2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hiç sesin çıkmıyor nasılsın canım...

İyi olmak için şiddetle çaba gösteriyorum canım sağol :)
Geçmişle boğuşuyorum şu an da ne çok birikmiş..
Benim gecem gündüzüm birbirine girdi tatlım..
Mide yanması ve reflü öldürüyor beni, geceleri bu yüzden uyuyamıyorum, gündüz bitkin ve halsiz oluyorum..
Sanki asit içiyormuşum gibi bir yanma! Ayrıca kusmuyorum ama aynı tat sürekli ağzımda geziyorum iğrenç!
Sonrada kendimi sıkmaktan başım çatlıyor.. Huzursuz ve gerginim.. Daha bir sürü eksiğimiz var..
Bu arada bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüledim.. Eksiklerimi çıkardım onları almam lazım..
Ayrıca taşınmak için hazırlıklara başladık, onun da gerginliği var..
Önce doğurur sonra mı taşınırım, taşınırım sonra mı doğururum bilmiyorum, belirsizlik de huzursuzluk yaratıyor..
Bana nasılsın diye sormamak gerektiğini hatırlamadın mı canım :))
Daha da söylenir dururum :))
Sen nasılsın, bebişin nasıl?

kızlar ben ateşölçer olayına karar veremedim siz ne aldınız....

ben chicco nunkini aldım baya iyi gibi görünüyo ama kullanmadanda belli olmazki..

evet canım yaa sorma bel ağrısaından uyku uyuyamıyorum yürüyemiyorum.. merak ediyorum hala hiç dönmedi bu sorun olurmu acaba .. arada bi dönse mi iyiydi..

bu da sallanıyor canım
tekstili içinde 200 civarı bir şeydi galiba
buna benzer diğer beşiklerin giydirmeleri naylon gibi böyle bir acayip
bu sanki daha iyi göründü gözüme

Benim canim:) 2gun once dr a gittik suan hersey iyi dedi ama belli olmsz heran olabilir diyor hayirlisi bakalim
Canim cok gecmis olun surekli yat hic kalkma ben nerden baksan 2ayi gecti surekli evdeyim yatiyorum sadece wc ve yemek yerken kalkiyorm kesinlikle bi is yapma drum bana 34e kadar durursan cok iyi dedi insallah dayaniriz hepimizin yavrusu saglikla zamaninda gelsin insallah

Allah yardımcın olsun sanada bebeğinede sağlıklı sihatli doğumlar nasip etsin.
Şey sorcam erken doğum için hapmı kullanıyorsun neden tehliken mi var?

bu da sallanıyor canım
tekstili içinde 200 civarı bir şeydi galiba
buna benzer diğer beşiklerin giydirmeleri naylon gibi böyle bir acayip
bu sanki daha iyi göründü gözüme

o zaman kaçırma valla bende şimdi perdecide fon perdede kullanılan soft ipek denilen kumaştan etrafına perde tarzı bişey diktirip gerisini kendim halledicem artık

şaka gibi ya daha geçen gün baktığım ürün şu an bitmiş görünüyor sitede

Minikkus o asit tadı, mide yanması bende de var canım. Zaman zaman mide bulantısı gibi de hissettiriyor kendini. Bir haftadır fazlalaştı. Gaviscon içiyorum biraz rahatlatıyor. Sonlara geldikçe oluyor sanırım bunlar.

Akşam yanmaktan çorapla gezemiyorum ben. Bugün de inadına üşüyorum odada. Hava soğuk Ankarada. Yazlıkları çıkarayım derken kabanımı tekrar giymeye başladım. Önü kapanmıyor, herkes bana bakıyor ama napiim mazeretim var

çok geçmş olsn canm sadece wc ye kalk hiç bişey yapma canm
teşekkür edederim sedaak

teşekkür edrim ranara

canım çok geçmiş olsun yat dinlen zaten 34.haftaya gelmişsin allahın izniyle hiçbişey olmaz daha da durur bebişin sen hiç merak etme...

çok geçmiş olsun arkadaşım haberler iyi sayılır bol bol dinlen 2-3 hafta daha dayanır bebeğin inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inaşşallah canım sendemi erken dogum hapı kullanıp kortizon igne vurundunmu ?

Allah yardımcın olsun sanada bebeğinede sağlıklı sihatli doğumlar nasip etsin.
Şey sorcam erken doğum için hapmı kullanıyorsun neden tehliken mi var?

evet erken dogum önleyici nidilat diye hap kullanıyorum bide kortizon ignesi vurundum bebegin cigerleri gelişimi içinmiş yani dogdugunda kuvezde durmaması içinmiş

Daha gecmisi okumadim bir selam veriim once dedim

Dun dislerimi temizlettim super hissediyorum. Bu ulkede ogrendigim ve aliskanlik haline getirdigim en guzel sey. her 6 ayda bir dis doktoruna gidip dislerini ve disetlerini bir guzel temizletiyosun. evde ne kadar fircalasak dis ipi kullansakta onlar gibi temizlememiz mumkun degil malesef hep tartarlar kaliyor. dun tek tek temizlediler ohhh gicir gicir:)
Bu arada oglusumu gormeme 6 gun kaldiiiii. insallah hersey yolundadir. cook merak ediyorum bir yandanda korkuyorum negatif bisey soolucekler diye. en son 19 haftalikken gormustum.

enesibel canım o hapı ve iğneyi erken doğum tehlikesi için mi kullanıyorsun yani normalde ciğer
iğnesi diğer gebeler içinde geçerli mi ilk gebeliğim merakımı mazur gör canım k.bakma

Tatlım ben de uzun zamandır vardı ama bu kadar şiddetli değildi, daha öncesinde doktora söylediğimde hamilelikte olur böyle şeyler demişti :S
Ama şimdi dayanıklı biri olmama rağmen ilk kez hamileliğimden kaynaklı bir sorunda oturup ağladım.. Dayanılmaz oldu, pazartesi kontrolüm var tekrar söylemek istiyorum doktora..
Ben de yanık bir şekilde geziyorum.. Ama havalar bugünlerde burada da kapalı.. Ben hiç üşüdüğümü hissetmiyorum, eşim ayaklarımı kontrol ediyor buz gibi, sonra da söyleniyor :)
Gaviscon şurup mu canım? Gerçekten fayda ediyor mu? Ben de doktordan isteyeyim o zaman çünkü artık boğazlarım gece o kadar yanıyor ki gündüz de ağrıyor :S

canım ben yaklaşık 3 aydır Gavisconla duruyorum, yoksa ben de uyuyamıyordum yanmadan.
hatta ben kafama dikiyorum bazen çok yandığında, hiç doktora gtmeyi bile bekleme, eczaneden al canım hemen.
dayanılır mı hiç baştan beri alaydın keşke kıyamam

kızlar oğlusum doğduktan sonra ağustos ayı gibi tatile gitmeyi düşünüyordum ama ama ama bu çatlaklarla ne tatili korkunç görünüyorlar moralm çok bozldu

aman beğenen beğenmiş anam seni salla :) git denizine de gir bebişide sok oh :) bize deniz zor bu sene

inş döner canım ya yan durduğu için çok ağrı yapar bnm bu durumda bu kdr ağrıyor ise seni anlıyorum daha kötüdür inş döner minikin

oyy nasıl dayandın kaç hafta geçmiş ben 15 günden fazla görmesem dayanamıyorum bi bahaneyle atıyorum kendimi hastaneye az kalmış neyse ki inş herşey yolundadır cnm sonuçta bunu sende anlayabilirsin bi aksilik olup olmadığını

mide yanması geceleri bende de çok oluyor canım ya sağa dön sola dön başını yükseğe koy derken kaç saat geçio uyuyamıorum doktorum yatmadan 2 saat önce yemeği kes dedi ama bazen dayanamıorum gece 2,3 gibi yatıyoruz insanın canıda geceleri bişeyler istiyo çocuk fare gibi dolanırken içerde aç mı acaba diye düşünüyorum bazen yiyorum bnde o gece zindan oluyor tabi doğal olarak bu gaviscondan bende alayım bi yan etkisi yoktur inş ben minoset bile içmedim 7 aydır ilaç almadım hiç korkuyorum o yzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…