zerre kadar umurum değil kilo aman bebeşimle evin içinde koştururken elbet veririz yeterki sağlıklı olsunlar eşimde boşver ye güzel beslen nolacak 3 ay spor solonuna gitsen verirsin diyo bende koy verdim ballar reçeller ohhhh mis mis
emzirdiğimiz sürece bütün kiloları veririz zaten.ben de amaaan derdim hep ama geçen gün bi sayfada okudum 40 kilo alanları ve sedece 10 unu verebilenleri bi an eşim aklıma geldi, ben o haldeyken de beğenir mi acaba beni diye.ben kendimi eşimin yerine koydum ona bindirdim 40 kiloyu güzel olmadıyemekten yana hiçbşyi kısıtlamadım.bebeğime faydalı ne varsa yiyorum.miniğim bana emanet çok iyi bakmam lazım ona.tabiki hiç önemli değil kilolar ama öyle bi an düşündüm işte ne biliyim:44:
Bana da dememişti doktor ama ben içiyordum. Dün gittiğim doktor iç dedi hem de günde üç tane. Bence al eczaneden içmeye başla.hanımlar bide bişey sorucam folik asit kullanıyo herkes bana bugün öle bişey demedi doktor ne zaman kullanmaya başladınız eczaneden kendim alsam olurmu sizce ?
Allah sabrınızı bol versin.mr merhaba kızlar aranızdan ayrıldım beni listeden silermisiniz.en hcg değerimin düştüğünü yazmıştım.kanamamı yaşadım ve gebeliğim son buldu.ilk bebeğiminde kalbi durudğu için 2.kaybımı yaşamış oldum.dr.bir daha bebek düşünürsen pıhtılaşmaya bakalım ve genetik araştırma yapalım .dedi.çok şükür dünya tatlısı bir kızım var.ona hamileyken de tedbir amaçlı ilk 5 ay coraspin içmiştim.şimdi uzun süre 2.bebeği düşünmüyoruz zaten.hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.inşallah hepiniz minişlerinizi sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görürsünüz.annelik en güzel duygu
Bana da 6 saatten uzun seyahat yasak. Biz de biraz seyahat edeceğiz ama duraklayarak dinlenerek. Hatta tur gibi bir şey düşünüyorduk "sen hamilesin artık otur evinde tur falan yok" dedi doktorBen ne güzel bayramda gezme planları kuruyordum ama doktorcuğum otur oturduğun yerde dedi bana az önce telefonda.
7-8 saatlik bir yola gidecektim 2 günlüğüne. İzin vermedi. 2 gün içinde 8 saat git 8 saat gel 16 saat ki bu trafik yoksa bu kadar. Ben izin vermiyorum hiç gerek yok şu an için buna dedi.
Daha kısa yolu olan yerlere bakayım bari ne yapayım, çemkirdi doktor teyzemiz.
Bana da 6 saatten uzun seyahat yasak. Biz de biraz seyahat edeceğiz ama duraklayarak dinlenerek. Hatta tur gibi bir şey düşünüyorduk "sen hamilesin artık otur evinde tur falan yok" dedi doktor
Senin geri dönüş de hemen olunca doktor haklı.
kızlar bugün okadar mutluyum rabbim bebeğimi şansıyla verdi bana kpssden 86 almışım buda demek oluyorki atanıcam inşallah şu hayyatta en çok isediğim iki şey şuan ellerimde sanki ilk bebeğim olsun istedim hep sonra kendi ayaklarım üzerinde durmayı allahım bebeğimide bana bağışlasın şükürler olsun paylaşmak istedim sizinle :)
emzirdiğimiz sürece bütün kiloları veririz zaten.ben de amaaan derdim hep ama geçen gün bi sayfada okudum 40 kilo alanları ve sedece 10 unu verebilenleri bi an eşim aklıma geldi, ben o haldeyken de beğenir mi acaba beni diye.ben kendimi eşimin yerine koydum ona bindirdim 40 kiloyu güzel olmadıyemekten yana hiçbşyi kısıtlamadım.bebeğime faydalı ne varsa yiyorum.miniğim bana emanet çok iyi bakmam lazım ona.tabiki hiç önemli değil kilolar ama öyle bi an düşündüm işte ne biliyim:44:
Arkadaşlar
tabiii ki önemli olan bebeğimizin sağlığı ama bizim sağlığımızda önemli
Benim doktorum karbonhidartın ikinizede bir faydası olmaz dedi, tatlı, pasta, böreği yasakladı
Protein ağılıklı yiyeceksin, et süt yumurta ve 15 kilodan fazla almayacaksın diye sınır koydu
İnşallah güzel besleniriz bebeklerimizde kocaman olur
kızlar bugün okadar mutluyum rabbim bebeğimi şansıyla verdi bana kpssden 86 almışım buda demek oluyorki atanıcam inşallah şu hayyatta en çok isediğim iki şey şuan ellerimde sanki ilk bebeğim olsun istedim hep sonra kendi ayaklarım üzerinde durmayı allahım bebeğimide bana bağışlasın şükürler olsun paylaşmak istedim sizinle :)
sagol canım benim bebek daha çok küçük oldugu için göremedi doktor. sen görebilirsin inşlh o gün. kalp atışı içinde 15 gün sonraya randevu verdi bakalım :))
:) ayy cnm inş yaa görürümde gittiğimde içim hiç rahat değil günler geçmio bayram heyecanı yok onu görmenin heyecanını yaşıorum inan kalp atışı erken bnm içinde daha eminim duyulmaz küçük daha erken döllenme olduğu için belki bi ihtimal görürüm o yzden beklentim var
evet canım görme ihtimalin yüksek daha 5 gün var çünkü görünür inşlh annesine bebişi :))
cnm alttan mı baktılar sana yoksa karından mı?
canım karnımdan baktı hemen gördü zaten. göremeseydi alttan bakacaktı.
inş bnmde karından görülür vajinal ultrasonu pek önermiolar ama ne bilim inş karnımdan görürüm keseyi ama miniş için alttan bakarlar herhalde anaamm bi gidiomuşum hem minişi hem kesesini hem pıtpıtını duyuomuşum olurmu olur inş olur yani
inş bnmde karından görülür vajinal ultrasonu pek önermiolar ama ne bilim inş karnımdan görürüm keseyi ama miniş için alttan bakarlar herhalde anaamm bi gidiomuşum hem minişi hem kesesini hem pıtpıtını duyuomuşum olurmu olur inş olur yani
Bana da dememişti doktor ama ben içiyordum. Dün gittiğim doktor iç dedi hem de günde üç tane. Bence al eczaneden içmeye başla.
acemiperi canım sen hangi marka kullanıyosun folibol kullananlar hiç memnun değil okuduğum yorumlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?