ben de bu aralar dikkat etmeye başladım. sanki kalp atışı gibi pıt pıt atıyor. leğen kemiğimin üzerinde sağ tarafımda hissediyorum. Hatta gece yatarken hissettim, baya uzun sürdü, zor uyudum onu dinlemekten :)
Geçmiş olsun Gölgen. Bende de bir hapşırma burun çekme başladı. inşallah hastalanmam
Çok geçmiş olsun ama doktorlar riskli bir durumunuz yoksa doğumdan 3 hafta öncesine kadar herhangi bir sakıncası yok diyor.
Hamileliğin son zamanlarında daha mı hassaslaşıyoruz acaba?? Ben bu zamana kadar hamilelikte nadir hastalandım ancak bu sıralar iyice halden düştüm. Geçen hafta perşembe grip olmuştum. Perşembe, cuma halsizlikten hiç kalkamadım yerimden. Ancak cumartesi biraz açıldım. Bugun işe geldim ama hala halsizim, başım ağrıyor. Genelde mi böyle oluyor, ben mi çok yorgun düşüyorum? Acaba evde olsam, ev işleriyle kafa dağıtıp yürüyüş yapsam daha mı zinde olurum diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz kızlar???
zar zor hazır kahvaltılıklardan yedim. şimdi az iştahım geldi. canım bişi çekti gidip onu pişircem
Adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu 10 dakika kadar. Neden oluyor acaba :44: Normal olduğunu bildiğim için çok telaşlanmadım ama insan orada neler oluyor diye merak ediyor
ınsallah kızlar
zaten bılıosunuz benım annem dıyalız hastası
bıde makatta kanama cıktı
bagsur yok catlak yok
dr kanserden suphelendı
ya bılmıorm
ıyı olmak ıcın herseyı yapıorm ama
yınede ıcım rahat degıl
ya kızlar benım ızın gunu hala gelmedı yaaaaaaaaaaaa
Selam guzel anneler herkes iyidir umarim benim birkac gundur sancilarim cogaldi dra gitmedim ama duramayacak derecede sik olursa gel demisti drum kuzucuklarim dayanin en az 34hedefimiz diye konusuyorum onlarla. Artik cok zorlaniyorum ama nappalim dayancaz miniklerimiz icin.
Kizlar gecelik almayan varsa yada yedek aliyim diyen varsa lcw de kirmizi cok tatli bi gecelik var ustunun sabahligida var ayrica ben almistim ama ablam bana yedek almis saolsun fiyatida cok uygun aklinizda olsun
birde civilden alt acma ve yazlik battaniye almis ablam cok uygun fiyatlari ihtiyaci olanlar bi bakin derim
yok canım ters bi durum olmazsa normal hamişler gibiyiz bizde
sadece 38.haftada doğum gerekeyomuş zaten normaldede 40 haftayı tamamlayan çok nadir oluyor
açılmalar başlıyor 38. haftaya girince
biz birazcık sunii sancı yiyecez ama inşallah gerek kalmaz fazlaca açılmam olur:18:
canım hıçkırık o işte, ben de eşime dinletiyorum hemen, yazık ona hiç tepki vermiyor çünkü
bari hıçkırığını duysun
off şu oğlumdan bilgisayarı alsam yorum yazcamdaa oğlum izin vermiyooo ayy çıldırıcam şimdii
amin canim insallah hayirlisiyla gecerde aliriz kucagimiza hepmizde ayni durumda gun sayiyoruz artik :))çok şükür kızımla gün sayıyoruz :) geçsede alsak kucağımıza
bende seni öpüyorum canim evet fazla kaynatamadik gece dua et mervenin netti kopuyordugünaydın arkadaşlarrr geceyi yine merve ve talıaa kapatmışşş öpüyorum arkadaşlar siziiiiallahtan fazla çeneniz düşmemiişşş yaaaa:18::18:
mervecim bu arada kolik bebek demek belli bir aya kadar günün belli saatlerinde özellikle aynı saatlerde çocuğun ağlama nöbetlerine girmesii bunun nedenide gaz sancılarııı bütün mesele buu gazlı çocuk yani bildiğinnnn ama bu çocukların gazları genelde hiç geçmiyooo sen önlemini alıyosun ama genelde geçmiyooo çocuk hergün aynı sattlerde saatlerce ağlayabiliyooo ama kolay kolay her çocuk kolik olmaz rahat olll...
valla bebek kucağa alışırmı demeyin arkadşlar çocuk kucağa çok alışıyoo ben oğlumda çekmedim ama etrafımda çok gördüm aman dikkat edinn....klozete bile bebekle oturan arkadaşlarım vardııı....
cok sevindim canim insallah tamamen gecer iyilesirsin sen fitile ve sirkeli suya devam et mutlkaka faydasini olacaktir: bu fikri ortaya atan arkadasa tsk etmek gerekiyor :))çok sağol canım doktora ulaşamasakta o gece ilaca ulaştık çok şükür ama durum halaa aynı,4 tane fitil var birini dün ve cumartesi kullandım diğerini bir hafta ara ver öyle kullan dedi ama nasıl olacak bu halde bilmiyorum :26: bu arada sirkeli suyu denedim çok sağol biraz olsun rahatlattı beni, sen yazınca hemen kalkıp yaptım iyi geldi çoookkk teşekkürler
günaydın herkese ; cumadan beri giremedim umarım herkes iyidir , azıcık geçmişi okudumm nisan annelerinde nolmuş merak ettim
ben fena üşütmüşüm cuma- burun akıntısıyla başladı cumartesi- pazar hep yattım hiç bisey yapmadan , ev berbat bihalde, noluyoo kızlar bize yaaaa dayandık dayandık son haftalarda pertimiz cıktı valaaaa bugun işede gelemk zorundaydım , ıhlamur , cay içmekten içim cıktı artık offffffff artık evde olmak istiyorum cidden , geridönüşümkutusu valaaa bende biran evel doğurmak istyiroum ama biokadar da korkuyorum aynı duygular bende de var yani napcannnn vasviye teyzenin dediği gibi cekicen mecburrrrrrrrrrrrrrr
canım annene çok geçmiş olsun inş önemli bisey cıkmaz tatlım bee
bende aynen yaaaa
Talliacim cnm gece sarzim bitti telim kapandı haber veremedim kusura bakma
Cnm simdi ben 67 ile hamile kaldım mide bulanyilari dolayısı ile 5 kilo verdim o verdigim kiloları aldım ekstrada 5 kilo aldım oldu sana 10 kilo ya sorma valla bı kan ilacımı kullanıyorum baskada birsey kullanmıyorum ilac içme ozurlusuyum ben kan ilacını da mecburiyetten iciyorum kanım düşmeye başlayınca iciyorum artık
Turnur cnm tesekkur ederim benim doktorumdan istedim vermedi kalsiyum kullandığım icin ama bu gidişimde alırım artık
Boşver cnm sana da gecmis olsun aynı seyi yapmisiz ikimizde agir kaldırdığımız icin bu sıkıntıyı yasadık sende kaldırma agir seyler artık cnm
Hully cnm annene cok gecmis olsun Rabbim şifalar versin tez zamanda
Geridonusumkutusu tatlim bı iyilesemedin ya kiyamam hamile olunca cok zor oluyor dikkat et iyi bak kendine bol bol c vitamini al ıhlamur iç cok gecmis olsun hic çekilmiyor gercekten ben iki aydan fazla oldu grip olmuştum burnum yara oldu inan hala tara iyileşmedi
Merhabalar;
Bende kan sulandırıcı iğne ve corasprin tedavisi görüyorum.Doktoruma normal doğum yapmak istediğimi bir sakıncası olup olmadığını sordum. Yapabilirsin dedi. Bizim durumumuzda 38. haftada açılmaların başladığını duymamıştım. Corasprini bir yada iki hafta önce kesmeyi planlıyor ama iğneye doğuma kadar devam edebiliriz henüz karar vermedim dedi. Eğer dediğiniz gibi olursa belkide corasprinide iğneyide kesemeden doğuma girmiş olacağım ki bu da bir risk oluşturuyor. Corasprine devam edilen hastalarda epiduralde yapılmadığını duymuştum. Cumartesi günü daha net konuşmalıyım doktorumla. Kafamda bir sürü soru var.İnşallah sorunsuz atlatırız.
Canim kac yasinda senin pasa? Bu oyuncak laptoplardan yokmu ver eline onunla oynasin :)
valla canım bende bu durum olmasaydı 35.haftayı doldurup öyle izne ayrılmayı düşünüyordum ama bak kısmet 28.haftadan beri yatıyoruz. sen ve bebek sağlıklı olun da çalış canım zaten çok az kaldı 32 bitince ayrılacaktın sen az daha sabret.. sonra da hazırlıklarla çabuk geçer zaman bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş..
canım maaşallah 32.haftaya girmişsin kiloları da iyiydi bebişlerin bence korkma artık allahın izniyle bişey olmaz.. 34 ü görürsün umarım bende biraz rahatlamak için 34. haftamı iple çekiyorum.. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. senin macera esas doğumdan sonra başlayacak 3 tane çok güzel bebek ayy zordur ama bi yandan da çok güzel bişey yaa..
Merhabalar;
Bende kan sulandırıcı iğne ve corasprin tedavisi görüyorum.Doktoruma normal doğum yapmak istediğimi bir sakıncası olup olmadığını sordum. Yapabilirsin dedi. Bizim durumumuzda 38. haftada açılmaların başladığını duymamıştım. Corasprini bir yada iki hafta önce kesmeyi planlıyor ama iğneye doğuma kadar devam edebiliriz henüz karar vermedim dedi. Eğer dediğiniz gibi olursa belkide corasprinide iğneyide kesemeden doğuma girmiş olacağım ki bu da bir risk oluşturuyor. Corasprine devam edilen hastalarda epiduralde yapılmadığını duymuştum. Cumartesi günü daha net konuşmalıyım doktorumla. Kafamda bir sürü soru var.İnşallah sorunsuz atlatırız.
şimdikiler çok akıllı, zor kanarlar oyuncak laptopla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?