son aylar hassaslaşıyoruz galiba. bu zamana kadar ayakta atlattım hastalıkları. bende grip gibi bişiyim galiba. 3. gün bugün yatıyorum. yarında tatil ama yatmak zorundayımhalbuki ne planlarım vardı. evde olmakta sıkıcı sanki ya :) çalışmakta sıkıcı. bi taraftan çocuk biran önce olsun istiyorum. bi yandan da istemiorum. sürekli onunla ilgilenmek gerektiğini düşününce özellikle zaman çabuk geçsin istemiorum
ben okkalı bi depresyona gircem galiba. eşimde hassas davranmıyor. her zamanki gibi davranıyor. diyorum git hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiler oku. iyice deprosyana sokacaksın beni diorum. anlamı sanıyorum. eskisi gibi sanıyor.
valla canım ben evdeyim üstelik evde ilgilenmem gereken bi çocuğum daha var ve çok fazla yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi arkadaşlarım çağırıyo gitmek istemiyorumm sürekli yatmak istiyorumm ama iş çokkk beklenti yüksekk off off anlıcan hep aynı canımmm
günaydın herkese ; cumadan beri giremedim umarım herkes iyidir , azıcık geçmişi okudumm nisan annelerinde nolmuş merak ettim
ben fena üşütmüşüm cuma- burun akıntısıyla başladı cumartesi- pazar hep yattım hiç bisey yapmadan , ev berbat bihalde, noluyoo kızlar bize yaaaa dayandık dayandık son haftalarda pertimiz cıktı valaaaa bugun işede gelemk zorundaydım , ıhlamur , cay içmekten içim cıktı artık offffffff artık evde olmak istiyorum cidden , geridönüşümkutusu valaaa bende biran evel doğurmak istyiroum ama biokadar da korkuyorum aynı duygular bende de var yani napcannnn vasviye teyzenin dediği gibi cekicen mecburrrrrrrrrrrrrrr
canım annene çok geçmiş olsun inş önemli bisey cıkmaz tatlım bee
bende aynen yaaaa
senin bebe sırma saclı olcakk anası gıbım kızzzzzzzzzzzoyyy çok midem yanıyo yaaa
bazen o kadar oluyoki ağlayacak kıvama geliyorum yaa
artık ilaç kullanmak istemiyorum 4. aydan beri olduğu için çok kullandım
gectigimiz günlerde bildiginiz gibi kanmam olmuştuya hastane gidince doktor direk eşinle ilişkidemi bulundun dedi.hayır dedim.kanaman ondan kaynaklanabilir dedi.
sakın kızlar öyle hata yapmayın kocalanızın zevki için bebişleri tehlikeye atmayın
Aaa deme ya doğumdan sonra 40 gün daha mı vuruluacakmış
Allah'ım ya bugün resmen ağlayacaktım eşim vururken artık sinirlerim bozuldu o iğneyi görünce duvarlara çalasım geliyor
Doktoruma sorayım canım
canım sormuştum yani kendisi direk söylemişti haftada 3 kez olabilir sakınca yok diye ama son 2 aya girdik ya şimdi ondan endişe ettm
bide zevk almamak lazım dimi, sonuçta rahim kasılması doğumu tetiklemez mi
en iysi uzak durmak sanırım ya
naıslsnız hanımlar ve cücük leriii
şafak MEMLEKET YOZGAT
gecmıse bakalamadım cokkk uzunnn
dun babamızla gezdık tozdukk hatta arabaya bınerken ayagmı bılem burktum kı hemen yanımda araba vardı ona dayandımm ılk dk acıdı sonra gectı heeh
bu arada sızlere sorum olucakkk
BEEBGIN HICKIRMASI ILE ILGILI GUVEN ARK..DOGUM POZIZYONU ALIP HICKIRIYORDU DEDI AMA?
dün gece 12 rahım ustunde 2-3 sn aralıarla tamm 200 geçkin oldu bu su damlasına benzer pıt pıt larr kıı bu kaa hıckırıyormusudr yaa aynısını sabah 7 gıbı de yaptıı aklıma takıldıdaa tamm 200 geckınnnnnnnnsaydık esımlee en son bız pes ettıkk o ka olunca pless aydınlatınız bızı lutfennnnnnnn sız bende ondesınız ınsallahhhhhhh
aynennn ya sag kasıkda ya da sol da su damlası gıbı 2-3 sn.suruyor pıt pıt en son esm dedı yeter usak hskırıkdan kendını alamıyor st kac oldu uykya dıye ve o ka saydım 200 gectıydı ve uyuya kalmısızz hehe ve sbh gozumu actım devammmmmmmmmben de bu aralar dikkat etmeye başladım. sanki kalp atışı gibi pıt pıt atıyor. leğen kemiğimin üzerinde sağ tarafımda hissediyorum. Hatta gece yatarken hissettim, baya uzun sürdü, zor uyudum onu dinlemekten :)
32+2 de kontrolümde bebegin kilosu 1890 gr geldi boyu 44,8 cm kilosu çok az geldi sizin nekadardı
Geçmiş olsun Gölgen. Bende de bir hapşırma burun çekme başladı. inşallah hastalanmam
bende 32+2 de gittim sanırım. 1990 kilosu dedi. 40 cm boyu. banada benimkinin boyu az gelior. ölçümdendir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi yandan da yeterince kalsiyum almıyorum diye kendimi şuçluyorum.
boy ölçümünü bacağı ölçerek mi yapıolar acaba. eşimin de benimde boyumuza göre bacak boyumuz kısadır da. ondan mı böle çıkıo acaba ?
sorma bende iki gündür bogazım şiş uyanıyorum zor yutkunuyorum sonra biraz geçiyo inşşalh hasta olmam
birde eşim misafir çağırıp duruyo
hiç beni düşündügü yok kendi işimi zar zor yapıyorum görüyo
ama sesim çıkmıyo diye önemsemiyo sanırım
az naza cekmek lazım sanırım üzülüyorum valla
bu adam hiç mi üşünmüyo beni diye
herkez gelme derdinde bu seferde siz gelin diyen yok
bilmiorum cnm baştan popoyamı yoksa bacakta giriyomu bende çok dengeli besleniorum diyemem saglıklı olsun çokta küçük olmasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?