yok canım gördüm attığını daha çok erken duymak için hemde zararı olur diye biliyorum doktor ayrıyetten remini verdi bana yolk kesesinin :) ayyy ne koktum ama karından göremeyince sonra vajinadan burada deyince çokk rahatladım alalhım herkese nasip etsin bu duyguyu ve herkese sağlıklı bebek almayı nasip etsin kucağına banada dualarım hepinize :)anladım canım,sesini duydun mu?bi benim doktorum yolk kesesinden bahsetmiyor heralde:26:
hoşgeldin canımneden duyamadınız,karından mı baktı?
tebriklerhoşgeldin...
canımmmmmm çok sevindimtebrikler
tokoyaycım neden dinletmiyor kalp atışlarını,zararı mı oluyomuş:18:
ya kafam öyle karışıyorki herkesin doktoru farklı elbet ama hangisi doğru şaşırmış durumdayım
biri dinletiyor biri dinletmiyor,biri alttan bakıyor biri karından
korkuyorum artık herşeyden
tokoyaycım neden dinletmiyor kalp atışlarını,zararı mı oluyomuş:18:
ya kafam öyle karışıyorki herkesin doktoru farklı elbet ama hangisi doğru şaşırmış durumdayım
biri dinletiyor biri dinletmiyor,biri alttan bakıyor biri karından
korkuyorum artık herşeyden
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
6 saatten uzun seyahat yasak. Bu sefer fan fin serbest
Gayet sağlıklı ve tam iki aylık olmuş. En çok da buna sevindim
yok canım gördüm attığını daha çok erken duymak için hemde zararı olur diye biliyorum doktor ayrıyetten remini verdi bana yolk kesesinin :) ayyy ne koktum ama karından göremeyince sonra vajinadan burada deyince çokk rahatladım alalhım herkese nasip etsin bu duyguyu ve herkese sağlıklı bebek almayı nasip etsin kucağına banada dualarım hepinize :)
Canım benim arkadaşımda benim gittiğim doktora gitti hamileliği boyunca ve doğumunu da doktorum yaptırdı. Arkadaşım ben gitmeden söylemişti zaten dinletmez boşuna dil dökme diye. Gittiğimde kalp atımını gördük, dinletmicek misiniz dedim hayır dedi. Dinletmem için doppler le ilgili bir şey dedi ama anlamadım. Anladığım kadarıyla sesi dinlerken bir dalga yayılıyor. Onu çok tercih etmiyor benim doktorum.
Arkadaşım 11 haftalıkken 5 sn kadar dinletmiş sadece. Daha önce hiçbir şekilde dinletmemiş. Eltim başka bir doktora gidiyor. Onun doktoru da dinletmedi 10. haftaya kadar. Onunkinin açıklaması şuymuş: Sesi açtıklarındaki dalgalar düşüğü tetikleyebiliyormuş.
Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim doktorum da kendi çapında sebepler söyledi ama ben kalbinin pır pır atmasına o kadar dalıp gitmişim ki izlerken dinlememişim onu.
Çoğu doktorda dinletiyor. Her doktorun farklı bir tarzı var dediğin gibi.
canım gözün aydınTeyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
canım ben cumartesi günü dinledim ,aynı muayenede hemde iki kez:18:bidaha gidersem dinletmim ozamansen hangi şehirdesin?ben istanbuldayım,sende istanbuldaysan doktorun kim diye sorucaktım?
canım gözün aydın.kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
Teyzoşları biz geldik
İstanbuldayım Bakırköyde canım. Doktorumda burda İncirli Caddesinde. Mebruke Yılmaz. Hastanede değil ama özel muayenehanesi var.İnanılmaz ilgili ve tatlı biri.
ayy söylemeyi unuttum benim bıcırıkta 1,14 cm olmuş:))Teyzoşları biz geldik
selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım Eki Görüntüle 538101
inşallah bebisi gördüğün fotoyu da eklersin en kısa zamanda canım
teşekkür ederim canım,ben anadolu yakasındayım bana biraz uzak kalır sanırım:44:İstanbuldayım Bakırköyde canım. Doktorumda burda İncirli Caddesinde. Mebruke Yılmaz. Hastanede değil ama özel muayenehanesi var.İnanılmaz ilgili ve tatlı biri.
merhaba kızlarrrrrr:)))
bugün doktora gittim yolculuk yapabilir miyim demek için, hiç bir sakınca olmadığını söyledi,bilginiz olsun..
ayrıca bebisimin kalbini ilk kez böyle davul gibi duydum:))
kalp sesini dinlemek zararlı mı diye sordum..o da iki çeliskili cevap verdi..
önce dedi ki, zararlı olsa ben yapar mıyım..
sonrada dedi ki zaten çok kısa süre tuttum hemen kapattım fark ettiysen dedi
yani anlayacağınız zararlı..sebebi de yüksek frekanslı dalgaların gönderilmesi sonucu bebişin kalbıne baskı yapıormus..
çok evhamlı olmayalım,ama yine de bilelim diye paylastım..
selam arkadaslar ben baska bi doktora gittim aksam üzeri allttan muayene etti kese 13.5 mm içindede bebeğe ait hücreler varmıs 10 gün sonra gel dedi fotosunu ekliycem:) heyecanlıyım Eki Görüntüle 538101
yok canım gördüm attığını daha çok erken duymak için hemde zararı olur diye biliyorum doktor ayrıyetten remini verdi bana yolk kesesinin :) ayyy ne koktum ama karından göremeyince sonra vajinadan burada deyince çokk rahatladım alalhım herkese nasip etsin bu duyguyu ve herkese sağlıklı bebek almayı nasip etsin kucağına banada dualarım hepinize :)
merhaba kızlarrrrrr:)))
bugün doktora gittim yolculuk yapabilir miyim demek için, hiç bir sakınca olmadığını söyledi,bilginiz olsun..
ayrıca bebisimin kalbini ilk kez böyle davul gibi duydum:))
kalp sesini dinlemek zararlı mı diye sordum..o da iki çeliskili cevap verdi..
önce dedi ki, zararlı olsa ben yapar mıyım..
sonrada dedi ki zaten çok kısa süre tuttum hemen kapattım fark ettiysen dedi
yani anlayacağınız zararlı..sebebi de yüksek frekanslı dalgaların gönderilmesi sonucu bebişin kalbıne baskı yapıormus..
çok evhamlı olmayalım,ama yine de bilelim diye paylastım..
canım gözün aydın
deryaerhan, sen de duymuşsuncanım çok sevindim, geçmişi çok fazla okuyamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın. Şu sea band i deneyeceğim akşama bakalım inşallah işe yarar çünkü rezil durumdayım
canım benim önce fotoları taratmam lazım,o yüzden o iş yaş:))içinde beyaz bi nokta var o bebeğe ait miş doktor öyle söyledi sizde ekleseniz fotoları:)
Bebişimin kalp atışını duydummm..dım tıs dım tıs diye atıyoduuu..ultrason çıktısın da aldım.boyu daha yarım cm..normalde 7 hafta olması lazım doktor 6 hafta dedi..önemli değil dedi be öyle deyince..kalbi gayet normal atıyomuş..testlerimi de yaptırdım:) 5 tl verdim sadece testler için özel hastanede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?