2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bugün okadar mutluyum rabbim bebeğimi şansıyla verdi bana kpssden 86 almışım buda demek oluyorki atanıcam inşallah şu hayyatta en çok isediğim iki şey şuan ellerimde sanki ilk bebeğim olsun istedim hep sonra kendi ayaklarım üzerinde durmayı allahım bebeğimide bana bağışlasın şükürler olsun paylaşmak istedim sizinle :)

başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım yaparsın en kısa zamanda inşallah niyet etmişsin allahta vermiş dileyen herkese nasip etsin inşallah

canım ara ara bende de oluyor o hatta acaba hasta mı oldum mideyi mi bozdum yoksa kanamam mı oldu diye soluğu tuvalette alıyorum.o kadar şiddetli oluyo ki gaz sancısı olduğunu pek düşünemiyorum ama sanırım onlar hamilelikte evrim geçirmiş gaz sancıları :44:

ay maaşallah bebeciğine cnm ya çok sevindim tebrik ederim hayırlı olsun pıtpıtlarnız duyamamışsın olsun ben de duyamadım ama görmek bile yetti.hastaneye gidene kadar akla karayı seçmiştim ya atmıyorsa diye.atan bi kalbi olduğunu biliyoruz en azından ses dalgasıyla huzurlarını kaçırmamıza gerek yok daha minicikler elbet duyucaz kalmasın öyle hevesin kursağında

mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)

ayy çok sevindim cnm bak korkucak bişi yokmuş bide biz atlatsak o evreyi bizde leyla gbi olcazda ben heyecanlıyım bayramın 3. günü gidicem inş güzel geçicek pozitif olmaya çalışıorum sağlıkla doğurursun inş

bende aynen öyle, tuvalete koşuyorum hemen kanama var mı diye bakmak için.. şu 3 ayları bi atlatsak hayırlısıyla :18:

kızlarr bebişimi bugün rüyamda gördüm..uzaktaydı babasının kucağındaydı tam yüzünü hatırlamıyorum ama çok tatlı bişeydi.. rüyamda resmen 3 kişilik çekirdek aileydik..miniğim rüyalarda ailedeki yerini aldı..gerçek hayatta da alır inş.

ufff ya ben deli olrak kuyuya yanlış bi taş attım herkes şmdi sosyolog dio kızlar sosyolog değil tekrar düzeltiorum sosyoloji nickinde bi arkadaş tamamen bnm yanlış anlamam sosyolog gayet iyi bi sorun yok bilenler blmeyenlere iletsin

mr merhaba kızlar aranızdan ayrıldım beni listeden silermisiniz.en hcg değerimin düştüğünü yazmıştım.kanamamı yaşadım ve gebeliğim son buldu.ilk bebeğiminde kalbi durudğu için 2.kaybımı yaşamış oldum.dr.bir daha bebek düşünürsen pıhtılaşmaya bakalım ve genetik araştırma yapalım .dedi.çok şükür dünya tatlısı bir kızım var.ona hamileyken de tedbir amaçlı ilk 5 ay coraspin içmiştim.şimdi uzun süre 2.bebeği düşünmüyoruz zaten.hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.inşallah hepiniz minişlerinizi sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görürsünüz.annelik en güzel duygu

Ben ne güzel bayramda gezme planları kuruyordum ama doktorcuğum otur oturduğun yerde dedi bana az önce telefonda.

7-8 saatlik bir yola gidecektim 2 günlüğüne. İzin vermedi. 2 gün içinde 8 saat git 8 saat gel 16 saat ki bu trafik yoksa bu kadar. Ben izin vermiyorum hiç gerek yok şu an için buna dedi.

Daha kısa yolu olan yerlere bakayım bari ne yapayım, çemkirdi doktor teyzemiz.

evet cnm folbiol öyle benim doktorum da kullanma dedi.folbiolü alanların çoğu zaten sağlık ocağı yazdığı için alıyolar onu.benim folidoce bittiği için dün sağlık ocağına gitmiştim yazdırayım diye, biz sadece folbiol yazabiliyoruz devlet diğer folikasitlerin hiçbirisini ödemiyor listeden kaldırmış dedi.herkese folbiol vermelerinin de sebebi buymuş.gelişiminde problem olan gebeliklerde veriyorlarmış onu.miniğinin kesesi de hayırlı olsun cnm inşallah hepimize şeyisini de görmek nasip olur.sağ sağlim kucağımıza da alırz inşallah

evet cnm folbiol öyle benim doktorum da kullanma dedi.folbiolü alanların çoğu zaten sağlık ocağı yazdığı için alıyolar onu.benim folidoce bittiği için dün sağlık ocağına gitmiştim yazdırayım diye, biz sadece folbiol yazabiliyoruz devlet diğer folikasitlerin hiçbirisini ödemiyor listeden kaldırmış dedi.herkese folbiol vermelerinin de sebebi buymuş.gelişiminde problem olan gebeliklerde veriyorlarmış onu.miniğinin kesesi de hayırlı olsun cnm inşallah hepimize şeyisini de görmek nasip olur.sağ sağlim kucağımıza da alırz inşallah

mrb kızlar dün sabah bebeğimin kesesini gördüm kendini göremesem bile cok değşik bi duyguymuş. kimbilir kalp atışını duymk ne kadar daha güzeldir inşlh onu da duymak nasip olur :))))

çokşkür ki canım öyle rabbim bir bir açıyor önümü :)

mrb kızlar dün sabah bebeğimin kesesini gördüm kendini göremesem bile cok değşik bi duyguymuş. kimbilir kalp atışını duymk ne kadar daha güzeldir inşlh onu da duymak nasip olur :))))

oyşş bnm miniğin kardeşinin keseside görülmüş hayırlı olsun cnm kendini göremedin öylemi ay inş ben görürüm bayramın 3. günü bnmde randevum var inş keseyide bebişide görürüm

oyşş bnm miniğin kardeşinin keseside görülmüş hayırlı olsun cnm kendini göremedin öylemi ay inş ben görürüm bayramın 3. günü bnmde randevum var inş keseyide bebişide görürüm

sagol canım benim bebek daha çok küçük oldugu için göremedi doktor. sen görebilirsin inşlh o gün. kalp atışı içinde 15 gün sonraya randevu verdi bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…