Hoşbuldum canım, nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl?
Ben de yıkama yaptım e-bebek ten baby&me sıvı çamaşır deterjanı aldım bebekler için valla çok da beğenmedim alacak olanlara duyurulur..
Gerçi ben ilave durulama ve suda bekletme yaptım iki kere sıkma yaptım.. Canını çıkardım yıkadıklarımın :)) İyiyce arınsın istedim.. Ama sonra carrefour da dalin indirimi vardı oradan aldım detarjan ve yumuşatıcı henüz kullanmadım.. Ayrıca şimdiye kadar en uygun fiyat civildeydi dalin çamaşır deterjanı 19.90 TL..
Kuzum öyle yorgun oluyorum ki, uyusam da dinlensem de bitmiyor.. Doğumdan önce taşınmaya çalışıyorum ama ev de henüz bitmedi..
Oğlumun odasını hazırlayıp eşyalarını yerleştirmek odasını süslemek istiyorum, evin düzenini de doğumdan önce oturtmam lazım..
Canım resim açılmadı:26: kaldırıldımı acabaEki Görüntüle 692798
canım bak bu sitede fiyatı da uygun geldi bana
Pierre Cardin PS 2080 Çift Yönlü Bebek Arabası Füme Gri Turkuaz Pierre Cardin e-beybi.com
mervecim şimdi internetten sipariş vereceğim de senin ve arkadaşların son kez yorumlarını istiyorum
mavi alayım diyorum. ne dersin
Haklısın canım bu durumda biraz zor onlarda öpüşüp koklaşsınlar madem
Eğer sipariş ettiği geceliği almadıysa Eniştenin vay haline
İnsallah almistir ya kendisi de almadi hatirladigim kadariyla esi getirecek diye okadar da bekledi hatunn bosa cikmasa bari..
Senin de agrin varmis bugün canim gecmis olsun sana da gecmise hic bakmadigim hic simdi sen yazinca fark ettim.. Bizimkiler erken gelicek gibi hissediyorum ben yaaa sikayetlere bakinca.. Kiminin de hic sikayeti olmuyor neredeyse
Annemin arkadasinin kizi 42+6 olmus hala ne bir sikayet nede bebek var bugün hastaneye yatiricaklardi suni sanci icin
Canım bebim bebek aşağı indi galiba ben alışkın değilim ya
Afedersin şeyim öyle sızladıki bugün hiç keyfim yoktu dünya durdu sanki
Abowww 42+6 mı
İnanmıyorum biz şimdiden döküldük 42. haftadaki halimizi düşünemiyorum
Ama zannetmiyorum o hafatalara kalacağımızı
Biz iyiyiz canm bugün moralim baya bozuktu benim bebek aşağı indi sanırım çok sancım vardı bugün adım atamadım meğersem böylesi normalmiş
Valla Allah yardımcın olsun yinede dikkat et baksana bizim topik dökülüyor valla
Bir çoğumuzun kanaması sancısı var Allah'ım esirgein hepimizin bebeklerini sende dikkat et ona göre canım
Sihirli bir değnek olsada taşınsan oğlişinin odasıda hazır olsa ohh en ala valla ne güzel olurdu
kızlar benim kuyruksokumu çok ağrıyor hafif de şişlik var normal mi acaba gece yatırmıyo yaa
Keske benimkisi de dogum pozisyonunu da dönsede istedigi kadar asagida dursa yaaa.. Annesinden daha inat olucak bu cocuk israrla sirtini sag tarafima dayamis halde pozisyon degistirmiyor.. Bebegin basi asagida olmadi nasil bir duygu dogurmadan ben de yasasam bari..
Seninki bayagidir dogum pozisyonun da biliyordum ben hala alisamadinmi canin :)
Vallahi 42+6 olmus hergün doguruyorum sanip annesini ariyormus benim anneyle onun annesi ayni yerde calisiyorlar kadin kizim doguruyor diye 1 haftadir hergün izin alip yanina gidiyormus ama birsey yok :) oda cok kötü ya her saniye dogurucam diye bekle dur
cok saol cnm aman biraktim zaten artik dersimi aldim ben dun yeteri kadar :))Gecmisi fazla okuyamadım
Taliaa gecmis olsun canim lütfen dikkat et bırak artık su temizliği
bebisin dönmüstür canim bizimde cektigimiz agrilar tam olarak böyle birsey :)) birde bu halde alis verise cikta bak nasil oluyorDünden beti hiç iyi değilim galiba benim bebek aşağı Indi sonunda
Ama tuhaf ağrılarım var.resmen adım atamıyorum yerimden kalkmıyorum
Şeyimin kemikleri ağrıyor vajinam uyuşuyor resmen
Boyle bir durum yaşayan var mı moral sıfır valla
bende öyleyim canim evin bir yerinde toz olmasi rahatsiz ediyor benide birde cocuklar olunca haliyle hergun temizlik istiyor supurmek toz almak cok dert degildi ama bu kadar derin temizlik yapmak zor geldi :)))ya ben en çok temizlik olayından sıkılıyorum. benim ev çok toz oluyor. dağınık olmasa bile kıy köşe toz. ne kadar samimi olsamda evimi öle görmelerini istemiyorum. hasta olduğum için bu kadar sıkıntı ettim aslında. onunda kötü niyeti yoktu. şehir dışından geldi. bu halimle görmek istedi ama hastayımyanında zor oturdum. ha bire esnedim. karnım ağrıdı. şimdi yatıyorum. off ne bilim. haftasonuna doğru dışarda görüşsek daha iyiydi.
kiz senin kendine kastinmi var bu kadar isin hepsi ayni anda hele bu haldeyken yapilirmii hic anamm birakk daginik kalsin yeterrr esine birsey demek mumkun degil bir cogu boyle dusuncesiz ne yazikki benim esim benden habersiz cagirmaz kimseyii ben annemim maduur oldumyukarıda yazdığım şeye sinirlendim.
bir ayda yapmadığım işi bugün yarım günde yaptım. yoksa ben şimdiye kadar kaç kere ağlamıştım eşimin düşüncesizliğine
hiç de dikkat etmedim. çok sinirliydim. uzandım eğildim kalktım ağır kaldırdım.çamaşır astım,cam sildim, perde astım, balkon yıkadım, iki oda süpürdüm, toz aldım.yapacak kimse yok birini tutmam gerek. ben misafir gelecek diye temizlik yapmıyorum şimdi. sadece kendimi oyalamak için.
kabul etme demişsin ya işte hiç mümkün değil. bir kere eşim ısrarla davet etti bile bana sormadan.
cok saol cnmmm bu son oldu zaten artik kimse gelmez esimde geldiye onun is saati belli olmadigi icin cat kapi kimse gelemiyor :)))nefesim kesik okudum yazını canım yaa çok geçmiş olsun çok şükür iyiymişsin, yapmamamız gerekiyor ama ahh şu misafirler bende aynıyım ne kadar kötü olsamda aman ev temiz olsun misafire ayıp olmasın diye yapıyorum harıl harıl
saol cnmm allah kimseye yasatmasin böyle bir korkuyu bende cok korkuyordum ne yazikki basima geldi yinede cok sükürki birsey olmadi :))Deryaf ve talia gecmis olsun kizlar. Talia ben dusmekten cok korktugum icin surekli tetikte gidiyorum. Ne kadar hamile arkadasim varsa mutlaka bir dusus gerceklestirdiler. Gozum korktu benim de
TALIAA; Canım ya düşmüşsün dikkat et kendine geçmiş olsun Allah korumuş sizi, ya yapma şu temizliği artık bırak senden bebeğinden kıymetli mi pasaklı desinler boş ver, ben hiç tınmıyorum önceden çok takıyordum temizlik yapmama rağmen bir de biri gelecek diye bir daha yapıyordum hamile halimle görümcemin evinde temizlik yapmışlığım var ama sonra acısı hep sana bana.. Şimdi akıllandım biri toz var burada dese eline toz bezini veririm valla :) Sen de düştüm diyince içim cız etti sen de başka miniklerde var dikkat et kendine...
cok saol canimmm evet allah korudu cok sükürki iyiz birsey olmadi ama yasadigim korkuyu tahmin edebiliyorsundur uzun sure kednime gelemedim allahim kimseye yasatmasin ve baanda bir daha yasatmasin bu korkuyu :))) valla en iyisni yapiyorsun bende takmiyacam artik isterse kokmus desinler .))
heheh oyle oldu canim gelmiyecektim ama uykum kacti aliskanlik var haliyleTaliaa kocis geldi yok bugün artik hasretmi gideriyor ayri kaldigi günleri burnundanmi getiriyor bilmiyorum :)))
kızlar benim kuyruksokumu çok ağrıyor hafif de şişlik var normal mi acaba gece yatırmıyo yaa
Yok canım ben en son geçen hafta gittiğimde yan şekilde yatıyordu dönmemişti daha
Galiba dün gece döndü.İllaki yaşarsın canım ben yaşadıysam sende yaşarsın baksana 35. haftamıza geldik bir haftada önden gidiyor
Daha yeni döndü:):)
Öylede çok kötü her an doğuracakmış gibi gerçektende beklemekte sıkıcı olur
Sen benden bayagi ilerdesin kiskandim simdi biz daha 32 deyiz.. Ben seninkini ciktandir dogum pozisyonun da saniyordum Allahin izniyle bir an önce döner insallah canim benimki de yoksa birdahaki hafta persembe hastanenin sezeryan randevu verme ihtimali cok yüksek..
Ben artik yatayim mervecim uykum iyice gelmisken hazir cok öpüyorum allah rahatlik versin bebisinle sana da iyi geceler
hehehe bizde öyle yaptik :26:Haklısın canım bu durumda biraz zor onlarda öpüşüp koklaşsınlar madem
Eğer sipariş ettiği geceliği almadıysa Eniştenin vay haline
yok canim almamiss zaten en son konustugumuzda demisti bulamamis bizim ordaİnsallah almistir ya kendisi de almadi hatirladigim kadariyla esi getirecek diye okadar da bekledi hatunn bosa cikmasa bari..
Senin de agrin varmis bugün canim gecmis olsun sana da gecmise hic bakmadigim hic simdi sen yazinca fark ettim.. Bizimkiler erken gelicek gibi hissediyorum ben yaaa sikayetlere bakinca.. Kiminin de hic sikayeti olmuyor neredeyse
Annemin arkadasinin kizi 42+6 olmus hala ne bir sikayet nede bebek var bugün hastaneye yatiricaklardi suni sanci icin
sizleri özledim canim benimmmmmmAaa Altta Talıaayı görüyorum
Kız sen ne geziyorsun git kocanın yanına
Talıaa anlat kız ne getirmiş eşin açtın mı bavulu benimkide soru hiç durur mu bizimki
Geceliği almış mı eşin?
Evet ya şimdi anladım sizi ama bende neler çekmişim aylarca midem rahata erdi
Uyuşmalar acılar azaldı şimdide alt tarafta başladı bakalım birazda böyle yuvarlanalım
ne alışverişi bugün yerimden kalkmadım korkumdan dedim çıkar mıkarda bebek şimdi mazallah
Bi yemeği yaptım o kadar
hehehe bizde öyle yaptik :26:uyumusum ve tabi sonra wc ihtiyaci uyandirdi uykumdan haliylede kalinc auykum kacti uyuyamadim geri bende sizleir ozledim bir bakim dedim
yok canim almamiss zaten en son konustugumuzda demisti bulamamis bizim ordasaticilar gecelik yerine hamile elbisesi gösteriyormis sinir oldum. ben daha önce almistim burdan 2 tane normal pijama hamile icin degil ama cok rahat hamileliktede dogumdan sonrada rahat raahta giyilebilir. benim turkiyedei lohusa gecelikleri cok hosuma gitmisti o yuzden istemistim hemde 2 tane gecelik yetmiyecek haliyle en kisa zamanda gidip yeniden alcam
sizleri özledim canim benimmmmmm
hehehe cocuklar hic dururmu benden önce saldirdilar hemenbabaya bakan olmadi ne getirdin diye bavula saldirdik hepimiz:26: ay neler getirmemiski isetdigim hemen hersey vardi ee yiyecek olarka tabiki saymayim simdi cani ceken olmasin yesil meyvedende almis ama cok kötu ya hic iyi degil bizim oralarda daha cikmadigi icin baska yerden gelenlerde hem cok kucuk hemde rengi bi tuhaf soguk almis gibi neyse yinede nefsimi körelti yedik biraz. annemin cani benden daha cok cekiyormus valla koca bir tabak yedi nerdeyse hangimizt hamileyiz sasirdim biraz öncede yazdim lohusa geceligi almamis malesef bulamamiss memlekette nasil iste offf neyse getirdikleriyle yetinecez artik
İyi yaptın canım bizde seni merak ediyorduk
Çocuklarında sevinmiştir şimdi babaları geldi diye bütün aile özlem gidermişsinizdir
Tüh ya gecelik olmadı desene öbür sipariş ettiğin şeyleri getirmiş mi eşin peki erzak türü şeyler
K.validen nasılmış
Amaaaan bende amma soru sordum ne merkalıyım değil mi_*?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?