2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok canım gördüm attığını daha çok erken duymak için hemde zararı olur diye biliyorum doktor ayrıyetten remini verdi bana yolk kesesinin :) ayyy ne koktum ama karından göremeyince sonra vajinadan burada deyince çokk rahatladım alalhım herkese nasip etsin bu duyguyu ve herkese sağlıklı bebek almayı nasip etsin kucağına banada dualarım hepinize :)

Canım benim arkadaşımda benim gittiğim doktora gitti hamileliği boyunca ve doğumunu da doktorum yaptırdı. Arkadaşım ben gitmeden söylemişti zaten dinletmez boşuna dil dökme diye. Gittiğimde kalp atımını gördük, dinletmicek misiniz dedim hayır dedi. Dinletmem için doppler le ilgili bir şey dedi ama anlamadım. Anladığım kadarıyla sesi dinlerken bir dalga yayılıyor. Onu çok tercih etmiyor benim doktorum.

Arkadaşım 11 haftalıkken 5 sn kadar dinletmiş sadece. Daha önce hiçbir şekilde dinletmemiş. Eltim başka bir doktora gidiyor. Onun doktoru da dinletmedi 10. haftaya kadar. Onunkinin açıklaması şuymuş: Sesi açtıklarındaki dalgalar düşüğü tetikleyebiliyormuş.

Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim doktorum da kendi çapında sebepler söyledi ama ben kalbinin pır pır atmasına o kadar dalıp gitmişim ki izlerken dinlememişim onu.
Çoğu doktorda dinletiyor. Her doktorun farklı bir tarzı var dediğin gibi.

çok sevindim,tebrikler canımkocaman olmuş bebişin maşallah

amin canım Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin,nazarlardan korusun

canım ben cumartesi günü dinledim ,aynı muayenede hemde iki kez:18:bidaha gidersem dinletmim ozamansen hangi şehirdesin?ben istanbuldayım,sende istanbuldaysan doktorun kim diye sorucaktım?

canım gözün aydın

deryaerhan, sen de duymuşsun canım çok sevindim, geçmişi çok fazla okuyamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın. Şu sea band i deneyeceğim akşama bakalım inşallah işe yarar çünkü rezil durumdayım

canım ben cumartesi günü dinledim ,aynı muayenede hemde iki kez:18:bidaha gidersem dinletmim ozamansen hangi şehirdesin?ben istanbuldayım,sende istanbuldaysan doktorun kim diye sorucaktım?

İstanbuldayım Bakırköyde canım. Doktorumda burda İncirli Caddesinde. Mebruke Yılmaz. Hastanede değil ama özel muayenehanesi var. İnanılmaz ilgili ve tatlı biri.

canım gözün aydın.

oy maşallah kuzucuğa.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız...

İstanbuldayım Bakırköyde canım. Doktorumda burda İncirli Caddesinde. Mebruke Yılmaz. Hastanede değil ama özel muayenehanesi var. İnanılmaz ilgili ve tatlı biri.

canım peki hangi hastanelerle anlaşmalı.doğum nerde olur yani...bu doktorda doğum yapan kimseyi biliyo musun?bi de ücreti ne kadar?

merhaba kızlarrrrrr:)))
bugün doktora gittim yolculuk yapabilir miyim demek için, hiç bir sakınca olmadığını söyledi,bilginiz olsun..
ayrıca bebisimin kalbini ilk kez böyle davul gibi duydum:))
kalp sesini dinlemek zararlı mı diye sordum..o da iki çeliskili cevap verdi..
önce dedi ki, zararlı olsa ben yapar mıyım..
sonrada dedi ki zaten çok kısa süre tuttum hemen kapattım fark ettiysen dedi
yani anlayacağınız zararlı..sebebi de yüksek frekanslı dalgaların gönderilmesi sonucu bebişin kalbıne baskı yapıormus..
çok evhamlı olmayalım,ama yine de bilelim diye paylastım..

ayy söylemeyi unuttum benim bıcırıkta 1,14 cm olmuş:)) canım benim yaaa...

selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım

teşekkür ederim canım,ben anadolu yakasındayım bana biraz uzak kalır sanırım:44:

ya ben ağlıyayım mı şimdikafamı nerelere vurayımbenim aynı muayenede 2 kez dinledi napıcam ben şimdi ya öyle kısa falanda değildi

selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım Eki Görüntüle 538101

maşallah canımçok sevindim

tebrik ederim çok güzel bir duygu

tebrik ederim canım
çok zararlı olacağını düşünmüyorum kısacık zamanda

selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım Eki Görüntüle 538101

dün çok tedirgindin
rahatlamışsın ne güzel
çok güzel görünüyor foto
hayırlı olsun

keep kalp atışını duydun mu sen

ultrosona göre 5+4 hamileyim doğum tarihide 20 haziran tesekkür ederim kızlar insallah bebeğim büyür gelişir kalbinide dinleriz nazlı yavrum benim üzüyor bizi

Bebişimin kalp atışını duydummm..dım tıs dım tıs diye atıyoduuu..ultrason çıktısın da aldım.boyu daha yarım cm..normalde 7 hafta olması lazım doktor 6 hafta dedi..önemli değil dedi be öyle deyince..kalbi gayet normal atıyomuş..testlerimi de yaptırdım:) 5 tl verdim sadece testler için özel hastanede:)

içinde beyaz bi nokta var o bebeğe ait miş doktor öyle söyledi sizde ekleseniz fotoları:)
canım benim önce fotoları taratmam lazım,o yüzden o iş yaş:))

ya ben ağlıyayım mı şimdikafamı nerelere vurayımbenim aynı muayenede 2 kez dinledi napıcam ben şimdi ya öyle kısa falanda değild

ya canım benim niye bu kadar takıyorsun kafana,bende haftada 1 dinletiom..Allaha çok sükür hiç bise olmadı,inanıyorum ki olmayacakta..
lütfen kendini strese sokma..valla pişman oldum yazdığıma

hoşgeldin canım bizde seni merak ediyorduk.çok sevindim tebrik ederimkalp sesini duydun mu?yoksa sadece ekrandan mı hareketini gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…