ultrosona göre 5+4 hamileyim doğum tarihide 20 haziran tesekkür ederim kızlar insallah bebeğim büyür gelişir kalbinide dinleriz nazlı yavrum benim üzüyor bizi
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
çook sevindim sizin adınıza canım, maşallah bebişine
..
kızlar yaa dün çok felaket bi ağrı girdi karnıma ama regl ağrısı gibi değil, sabah uyandım geçmişti ama tüm gece kıvrandım.. şimdi de ufak ufak aynı ağrı girecek gibi.. gaz sancısı mı acaba? sizde bu şekilde şiddetli gaz sancısı oluyo mu?
Birde ağrı tam göbek deliğimin altında
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
6 saatten uzun seyahat yasak. Bu sefer fan fin serbest
Gayet sağlıklı ve tam iki aylık olmuş. En çok da buna sevindim
selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım Eki Görüntüle 538101
Bebişimin kalp atışını duydummm..dım tıs dım tıs diye atıyoduuu..ultrason çıktısın da aldım.boyu daha yarım cm..normalde 7 hafta olması lazım doktor 6 hafta dedi..önemli değil dedi be öyle deyince..kalbi gayet normal atıyomuş..testlerimi de yaptırdım:) 5 tl verdim sadece testler için özel hastanede:)
Bebişimin kalp atışını duydummm..dım tıs dım tıs diye atıyoduuu..ultrason çıktısın da aldım.boyu daha yarım cm..normalde 7 hafta olması lazım doktor 6 hafta dedi..önemli değil dedi be öyle deyince..kalbi gayet normal atıyomuş..testlerimi de yaptırdım:) 5 tl verdim sadece testler için özel hastanede:)
kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
Merhaba anne adayları bende sizlere katılmak istiyorum benim beklenen doğum tarihi 22 haziran.Kızlar öncelikle size birşey sormak istiyorum benim kafama çok takılıyor kese kaçıncı haftada görünür ve kalp sesi ne zaman duyulur benim ultrason resmim var ama doktor net bişey söyleyemeyiz kan pıhtısıda olabilir dedi.beta hcg değerin 5+0 da 6397,94 çıktı.yaa çok korkuyorum kan pıhtısı olma ihtimali nedir kızlar???size resmide ekliyorum lütfen bir fikir verin sizlerin ultrason resimlerinize benziyor mu?Cep telefonu ile çektim tam net değil ama lütfen bir bakın.Eki Görüntüle 538109
Merhaba anne adayları bende sizlere katılmak istiyorum benim beklenen doğum tarihi 22 haziran.Kızlar öncelikle size birşey sormak istiyorum benim kafama çok takılıyor kese kaçıncı haftada görünür ve kalp sesi ne zaman duyulur benim ultrason resmim var ama doktor net bişey söyleyemeyiz kan pıhtısıda olabilir dedi.beta hcg değerin 5+0 da 6397,94 çıktı.yaa çok korkuyorum kan pıhtısı olma ihtimali nedir kızlar???size resmide ekliyorum lütfen bir fikir verin sizlerin ultrason resimlerinize benziyor mu?Cep telefonu ile çektim tam net değil ama lütfen bir bakın.Eki Görüntüle 538109
veeeeee nihayet bende gelebildim dr dan. acil doğum çıkmış bayaa bekledim ama bu arada da öldüm heyecandan. neyse ki sonunda bebeklerimin kalp atışlarını görebildim çok şükür allahıma.. yalnız bugün normalde 6+2 yim bebeklerim 5+4 çıktı aradaki fark fazla değil mi?? bişi demedi dr um ama ben hemen panikliyorum böyle durumlarda. keseler 1.5 cm civarında.
bebeklerini gören anneler, hepimizin gözü aydın darısı henüz görememiş olanların başına. inş sağlıklı doğum haberlerimizi paylaştığımız günleri de görücez:))
veeeeee nihayet bende gelebildim dr dan. acil doğum çıkmış bayaa bekledim ama bu arada da öldüm heyecandan. neyse ki sonunda bebeklerimin kalp atışlarını görebildim çok şükür allahıma.. yalnız bugün normalde 6+2 yim bebeklerim 5+4 çıktı aradaki fark fazla değil mi?? bişi demedi dr um ama ben hemen panikliyorum böyle durumlarda. keseler 1.5 cm civarında.
bebeklerini gören anneler, hepimizin gözü aydın darısı henüz görememiş olanların başına. inş sağlıklı doğum haberlerimizi paylaştığımız günleri de görücez:))
gözün aydın canım...
Fark için doktorun sıkıntı olsaydı söylerdi merak etme..
Karındanmı gördün bebişlerini
ayy gözün aydın canım senin bebekler baya büyük benimki daha minicik yaa ben duymadım gördüm kalbinimaşallah :) nazar değmesin bebişlere
ayy gözün aydın canım senin bebekler baya büyük benimki daha minicik yaa ben duymadım gördüm kalbinimaşallah :) nazar değmesin bebişlere
hayır canım vajinal baktı, 2 hafta sonra tekrar çağırdı artık karından bakıcaz dedi..
bugun biraz kanamam oldu yarın doktora gideceğim aradım gel mutlaka ne olur ne olmaz dedi haziran başı gibi benim doğum herşey yolunda giderse umarım herşey yolunda gider tüm dualarım bu allah hepimizin gönlüne göre versin belki kalp atışını da duyarım ilk gittiğimde çok küçüktü duyamamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?