2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ultrosona göre 5+4 hamileyim doğum tarihide 20 haziran tesekkür ederim kızlar insallah bebeğim büyür gelişir kalbinide dinleriz nazlı yavrum benim üzüyor bizi

benim ultrasondaki hesaba göre 7 hafta 4 günlük..ama aslında 8 hafta 1 günlük bebisim..doktor önemli değil bu, gelisimi güzel dedi..zaten crl dedikleri ölçüme göre söylüyorlar o da 3-4 gün hata payı ile söylüyor..yani çok sükür iyi bebislerimiz:)

mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)

Hayırlı olsun, gözün aydın darısı başımıza

Çok güzel çok sevindim, bebeğin sana süpriz yapmış tam ikizler bebişi heyecan dorukta :))

Yaklaşık olarak aynı yerlerde benim de oldu haftasonu ilk kez bu kadar şiddetli ağrım oldu hiçbirşey yapamadım sadece uzandım sonra kendiliğinden geçti.

Giderek büyüyorlar ne güzel kalbinin atıyor olması iyi biz duymasakta olur bosver sağlıklı olsunlarda.

selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım Eki Görüntüle 538101

hadi gözün aydın görmüşsün bebişini ne güzel, yakışıklı mı desek güzel mi desek

Ayy gözün aydın senin bebişin haberini almak iyi oldu, merak ediyorduk.

çok güzel bişey değilmi o anlayamadığımız ultrason fotosundaki minicik siyah karaltıya bakmak ben evde sürekli bakıp seviyorum :) benim doktorumda 2 hafta sonraya muayeneye çağırdı kalp atışını dinlemek için :))

Son düzenleme:
Merhaba anne adayları bende sizlere katılmak istiyorum benim beklenen doğum tarihi 22 haziran.Kızlar öncelikle size birşey sormak istiyorum benim kafama çok takılıyor kese kaçıncı haftada görünür ve kalp sesi ne zaman duyulur benim ultrason resmim var ama doktor net bişey söyleyemeyiz kan pıhtısıda olabilir dedi.beta hcg değerin 5+0 da 6397,94 çıktı.yaa çok korkuyorum kan pıhtısı olma ihtimali nedir kızlar???size resmide ekliyorum lütfen bir fikir verin sizlerin ultrason resimlerinize benziyor mu?Cep telefonu ile çektim tam net değil ama lütfen bir bakın.

Ay canım içimi rahattın bebeğini kaybetti falan diye mesajlar geldi (Allah esirgesin) Hadi kalp atışlarını da duymuşsun endileşenecek pek bişey kalmadı çok şükür zor ve riskli dönemi atlattın.

ne testleri canim erken degilmi? testler icin

canım bak hiç üzülmene değdimi? bazı doktorlar hemen en kötüsü söylemeyi çok seviyorlar galiba,senin adına çok sevindim,bir dahaki randevu kalp atışları için

ya kan pıhtısıyla bu kadar beta hcg çıkmaz bence değer bayaa yüksek maşallah içini ferah tut canım

Bu doktorlar ne kadar çok kafa karıştırıyorlar ya.. Böyle birşey olma ihtimali varsada pat diye söylenmezki canım...Sen başka doktora git bence

bugun biraz kanamam oldu yarın doktora gideceğim aradım gel mutlaka ne olur ne olmaz dedi haziran başı gibi benim doğum herşey yolunda giderse umarım herşey yolunda gider tüm dualarım bu allah hepimizin gönlüne göre versin belki kalp atışını da duyarım ilk gittiğimde çok küçüktü duyamamıştık

veeeeee nihayet bende gelebildim dr dan. acil doğum çıkmış bayaa bekledim ama bu arada da öldüm heyecandan. neyse ki sonunda bebeklerimin kalp atışlarını görebildim çok şükür allahıma.. yalnız bugün normalde 6+2 yim bebeklerim 5+4 çıktı aradaki fark fazla değil mi?? bişi demedi dr um ama ben hemen panikliyorum böyle durumlarda. keseler 1.5 cm civarında.
bebeklerini gören anneler, hepimizin gözü aydın darısı henüz görememiş olanların başına. inş sağlıklı doğum haberlerimizi paylaştığımız günleri de görücez:))

gözün aydın canım...

Fark için doktorun sıkıntı olsaydı söylerdi merak etme..

Karındanmı gördün bebişlerini

ayy gözün aydın canım senin bebekler baya büyük benimki daha minicik yaa ben duymadım gördüm kalbini maşallah :) nazar değmesin bebişlere

ayy gözün aydın canım senin bebekler baya büyük benimki daha minicik yaa ben duymadım gördüm kalbini maşallah :) nazar değmesin bebişlere

canım bebeklerimin boyunu ölçmedi bu keselerin büyüklüğü, kalbini bende sadece gördüm, şu zamanda duymak riskliymiş vücut ısısını yükseltiomuş bebişlerin hiç gerek yok dedi. yanıp sönüyodu zaten anlaşılıyo inş 2 hafta sonra sesini de duyarız. çokkkkkkkk güzzel bi duygu yaaa:)) allah isteyen herkese yaşatsın..

canım bebeklerimin boyunu ölçmedi bu keselerin büyüklüğü, kalbini bende sadece gördüm, şu zamanda duymak riskliymiş vücut ısısını yükseltiomuş bebişlerin hiç gerek yok dedi. yanıp sönüyodu zaten anlaşılıyo inş 2 hafta sonra sesini de duyarız. çokkkkkkkk güzzel bi duygu yaaa:)) allah isteyen herkese yaşatsın..

canım geçmiş olsun,yarın git mutlaka doktora.inşallah herşey yolundadır.bizide bilgilendirmeyi unutma,dualarımız seninle...

canim ikizlerini yerim ben maşallahtebrikler,hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…