hiç sesin çıkmıyor nasılsın canım...
kızlar ben ateşölçer olayına karar veremedim siz ne aldınız....
transvers duruş senin ki yan yatıo :) çok rahatsız ediyo olsa gerek canım ya bel kısmından vurur hep :) valla bnm ters idi kafa yukarıda makat gelişiydi 1 haftada döndürdüm oğlumu kayınvalidemin dediklerini uyguladım diğer kontrolden normal doğum pozisyonundaydı sıkıntı yoktu yani ama seninkinde nasıl olur bilmem bi dene istersen egzersizleri yazmıştım bazı arkadaşlara süt içip yan uzan belli egzersizler yap sen yan yatıp yapmak belki daha iyi olur senin için bebek yan yattığı için
benm de selülitlerrrr
bu sene tatili ertelemek en iyisi olcak sanırım...
ayy şuan tek uğraşım bu sepet oldu. görümcem mobilyacıda çalışıyodu sepet aldı hediye. buraya kadar iyi hoş amaaa
içine gelince bunlar özel yapım olduğu için iç tekstili bulamadım sepetin giydirme işinide 250 300 liraya yapılıyor bide fırfırlı fırfırlı yapılıyo :)
erkek adam öle fırfırda olmaz :) sepet alıcaksan tekstili ile berbar al :) hazluhanda 300 ile 400 arasında vardı hemide sallananlarından
Benim canim:) 2gun once dr a gittik suan hersey iyi dedi ama belli olmsz heran olabilir diyor hayirlisi bakalimSlm kızlar, nasılsınız. ben uzun bir süredir kk ya giremiyorum.neler oldu bitti takip edemiyorum. işten ayrılacağım için yerime yeni bir arkadaş geldi sabahtan akşama kadar ona iş öğretmek zorunda olduğum için siteye giremiyorum.bu arada rüyamda kk dan bir kişiyi erken doğum yaptığını gördüm.ama isim olarak kimdi sabah kalkınca unuttum :) yok öyle birşey değil mi kızlar :26::26: bu arada üçüz bebek bekleyen arkadaşın rumuzu neydi onu unuttum:26::26:
Canim cok gecmis olun surekli yat hic kalkma ben nerden baksan 2ayi gecti surekli evdeyim yatiyorum sadece wc ve yemek yerken kalkiyorm kesinlikle bi is yapma drum bana 34e kadar durursan cok iyi dedi insallah dayaniriz hepimizin yavrusu saglikla zamaninda gelsin insallahslm kızlar doktordan şimdi geldik alttan ultrasona aldılar bebek çatına çok yerleşmiş dediler kanaman büyük bi ihtiamal ondan dediler ayakta bile durmuycaksın kahverengi leken kırmızı olursa hiç bekleme gel dediler.ndlat erken dogum hapınıda 4 saate bire indirdi daha çk iççem.
ay kızlar yoruldum artık hastane hastane gezmekten hayırlısıyla dogsalardı.artık gecemde kaybettim her an kanamam olur suyum sancım diye hepinizi seviyorum tek tek teşekkür edrim allah razı olsun öpüorum
Allah yardımcın olsun sanada bebeğinede sağlıklı sihatli doğumlar nasip etsin.slm kızlar doktordan şimdi geldik alttan ultrasona aldılar bebek çatına çok yerleşmiş dediler kanaman büyük bi ihtiamal ondan dediler ayakta bile durmuycaksın kahverengi leken kırmızı olursa hiç bekleme gel dediler.ndlat erken dogum hapınıda 4 saate bire indirdi daha çk iççem.
ay kızlar yoruldum artık hastane hastane gezmekten hayırlısıyla dogsalardı.artık gecemde kaybettim her an kanamam olur suyum sancım diye hepinizi seviyorum tek tek teşekkür edrim allah razı olsun öpüorum
bu da sallanıyor canım
tekstili içinde 200 civarı bir şeydi galiba
buna benzer diğer beşiklerin giydirmeleri naylon gibi böyle bir acayip
bu sanki daha iyi göründü gözüme
teşekkür edederim sedaakçok geçmş olsn canm sadece wc ye kalk hiç bişey yapma canm
teşekkür edrim ranaraOhh ne guzel cok sevindim cnm bebisin iyi cok şükür artık yat ayağa kalkma az kaldı oda olur insallah
Kizlar bizde bugun tam 32+0 olduk valla çalışmış olsaydım izine ayrılacaktım sanırım ama bize hergün tatil:)))
canım çok geçmiş olsun yat dinlen zaten 34.haftaya gelmişsin allahın izniyle hiçbişey olmaz daha da durur bebişin sen hiç merak etme...
çok geçmiş olsun arkadaşım haberler iyi sayılır bol bol dinlen 2-3 hafta daha dayanır bebeğin inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay cnm olmazmı hem ayağa kalkarken , hem yattığım yerde sağımdan soluma dönerken çok ağrım oluyo kuşum acıyooo tekme yemiş gibiArtık doğuma kadar alışıcaz bu acıya ağrıya, ben sadece karnım şişecek biraz da belim ağrıyacak sanıyodum ama hiç öyle değilmiş artık kendimi yaşlı gibi hissediyorum bütün vücudum da biyerlerim ağrıyo
CNM duyy kısma hemenmarkete yürüdüm çok uzak değil ama dönüşte marketin servisi kapıya kadar bırakıyo taşımadım yani yoksa nasıl taşıyayım oracıkta doğrurum Allaha şükür o sancılarımda geçti bir hafta dinlendim çok iyi geldi, bugünde kontrolümüz var bakalım ne durumdayım, ben iyi hissediyorum ama bakalım....
Buarada ben de hurma yemeye başladım inşallah doğum zamanı faydasını görürürz.
CNM bu hamilelikte hakkaten garip rüyalar görüyoruz benim de film gibi rüyalarım anlatsam valla uzun metrajlı film çekerler. Allah yardımcımız olsun
cnm benim enz azından bebişin iyiymiş yaa içim rahatladı vallaha seni merak ettim hep , artık dinlenicen hiç kalkma yapacak bişey yok, kendini de çok üzme bebeğin 34. haftada, ciğer geliştirici iğne de vuruldun artık tehlikeli zamanları atlattın doğarsa da bu zamanda doğmasından bişey olmaz, biraz zayıf olur tabi ama daha erken doğup da yaşayan bir sürü bebek var sen enazından 34.haftadasın herşeyin hayırlısı artık, bebeğinde sen de sağlıklısın ya önemli olan o, geçmiş olsun cnm, bebişi de tembihle az daha dursun havalar ısınmadan gelmesin
selam kizlar nasilsiniz ay masallah nekadar gevezsiniz oku oku bitiremedim gecmisimasallahh diyim size.
öyle oldu cnm yemek icin bahane ariyormsum bende:26: eee sende artik doktordan sonra bir ugrarsin pastaneye
insallah guzel haberlerle gelirsin
hehehe bize diyene bak butun gecmisi nerdeyse sen doldurmusun birde tlf la yaziyorsun pc den yazsan acaba ne olurdu halimizsaka yapiyorum bende sana cnm alinma sakin. aam olmazki gcmisi okuman lazim bitirmen gerek yoksa üzülüyorum benim yazilarima yorum yapilmayinca
yaa dimi gece olunca cenemiz düsüyor sanirim sonra raki bulasinseninde masallahin var hani bende seni öpüyorum cnm
masallah az kalmis cnm senin günlerinde hadi gözun aydin sende artik gece bize katilirsin
bende seni son günlerde cok yorgun , keyifsiz ve sessiz görüyordum canim eskisi gibi sohbete katilmiyormusun. lütfen kafana takma bukadar isi ve keyfine bak eskis gibi neseli olmaya calis
ahhhhhhhhahhh sorma cnm hemde nasil yatakta saga sola dönmek mumkun olmuyor yurumek iskence oldu sanirim senin bebisde artik basasagi duruyor o yuzden baski yapiyor rahminin alt kismina :))
cnm o bebegin pizisyonundan kaynaklaniyordur yine bas asagidir ama saga sola dönuyordur yuzu ust ve asagiya döndugunde fln hickirik seklinide sen farkli algiliyorsndur :)) BU BENIM DÜSÜNCEM KESIN OLARAK BIR BILGIM YOK :))
hosgeldin cnmm özlemez olurmuyuz hic sana öyle gelmisnasilsin bakalim bebeisinde iyidir insallah :) bu arada su gce kuslari diyince üzerime alinmam lazim dimi:26:ya ne aklima geldi sizde gece wc ye kalktikca girip gecmisi okuyun ozaman sabah daha az kalmis olur nasil fikir ama insallah cnm sizide en kisa zamanda aramiza bekliyoruz
cnm ya insallah esin gelene kadar dogurmazsin ben bile suan korkuyorum esim gelmeden doguracam diye. allah yardimcin olsun insallah babasini bekler cnm. evet az kaldi cok özledim ya gelse artik bir an önce:26:
cok gemis olsun cnmm neyseki bir sorun yokmus kanaman oldugunu duymamisim sanirim bakmadigigim sayfalarda kalmis.yat guzelce dinlen sakin bir is yapma bebisin insallah bir ay daha sabreder :))
aaaaaaa kizzzzzzz nerden okudum yazini simdi ben nasil uyuyacammm zaten ben bu tur seyler görmekten korjuyordumm:18::18::18:
geçmişe bi gözattık doğuran yok allaha şükürnasılsınız canlarım herkes iyi inş bebiş görüşleri iyi geçer inş bi rüya gördüm yine ben doğurmuşum 2 ay var daha doğuma erkek bebek saçları pek yok sarı ama saçları nasıl kilolu ama diorum ki eşimin işletme müdürleride yanımda bayan kendisi abla diorum 2 ay erken doğmasaydı bu çocuk nasıl olurdu diorum topaç gibi sanki 8 aylık bebek dioki müdür annesi öp öp kokla bak pipisini öp fln dio bnde diorum ki ne öpmesi yirim o pipiyi ben diorum çocuğunda gözleri mavi bzdede mavi gözlü yok hiç :) abimin oğlu olmuştu 8 aylık şmdi sarışın mavi gözlü yengeme çekmiş bana herkes diodu ki bak bak gözleri fln böyle olsun diolardı bnde olrmu öle dna ya yollarlar valla diodum gülüoduk gecede yatmadan demiştim ki kocişe bu gece oğlumun rüyasına yatıcam nasıl bişey olucak die dedim onun etkisiyle gördüm sanırım ama güzeldi bzde bi yaramazlık yok teteleri anlıycağınız tekmiş yiyos kusuyoz aynı devam
elbet bi isimleri olucak ama ne zaman :) o günü bekliyorumçıkmak istercesine vuruyolar resmen dün tatlı yemeye gittik yan masadaki kadınlar bakıp duruodu bnm ki nasıl vuruyo bakıp gülüyolar fln bizde gülmeye başladık tabi kadın dedi kaç aylık 7 dedim maşallah dedi şöyle bi bakmama denk geldi kıpırdadığını gördüm dedi eşimde tabi havalara grio oğlum topçu olucak gibisinden
al benden de o kdr bnmde karnım hiç yoktu bazen oturup ağlıodum nie bnm karnım çıkmıo diedetaylı ultrasona gireceğimiz hafta pırtladı bnm oğlan ama herkes diodu ki erkek bebeklerde anne karnı bi anda çıkar son aylarda çok büyük olur diolrdı bakalım görcez daha ne kdr büyücek bu sıpalar ben hep senin erkek hssediodum karnından dolayı ama kız çıktı minik cadı
çok geçmiş olsun cnm ya bnm yerleşme kanamam bile olmadı nebilim anlamıorum bu lekelenmelerden o yüzdenkanuni sultan süleyman hastanesinide bilmiorum istanbuldayım ama nerde ki orası ya ondan başka hastane mi yok sanki özele fln git biyere mutlaka ihmal etme allah korusun yavrunuda senide
transvers duruş senin ki yan yatıo :) çok rahatsız ediyo olsa gerek canım ya bel kısmından vurur hep :) valla bnm ters idi kafa yukarıda makat gelişiydi 1 haftada döndürdüm oğlumu kayınvalidemin dediklerini uyguladım diğer kontrolden normal doğum pozisyonundaydı sıkıntı yoktu yani ama seninkinde nasıl olur bilmem bi dene istersen egzersizleri yazmıştım bazı arkadaşlara süt içip yan uzan belli egzersizler yap sen yan yatıp yapmak belki daha iyi olur senin için bebek yan yattığı için
canım dönmezse yapabileceğin bişey yok masaj yapmalarını öner doktoruna teyzemin kızına doğurucağı gün masaj yaparak döndürmüşlerdi oğlunu onu teklif et olmadı ama sezaryenden de korkma ne olucağımız belli değil bebeklerimiz çoğumuzun normal doğum pozisyonunda ama değişik durumlar olabiliyor sezaryene almaları açısından mesela bi yakınımızın kafası aşağıdaydı ama gitmişti suyu bitmiş kızın sezaryene almışlardı bu gibi durumlarda var hayırlısı olsun hepimiz için ben kendimi yırtıorum norml doğurucam die ama nasipten ötesi yok tabi kesme olaylarınıda çıkar aklından cnm ya bebeği nie kessinler kan kaybını önlemek içinde kan haplarını düzenli içmek gerek ve kan yapıcı gıdalar yemek gerek bi sorun olmaz devamında.
sarıgazi bölge hastanesinin metini çok duyuyorum.Yengemlerin gelini orada doğum etti ebeleri çok iyiymiş zorlanmadıkça sezaryene almıolarmış.Gelinlerinin kızının 4 ay boyunca kordon boynundaydı sezaryen olabilir demişlerdi doğum tarihi gelince gittiler ultrasonda baktılar kordon gevşemiş brz normal doğurdu valla kordonda boynundaydı bebeğin biz o gün öldük öldük dirildik ben olsam cesaret edemezdim kesin biçin beni normal doğuramam derdim yani korkardım çok bebeğe bişi olucak diye maşallah kızının 40ı çıktı şmdi topaç gibi :) hastane önerilir yani kızlar çok iyiymiş temizmişte
ben bahsedim sana canım 1 hafta daha dönmezse zorlama zaten sezaryen olursun.Yere uzan yumuşak bişeyin üstüne ayaklarını duvara yada koltuğa kaldır daya hafif bir kavis ver ama çok kaldırma zorlıycak hareketler olmasın seni.süt iç uzanmadan öncede konuş arada bebeğinle karnını gıdıkla fln döner inş işe yarar
alemsin ya ne güldürdün benigebelikte mtlaka olurmuş ben her dşimi fırçaladığımda oluyor mutlaka kivi ve portakal ye c vitamini iyi gelir
bebişin iyi olmasına sevindim cnm dkkt et kendine çok
bnm oğlan çok seviyor suyu herhalde sıcak suda bıcır bıcır oynuo eşime anlattım geçenlerde nasıl gülüodu inş doğuncada sever zorluk çıkarmaz :)
hg cnm :) kmse doğurmadı ama işte bi erken doğum sendromu var korkuoruz hepimiz 3üzler bebişimolsun idi sanırım yanlış hatırlamıorm inş
erken doğurmuş ya
aaaaaaa geçmişi okumaya çalışmaktan kafayı yicektim
bi kase spangleyi götürdüm, bitmedi
bir avuç kaju yedim , bitmedi
2 hurma yedim, bitmedi
bunlar kesmedi, kalktım yemek yaptım, şimdi onu da yedim
ancak bittiiiiii
bu geçmiş bana iyice kilo aldırcak gibi hadi hayırlısı
canım bide hamiş fotolarınızı koysanıza yahu, ben de hep hamişleri ekledim
ya bizde de tam tersi oluyodu hep, sabahçı olduğum için, hala çalıştığm için kocama çok kızıyodum benmle yatmıyosun diye,
o da şimdi yatıyor artık benmle, uykusu yoksa da telde oyun oynuyo
haftaya cuma izne ayrılıyorum inşallah, sonra da ben yatmıcam işte hıhhh
canım senin de ne kalmış kii, maşallah ya, hully haklı aslında
sizleri okudukça benm de siz gibi olasım gelmiyor değil, ama hala yapmam gereken çok şey var, zamanın ilerleme hızı şuan benm için iyi, daha hiçbişey halletmedim, izni bekliyorum hayırlısıyla
sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah kuzum
canım haftana göre maşallahı var bebişinin dimi
bakalım biizimki ne kadar oldu, haftaya cuma kontrolümüz...
özledim, heyecanlıyım
güzel haberlerle gelin inşallah canım siz deee
canım ya kıyamam çok geçmiş olsun, dinlen bol bol, kalkma hiç canım herşey bebişlerimiz için , sık dişini
ne kaldı ki zaten şunun şurasında, zaman çabuk geçiyor
ya ben de bunu konuşcaktım kızlar
ben hiç duş almayı sevmez oldum, çok zorlanıyorum canım hiç istemiyor
vucüt ağırlaştıkca mı öle oldu anlamadım, kızım da sevmicek yaa herhalde ben böyleysem
normalde iki günde bir kesin alırdım, yazın ise her sabah alırdım, neyse bi izne ayrılayım belki durum değişir...
canım normal mi doğurmuş
daha erken değill mi amaaaaa yaaa
Benim canim:) 2gun once dr a gittik suan hersey iyi dedi ama belli olmsz heran olabilir diyor hayirlisi bakalim
Canim cok gecmis olun surekli yat hic kalkma ben nerden baksan 2ayi gecti surekli evdeyim yatiyorum sadece wc ve yemek yerken kalkiyorm kesinlikle bi is yapma drum bana 34e kadar durursan cok iyi dedi insallah dayaniriz hepimizin yavrusu saglikla zamaninda gelsin insallah
Allah yardımcın olsun sanada bebeğinede sağlıklı sihatli doğumlar nasip etsin.
Şey sorcam erken doğum için hapmı kullanıyorsun neden tehliken mi var?
Minikkus o asit tadı, mide yanması bende de var canım. Zaman zaman mide bulantısı gibi de hissettiriyor kendini. Bir haftadır fazlalaştı. Gaviscon içiyorum biraz rahatlatıyor. Sonlara geldikçe oluyor sanırım bunlar.
Akşam yanmaktan çorapla gezemiyorum ben. Bugün de inadına üşüyorum odada. Hava soğuk Ankarada. Yazlıkları çıkarayım derken kabanımı tekrar giymeye başladım. Önü kapanmıyor, herkes bana bakıyor ama napiim mazeretim var
Tatlım ben de uzun zamandır vardı ama bu kadar şiddetli değildi, daha öncesinde doktora söylediğimde hamilelikte olur böyle şeyler demişti :S
Ama şimdi dayanıklı biri olmama rağmen ilk kez hamileliğimden kaynaklı bir sorunda oturup ağladım.. Dayanılmaz oldu, pazartesi kontrolüm var tekrar söylemek istiyorum doktora..
Ben de yanık bir şekilde geziyorum.. Ama havalar bugünlerde burada da kapalı.. Ben hiç üşüdüğümü hissetmiyorum, eşim ayaklarımı kontrol ediyor buz gibi, sonra da söyleniyor :)
Gaviscon şurup mu canım? Gerçekten fayda ediyor mu? Ben de doktordan isteyeyim o zaman çünkü artık boğazlarım gece o kadar yanıyor ki gündüz de ağrıyor :S
kızlar oğlusum doğduktan sonra ağustos ayı gibi tatile gitmeyi düşünüyordum ama ama amabu çatlaklarla ne tatili korkunç görünüyorlar moralm çok bozldu
ben chicco nunkini aldım baya iyi gibi görünüyo ama kullanmadanda belli olmazki..
evet canım yaa sorma bel ağrısaından uyku uyuyamıyorum yürüyemiyorum.. merak ediyorum hala hiç dönmedi bu sorun olurmu acaba .. arada bi dönse mi iyiydi..
Daha gecmisi okumadim bir selam veriim once dedim
Dun dislerimi temizlettim super hissediyorum. Bu ulkede ogrendigim ve aliskanlik haline getirdigim en guzel sey. her 6 ayda bir dis doktoruna gidip dislerini ve disetlerini bir guzel temizletiyosun. evde ne kadar fircalasak dis ipi kullansakta onlar gibi temizlememiz mumkun degil malesef hep tartarlar kaliyor. dun tek tek temizlediler ohhh gicir gicir:)
Bu arada oglusumu gormeme 6 gun kaldiiiii. insallah hersey yolundadir. cook merak ediyorum bir yandanda korkuyorum negatif bisey soolucekler diye. en son 19 haftalikken gormustum.
canım ben yaklaşık 3 aydır Gavisconla duruyorum, yoksa ben de uyuyamıyordum yanmadan.
hatta ben kafama dikiyorum bazen çok yandığında, hiç doktora gtmeyi bile bekleme, eczaneden al canım hemen.
dayanılır mı hiç baştan beri alaydın keşke kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?