2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hanımlar bide bişey sorucam folik asit kullanıyo herkes bana bugün öle bişey demedi doktor ne zaman kullanmaya başladınız eczaneden kendim alsam olurmu sizce ?
Bana da dememişti doktor ama ben içiyordum. Dün gittiğim doktor iç dedi hem de günde üç tane. Bence al eczaneden içmeye başla.
Allah sabrınızı bol versin.
Bana da 6 saatten uzun seyahat yasak. Biz de biraz seyahat edeceğiz ama duraklayarak dinlenerek. Hatta tur gibi bir şey düşünüyorduk "sen hamilesin artık otur evinde tur falan yok" dedi doktor
Senin geri dönüş de hemen olunca doktor haklı.

Olsun 12 haftamız bir dolsun acısını çıkarırız.

Dinlene dinlene gidecekseniz rahat edersin. Benim ki koştur koştur olacaktı doktorum haklı. 2 gün içinde 16 saat yol çok mantıklı değil bu haftamda. Kısa mesafelerde gezecek yerler bulmak lazım.

Annelik duygusunu rabbim nasıl da düşürüyor içimize. Dün bu gezi planını bir arkadaşımız söyledi bize. Yatınca eşime dedim ki yarın doktorumu arayıp sorayım inşallah unutmam dedim. Eşimin cevabı da ''gezmek olacak ve sen unutacaksın inanmam'' oldu. Hiç bir kuvvet beni gezmekten alıkoyamazdı ki, bebişimden başka.

Çok sevindim, gözün aydın. Rabbim daha nice güzelliklerle karşılaştırsın inşallah.

Hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin..
Derya öğretmen misin sen?

sagol canım benim bebek daha çok küçük oldugu için göremedi doktor. sen görebilirsin inşlh o gün. kalp atışı içinde 15 gün sonraya randevu verdi bakalım :))

:) ayy cnm inş yaa görürümde gittiğimde içim hiç rahat değil günler geçmio bayram heyecanı yok onu görmenin heyecanını yaşıorum inan kalp atışı erken bnm içinde daha eminim duyulmaz küçük daha erken döllenme olduğu için belki bi ihtimal görürüm o yzden beklentim var

Düne kadar olan tatil planımızı iptal etmek durumunda kaldım.Doktoruma sordum 8 saatlik araba yolculuğu yapmayı düşünüyoruz birde nar yememde sakınca var mı diye mail attım..Ben cevap gelene kadar bir buçuk narı yemiştim ki.Doktorumdan cevap geldi 4 saat den fazla yolculuk sakıncalı olabilir mümkünse uçakla gidin ve narı da tadımlık yiyebilirsin dedi.

evet canım görme ihtimalin yüksek daha 5 gün var çünkü görünür inşlh annesine bebişi :))

canım karnımdan baktı hemen gördü zaten. göremeseydi alttan bakacaktı.

inş bnmde karından görülür vajinal ultrasonu pek önermiolar ama ne bilim inş karnımdan görürüm keseyi ama miniş için alttan bakarlar herhalde anaamm bi gidiomuşum hem minişi hem kesesini hem pıtpıtını duyuomuşum olurmu olur inş olur yani

geçen hafta gittiğimde doktora vajinal baktı bi sorun çıkmadı benim. ama zor oluyo tabi inşlah görünür canım bebiş bir anda üç mutluluk yaşarsın..

canım inşallah duyulur ben bugün gittim doktor tam bakıcaktı alttan gerek kalmadı pıt pıtları gözrdük hemen kan tahlili verdi bana bayramdan sonra tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…