2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evde olup gezebileceğim zamanlarda gezememek bana da çok dokunuyor. cuma günü içim gitti dışarı çıkayım diye, ama halim yoktu ne fayda

hepimizin düşünceleri aynı, zaman geçsin bebiş gelsin, ortalık şenlensin istiyorum, bir yandan da rahat batıyor galiba bol bol yatayım uyuyayım diyorum kendi kendime. zaten zamanı gelince bebişim gelecek, göreceğiz neler olacağını.

rabbim hayırlısıyla bu günlerimizi geçirmemizi nasip eder inşallahh...

Allah yardımcın olsun canım, evdeki çocukla ilgilenmeden, onu düşünmeden olmaz. Dinlenmen de lazım.

Annelik bu işte, sırf fedakarlık, Allahın verdiği en güzel duygu :))

naıslsnız hanımlar ve cücük leriii
şafak MEMLEKET YOZGAT

gecmıse bakalamadım cokkk uzunnn
dun babamızla gezdık tozdukk hatta arabaya bınerken ayagmı bılem burktum kı hemen yanımda araba vardı ona dayandımm ılk dk acıdı sonra gectı heeh
bu arada sızlere sorum olucakkk

BEEBGIN HICKIRMASI ILE ILGILI GUVEN ARK..DOGUM POZIZYONU ALIP HICKIRIYORDU DEDI AMA?
dün gece 12 rahım ustunde 2-3 sn aralıarla tamm 200 geçkin oldu bu su damlasına benzer pıt pıt larr kıı bu kaa hıckırıyormusudr yaa aynısını sabah 7 gıbı de yaptıı aklıma takıldıdaa tamm 200 geckınnnnnnnnsaydık esımlee en son bız pes ettıkk o ka olunca pless aydınlatınız bızı lutfennnnnnnn sız bende ondesınız ınsallahhhhhhh

canım egomego diye bir arkadaş varmış bebeğinin burun deliğinin biri gelişmemiş diğeride yarım açıkmışş anladığım kadarıyla yoğunbakımdaymışş en son bi kalbi durmuş çalıştırmışlar yine öle yanii ben bukadar anladım ama çok üzüldüm gerçektenn..allah bize göstermesin inşallah..
bu arada sanda geçmiş olsun canımmm:2::2:bende hasta olucam galiba burnum tıkanmdı ve nefes alamaz oldum...sen bugün niye iştesin izin başlamadımıııı:26:

oyyy çok midem yanıyo yaaa
bazen o kadar oluyoki ağlayacak kıvama geliyorum yaa
artık ilaç kullanmak istemiyorum 4. aydan beri olduğu için çok kullandım
senin bebe sırma saclı olcakk anası gıbım kızzzzzzzzzzztetem benımm

Geçmiş olsun Gölgen. Bende de bir hapşırma burun çekme başladı. inşallah hastalanmam

Çok geçmiş olsun ama doktorlar riskli bir durumunuz yoksa doğumdan 3 hafta öncesine kadar herhangi bir sakıncası yok diyor.

Talliacim cnm gece sarzim bitti telim kapandı haber veremedim kusura bakma
Cnm simdi ben 67 ile hamile kaldım mide bulanyilari dolayısı ile 5 kilo verdim o verdigim kiloları aldım ekstrada 5 kilo aldım oldu sana 10 kilo ya sorma valla bı kan ilacımı kullanıyorum baskada birsey kullanmıyorum ilac içme ozurlusuyum ben kan ilacını da mecburiyetten iciyorum kanım düşmeye başlayınca iciyorum artık

Turnur cnm tesekkur ederim benim doktorumdan istedim vermedi kalsiyum kullandığım icin ama bu gidişimde alırım artık

Boşver cnm sana da gecmis olsun aynı seyi yapmisiz ikimizde agir kaldırdığımız icin bu sıkıntıyı yasadık sende kaldırma agir seyler artık cnm

Hully cnm annene cok gecmis olsun Rabbim şifalar versin tez zamanda

Geridonusumkutusu tatlim bı iyilesemedin ya kiyamam hamile olunca cok zor oluyor dikkat et iyi bak kendine bol bol c vitamini al ıhlamur iç cok gecmis olsun hic çekilmiyor gercekten ben iki aydan fazla oldu grip olmuştum burnum yara oldu inan hala tara iyileşmedi

ewet canım malesef yapıyoruz şimdiye kadar bebiş için yapıyoduk doğumdan sonrada kendimiz için yapacakmışız
şimdiye kadar kanımız cıvıkken iğneyi bırakıncada birden bire vücut afallıyormuş ,pıhtılaşma olduğu için damarlarda tıkanma oluyomuş
zararlıymış yani kullanmak şart...
ayyy senin eşinmi yapıyo ben canımı kimseye güvenmem hep kendim yapıyorum:18:
allahım dayanma gücü versin, bazen bende çok sıkılıyorum ama sonra geri kendimi tutuyorum şükürler olsunki çaresi var
ilacı bulanlardan allah razı olsun..
tatlişkoo folikasit kullanıyomusun sen hala??

Bende mi bir gariplik var acaba. Hormonlarım tavan yapmış durumda. Ayrıca hiçte duygusallaşmadım ne bir ağlama ne bir sulugözlülük. Sadece haberlede çocuklarla igili kötü bir haber görürsem ağlıyorum. Onun dışında hiç bişey umrumda değil.

ben de bu aralar dikkat etmeye başladım. sanki kalp atışı gibi pıt pıt atıyor. leğen kemiğimin üzerinde sağ tarafımda hissediyorum. Hatta gece yatarken hissettim, baya uzun sürdü, zor uyudum onu dinlemekten :)

aynennn ya sag kasıkda ya da sol da su damlası gıbı 2-3 sn.suruyor pıt pıt en son esm dedı yeter usak hskırıkdan kendını alamıyor st kac oldu uykya dıye ve o ka saydım 200 gectıydı ve uyuya kalmısızz hehe ve sbh gozumu actım devammmmmmmmmnormal mı acaba kıne tecrubelı hamıslerrrrrrrrrr 200 pıtpıt dıyorummm normal mıdır ınslll:44::44::44:

32+2 de kontrolümde bebegin kilosu 1890 gr geldi boyu 44,8 cm kilosu çok az geldi sizin nekadardı

32+2 de kontrolümde bebegin kilosu 1890 gr geldi boyu 44,8 cm kilosu çok az geldi sizin nekadardı

bende 32+2 de gittim sanırım. 1990 kilosu dedi. 40 cm boyu. banada benimkinin boyu az gelior. ölçümdendir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi yandan da yeterince kalsiyum almıyorum diye kendimi şuçluyorum.

boy ölçümünü bacağı ölçerek mi yapıolar acaba. eşimin de benimde boyumuza göre bacak boyumuz kısadır da. ondan mı böle çıkıo acaba ?

bende 32+2 de gittim sanırım. 1990 kilosu dedi. 40 cm boyu. banada benimkinin boyu az gelior. ölçümdendir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi yandan da yeterince kalsiyum almıyorum diye kendimi şuçluyorum.

boy ölçümünü bacağı ölçerek mi yapıolar acaba. eşimin de benimde boyumuza göre bacak boyumuz kısadır da. ondan mı böle çıkıo acaba ?[/QUOTE]

bilmiorum cnm baştan popoyamı yoksa bacakta giriyomu bende çok dengeli besleniorum diyemem saglıklı olsun çokta küçük olmasın ya

Geçmiş olsun Gölgen. Bende de bir hapşırma burun çekme başladı. inşallah hastalanmam

sorma bende iki gündür bogazım şiş uyanıyorum zor yutkunuyorum sonra biraz geçiyo inşşalh hasta olmam

birde eşim misafir çağırıp duruyo
hiç beni düşündügü yok kendi işimi zar zor yapıyorum görüyo
ama sesim çıkmıyo diye önemsemiyo sanırım
az naza cekmek lazım sanırım üzülüyorum valla
bu adam hiç mi üşünmüyo beni diye
herkez gelme derdinde bu seferde siz gelin diyen yok

Son düzenleyen: Moderatör:
merve ve tallia cnm resim ekledim haber verim dedim neyse kızlae temizlik yapım azıcık size iyi sohbetler kendinize ve cicişlerinize iyi bakın

bilmiorum cnm baştan popoyamı yoksa bacakta giriyomu bende çok dengeli besleniorum diyemem saglıklı olsun çokta küçük olmasın ya [/QUOTE]

boy olcusunu bacaktann alıyolar canm
bacak boyunun 7 katı boy olcusunu verıyomuş

Son düzenleyen: Moderatör:

misafir olayı çok zor ya. şehir dışından bi arkadaşım gelecekti bu vakitler. önceden sözleşmiştik bana gelcek diye. şimdiden onun stresi var bende. çünkü şimdi gerçekten çok zorlanıyorum. ağır ağır iş yapıyorum. onda da eşimin yardımı gerekiyor. zor yani. bazen annemler gelio. yabancı değiller sonuçta onlarla daha rahatım ama gittiklerinde ne kadar yorulduğumu anlıyorum.

bilmiorum cnm baştan popoyamı yoksa bacakta giriyomu bende çok dengeli besleniorum diyemem saglıklı olsun çokta küçük olmasın ya

boy olcusunu bacaktann alıyolar canm
bacak boyunun 7 katı boy olcusunu verıyomuş[/QUOTE]

he o zaman bizimkinin boyu ufak çıkması normal

anası babası kısa bacaklı. o da kısa bacaklı olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…