2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin

İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin

bendede gün içinde bikaç sefer oluyor bazen adet sancısı gibi 2-3 dk sürüyor bazende ishal olacakmışım gibi bir ağrı oluyor.yalancı doğum sancısı mı yoksa rahim büyümesinden kaynaklı mı bilemiyorum:44:

Yalanci dogum sancisi icin henüz erken diye düsünüyorum ama ne bileyim dün gece mesela hafif hafif sanci girdi yatagin icinde oturdum hareketdiz aglayacaktim resmen bu böyleyse dogum sancisi...
allahimmm bütün dogumu yakin olanlara kolay dogum nasip etsin

Ayy mayıs annelerinin doğum hikayelerinde Yaman bebeğin doğumunu okudum da çok korktum inşallah bizler öyle zorluklar yaşamayız. Resmen okudukça titredim bebeğin eşinden ayrılması sık görülmüyormuş diyor ama ihtimali bile çok kötü. Allahım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde sağlıkla kucağmıza almayı kısmet etsin inşallah. O günler görsek bi..

Canım valla yazdığını okuyunca moralim düzeldi biraz tüm günüm berbat geçti
Tabi ben alışmışım mideme ciğerime tekmeleri kafa atışlarını yemeyi:):)
Bende korktum içimden acaba doğum kanalına felan mı girdi bu bebek dedim
Ama şuan öyle bir rahatım ki üst tarafım sıkışmıyor meğer aylardır neler çekiyormuşum ben
Allah'ım ya ona bir şey olmasın sağ salim kucağımıza alaydık şu bebekleri kazasız belasız
Canım sorma meğersem normalmiş boşuna üzülmüşüm tüm gün boyunca
Canım pazartesi gideceğim soracağım muhakkak doktora inşallah
Seninlede paylaşırım bilgileri

Aynısı tarif etmişsin bende düşecek sandım sanki afedersinde şeyimden fırlaıp gidecek sandım
Alışkın değilim ya ben çok tuhafıma gitti ama normalmiş

Esracığım canım benim yalancı doğum sancıları için erken değil
32. haftana gelmişsin.üşütüyormusun acaba bide:26:

ben bilmiyordum öyle olacağını. yarım bardak suda mı eriteceğiz tam anlamadım:44:

benim durumum da seninkine biraz benziyor işte. Ama sen planını bozma bence.

denoz; Çok geçmiş olsun, sürekli giremiyorum yeni gördüm.. Umarım şimdi daha iyisindir, içini ferah tut inşallah sağlıkla gelecek bebeğin vaktinde.. Bol bol dinlen habersiz bırakma bizi..

geridonusumkutusu; Geçmiş olsun hasta olmuşsun, dikkat et kendine son aylarda doktorlar pek ilaç falan da vermiyor, hiç bir şey olmaz ama sıkıntıyı sen yaşarsın.. Bol bol dinlen arkadaş falan evde ağırlanmaz artık, ben anneme bile gitmiyorum çok istememe rağmen.. Her işi kendin yapmamaya çalış demek istiyorum ama koşullarını da biliyorum.. Ihlamur, kuşburnu, karamuk karşımı hamilelikte kullanılabiliyor düzelmediysen dene canım..

Beni sormuşsun, sürekli giremiyorum bu aralar hafta sonu annem bendeydi evi toparladık, alış verişe gittik, bebek için bazı hazırlıklar yaptık, dün kontrole gittim, fırsat buldukça da evde koli yapıyorum kolay olanları.. Yani yoğunluktan ve genelde yorgunluktan giremiyorum.. Geçmişi kurcalamaktan ancak yazabiliyorum.. Pc sürekli açık oluyor ama başında sürekli olamıyorum maalesef..

Sana mesaj attım ama mesaj kutun doluydu gönderemedim..

deryaf; Geçmiş olsun canım, artık bu haftalardaki sorunlarımız da bunlar olacak belli sancılar çıkacak yavaş yavaş.. Ağrılar, yalancı sancılar.. Kocaman olmuş bebeğin maşallah umarım vaktinde sağlıkla kucağına alırsın meleğini..

enesibel; Kanaman olmuş sanırım, çok geçmiş olsun.. Dinlenmene bak canım..

Boswer; Geçmiş olsun lekelenmen ve ağrın olmuş sanırım.. Bebeğinin iyi olmasına sevindim umarım tekrarlamaz..

arzu_mu; Doğum günün kutlu olsun canım, biraz geç de olsa bu yılın en güzel hediyesini içinde sen büyütüyorsun..
Ailen ve sevdiklerinle mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum..

zeyyyno; Bu Fenerbahçeli erkekler neden bu kadar tahammülsüzler, özellikle de sarı kırmızı renklere :) Benim eşimde Fenerbahçeli, biz evlendik futbolla uzaktan yakından alakası olmayan ben birden Fenerbahçeli oldum sayesinde :) Ben de bebeğimizin arabasını ve bazı eşyalarını kırmızı aldım, mız mızlanmaya başladı hemen.. Çok da umursamıyorum o da uzatmıyor neyseki :)

Balmond; Umarım belin ve ağrın düzelmiştir biraz daha, çoğumuzun ilk hamileliği ve bazı şeyler bize ağır geliyor ikincisi üçüncüsü olanları düşünemiyorum.. Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun..

hully; Annenden haber var mı canım, çok geçmiş olsun.. Sonuçları mutlaka bizimle de paylaş.. Umarım iyi çıkacaktır sonuçları annene acil şifalar diliyorum..

Canım ya okudum üzüldüm bak şimdi kıyamam yaa
Hepimiz yalnızız genelde yani Ailelerimizden uzağız
İnanki bazen bir tabak yemeğe muhtaç oluyorum biri pişirsede getirse diyorum
O derece halim olmuyor yani ama yok neredeee iş başa düşüyor
Birazcıkta hormonların etkisi var tabi.Geçecek inşallah

ben bilmiyordum öyle olacağını. yarım bardak suda mı eriteceğiz tam anlamadım:44:

benim durumum da seninkine biraz benziyor işte. Ama sen planını bozma bence.

Canım keşke dalinin sıvı deterjanını alsaydın ben çok memnun kalmıştım ondan
Arkadaşın dediğini doğru anlamışsın su ile eritip öyle koymak lazımmmış
yarım su bardağı fazla değilmi ama bebek kıyafetleri el kadar şey zaten
Yarım çay bardağı olmasın o sakın:26:

Esracığım canım benim yalancı doğum sancıları için erken değil
32. haftana gelmişsin.üşütüyormusun acaba bide:26:

Burada havalar isindi son siralar canim evin icinde terleyip duruyorum üsüttügümü pek sanmiyorum mervem yaa bu sancilar son 1 haftadir günde en az 3 kez yokluyor heleki gece wc ihtiyaci icin uyandigim da sancidan duramiyorum

Minikuss hoşgeldin canım.Sana kolaylıklar diliyorum ev taşıma işinde

Taliaa kocis geldi yok bugün artik hasretmi gideriyor ayri kaldigi günleri burnundanmi getiriyor bilmiyorum :)))

Burada havalar isindi son siralar canim evin icinde terleyip duruyorum üsüttügümü pek sanmiyorum mervem yaa bu sancilar son 1 haftadir günde en az 3 kez yokluyor heleki gece wc ihtiyaci icin uyandigim da sancidan duramiyorum

Canım peki idrar tahlili yaptırma imkanın var mı?Yakınında sağlık ocağı yahut tıp merkezi gibi bir yer?
Ben zaten bugün ölüyordum ya adımımı atamadım bu nasıl ağrıdır böyle
Sonlara yaklaştıkça daha zor

Canim persembe doktor kontrolüm var sanirim son kontrol olucak bu sonrasin da dogum yapacagim hastanede kontroller olucak gittigimde sorarim doktor yönlerdirmezse kendim idrar tahlili yaptiramiyorum imzasi olmadan labordan, onun disin da hastaneye gidip yaptirabilirim oraya da simdi gitsem en az 2 gece birakmayacaklar gece 22 de uyu sabahin 6 sinda hemsire gelip uyandiriyor hersey kuralina göre bosuna perisanlik

Minikuss hoşgeldin canım.Sana kolaylıklar diliyorum ev taşıma işinde

Hoşbuldum canım, nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl?

Ben de yıkama yaptım e-bebek ten baby&me sıvı çamaşır deterjanı aldım bebekler için valla çok da beğenmedim alacak olanlara duyurulur..
Gerçi ben ilave durulama ve suda bekletme yaptım iki kere sıkma yaptım.. Canını çıkardım yıkadıklarımın :)) İyiyce arınsın istedim.. Ama sonra carrefour da dalin indirimi vardı oradan aldım detarjan ve yumuşatıcı henüz kullanmadım.. Ayrıca şimdiye kadar en uygun fiyat civildeydi dalin çamaşır deterjanı 19.90 TL..

Kuzum öyle yorgun oluyorum ki, uyusam da dinlensem de bitmiyor.. Doğumdan önce taşınmaya çalışıyorum ama ev de henüz bitmedi..
Oğlumun odasını hazırlayıp eşyalarını yerleştirmek odasını süslemek istiyorum, evin düzenini de doğumdan önce oturtmam lazım..

bİLİYORDUM Canım zaten orada böyle bir şeyin zor olduğunu
Tühh üzüldüm şimdi.inşallah ağrıların normaldir

Hasret giderme durumu bu haliyle biraz kisitli canim :)) sarilip uyuyordur simdi kocisi görünce siniri falan kalmamistir bence
Haklısın canım bu durumda biraz zor onlarda öpüşüp koklaşsınlar madem
Eğer sipariş ettiği geceliği almadıysa Eniştenin vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…