2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar herkese günaydın, bebişlerinin kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum darısı başıma inşallah 1 kasımda muayenem var nasıl sabredicem bilmem o güne kadar sizlerin güzel haberlerinizi okudukça daha da hevesleniyorum :)
ben bukşam bayram tatilim için memleketime gidiyorum 10 saatlik bir yol inşallah herşey yolunda gider de bebişimle sağ salim gider geliriz.

Günaydın arkadaşlar bugün itibari ile tatile çıkıoruz,
içimdeki miniş kadar mutluyummm:)
içimdeki miniş kesin mutlu olduğunu varsayıyorum:)
Mutludur tabii benim gibi anaya düştü:)))))

ben de kaydolmadım henüz, 31 ekimde kontrolüm var, o gün bu işi de aradan çıkarıyım diyorum..

Günaydın kızlar

Ben de kayıt yaptırmadım, çalışıorum, 30 ekim için sabah dr randevusu aldım o gün hallederim belki.
Benim sağlık ocağı o kadar ters yerdeki sormayın gitsin ama bir kerelik gidip gelicem nabalım artıkın..

Teyzeleri biz de dün duyduk bebeğimin kalp atışlarını (22.10.2012 19:00) :)))172 atıyormuş ve 1.54 cm olmuş canımın içi...
Dün biz (7+3) tük SAT a göre ama doktor boyuna göre (7+6) dedi (maşallah)...
Çok sağlıklı bir problem yok dedi doktor...
Darısı duymayanlara görmeyenlere inşallah...
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Hepinize iyi gunler ve iyi bayramlar:)))

gözün aydın denoz herşey böyle yolunda gider hep inşallah :)

günaydın arkadaşlar;
ben de dün kendi dr.uma gittim.. çok gerildim heycan yaptım hiç bir şey çıkmıycak gibi geldi :) ama miniğimin kesesini ulturasonu karnıma
koyar koymaz gördüm :) oh çok şükür dedim.. darısı hepinizin başına.. 1kasım a tekrar çağırdı onda da kalp atışlarını duycaz inşallah.. bu arada
folbiol çok yüksek dozmuş önermedi bilginiz olsun.. zaten ben aşırı yüksek die kullanmıyordum.. akşammları bende acaip bulantı ve baş dörnmesi de
yaptı o folik asit...

evet canım ilk bayramdan sonra giderim diye düşündüm bakalım kan testini ne zaman yaptırdın değerin kaç çıktı?

kan testini geçen cuma yaptırdım 1281 çıkmıştı ptesi de ultrasonda kese çıktı minnikcik:)

folidoce diye bir folik asit verdi bana.. kullanan var mı arkadaşlar? folbiol ve folikpluse biliyodum da bunu ilk kez duymuş oldum :) benim aradığım kadar düşük
zaten değeri dün gece ilkini içtim bakalım :) folik plus için günde üç kez alman zor olur bunu yazayım dedi...

evett teyzelerı benım bebsım de 26 hazıranda gelıcek kısmetse bugunku resmımızı hemen paylasmak ıstedık sızlerle

Eklentiler

• $hully 001.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 32

Bende folidoce kullanıyorum iyi bi ilaç dedi doktor günde bir tane içmen yeterli...

slm kızlar bi şey sorucam bugun doktora gttim gebelik kesesini gördü ama suratını cok buruşturdu:18: sol yumurtalıkta 7.7 cm kist var takip etmemiz lazım dedi böyle bi durumu olan var mı bide sizler günde kaç tane elevit kullanyorsunuz

bir de sabahın köründe gitmek gerekiyormuş oraya :106: ben de hep çalıştığım için aksattım zaten, yakında bu izin alma konularım sorun olmaya başlayacak kesin a-maaan napim yaa, keyfi izin kullanmıyoruz ya sonuçta :106:
belki bu dönemde yüksek dozda folik asite ihtiyacı var bebeklerimizin?
devlette gittim kontrole, dr folbiol yazdı, özelde de doktorum folbiole devam et şimdilik dedi..
sonra zaten değişecek, ilk aylarda önemli zaten folik asit.. :)

Günaydın arkadaşlar
Ben bebeğimin sadece kesesini görebildim kese 18 mmymiş
Doktor karından bakıyor hep
Bana yakın olup bebeğini gören var mı ben de görmek istiyom ama doktor çoook rahat biri :44:

Günaydın arkadaşlar
Ben bebeğimin sadece kesesini görebildim kese 18 mmymiş
Doktor karından bakıyor hep
Bana yakın olup bebeğini gören var mı ben de görmek istiyom ama doktor çoook rahat biri :44:
canım ben de keseyi gördüm her iki gidişimde de..
kesenin içinde beyaz iki nokta var ama hiç demedi bu bebeğin felan..
ben de soramadım :26:
kafam karışık benim de, 31 ekimde gidicem tekrar kontrole :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…