2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mrb kızlar dün sabah bebeğimin kesesini gördüm kendini göremesem bile cok değşik bi duyguymuş. kimbilir kalp atışını duymk ne kadar daha güzeldir inşlh onu da duymak nasip olur :))))

ayy maşallah canım yaa ben bayramdan sonra gidicem doktora hepsi bir arada olur belki

gözün aydın benimde beklenen doğum tarihi 27 haziran ama daha doktora gitmedim bayramdan sonra inşallah darısı bizlerin başına inşallahhhh

aaa aynı canım benimde 27 haziran inşallah sağlıkla gelirler bende bayramdan sonra gidecem mecburen sen folik asit içiyomusun ?

Günaydın arkadaşlar
Ben bebeğimin sadece kesesini görebildim kese 18 mmymiş
Doktor karından bakıyor hep
Bana yakın olup bebeğini gören var mı ben de görmek istiyom ama doktor çoook rahat biri :44:

Kızlar, kalp atışını duyanlar keseyi görenler gözünüz aydın, kucaklarımızı doldururlar inşallah :)

ay hadi inşallah umarım daha da acılır kısmetin

Çok geçmiş olsun umarım istediğin zaman tekrar bebek sahibi olursun

tatlım benim zaten folbiol dediğin şey bir buçuk lira bişey eczacı giriş yapmaya bile gerek duymadı mg olarak geçiyo ve çok yüksek hamilelik ihtiyacına giöre değeri
5mg internette araştırdım hamilelik de bile ihtiyaç 600,800mcg mcg nerde mg nerde o bakımdan çok geldiği için ben iki gece sadece kullandım o da
bir hapı önce ikiye sonra tekrar ikiye bölerek yani bir hapın dörte biri :)
ertesi gece de hiç olmayan mide bulantısı ç ok yoğun gaz ve yumuşak diyare gibi şikayetlerim oldu...

karın üstü görünmezse sen de istersen çubukla bakğyo ama gerek kalmıyo bu haftalarda gayet net görünüyo kese karın üstü :) dün biz gördük çoooook şükürrr

Hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin..
Derya öğretmen misin sen?

yok canım ya normla önlisanss mezunuyum bu sene yılmadım çalıştım ve başardım 85 yeterliydi düz memur olucam ünilerde felan işte allah nasip ederse

selamüünaleyküm kızçelerr
bayram hazırlığı sardı iyice pek uğrayamıyorum bide nazaramı geldim nedir bulantıdan kafamı kaldıramıyorum
süzüldüm iyicee herşey iğrenç kokuyor
pisikopata bağladım bide dün eşimle kahvaltı yaparken yanlışlıkla onun çayına vurdum döküldü
ben kalktım başladım ağlamaya (şimdi komik geliyo ama o an çok sinirlendim:)
eşimde gülüyo kafayımı yedin kendin döktün niye ağlıyosn diyo
gittim odamda iyice rahatlıyana kadar ağladım sonra hiç bişi olmamış gibi
yamaya dewaamm

ay arkadaşlar hasta gibiyim midem kötü ilaçalardanmı acaba ki bulanmıyor ama kötü başımda ağrıyor pek iyi hissetmiyorum kendimi

kızlarrr benim de midem bulanıyo ama benimki normal hamilelik bulantısından farklı, sabah uyandığımda hiçbişi yok, aç karnına hiçbişi hissetmiyorum ne zaman bişi yesem yerken bulanıyo ve tıkanıp bırakıp yemeyi. bugün hiç bulanmadı biraz önce yoğurt çorbası içtim başladı bulanmaya ilginççç:)) psikolojik mi acaba benimki uymuyo çünkü o hamilelikte bahsedilen bulantıya. bi de kesinlikle öğürme ve kusma yok..

tek değilsin tatlım benim de aynen öyle.. akşam olunca oluyo genelde. dün ilk defa öğürdüm ama ne öğürdüm,böğürdüm resmen :))) başlarda öğürme yoktu dğn 8 haftalıktı bgn ebeye gttim 8-12. haftalarda çok olur dedi senin de başlayabilir yane. başlamasa iide

benimde öyle oldu açken bişey yktu 2 tan dolma yedşm şimdi kötü ama bulanmıyor kötü sadece

merhaba kızlar, sayfalar çok çabuk geçiyor okumaya bile yetişemiyorum
ben de dün dr.daydım, büyümüş annesinin miniği, 14 mm olmuşuz hamdolsun.
kistim de 28 mm geçecek bebeğim onu inşallah bir dahaki sefere gittiğimde.
benim geç döllenme olduğundan sata göre 1 hafta geriden gidiyoruz.
dr. yiyecek olarak ayran-maden suyu ikilisini önerdi. birleşince mineral bakımından çok zengin bir içecek haline geliyor, dedi. içmek isterseniz diye sizinle de paylaşmak istedim :)

herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar

kzılar merhaba, bulantım çok fena daha yeni yeni yataktan çıkabildim bugün. Bulantı bilekliği hiç işe yaramadı bende, aynı tas aynı hamam bu gidişle hastanelik olacağım. İnşallah birkaç güne kadar geçer, dr.u aradım dayan sorun yok dedidayanıyoruz bakalım minikimle, babaanne yardıma geldi sağ olsun, sabahtan beri iki tas çorba içebildim,üç beş de nohut (çok şükür)..İnşallah haberler iyidir, minikler büyüyordur, öpüyorum hepinizi

bnmde bulantı gibi böle değişik bişi bişi yemeynce olmuo ama yiyince çıkarıcak gibi oluorum hoş yiyemiom da bide o var iştahsızlık başladı ceviz yiom zorla sadece o çok yararlıymış bebeğe çorbadan bşka bişi yiyemiyorum herkeste aynı problemmi var ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…