2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım hıçkırık o işte, ben de eşime dinletiyorum hemen, yazık ona hiç tepki vermiyor çünkü
bari hıçkırığını duysun

Geçmiş olsun Gölgen. Bende de bir hapşırma burun çekme başladı. inşallah hastalanmam

aman canım dikkat et , havalar bi iyi bi kötü...
hele Ankarada akşam nasıl soğuk oluyor öyle

Çok geçmiş olsun ama doktorlar riskli bir durumunuz yoksa doğumdan 3 hafta öncesine kadar herhangi bir sakıncası yok diyor.

hım o zaman tempoya devam

canım bahar yorgunluğunun da etksi var, bol bol c vitamini alalım, yeşil yapraklı yiyelim, meyve yiyelim...

zar zor hazır kahvaltılıklardan yedim. şimdi az iştahım geldi. canım bişi çekti gidip onu pişircem

ya kuzum insan yemek yemeğe nasıl üşenir
sen pek kilo almamışsındır o zaman, merak ettm şmdi seni, bi fotoğraf eklesene profiline

Adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu 10 dakika kadar. Neden oluyor acaba :44: Normal olduğunu bildiğim için çok telaşlanmadım ama insan orada neler oluyor diye merak ediyor

canım üşütmekten de olmuş olabilr, ayaklarını sıcak tut

canım ya çok geçmiş olsun
dualarımız sennle merak etme
sağlıklı, güzel haberlerini alıcaksınız inşallah, için rahat olsun

dilca 19 kilo aldım.

ama yemeden değil. ilk başta yemiordum aç kalıp ekmeğe vuruyordum kendimi. ilk başta hızlı kilo aldım. şimdi dikkat ediyorum ama gene bu ay 3 kilo almışım. ilaçlardan mı acaba. nasıl bu kadar kilo aldığımı bende anlamıyorum

Geçmişi okudum bitirdim
Hasta olan herkese geçmiş olsun.
Ben ise sabahtan beri, sebebini sorarsanız hiçbişey yok. dün de çok güzel bi pazar geçirdim evde halbuki. işyerindeyim şuan. hiçbir iş yapmıyorum. 2 tane görüşmem var 3 ve 5te. onlara gireyim evime gidicem. Hiç böyle olmazdım halbuki

Günaydin herkese günaydin diyorum cünkü yarim saat öncesinde uyandim gece tam 12 de uyudugum halde nasil bu saate kadar uyumusum hayret..

Rüyam da oglusumu gördüm henüz en fazla 3-4 aylik boncuk gibi gözleri var elimde anakucagi oglusum icin de arabayi nereye park ettigimi arayip duruyorum disarisi kar tipi biryandan da oglumla konusuyorum henüz bebek ama sohbet ediyor benimle hayirdir insallah

Gece ne zaman uyansam ec icin adet sancisidan daha agir bir sanci oluyor tam göbek altindan giriyor yaklasik bir haftadir var onun disinda idare ediyoruz..
Gecmisi okumak istemedim simdi tlf dan umarim erkesin sagligi yerindedir bebisler iyidir

ya kızlar benım ızın gunu hala gelmedı yaaaaaaaaaaaa

valla canım bende bu durum olmasaydı 35.haftayı doldurup öyle izne ayrılmayı düşünüyordum ama bak kısmet 28.haftadan beri yatıyoruz. sen ve bebek sağlıklı olun da çalış canım zaten çok az kaldı 32 bitince ayrılacaktın sen az daha sabret.. sonra da hazırlıklarla çabuk geçer zaman bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş..

canım maaşallah 32.haftaya girmişsin kiloları da iyiydi bebişlerin bence korkma artık allahın izniyle bişey olmaz.. 34 ü görürsün umarım bende biraz rahatlamak için 34. haftamı iple çekiyorum.. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. senin macera esas doğumdan sonra başlayacak 3 tane çok güzel bebek ayy zordur ama bi yandan da çok güzel bişey yaa..

avatarımı ne zamandır değiştirecektim fırsat olmadı bakalım olmuş mu? bu avatarları paylaşan arkadaşa da çok tşk...

kızlar 32.hafta için haftaya işgöremez raporu alacağım alan anneler var mı? yanımızda sevk kağıdıydı ssk dökümüydü falan bişeyler götürdünüz mü bişey istiyorlar mı? kendi doktorumdan almayacağım ssk lı özel bi hastaneden alacağım inşallah sorun yaşamıyım sonra biliyorsunuz ayakta kalmam yasak zaten..

Merhabalar;

Bende kan sulandırıcı iğne ve corasprin tedavisi görüyorum.Doktoruma normal doğum yapmak istediğimi bir sakıncası olup olmadığını sordum. Yapabilirsin dedi. Bizim durumumuzda 38. haftada açılmaların başladığını duymamıştım. Corasprini bir yada iki hafta önce kesmeyi planlıyor ama iğneye doğuma kadar devam edebiliriz henüz karar vermedim dedi. Eğer dediğiniz gibi olursa belkide corasprinide iğneyide kesemeden doğuma girmiş olacağım ki bu da bir risk oluşturuyor. Corasprine devam edilen hastalarda epiduralde yapılmadığını duymuştum. Cumartesi günü daha net konuşmalıyım doktorumla. Kafamda bir sürü soru var.İnşallah sorunsuz atlatırız.

canım hıçkırık o işte, ben de eşime dinletiyorum hemen, yazık ona hiç tepki vermiyor çünkü
bari hıçkırığını duysun

Anlıyorum ben hıçkırık olduğunu canım. Ben hissedebiliyorum ama eşim hıçkırıkları hissedemiyor. Tekmeleri hissediyordu, bu ara eşim elini karnıma koyduğunda bebişim tekmelemiyor. şaşırıyorum. Eşim çoğu zaman sadece tekmeleme sırasında karnımın hareketlerini görmeyle yetiniyor :)

off şu oğlumdan bilgisayarı alsam yorum yazcamdaa oğlum izin vermiyooo ayy çıldırıcam şimdii

bnmde moralım çok bozuk.raporu 37. haftaya uzatmaya gittim 23.05.13 kontrol yazıyordu.tekrar gidip kapattırmam için.kendı çalıştığım yer kabul etmıyor.illa 32.haftadan 37.haftaya kadar çlışabiir yazması gerekıyormuş.hastanede ssk ya bildirmiş.geri dönüş yaptım ssk ya mail atıp iptal ettircekler.
aksılıkler beni bulur inş düzelir

böyle bişey yaşayan var mı?

çok şükür kızımla gün sayıyoruz :) geçsede alsak kucağımıza
amin canim insallah hayirlisiyla gecerde aliriz kucagimiza hepmizde ayni durumda gun sayiyoruz artik :))

bende seni öpüyorum canim evet fazla kaynatamadik gece dua et mervenin netti kopuyordu o yuzden sohbet edemedik rahat rahat insallah acisini bu gece cikariirz heheheh canim birakin alissin bebisler kucaga onlar hala kendisini anne karninda hissettikleri icin devamli annenin kucaginda olmak isterlermis ee tabi tuvalate kadar gidemiyecek kadarda alistirmayin, bazilarida emzirip altini degiisp atiyor yataga hemen catlayana kadar agalasa bebek yine almiyor kucagina ben dayanamam zaten oyle hic cok sukur bizim hic kucak sorunu yasamadik insallah bundada yasamam :)))

cok sevindim canim insallah tamamen gecer iyilesirsin sen fitile ve sirkeli suya devam et mutlkaka faydasini olacaktir: bu fikri ortaya atan arkadasa tsk etmek gerekiyor :))

canim cok gecmis olsunn keske evde birza daha dinlenme sansin olsaydi dikkat et kendine allah acil sifalar versin :)))

önemli degil canimm zaten bende cikmistim. canim hamile kaldigin kilodan hesap et sadece verip aldigin kilolari sayma :))

eee bende coraspin kullanıyorum epidural yapılamadığını bilmiodum :18::18::18: nekadar önce bırakmak gerekio ki . ama ben bırakmaya korkarım bişi olursa die

merhabalar kızlar

döndüm yine evime kürkçü dükkanıma,annemlerde kalmak çok güseldi oysaki
burda yalnız çok canım sıkılıyor,arkadaşım komşum vs.de yok
Allah'tan burda azcık sizlerle konuşuyorum da

İnsallah canim yaa bende 34u iple cekiyorum bazen zamn hic gecmiyo bazende cabuk geciyo saglikla kucagimiza aliriz hepimiz insallah
evet benim maceram dogumdan sonra baslicak 3tane bicirik oyy yesin annesi onlariiii:)

bende anlamıyorum bende pıhtılaşma sorunu yok tüp bebek olduğu için coraspin vermişlerdi merkezden sonra doktorumu değiştirdim doğumdan 10 gün önce bırakırsın dedi ama allah korusun ya erken doğum falan olursa coraspin tehlike yaratmaz mı benimde kafama takılıyo ama bebeğin beslenmesinde sorun olursa diye de korkudan bırakamıyorum..

kızlar bişi sorcam derin dondurucuda tavuk etimiz vardı 1,5-2 ay falan oldu alalı.çıkarıp çözdürsem ve yemek yapsam zehirlenir miyiz sizce?:26: hiç bu kadar uzun süre bekletmemiştim çünkü tavuk etini dolapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…