yok canım malesef bayrama kaldı bahsettıım kadın annemın orda oturuo
benım esımın kız kardesı vefat ettı
sehır dısındaydık foruma uzun sure gıremedım
o arada tabı adagımıda yapamadım ama anneme gıttıım ılk gun yapıcam
arada 1 gün var benimde 19 ekimdi senin bulantın filan varmı benim yok iyimi bu kötümü bilmiyorum
ben evde 58,5 çıkıyorum doktorum tarttı 60 dedi yaa..oldum
e tabi , hırka ayakkabıyla tarttıldım amabaşlangıç kilosu 60 yazdı
bayılıyorum ben de yağmuraaa
eee ayakkabı zaten rahat bi yarm kilo var cnm.ben doğumdan sonra kiloları verememekten korkmaya başladım :26:
çook sevindim sizin adınıza canım, maşallah bebişine
..
kızlar yaa dün çok felaket bi ağrı girdi karnıma ama regl ağrısı gibi değil, sabah uyandım geçmişti ama tüm gece kıvrandım.. şimdi de ufak ufak aynı ağrı girecek gibi.. gaz sancısı mı acaba? sizde bu şekilde şiddetli gaz sancısı oluyo mu?
Birde ağrı tam göbek deliğimin altında
ben evde 58,5 çıkıyorum doktorum tarttı 60 dedi yaa..oldum
e tabi , hırka ayakkabıyla tarttıldım amabaşlangıç kilosu 60 yazdı
bayılıyorum ben de yağmuraaa
eee ayakkabı zaten rahat bi yarm kilo var cnm.ben doğumdan sonra kiloları verememekten korkmaya başladım :26:
zerre kadar umurum değil kilo aman bebeşimle evin içinde koştururken elbet veririz yeterki sağlıklı olsunlar eşimde boşver ye güzel beslen nolacak 3 ay spor solonuna gitsen verirsin diyo bende koy verdim ballar reçeller ohhhh mis mis
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
6 saatten uzun seyahat yasak. Bu sefer fan fin serbest
Gayet sağlıklı ve tam iki aylık olmuş. En çok da buna sevindim
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
bende aynen öyle, tuvalete koşuyorum hemen kanama var mı diye bakmak için.. şu 3 ayları bi atlatsak hayırlısıyla :18:canım ara ara bende de oluyor o hatta acaba hasta mı oldum mideyi mi bozdum yoksa kanamam mı oldu diye soluğu tuvalette alıyorum.o kadar şiddetli oluyo ki gaz sancısı olduğunu pek düşünemiyorum ama sanırım onlar hamilelikte evrim geçirmiş gaz sancıları :44:
günaydın arkadaşlar;
ben de dün kendi dr.uma gittim.. çok gerildim heycan yaptım hiç bir şey çıkmıycak gibi geldi :) ama miniğimin kesesini ulturasonu karnıma
koyar koymaz gördüm :) oh çok şükür dedim.. darısı hepinizin başına.. 1kasım a tekrar çağırdı onda da kalp atışlarını duycaz inşallah.. bu arada
folbiol çok yüksek dozmuş önermedi bilginiz olsun.. zaten ben aşırı yüksek die kullanmıyordum.. akşammları bende acaip bulantı ve baş dörnmesi de
yaptı o folik asit...
günaydın arkadaşlar;
ben de dün kendi dr.uma gittim.. çok gerildim heycan yaptım hiç bir şey çıkmıycak gibi geldi :) ama miniğimin kesesini ulturasonu karnıma
koyar koymaz gördüm :) oh çok şükür dedim.. darısı hepinizin başına.. 1kasım a tekrar çağırdı onda da kalp atışlarını duycaz inşallah.. bu arada
folbiol çok yüksek dozmuş önermedi bilginiz olsun.. zaten ben aşırı yüksek die kullanmıyordum.. akşammları bende acaip bulantı ve baş dörnmesi de
yaptı o folik asit...
ayy çok sevindim cnm bak korkucak bişi yokmuş bide biz atlatsak o evreyi bizde leyla gbi olcazda ben heyecanlıyım bayramın 3. günü gidicem inş güzel geçicek pozitif olmaya çalışıorum sağlıkla doğurursun inş
mrb kızlar dün sabah bebeğimin kesesini gördüm kendini göremesem bile cok değşik bi duyguymuş. kimbilir kalp atışını duymk ne kadar daha güzeldir inşlh onu da duymak nasip olur :))))
bende aynen öyle, tuvalete koşuyorum hemen kanama var mı diye bakmak için.. şu 3 ayları bi atlatsak hayırlısıyla :18:
oyşş bnm miniğin kardeşinin keseside görülmüş hayırlı olsun cnm kendini göremedin öylemi ay inş ben görürüm bayramın 3. günü bnmde randevum var inş keseyide bebişide görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?