canım biliyorum sen internetten alışveriş yapmayı sevmiyorsun ama böyle üzülecegine alıştır kendini lütfen,
herşeye tek başına yetişemezsin.. migros sanaldan yapsana alışverişini, kapıya kadar istedigin saat aralıgında teslim ediyorlar ve kesinlikle kötü ürün gelmiyor.. eşim ilk evlendigimizde internetten alışveriş mi olurmuş görmeden etmeden derdi.. şimdi markete gidicem diyorum ne gerek var netten söylesene diyor
https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/view/bolge-secimi
bak buraya üye olup bir incele, hoşuna gidecektir eminim..
hem zaman tasarrufu hemde yorulmamış olursunn...
Kızlar hayırlı geceler, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çünkü hep cepten okudum, bide benim cepten giriş yaptığımda ben şifremi falan kaydetmiştim o yüzden her açtığımdan sanırım çevrimiçi gözüküyorum bunu yeni farkettim kızlar kusura bakmayın cepten yazmak zor siz de tahmin edersiniz ve sürekli yazacak fırsatta bulamıyorum cepten yazmaya çalışınca yarım saat geçmiş oluyo, yani okuyup okuyup hiç bişey yazmıyo selam vermıyo diye düşünmeyin, benim adım ağaşıda gözüküyo ve benden bi ses çıkmıyosa bilinki cepten okuyorum yada lafa dalıp cepten açık bırakmışımdırNeyse bukadar uzun açıklamadan sonra çoğunuz iyisiniz, sıkıntısı olup doktora gidenler geçmiş olsun... Evini temizleyemeyip kafasına takanlar ben de sizdenim ama yapacak bişey yok sadece genel işleri yapıyorum, camlarım çamur gibi, halılar berbat ve şimdi de oda kaapıları gözüme batmaya başladı leke leke olmuşlar silmek gerekiyo kim yapacak ama kimse yardıma gelmıyo kuzenlerim var, halam var ama onlar teklif bile etmedikten sonra ben hiç demem , eşimle kardeşim de ev süpürmek gibi işlerden başka bişeye yardım etmiyolar en son ben de kadın çağarmayı düşünüyorum doğum zamanı annem gelecek ama ona da ağır iş yaptıramam bel fıtığı var anca kıyıyı köşeyi toparlar toz alır annecim ki oda yeter bana
Zeynoo; Cnm ya maaşallah bebişine ne güzel kilo almışdaha da toplar 4 kilo doğar gibi geliyo nazar değmesin oğluşuna...
cnm ya dualarımız senle inşallah şu 34. haftayı atlatırsın cnm, doktorlar da her ihtimali düşünmüş o iğneleri vurulman iyi olmuş cnm bebek için erken doğarsa çok faydalıymış ciğerlerini geliştiriyomuş gerçektende...
Buarada kızlar nst ye sadece bu haftalarda riski olanları sokuyolar, mesela benim de rahim ağzım genişlemiş ve yumuşama başlamıştı kasıklarımda çok ağrıyodu o yüzden doktor nst ye soktu ve 10 gün sonra gel dedi... aslında haklısınız bu haftalardan sonra doğuma ne kaldıki bir ayda bir randevu vermeleri bana da fazla geldi ama demekki durumunuz iyi çok şükür demekki, Nilomun dediği gibi riskiniz olmasından daha iyidir.
Benim de bu perşembe kontrolüm var bakalım durumum ne , sancılarım da fazla yok ama geceleri çok sıkıntı çekiyorum geçen acil gittiğimde yürüyemez haldeydim şimdi çok şükür iyiyim işe gidip geliyorum.
Kızlar bugün bende hormonlarımın esiri olup ağladım biraz, nedeni de çok komikiş yerinde tuvalete gittim (belki 10 defa gitmek zorunda kaldım bugün sürekli geliyo) bunda ne var diyeceksiniz , işyerindeki tuvalet normal alaturka tuvalet ben normalde toplu tuvaletlerde hep böylesini tercih ederim oturaklı alafranga tuvaletten iğrenirim ama gel gelelim işler değişti bugün okadar zor çömeldim ki tuvalete hem kalçamdan bacağıma kramplar girdi hem karnım acıdı kasıklarım acıdı az kalsın doğru düzgün çökemediğimden üstüme yapıyodum ve yere düşme tehlikesi atlattım tuvalette, tabi ben bir sinirlen bir üzül acıdan sızıdan ve üstüme yapma korkusundan ağlamaya başladım, ağladım ağladım sonra çıktım tuvaletten ve aynı acıyı on defa yaşadım kızlar yaa ben napıcam herşeye dayanırım çalışırım diyodum hep ama daha da ağırlaşcam nasıl olacak bu tuvalet olayı offf ne çok yazdım ya sanki vatan millet meselesi
bi daha yapmam canım ç0k yoruldum zaten, napalım bizimkilerde böyle demekki, ama akşam misafirler gittikten sonra kayınvalidemler bizdeydi onların çay servislerini falan yaptı mutlu oldum vallacanımm ben de eşimin beni çok sevdiğine , beni düşündüğüne çok inanıyorum , biliyorum ama gel gelelim ev işi konusuna gelince hiçbişeye elini sürmez
öyle alışmadım, bilmiyorum, çok zor geliyor diyor, ben de beklemiyorum artık, arada söyleniyorum tabi de napiim o da öyle alışmış, çok zorladım başlarda denedim, deiştiremedm, baktım geriliyoruz , saldım ben de
beklememeyi öğren ki kırılma canım ya, bekleme boşver, o da öyle, bu seni sevmediğini kesinlikle göstermez. Bazıları doğuştan yetenekli ve istekli, bize de öylesi denk gelmiş napalım
Bu arada halı silmek de neeeee
Sen hamilesin kuzum bırak bu işleri, ben bi 4 aylık hamileydim sanırım silmeye kalktım bi hafta belim ağrıdı
Bebişi düşün canım, yapma yaa
selam kızlarrr geçmişi hiçççç okuymadım vallla birazdan yemeğe misafirim varrrr ve ben buraya iki satır bişi yazım diye uğraşıyorummmhasta arkadaşlarıma geçmiş olsun kontolleri olanların bebekleri inşallah iyidir...yarınnda kaynanamın günü varrr ona pasta yaptım yoruldummm azcık bi göz atıyım dedimmm
sebze alınabiliyor mu. sebze meyve eksik kalıyor bizde hep. diğer şeyler bi şekilde alınıyor yada çabuk tükenmiyor. ama sebze meyve kullansan da kullanmasan da bi süre sonra mecbur bitiyor
Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
Eki Görüntüle 687978
Eki Görüntüle 687979
Eki Görüntüle 687980
Eki Görüntüle 687985
Eki Görüntüle 687986
Eki Görüntüle 687987
Eki Görüntüle 687988
Eki Görüntüle 687989
hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam
Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam
Eki Görüntüle 687978
Eki Görüntüle 687979
Eki Görüntüle 687980
Eki Görüntüle 687985
Eki Görüntüle 687986
Eki Görüntüle 687987
Eki Görüntüle 687988
Eki Görüntüle 687989
hani hep sol göğsümün altında sabit bir noktada ağrı var bıçak gibi batıyor diyordum ya,işte o ağrı baya hafifledi.acaba bebek aşağı indi diyemi:44:
çok güzel olmuş hırkayla patikkkk:))))
ne kadar da hamaratsın:))))
tek kelimeyle bayıldımmmmmmmmaşallah bu ne hamaratlıkkk yanlız hırkayı merve ve talia görmesinn benden söylemesiii
Şeker çikolata veya baby shower konseptlerini görmek isteyenler için size bir adres vereyim kendisi benim üniversiteden çok sevdiğim bi arkadaşımın eşidir. çok da tatlıdır bi göz atın isterseniz
http://dreamsbyseda.com/
aman canım boşver ya bitmez o geçmiş oku okuu
hayırdır canım geçmiş olsun ne oldu
37 haftaya kadar çalışıcaksın herhalde...
Cnm temizliği sen yapacak degilsin heralde nasil cam sileceksin bu halinle ki valla bende nisanin çıkmasını bekliyorum esım izin vermiyor kadın tutarız dedi bakalım ne yapcaz
Desty cnm hayırdır ne oldu
kızlar hemşire ve asistanın söylediklerini aynen yazıyorum..
anne için,
gecelik,terlik,taç
1 tane alt pijama üstüne tişört yeterlii (takım olmasına gerek yokmuş)
gögüs pedi,
bildigimiz ped
2-3 ad. kilot
poponu örtecek kadar uzun bir giysi (sabahlık şart degil)
havluya da gerek yok, rulo kagıt havlu yeterli.
1 rulo çöp poşeti olsun çantanda kirlileri koyarsın.
(emzirme atleti, sutyenine hiç gerek yok
hastaneye gelirken üzerinde olsun yeter
hatta hiç sütyen takmak istemezsen gögüs pedi yapıştırırsın badine.)
makyaj malz. ayna,tarak bunlar zaten normal çantanda oluyor.. ki her kadın normal çantasını da zaten getiriyor.. ayrıca hastane çantana koymana gerek yok.
bebek için,
1 zıbın takımı
1 hastane çıkışı
battaniye
emzik, biberon,mama kaşıgı (genellikle gerekli oluyor)
ıslak mendil ve pişik kremi
agız silme bezi
bebek bezi (6-7 tane)
(fırça,tarak,havlu, kozmetik şampuan falan hiç gerek yok, boşuna taşıma)
süt sağma mak. getirebilirsin..
birde bebek şekeri sepeti, çikolata yada kolanya yetiyor.
kızlar bu şekilde yazdılar.. bende akşam çantamı baya bir güncelledim,
kendim için 2 pijama takımı koymuştum gecelik dısında onları 1 e indirdim. emzirme sutyeni, atleti çıkardım, hastane giderken üzerime giycem.
bebek için 2 zıbın 2 hastane çıkışı koymuştum onları teke düşürdüm. şampuan, bebek yagı falan onları çıkardım.
onların yazdıkları dısında ufak tefek şeyler daha koydum dayanamadımama genel olarak bu şekilde yeterliymiş..
sizinde eger hayır şununda mutlaka olması gerekir dedikleriniz varsa lütfen yazın.. o anda akıllarına gelmemiş olabilir
Kızlar ya zıbın setiyle hastane çıkışı aynı sey değilmi ?
canım çok teşekkür ederim inşallah güzel günlerde giydirmek kısmet olur hepimize :)Canim cok güzeller hepsi masallah magrifetli anneler var :) cok seker hepsi güle güle giydir insallah
evet canım naz'ın dolabı şimdi baktım canım o metal kısım ve porselen kısım bütün ayrılmıyor yani ama ben böyle de çok beğendimcanım hırkayı astıgın dolap naz'ın dolabı galibaa..
o porselen kulpların altındaki metali çıkarıp arka taraftan yani dolabın iç kısmından takarsan daha güzel görünür.. bide öyle dene
bak daha çok begeneceksinn
melinnaz maşallah. bende hatıra olsun diye örcektim bişiler. pembe beyaz ip almıştım. hem öremedim hemde sonradan renk tutmadı :) gene bir patik olsun öreyim istiyorum. canvers patik tarifi var nette . baya açık anlatıyor. bi tane yapmak istiyorum bakalım fırsat bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?