilgileri verdi ; çırpınma eylemi gerçekte nefessiz kalmanın göstergesidir, bebek hepimizin bildiği gibi içerde nefes almadığı için bizim anladığımız anlamda çırpınması gibi bir ihtimal söz konusu değil. anne karnında bebeğin hiçbir hareketi az ya da çok olsun kötüye yorulmazmış. çünkü bebek enerjisi yerinde olduğunda, kendisine kan akışı iyi olduğunda ve iyi beslenebildiğinde hareket edermiş. bu haftadan sonra dedi içerde yolunda gitmeyen bişeyler olursa bunu fazla hareketle değil hareketsizlikle anlarsın çünkü bebeğe kan akışı azalır bu bebeğin enerjisini düşürür ve normalden çok uyumaya başlar ve hareket hissedemezsin diyor. bu sebeple artık kızımın her hareketinde şükrediyorum :)

süper olmuş çoooooooook teşekkürler. cep telefonu şarjı alın yanınıza

Kızlar ya zıbın setiyle hastane çıkışı aynı sey değilmi ?

bu işe hiç aklım ermiyor zaten. normal alttan çıtçıtlı badiler ve ayaklı altlardan götürsek olmuyor mu? iç zıbın diye bişey mi var? ben niye bilmiyorum. o mutlak gerekli mi? nasıl bişey? bizim giydiğimiz atlet yerine mi geçecek.... ayyyyyyyy amma soru sordum. bi görselle biri beni aydınlatsa ne sevaba girecek

anammm bayıldım yaaa çok datlı olmuşşş .. kız anneleri daha şanslı bu konuda.. benim eş dost akraba örmüş getirdiler hep mavi yada beyaz hepside dümdüz örülmüş .. süsleme imkanı olmuyo .. geçenlerde annemle kayınvalidemle alışverişe çıktık bakınıyoruz öylee.. gidip gidip kız cicilerine bakıyolar.. hülya kız doğursaydın bak buda güzelmiş diyolar.. dedm boşuna bakmayın onlara kız mız yok .. oğluşuma bakın sizz

Canim cok güzeller hepsi masallah magrifetli anneler var :) cok seker hepsi güle güle giydir insallah
canım çok teşekkür ederim inşallah güzel günlerde giydirmek kısmet olur hepimize :)

evet canım naz'ın dolabı şimdi baktım canım o metal kısım ve porselen kısım bütün ayrılmıyor yani ama ben böyle de çok beğendim

canım teşekkür ederim nette çok model var sende başla bak göreceksin çok zevkli...

Geçmişe şöyle bi baktım da günler yaklaştıkça telaşlarımız artmış baya, ben de artık çalışmak istemiyorum ama mecburum ücretsiz izin alamıyacam alacak olanlardan çok özeniyorum mutfak banyo tuvalet temizliği ve salon süpürme hariç hiç temizlik faaliyeti falan yapmıyorum mide bulantılarım da maalesef geri geldi ilk aylardaki gibi 3 gündür aralıksız yağış var, anemin gelmesien de çok var yrn da seyahat etmek zorundayım biraz olumsuz düşünüyorum bu gün ama minik tekmeleyince ne iç,n uğraştığımı anlayıp her şeye değer diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…