dün akşam çeyrek nar yedim :26:Düne kadar olan tatil planımızı iptal etmek durumunda kaldım.Doktoruma sordum 8 saatlik araba yolculuğu yapmayı düşünüyoruz birde nar yememde sakınca var mı diye mail attım..Ben cevap gelene kadar bir buçuk narı yemiştim ki.Doktorumdan cevap geldi 4 saat den fazla yolculuk sakıncalı olabilir mümkünse uçakla gidin ve narı da tadımlık yiyebilirsin dedi.
ben çok seviyorum sodalı ayranıımerhaba kızlar, sayfalar çok çabuk geçiyor okumaya bile yetişemiyorum
ben de dün dr.daydım, büyümüş annesinin miniği, 14 mm olmuşuz hamdolsun.
kistim de 28 mmgeçecek bebeğim onu inşallah bir dahaki sefere gittiğimde.
benim geç döllenme olduğundan sata göre 1 hafta geriden gidiyoruz.
dr. yiyecek olarak ayran-maden suyu ikilisini önerdi. birleşince mineral bakımından çok zengin bir içecek haline geliyor, dedi. içmek isterseniz diye sizinle de paylaşmak istedim :)
cevizden tiksindim ben de.. her gün yemek istemiyo canım yaa, 2 gün arayla yiyorum şimdibnmde bulantı gibi böle değişik bişi bişi yemeynce olmuo ama yiyince çıkarıcak gibi oluorum hoş yiyemiom da bide o var iştahsızlık başladı ceviz yiom zorla sadece o çok yararlıymış bebeğe çorbadan bşka bişi yiyemiyorum herkeste aynı problemmi var ne
ben çok seviyorum sodalı ayranıı
bnmde bulantı gibi böle değişik bişi bişi yemeynce olmuo ama yiyince çıkarıcak gibi oluorum hoş yiyemiom da bide o var iştahsızlık başladı ceviz yiom zorla sadece o çok yararlıymış bebeğe çorbadan bşka bişi yiyemiyorum herkeste aynı problemmi var ne
merhaba arkadaşlar..bende bu gün ilk defa hastaneye başladım. ultrasona girdim kalp atışını duydum. Bebeğim 7+3 ken ultrasona göre 8+3 çıktı. 1 hata önde çıktı. doktorda regl tarihini geri aldı anlamadım.neyse hayırlısı olsun. Allah bebişinin kalp atışını bekleyen herkese duymasını nasip etsin.
nar yeme canım, rahim duvarını inceltiyor, Allah korusun ilk aylarda düşüğe neden olabiliyor, çok tehlikelidün akşam çeyrek nar yedim :26:
ben sabhtan beri çubuk kraker yiyebildm sadece..hiç bişe yediğimi düşünemiyorum..düşündkçe midem bulanıyor..çubk krakeri de çok acktığm için yiyebldm..buzdolabını açmak istemiyorm..canım hiç bişe çekmiyor..açlıktan halsz düşüyorum iyice..napcam ben böyle??
Ya kızlar herkes de bi mide bulantısı bi iştahsızlık ben at gibiyim iştahımda yerindeneden böle normal insan gibiyimki ben
bnde dolabı açıom belki cnm bişi çeker die yok anam aksine midem kabarıo ama çikolata çok istio cnm tatlı şeyler yemeye başladım 3 gündür
bana doktor fazla tatlı,pilav,yağlı yemek ve börek yeme dedi. ama zaten yiyebildiklerimiz sınırlı canın çekiyorsa sen ye canım. yoksa açlıktan, halsizlikten düşcez kalcaz
ahahah sevin işte bebiş güzel beslenir bizimkiler eciş bücüş çıkcek bu ne dicez
bugün sol kasığımda ağrı oldu ya,sizdede devam ediormu kasık ağrısı?
merhaba arkadaşlar..bende bu gün ilk defa hastaneye başladım. ultrasona girdim kalp atışını duydum. Bebeğim 7+3 ken ultrasona göre 8+3 çıktı. 1 hata önde çıktı. doktorda regl tarihini geri aldı anlamadım.neyse hayırlısı olsun. Allah bebişinin kalp atışını bekleyen herkese duymasını nasip etsin.
bnde dolabı açıom belki cnm bişi çeker die yok anam aksine midem kabarıo ama çikolata çok istio cnm tatlı şeyler yemeye başladım 3 gündür
Ya kızlar herkes de bi mide bulantısı bi iştahsızlık ben at gibiyim iştahımda yerindeneden böle normal insan gibiyimki ben
eylemcim hayırlı olsun tebrikler
canım senin kızın mı olucak netatlı yediğine göre
ozy mesajını okuyunca çok güldümaynen canım bende sendenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?