2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sosyoloji12 kaybetmiş canım..içini ferah tutmaya çalış,kendini yorma,dua et..elimizden başka bir şey gelmiyor ki..inş bişeyciği yoktur bebişinin..

canım bende sürekli kötü şeyler düşünüp endişeleniyorum ama yinede kendimizi kontrol etmeliyiz.moralimizi yüksek tutmalıyız bebeğimiz içincanım benimde öyle çok aman aman bir belirtim yok.napalım herkes aynı şeyleri yaşamak zorunda değilki.kontrolün ne zaman canım?kalp atışlarını duydun mu?

9 kasımda cnm kalp atışlarını ayın 14ünde duydum herşey çok normaldi ama azıcık olan belirtilerim de yavaş yavaş kayboluyo içimde ölse belirtileri ne olur onları da tam bilmiyorum..

Merhaba arkadaşlar daha önce bahsetmiştim nisan ayında bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuş tekrardan hamile kaldım ve aynı şeyleri yaşamamak 7. hafta bitsin öyle gitcem demiştim bugun ilk kez doktora gittim koltuga oturdugumda okadar kötüydüm ki sanki her an kötü bişey şöylüyeceğini düşünüyordum ve ultrasana bile bakamaıyordum o sırada işte bebk burda ben halen bakmıyorum kalbi atıyor mu maşşallah çok kuvvetli dedi ve maşallah nasıl beslediyesen bir hafta önde şu an 8. haftası bitmiş 2 haziran doğumun olcak allah kısmet ederse dedi ve ondan sonra ben bir ağladım doktor hanım dediki dur seni nasıl mutlu etcem ve cihazın sesini açtı ve o minicik kalbin seslerini duydum bir kez kötü bişey yaşamışsın hem yaşıcan diye bir şey yok dedi kendine iyi bak ikili testi yapıp gel bir dahakine kontrole gelmeyeyim mi dedim bebek çok güzel yerleşmiş gereksiz ultrasona sokmayalım dedi. Sonra hergün yemem gerekenleri saydı sizede yazıyorum gerçi çoğunu yiyordum;
1 bardak süt
1 kase yogurt
hafta iki kez balık
haftada iki kez et
gün içinde meyve
3 ceviz
3 badem
3 fındık
folic asiti 12. haftaya kadar iç
birde vitamin yazdı(elevit isminde)

kızlar birde doktor dedi miden bulandımı bende dedim iki hafta önce 5 gün bulandı sonradan kesildi artık miden bulanmaz bu haftadan sonra dedi kafanı bulanmıyor diye takma dedi kızlar okurken maşallah değin kimseye anlatamıyorum size yazdım halen yazarken ağlıyorum..

kalp atışı 22.10.2012 15.01 duyuldu:))))
2 haziran dogum dedi allah nasip etsin....

ayyy canım gözün aydın çok sewindim karışıklık için kusura bakma sorun bendemi oluştu öylemi oldu anlamadım
dum tıss dum tıss atıyodu haa senin bebiiş fena olacak desene
bu arada ne testi yaptırdın:26:

9 kasımda cnm kalp atışlarını ayın 14ünde duydum herşey çok normaldi ama azıcık olan belirtilerim de yavaş yavaş kayboluyo içimde ölse belirtileri ne olur onları da tam bilmiyorum..

canım bende bilmiyorum ama ne düşünürsek o olur bence güzel şeyler düşünelim olmaz mıbende arada bir seviyorum bebişimi konuşuyorum onunla resimlerine bakıyorum,hayal kuruyorum onu kucağıma aldığım günleri.sende seni mutlu edicek şeyleri düşünmeye çalış.zaten şimdilik elimizden gelen sadece bu ve bol bol dua...

aynen yanıp sönüyor :) ne güzel duygu :)

okurken bende ağladım.bu aralar çocukla ilgili herşey ağlatıyo zaten.ALLAH sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım benim.bu arada elevit çok iyi bi ilaç...

bizede nasip olur inş cnm aynen sen keseyi gördün mü değer kaç olunca kese görülüomuş
inşallah canım 1500 ve üzeri olunca gözüküyomuş canım benim 2500 civarıydı karından gördük
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
gözün aydın canım darısı başımıza
doktorlar böle işte korkutuyolar insanı maşşallah bak ne güzel gördün bebşi de pıt pıtları da
şey canım bu sekulum diye bir alet var maşa gibi rahim ağzı açılsın diye takıyrlar ondan takmadı demi onu merak ediyorumda
aynen canım spekulum takıyolar ama hiç acımıyo merak etme
ayyy canım ne güzel ya kollarını bacaklarını bile farketmişsin maşşallh canım
benimde hiç belirtim yok canım arada bir çok çok nadir kasık sancım oluyo sadece bende senin gibi korkuyorum ama olumlu düşünelim inş. bişey yoktur canım içimizi ferah tutalım bebişlerimiz de sıkılmasın
bugün herkes duymuş pıt pıtları ya çok özendim hemen doktora gidesim var
gözün aydın canım bende hiç vermedim özelde testlere ne güzel valla
hoş geldin canım agustos topiğindensin sende hayırlı olsun bebeişin canım 1500 den sonra kese gözüküyomuş bebek olmasa o kadar yükselmezdi heralde bence başka bi doktora gözük canım fotograf çok net çıkmamış ona yorum yapamayız ama sen canını sıkma bebeişin seninle
gözün aydın canım amin inş. bizde görellim cihazlarda yanılma payı da oluyo canım bişey olsa doktor sölerdi merak etme bebişlerin iyi
gözlerim doldu valla canım ya ne güzel bebeişn kocaman olmuş bak kucagına da alcan inşallah canım

kadınlar kulubü ailesine yeni katıldım,25 haziran 2013 muhtemel doğum tarihim Allah izin verirse heyecanlarımızı paylaşmak için üye oldum kk ye

kızlar keselerinizin boyutları nasıl bizimki 8mm miş :)

Günaydın kızlar
Senin doktor da benim doktorun kafadanmış. Doppler ile ses vermesi gerekiyormuş ama ses dalgası verip yormayalım gerek yok dedi. Biraz mızıldadım ama hiç gözümün yaşına bakmadı. Herkes duyuyo ama dedim, ne gerek var baksana o kadar net atıyor ki dedi. Bir ay sonra gideceğim ben tekrar. Folik asite devam edecekmişim.
sosyolog_h gelince ne oluyor diyecek muhtemelen. Bebeğini kaybeden arkadaşımız sosyoloji12 arkadaşlar. Yanlış anlaşılma olmasın.
Sosyolojinin başı sağolsun o zaman.Kim kaybederse acı yine de çok gerçek.
Ben de buradan kızların kustuklarını, fena olduklarını okudukça bebeğime bir şey oldu da ben mi bilmiyorum diyorum çoğu zaman. Hatta dün doktora giderken içimde korku vardı, kalbi mi durdu yoksa diye. Herkesin bünyesi farklı. Kimi çok hissediyor kimi hissetmiyor. Kocama naz yapamıyorum. Bakıyor sapasağlamım, arada ağrılarım oluyor ama başka bişi yok yine eskisi gibi yemek temizlik bekliyor, acımıyor hiç
Demek ki doktor o yüzden dinletmedi. Bİrkaç saniye duysaydım bari
Ben kan testlerine 75 tl verdim. Sen çok çok ucuza yaptırmışsın.

Kızlar aile hekimine ne zaman kaydolmak lazım? Kasımın ikinci haftası çok mu geç olur? 11. haftada olacağım o zaman

canım hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ben daha doktora gitmedim :44:

hoşbulduk canım ben dün gittim kese göründü 10 gün sonra tekrar gel dedi ilk mi senin de

canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olması güzel şeyler düşün hep sağlıkla sıhhatle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah

Kızlar aile hekimine ne zaman kaydolmak lazım? Kasımın ikinci haftası çok mu geç olur? 11. haftada olacağım o zaman
ben de kaydolmadım henüz, 31 ekimde kontrolüm var, o gün bu işi de aradan çıkarıyım diyorum..

Günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…