2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dün akşam çeyrek nar yedim :26:
ben çok seviyorum sodalı ayranıı

cevizden tiksindim ben de.. her gün yemek istemiyo canım yaa, 2 gün arayla yiyorum şimdi

ben sabhtan beri çubuk kraker yiyebildm sadece..hiç bişe yediğimi düşünemiyorum..düşündkçe midem bulanıyor..çubk krakeri de çok acktığm için yiyebldm..buzdolabını açmak istemiyorm..canım hiç bişe çekmiyor..açlıktan halsz düşüyorum iyice..napcam ben böyle??

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. benimde iştahım kapandı, biraz kansızmışım zorla pekmez yemeğe çalışıyorum.. birde dün annem balık yapmıştı tiskindim bir daha balık yiyemiyecğim sanırım bebeğim için yemem lazım aslında ama ilk defa midem bulandı son olur inş.

merhaba arkadaşlar..bende bu gün ilk defa hastaneye başladım. ultrasona girdim kalp atışını duydum. Bebeğim 7+3 ken ultrasona göre 8+3 çıktı. 1 hata önde çıktı. doktorda regl tarihini geri aldı anlamadım.neyse hayırlısı olsun. Allah bebişinin kalp atışını bekleyen herkese duymasını nasip etsin.

tebrik ederim canım, bende geçen hafta duymuştum kalp atışını, şimdi cinsiyeti için sabırsızlanıyorum :)

belki erken yumurtluyorsundur.. sanırım bende geç yumurtluyorum.. bu işleri bir çözemedim

dün akşam çeyrek nar yedim :26:
nar yeme canım, rahim duvarını inceltiyor, Allah korusun ilk aylarda düşüğe neden olabiliyor, çok tehlikeli zaten birşey yiyemiyoruz, olsun diye bunca uğraşıp olunca şikayet etmek de hiç içime sinmiyor ama yaşam kalitem sıfırlandı resmen yabulantıların birkaç güne geçeceğini ya da bir çözümünü bulacağımızı düşünüyorum (ya da umut ediyorum)

Son düzenleme:

bnde dolabı açıom belki cnm bişi çeker die yok anam aksine midem kabarıo ama çikolata çok istio cnm tatlı şeyler yemeye başladım 3 gündür

Ya kızlar herkes de bi mide bulantısı bi iştahsızlık ben at gibiyim iştahımda yerinde neden böle normal insan gibiyimki ben

bnde dolabı açıom belki cnm bişi çeker die yok anam aksine midem kabarıo ama çikolata çok istio cnm tatlı şeyler yemeye başladım 3 gündür

bana doktor fazla tatlı,pilav,yağlı yemek ve börek yeme dedi. ama zaten yiyebildiklerimiz sınırlı canın çekiyorsa sen ye canım. yoksa açlıktan, halsizlikten düşcez kalcaz

bana doktor fazla tatlı,pilav,yağlı yemek ve börek yeme dedi. ama zaten yiyebildiklerimiz sınırlı canın çekiyorsa sen ye canım. yoksa açlıktan, halsizlikten düşcez kalcaz

balık yapıcam bakalım inş yerim görünce bile ben bunu yiyemem ddm ama zorlıycam yoksa bebekte gelişmicek bu gidişle

kızlar sabahları aç karnına bi kaşık bal yiyin çok iyi gelir..hem tok tutar hem bebişe yarar.

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.yorumlarınız beni rahatlattı.Doktor beni çok telaşlandırdı kan pıhtısı olabilir falan diye bide sürekli düşük olabilir kesin denilemez diyip durdu.Bu benim ilk hamileliğim bir yıldır istiyordum bu bebeği doktorun söyledikleri beni fena korkuttu.İnşallah bir sorun çıkmaz haftaya perşembe randevum var inşallah görürüm bebeğimi.

bugün sol kasığımda ağrı oldu ya,sizdede devam ediormu kasık ağrısı?

oluo arada cnm ya embriyo gelişim sürecinde ya hergün biyeri gelişio ağrı ondan oluo bide ani hareket edios bazen hamile olduğumuzu unutup ben brz manyağım o konuda yattığım yandan saniyede zıplıom unutup ağrı saplanıo kasığıma alışamadım hamileliğe sende soldan yumurtlamışsın :) bnde soldan yumurtladım hep ağrım oramda olur oğlan olur derler bebek için :)

eylemcim hayırlı olsun tebrikler

canım senin kızın mı olucak netatlı yediğine göre

Ya kızlar herkes de bi mide bulantısı bi iştahsızlık ben at gibiyim iştahımda yerinde neden böle normal insan gibiyimki ben

ozy mesajını okuyunca çok güldümaynen canım bende sendenim

eylemcim hayırlı olsun tebrikler

canım senin kızın mı olucak netatlı yediğine göre

ozy mesajını okuyunca çok güldümaynen canım bende sendenim

ayy blmem ki cnm pek takılmıom cinsiyete ben :) aslında erkek çocuk hastasıyım ama sevdiğin insandan olunca o çocuk cinsiyete takılmıosun soldan yumurtladım çoğu erkek dio ama bnde kız hssediorum bide erken döllenme bnm ondanda erkek diolar bakalım kısmetimizde ne varsa o olsun sağlıklı tam gelsinlerde kız erkek mühim değil kurban olurum kız ben ona şmdiden heyecanı sardı içimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…